Skive 23. november

Indhentes af Kim Nielsen

1. løb / V4-1

2 Butterscotch
Den har haft en gaffelbåndsskade, så den har været længe væk. Den skal i gang igen lige så stille og roligt og skal ud og have et løb i kroppen, så jeg ligget lavt på forventningerne. Jeg sagde til Morten, at han skulle køre 20,9 i prøveløbet, og han kørte 20,7, men det var slet ikke bunden på hesten. Den er noget bedre end prøveløbet – måske en tre-fire sekunder. (Lillian Uglebjerg)

3 Briola
Hun har gået godt og holder god form. Spor 1 på sprint er godt, og den har været bedre med fra start de seneste gange. Med lidt held undervejs, er hun en triochance. Kommer som den plejer. (Morten Friis)

4 Darwin Ice
Denne gang har vi sporet til at køre frem til spids. Vi kører enten dér eller slipper til en af de bedre. Holder lidt skjult form og kan være en triochance. Kommer som den plejer. (Bent Svendsen)

5 Dynamic Dancer
Gik rigtig godt i Norge, så der var mærkeligt, at den pludselig fik problemer med noget hjerteflimmer. Han skulle have startet, men fik de her hjerteproblemer, og den har været indlagt på dyrehospitalet og er blevet medicineret. Den virker fin igen, har trænet super godt og virker til at være tilbage i gammel form. Den må have en triochance med en lille vinderchance. Han komme med sko, som han plejer. (Morten Juul)

7 Euro Dream
Den var positiv i sidste start, hvor den var meldt hårdt ind. Vi prøvede noget nyt med et norsk hovedlag, og det fungerede godt. Går en 14 tid hver gang, så den kan have en rimelig chance for at være blandt de tre. Kommer igen i norsk hovedlag. (Kaj Jensen)

9 Amigo Cortina
Vi måtte slette ham senest pga. hoste. Han har fået spor 9, og det er helt perfekt, da han så ikke skal bruges fra start. Casper er god til at køre de her smygløb, og så håber jeg, at han kan slutte lidt af og tage en fin præmie med hjem. Kommer med norsk hovedlag for første gang i mit regi. (Ole G. Nielsen)


2. løb / V4-2

2 EasyComeEasyGo S
Den gik nogenlunde sidst. Nu har den fået et godt spor og er på en fin distance. Hun skal være en triochance. Har gået uden sko længe, og det gør hun igen. (Morten Juul)

5 Easy Magic
Gik fint sidst og har trænet godt derefter. Han går fornuftigt hver gang, er fornuftig fra start og går fra alle positioner. Jeg tror og håber, han kan være mellem de tre. Kommer som senest. (Anders Pedersen)

6 Evita Game
Hun er faktisk godt gående, selv om de sidste resultater ikke indikerer dette. Sidst sad hun for langt tilbage og kunne ikke tage de nødvendige meter ind. Hun er i normal god form, og jeg forventer, at hun kan være blandt de tre her. Ingen ændringer på udstyret. (Christian Lindhardt)

8 Coco Højgård
Han gik pænt senest efter lille pause. Spor 8 på sprint bliver ikke nemt. Vi må søge en præmie. (Morten Friis)

9 Eldon Neergaard
Han gik et rigtig fint løb sidst, men det viste sig efterfølgende, at han ikke at var helt på toppen. Han havde lidt i halsen, og det er han behandlet for. Han træner rigtig fint og er nu tilbage i sin egen klasse. Han burde være en af dem, der gør op om sejren her. Kommer i lukket hovedlag og med fire sko, som han plejer. (Ole G. Nielsen)

10 Fox On The Run S
Galoppen sidste gang var et uheld i arbejde. Den er godt inde i løbet, men den har et lidt træls startspor, men den trives med rygløb. Den har en rimelig vinderchance her. Kommer som den plejer. (Kaj Jensen)

11 Boko Smed
Han går lidt op og ned, og den er lidt svær at køre. Han fik desværre galop på sidste gang i DM for Travtrænere, hvor han ellers sad perfekt til. Han har vældig god kapacitet, og fejlfri er han altid en triochance. Kommer som den plejer. (Kenneth Andersen)


