Skive, mandag 6. juli

Indhentet af Kim Nielsen


Printvenlig version


1. løb / V4-1

1 Aayla T Dream
Gik godt sidst i Billund, hvor Frederik kørte et pænt løb med den. Han bestemmer selv, hvad han gør her. Får den et godt rygløb, kan den slutte godt af. Det er en triochance med lidt held. Ingen udstyrsændringer. (Morten Friis)

3 Cmynewlollipop
Gik faktisk rigtig godt sidst og viste fin form. Den kan snart vinde løb, og får den det rigtige rygløb her, kan den være med helt fremme. (Jeppe Juel)

4 Amarone Dry
Han har et fornuftig startspor og er altid hurtig fra start, så han kan få en fornuftig position fremme i feltet. Så hænger han med til en præmie. Ingen planlagte udstyrsændringer. (Henrik Lønborg)

6 Cointreau
Den har været syg. Er blevet behandlet og har trænet på et stykke tid. Der er spørgsmålstegn ved formen, da jeg har døjet med sygdom i stalden længe. Men hvis den frisk og rask, kan den være en præmiekandidat. Ingen udstyrsændringer. (Lillian Uglebjerg)

7 Torden
Synes han gik et godt løbe senest. Det var en lidt hård åbning. Han holdt godt ved, men måtte give sig til slut. Han havde kun fire starter med store mellemrum sidste år. Han har godt af lidt tættere starter nu. Formen virker OK og han skærper sig formentlig med et par starter i kroppen. Det er et par andre fine hest med, men det er der jo hver gang. Han er havnet lidt langt ude på vingen, og han er ikke så hurtig fra start. Men han har vist, at han går godt på sprint, hvor det ikke bliver så taktisk, og der er fart på hele vejen. Jeg synes, han står med en fornuftig vinderchance her. Kommer som han plejer. (Troels Andersson)

8 Gringo Boko
Den gik et fantastisk løb sidst. Birger blev ved med at trykke, og da de havde kørt 11, var der ingen grund til at svare, så René slap spidsen. Han endte så med at sidde fast bag Torden. Fik meget sent plads og sluttede godt af. Har gået fire 14-tider i træk og er således meget stabil, men har manglet noget racing luck. Den har igen, igen fået yderligt startspor. Jeg kunne godt tænke mit at se den kørt i spids, men det kan blive svært fra spor 8. Men den kan slutte af, uanset om det bliver spids eller rygløb. Den skal være blandt de tre, og hvis det flasker sig, kan den være med i afgørelsen. Kommer med norsk hovedlag, så han bedre forstår, hvornår det gælder. Har de to sidste starter gået uden forsko – det bliver uden dem igen. (Louise V. Mortensen)

2. løb / V4-2

1 Evita Game
Hun gik godt senest, og det ser fornuftigt ud her. Den vil gå et godt løb igen og kan være en chance blandt de tre. Ingen udstyrsændringer. (Christian Lindhardt)

2 Freja Skovsende
Hun var ikke helt på toppen på Lunden, hvor det viste sig, at hun havde en lille infektion. Vil være bedre her, men møder gode heste. Det er en lille triochance. Kommer som senest. (Morten Friis)

3 Epoke Pi
Han var svag i mandags. Der var ikke noget piv i den. Den svedte frygteligt op efter opvarmningen, men pustede ikke, da den kom ind. Så vi har ikke fundet nogen forklaring og prøver at starte igen. Vi skal forsøge at få lidt penge her, så vi jagter en præmie efter det, den gik sidste gang. (Jeppe Rask)

5 Ege
Det var helt OK sidst, men jeg synes alligevel, at han skulle have holdt lidt bedre. Det blev lidt et mærkeligt løb med 19 de først 500 m, og så kørte de vel 11-12 stykker sidste kilometer. Han fulgte med, det bedste han kunne, men tabte travet lidt ind mod mål. Han har været en tur forbi dyrlægen siden sidst. Han kan godt åbne lidt, men om det er nok til at tage spids, ved jeg ikke, men han kommer til at sidde fremme i feltet. Han bør være lidt bedre den her gang. Jeg synes, at han skal være en fin triochance. Udstyret er, som det plejer. (Ole G. Nielsen)

8 Flying Line
Skuffede stort senest, for jeg følte, at jeg havde vinderkræfter med 500 m igen. Men den lagde af til slut, som den har gjort før. Den har fået et kedeligt startspor, så det bliver et defensivt oplæg, og den kommer til at sidde nede i feltet. Den har et stort talent, men den kan ikke finde ud af at forvalte det. Som den har ageret og opført sig, er det ikke noget for vinderspillerne – måske kan det være noget for triospillerne. Den skal have et rygløb, og så må vi, om der kommer en forbedring i afslutningen denne gang. Jeg har trænet den i åbent hovedlag, hvilket har fungeret fint, men jeg har ikke prøvet det i løb. Det prøver vi denne gang. . (Gordon Dahl)


