Her kan du bestille SportsBoxen og tilmelde dig abonnement på Fast Track

Hvad er SportsBoxen?

Se væddeløb via vores nye IP TV-boks SportBoxen, som giver adgang til alle kanalerne på Fast Track.

Ved at købe SportsBoxen er du 100% sikker på at kunne se danske væddeløb. Vi har valgt at prioritere løb fra danske væddeløbsbaner og med et Fast Track abonnement er du garanteret et tv-produkt, hvor vi følger alle danske løbsdage fra start til slut.

SportsBoxen fungerer som alle andre TV-bokse, der kobles til dit internet i den ene ende og dit TV i den anden. (1,5 m HDMI-kabel medfølger). Har du SportBoxen købt før maj 2019, er ikke muligt tilkoble SportsBoxen via Wifi. Fra maj 2019, sælger vi en nyere version af IP TV-boks, som også kan kobles på trådløst internet. Vi kan dog ikke supportere på den trådløse forbindelse og det er dit eget ansvar at dit netværk er tilstrækkeligt til at bruge SportsBoxen herpå. Det er naturligvis stadig muligt, at tilkoble SportsBoxen via et kabel.

Pris

SportsBoxen 749,-

For at se væddeløb via SportsBoxen skal du abonnere på Fast Track.

Fast Track abonnement

Abonnement 39,- pr. måned.

Vi opkræver betaling for dit abonnement forud én gang halvårligt, hvilket vil sige at beløbet på din regning er 234,-

BESTIL HER

Tilkøb af switch

Switch Billede

Har du allerede en TV-boks fra din TV-udbyder, der er tilkoblet internettet med kabel, kan du undgå ekstra ledninger til din router ved at anskaffe dig en switch. En switch giver mulighed for, at du sammenkobler de to bokse og derved kun har behov for, at en af disse bokse tilkobles internettet. Når du bestiller SportsBoxen og dit Fast Track abonnement, har du mulighed for at tilkøbe en samlet pakke med en 5 ports netværks switch + 2 x internetkabler á 1,5 m. til dette formål. Prisen for tilkøbspakken er 199,-

Det er ikke nødvendigt at tilkøbe switch og kabler for at bruge SportsBoxen. Vi anbefaler at benytte udstyret i tilkøbspakken, hvis du ønsker at koble SportsBoxen og din eksisterende TV-boks sammen, men det er også muligt at købe switch og kabler i velassorterede elektronikbutikker.

Forsendelse

Prisen på forsendelse er kr. 60,-

Fragten varetages af GLS.

SportsBoxen købes via ’Fri Tilmeld’ fra Conference Manager

DH Hosting benytter en løsning fra ’Fri Tilmeld’ – et online tilmeldingssystem. Det er et modul udviklet Conference Manager hovedsageligt til tilmelding og betaling af arrangementer, men benyttes også til salg af eksempelvis enkeltprodukter, som i dette tilfælde. Betalingerne håndteres via Fri Tilmelds betalingsaftale, og der vil blive opkrævet et administrationsgebyr på 2% af det samlede beløb pr. transaktion. Din bekræftelsesmail vil derfor skrive at du deltager i et arrangement ved navn "SportsBoxen & Fast Track".

Bemærk, at teksten 'Conference Manager' vil fremgå af dit kontoudtog. Teksten kan variere afhængig af pengeinstitut.

Vær opmærksom på at beløbet trækkes med det samme via dette købsmodul fra Fri Tilmeld, og der er derfor tale om et forudbetalt beløb.

Bestil SportsBoxen og tilmeld dig abonnement på Fast Track.

BESTIL HER

Har du spørgsmål vedr. SportsBoxen og Fast Track er du velkommen til at skrive til support@derby25.dk

Vi har samlet de ofte stillede spørgsmål om SportsBoxen, som du kan læse svaret på her.

Ofte stillede spørgsmål

Live