3. løb / V4-3 / V5-1

1 Eddie Cook
Vi satser på at holde føringen i kampen om Årets Hest, så den starter på hjemmebane de næste gange. Han har vist, at han rækker i sin klasse, og den er født i spids. Perfekt spor og distance for hans vedkommende. Vi tager spids og kører dér, så længe lampen lyser. Bitcoin kan måske blive svær at slå, men det er en lille vinderchance. (Bent Svendsen)

3 Cointreau
Den har gået godt de sidste to gange, hvor René Kjær har kørt den. Han har været rigtig positiv. Sluttede af i fuld fart senest, så jeg var rigtig godt tilfreds. Kommer som den plejer. Der er en god hest, men jeg har ingen spidsambitioner her - det er der nok andre, der har. Så den får et afventende løb her, og så kan det være en triochance på formen. (Lillian Uglebjerg)

4 Draco
Gik fint sidst og vandt endelig igen, efter den havde siddet fast nogle gange. Der er ikke noget negativt at sige. Det er god chance igen. Kommer som den plejer. (Anders Pedersen)


4. løb / V4-4 / V5-2

1 El Nino Trøjborg
Vi finder ikke nogen fejl på hesten, så vi forstår ikke galopperne, men vi prøver at ændre til åbent hovedlag. Han træner, som han skal. Er lynhurtig fra start, når han er fejlfri. Vi kalder ham en outsider, men fejlfri er det en vinderchance. (Bent Svendsen)

3 Ebay Holmsminde
Han går jævnt og stabilt. Han har et fint spor her, men sprint er vel næppe nogen fordel. Kusken må køre, hvad han kan hele vejen. Han må have en triochance, men det kan blive svært at sætte snuden først på stregen. Det kan ske, at vi lukker ham lidt af. Det afgøres på dagen. (Ole G. Nielsen)

4 Bienvenu
Hvis den gider, så gider den. Vi prøver med lidt andre sko denne gang. Det er favorit distance, og den er hurtig hjemmefra, så jeg tænker, at kusken kører med, og så må vis se, hvor den havner. Hvis det går op i en højere enhed, skal den kæmpe om pladserne bag Hunter Dragon, hvis den ellers er motiveret på dagen. Kommer den som plejer. (Lillian Uglebjerg)

6 S A Photo
Gør det jævnt og stabilt. Den løber med hver gang og får en præmie. Det gør den også her. Kommer son vanligt. (Kaj Jensen)

7 Hunter Dragon
Den har ikke gjort meget forkert. Alt virker fint med ham, men jeg ved ikke, hvad Birger tænker at gøre fra spor 7. Men lige meget, hvor han havner, så skal han have vinderchance igen. Kommer med sko som de andre gange. (Morten Juul)

11 Badlands
Sporet er selvfølgelig dårligt, men jeg var godt tilfreds med ham i hans comeback. Kom sent til, men sluttede fint af. Det blive svært at vinde med nummer 11, men han kan være en triochance. Kommer som han plejer. (Jeppe Juel)

12 Bentley Bratajka
Havnede i dødens sidst, og det var for hårdt for hende. Spor 12 på sprint – det ser rigtig svært ud. Vi er tilfredse med en præmie. (Henrik Lønborg)


5. løb / V5-3

3 Frede A Bærs
Var nedsat med halsproblemer i sin første start, hvor han underpræsterede. Han kan bedre, og han har trænet fint på op til starten her. Et nulklasseløb er altid lidt uforudsigeligt, men han vil gøre en forbedret indsats her. (Christian Lindhardt)

4 Faithful D
Hun træner på, og vi håber, hun forbedrer sig lidt. Hun følger mest med i løbene, så hun skal vise noget mere, før vi for alvor kan tro på hende. Vi søger lidt en præmie her. Kommer som senest. (Jan Dahlgaard)

5 Gnags
Meget ærgerlig galop sidst. Jeg kørte for hurtigt ind på open stretch, og det overreagerede den på. Den er normalt stabil. Kommer nu mod ældre heste, men den matcher han også. Har lidt fordel af 2.000 m. Han vinder snart løb, og det kan godt blive her. Senest kom han i lukket hovedlag. Nu kommer han med ruller som i de to første starter. (Bent Svendsen)

7 Ferrari L M
Gik pænt i prøveløbet, hvor den ikke var tom, og den kan derfor bedre. Den skal først og fremmest ud og lære lidt, og så må den forsøge at tage en præmie. (Kaj Jensen)