3. løb / V4-3 / V5-1

1 Briola
Gik godt sidst og går pæne løb hele tiden. Løser det sig, kan hun være en triochance. Samme udrustning som senest. (Morten Friis)

2 Filippa L
Godt spor, men viser ingenting i løbssammenhæng. Er glad for en præmie. Den skal have vatudtræk på denne gang. Håber det giver lidt. (Bent Svendsen)

3 Berenice
Den gik OK sidste gang. Sad fast et langt stykke af vejen. Var lidt tung, da hullet kom, men den havde også kun trænet i sand op til starten og havde ikke startet længe. Løb tæt på sin rekord, så det var positivt. Den skal kunne tage en præmie her. (Lillian Uglebjerg)

4 Cirkeline Day
Det blev helt fejl sidst i Aalborg, så det er bare at glemme den start. Hun er normalt hurtig fra start, så hun kommer til at sidde med fremme. Hun kan tage en god præmie her. Komme som vanligt. (Morten Friis)

5 Indus Dragon
Det blev lidt for hårdt første gang i spids. Håber der ikke bliver så hård kørning denne gang. Den træner ganske fint, og jeg håber, at den er bedre her. Den kan vel være en chance blandt de tre. Kommer i samme udrustning som sidst. (Anders Pedersen)

6 Bentley Bratajka
Havde spor 9 sidst og kom sent til. Sluttede godt af, men der havde været for lidt tempo på undervejs, så det var svært at tage meter ind til slut. Men hun viste, at formen er fin. Hun er hurtig fra start og god fra spids, men kan også slutte godt af efter et rygløb. Det er en god triochance. Kommer som den plejer. (Henrik Lønborg)

8 Dynamic Dancer
Sidst galopperede den direkte fra start. Det så ud som om, at René lige ville prøve at køre lidt med, og så slog den på en galop. Men den gik faktisk super, super godt bagefter og sad fast over mål med kræfter i behold. Det er mærkeligt, at den har lavet de galopper de sidste to gange, for den er normalt vældig stabil. Den har lige gået et arbejde i dag (fredag – red.), hvor den var super fin. Bortset fra spor 8, så tror jeg den har en fin chance. Den skal have vinderchance her. Han går, som han normalt plejer. (Morten Juul)

9 Katy Perry
Hun har hyggelig form. Hun går gode løb uden lige rigtigt at slå til. Lige pludselig med det rigtige løb, så vinder hun også i stedet for de der placeringer. Sporet er fint til et rygløb. Det er en triochance, hvor sejren ligger lige om hjørnet. Det kan godt blive her, hvis det flasker sig. Ingen ændringer på udstyret. (Knud Mønster)


4. løb / V4-4 / V5-2

2 De Light
Kom aldrig ind i matchen fra dårligt spor senest. Viste OK form, så man skal ikke lægge for meget i nullet. Får den et godt løb, kan den være blandt de tre. Ingen planlagte udstyrsændringer. (Jeppe Juel)

3 Echo Renka
Ken Ecce sagde, at da han rykkede vattet sidst, så fik den overfart og hoppede på grund af det. Den er hurtig fra start, og jeg tror faktisk, at den sidder lige i spids. Den går OK i Skive, så vi håber, at den kan være med fremme. Hvis den rammer spidsen, så tror jeg den skal kørers dér. Det er en god triochance med en lille vinderchance. Kommer som vanligt. (Casper M. Nielsen)

4 Caroline Lund
Den er i hård konkurrence. Gør det jævnt og stabilt. Den må have et godt rygløb, så må vi se, om vi kan få en fornuftig præmie. Hvis den kan være fra tre til fem, skal vi være glade. (Morten Juul)

6 Ilyushin
Var lidt svag i Billund senest, men der var hun også hestegal. Den havde ryg på den førende og gik ingenting. Gangen før gik den et kanon løb, hvor hun viste god form. Hun er hurtig fra start og kommer i hvert fald ikke til at ligge nede bagi. Hvis hun er som forrige gang, kan det række til en triochance. Kommer som den plejer. (Knud Mønster)

10 Bet For Me Jersey
Den har topform, men her bliver det svært fra spor 10 på sprint. Bliver der højt tempo på, så tager han mange ned de sidste 3-400 m. Det er pladschance. Ingen planlagte udstyrsændringer. (Bent Svendsen)


5. løb / V5-3

3 Grace Salt
Var ikke for fin i prøveløbet tilbage i april. Så hun var forbi dyrlægen. Har været i rutineløb, hvor jeg kørte 1.19, 5 på en fin måde. Hun er vel bare gået frem siden det. Hun virker vældig stabil og har været ude og se bilen. Så jeg synes, at hun er en af dem, som kan vinde løbet. Men det er svært at vide, om de lige pludselig kommer med en, der kan 16. Hun kan i hvert fald 18 – det er jeg sikker på. (Morten Juul)

4 Karlotta
Prøveløbet er lang tid siden, men hun har været i et rutineløb for tre uger siden. Der gik hun 19,5 med kræfter sparet, så det var fint. Det er en rigtig hoppe, der har sin egen mening om alting og har en lidt speciel psyke. Hun er fin, når hun bare selv vil det. Det er en fin hest, og nu skal hun ud og vise det. Har en fin teknik og galopchancen er nærmest ikke eksisterende. Den har set startbilen, og der var ingen problemer. Den kan vel en 18-tid. Hun skal have et pænt løb og skal ikke brændes af. Hun kan lige så godt vinde, som en af de andre. (Ole G. Nielsen)

5 Funny Money
Den sad i spids i sit prøveløb det meste af vejen, hvor det var den af Jeppe Juels, der vandt (Freeze – red.). Det er en god hest, så det skal vi ikke være så kede af. Jeg forventer, at han kan lidt bedre end de 21, han gik i prøveløbet. Jeg var ikke helt tilfreds med aktionen på ham, så vi har skoet ham om, og så håber vi, at det falder heldigt ud. Han skal bare ud og i gang og have et fornuftigt løb. Det er svært at vurdere chancerne, da ingen af dem har startet før. Han har været lidt syg efter prøveløbet, men skal nok følge med dem. Går han et fornuftigt løb og får en præmie, så er vi tilfredse. (Jeppe Rask)


6. løb / V5-4

1 Fortuna K
Er en fin hest, som har trænet godt et stykke tid. Hun er lidt ilter og har lidt temperament, så hendes værste modstander er hende selv. Jeg kørte et arbejde forleden, og det var fint, så nu prøver vi at starte. Den er ret så fartfyldt og har ret så stor kapacitet, men det er svært at spå om chancerne her første gang. Det vigtigste er, at hun opfører sig ordentligt, så må vi se, hvor langt det rækker. Det er en outsider. (Mads Hviid Nielsen)

5 Freya D
Den fik en konkurrent i hovedet, da der manglede 500 m senest, hvor kusken ikke havde kørt med den. Det var ærgerligt, for den kunne godt have været anden eller tredje. Jeg håber, at Frederik kan køre den fejlfri og få en god oplevelse med den. Så håber jeg, at den kan få en præmie – måske en trioplacering, men jeg tror ikke, at den kan vinde løbet. (Casper M. Nielsen)

6 Ejnar Gardenia
Han har skuffet. Har bare gået tung træning, så han mangler lidt hurtighed i benene. Sidst løb han bare nede bagi og lavede ikke rigtigt noget. Der skal et par starter til lige at få lidt fart i kroppen, og han skal lige vise lidt først. (Knud Mønster)

7 Chancen P D
Den kan have lidt problemer med travet ind imellem. Det bliver dog bedre fra start til start. Sidst gik den fornuftigt for Michael. Den kan vel tage en præmie igen. Kommer som senest. (Henrik Lønborg)


7. løb / V5-5

2 Dirty Flying
Der har ikke været noget galt, men den har bare været holdt ved lige siden sidste start. Kurt har været godt tilfreds med den i træningen, så det må jeg følge op på. Den skal kunne være med fremme her. Ingen udstyrsændringer. (John Køhler)

3 Fenwick
Han gik faktisk godt senest, efter han havde skuffet mig i mange starter. Nu er vi gået helt tilbage til status quo og kører ham bare i åbent hovedlag uden nogle dikkedarer. Går han som senest, så tror jeg på, at han kan være blandt de tre. Auto er dog et minus, da han kan spænde sig lidt, og måske tabe lidt for meget, men man skal ikke overse ham. Kommer som vanligt. (Jeppe Juel)

4 Easy Magic
Det blev lidt forkert op mod bilen senest. Den gik godt bagefter og har ellers gået fine løb, så formen virker OK. Det er en fornuftigt chance her. Ingen udstyrsændringer. (Anders Pedersen)

5 Filou d’Amerique
Hoppede sidst i Billund, hvor det viste sig, at den havde en øm bagkode. Den er fikset, og den har trænet OK. Den er ikke så hurtig fra start. Hvis den kan få lov til at bruge sin styrke og eventuelt bare sidde udvendigt på den førende, vil hans chancer stige. Jeg tror lidt på den her. Hvis den har tur i det, kan det godt være en vinderchance. Ingen udstyrsændringer. (Gordon Dahl)

Live