9 Prosperus Tile
Gik godt forrige gang i Skive. Efterfølgende skulle hun starte på Fyn. Den start kan man se bort fra. Den var bange for manden i startbilen, så den kom aldrig med i løbet. De har så haft en træningspause, da hun var kommet til skade i folden. Så det er lidt en ny start her. Hun skal lige i gang og mangler nok et enkelt løb i kroppen samt at få lidt fart i benene. Hun skal bare ned til inderkanten, og så må vi se, om vi kan få en præmie. (Michael Lønborg)


6. løb / V5-4

2 Amazone Shadow
Var på en svær opgave sidst, hvor hun skulle give meter til heste, der var lige så gode som hende. Nu står hun fornuftigt til her og børe være en af dem, der skal afgøre løbet. Kommer uden sko denne gang. (Martin Andreasen)

10 Mr Matjes
Han er flink og rar og stabil, og han vandt rimelig enkelt sidste gang. Det er en kende hårdere modstand denne gang, så jeg må nok være tilfreds med en trioplacering her. Kommer som den plejer. (Kenneth Andersen)

11 Takeabove
Jeg fik kørt forkert med ham senest. Vi kom ikke af sted i rette tid. Så måtte jeg vente, til jeg var sidst med at køre, og så var løbet afgjort. Er bedre end de sidste resultater. Er en lille triochance her. (Henrik Lønborg)

13 Blachman
Det ser svært ud. Han kunne ikke følge Vincent fra lige start, og nu skal han give den 20 m. Det er mange at runde på kun 2.000 m, hvor det havde været bedre med 2.500 m. Hvis den får en præmie, er vi tilfredse. (Morten Juul)

15 Dream of Succes
Den er godt nok inde pengemæssigt, men omvendt er der 15 heste med, og den har nummer 15, så det er mange at runde. Hvis vi vidste, at den var i form, kan den vinde løbe. Men formen er lidt usikker, og den har ikke startet så meget. Har klasse, men den er mest en lille triochance. (Bent Svendsen)


7. løb / V5-5

1 Freja Lund
Gik pænt sidste gang, sagde Christian. Har gået godt for mig de to gange, jeg har kørt den. Er rimelig fra start, så vi kommer til at sidde med fremme. Synes hun burde være en triochance. (Morten Friis)

3 Elvis Shadow
Den har holdt fri længe, da ejeren har fået barn. Nu har den trænet på et par måneder, og den har trænet ret godt, så jeg er spændt på at få den ud. Den har været lidt voldsom i tidligere starter, men den har været super fin i træningen nu og her. Den vil gå et godt løb, og jeg tror, den kan være mellem de tre her. (Morten Juul)

4 Fast Shadow
Han var lidt mystisk senest i Billund. Han varmede godt op, men efter omstarten var han dårlig. Fandt lidt småting bagefter. Han træner fint og er i bund og grund en god hest, og jeg vil ikke afskrive ham her. Han er med i afgørelsen. (Jeppe Juel)

8 Ferrari Gardenia
Den var uheldig og ramme en konkurrent i sidste sving senest. Den vil være med i afgørelsen her. Kommer som senest. (Kaj Jensen)


8. løb

1 Grace Salt
Hun har været væk lidt med noget hoste., men hun har trænet godt nu i to-tre uger. Mod de her modstandere, skal hun altid have chance. Kommer som den plejer. (Morten Juul)

2 Faust Hovmand
Den var ude i hård konkurrence sidste gang. Hvis den får ryg på nogen, er det som om, at den mister modet. Hvis den får spids eller dødens, så kæmper den helt til mål. Så hvis ikke han er med fra start, så bliver kusken nødt til at køre frem i dødens. Den skal kunne tage en god præmie blandt de tre-fire første. Kommer som den plejer. (Lindhardt Jensen)

3 Follow Me
Gik pænt sidst efter lidt pause. I et lille felt er han er god triochance. (Morten Friis)

4 Franklin
Den var jeg meget skuffet over sidst. Virker vældig stærk, men var slet ikke kørbar. Havde problemer med stilen, hvor den gik uden sko. Nu bliver det med sko. Den træner godt i intervallerne, og kommer også med andre ændringer. Det bestemmer vi efter opvarmningen. Den har både fart og styrke til at vinde og er en spændende outsider. (Bent Svendsen)

Live