Trænerkommentarer til Skive 14. marts.

Indhentes af Kim Nielsen.

1 løb / V4-1

6 Blachman
Han gik jo godt sidst efter pause, hvor den var blevet frisket lidt op. Stod lige nogle dage over efter sidste start. Formmæssigt er den ligesom senest, så det bliver noget af det samme her. Kan godt åbne lidt fra start, så vi kører med og ser, havde de andre gør. Der er et par stykker, der er gode. Han kan være en pladschance. Kommer med sko og vatudtræk som vanligt. (Kristian Juul)

8 Uha Uha De Hess
Har fået nogle løb i kroppen efter hans skade og træner godkendt. Kommer fra Liga 2, så den burde være en vinderchance i det her felt trods yderligt spor. Ingen ændringer på udstyret. (Bent Svendsen)

9 Officer Kronos
Den var syg sidst, så det blev helt forkert. Havde feber længe efter løbet, så det er bare at glemme den start. Har trænet fint derefter, og fra spor 9 får han en fin rejse undervejs. Flasker det sig, kan den tage en fin præmie her. Kommer med fire sko og ”can’t see back” hovedlag. (Ole G. Nielsen)

2 løb / V4-2

1 Dark Gogo
Den gik faktisk godt sidst. Kunne ligeså godt have været anden, hvor den, der vandt, sad i ryg. Den forbedrer sig stødt og roligt. Den er fornuftig hurtig i volten, så Magnus bestemmer selv, om han vil sidde i spids eller i ryg. Førhen var den for hidsig i spids, men det er den ikke længere. Det kan blive svært med dem fra dobbelt tillæg. Han skal være en triochance. Kommer som han plejer med sko. (Morten Juul)

2 Emmett Downs
Kommer tilbage efter en lille træningsperiode. Vi har ændret lidt på træningen, da han ikke gik det helt store de seneste gange. Det har virket fint. Håber på, at han kan levere en bedre præstation denne gang. Men han skal lige vise det. Går han op til det, han kan, matcher han de her, og så kan den være blandt de tre. Er en outsider her. Kommer som han plejer udstyrsmæssigt. (Jeppe Rask)

4 Amber Attack
Den var syg sidste halvår af 2019 af flere omgange. Der var nærmest ikke det, der ikke var galt. Det var egentlig OK sidst, hvor den fik løb i kroppen. Nu er den i gang igen, og den lille pause har gjort den godt. Når den træner, er den ved at løbe ud af seler og vogn. Jeg vil dog gerne se lidt mere arbejdsiver i løb, før jeg tror helt på den. Jeg tænker, at det er en præmiekandidat. Kommer i vanligt udstyr. (Lillian Uglebjerg)


3 løb / V4-3

1 Wild Fire Bell
Den har været ramt af sygdom, hvorfor de sidste resultater var, som de var. Derfor har han ikke startet i lang tid. Han har trænet på et stykke tid, men er ikke tunet på nogen måde. Han skal bare ud og i gang igen, men det er i bund og grund en fin hest. Dennis lægger nok taktikken, når han har mærket, hvordan den er på dagen. Den matcher de her, og jeg har trods alt ambitioner om en trioplacering. Kommer som den plejer. (Marc Bæk Nielsen)

6 Briola
Har gået nogle pæne løb, og sidst gik hun rigtig godt. Peter kender hende fra tidligere. Løser det sig, er hun en triochance her. Ingen ændringer på udstyret. (Morten Friis)

11 Special Muddi
Den røg om i anden række, og de blev noget bedre, end jeg regnede med. Jeg må køre lidt med og se, hvad der er til slut. De er gode her, så får vi en præmie, er jeg godt tilfreds. (Per Juul)


4 løb / V4-4

2 Nightingale Jaycee
Jeg var fint tilfreds men hende senest efter pause, hvor den lige manglede det sidste. Håber det var det løb, hun behøvede for at være helt oppe i omdrejninger, og det var en fint løb at komme i gang på. Håber hun er gået frem med det løb, så kan hun være med fremme her. Det er nogenlunde samme modstand her som sidst, så dem matcher hun. Hun er hurtig fra start, og med det gode nummer kører vi fremad. Kommer vi til spids, så kører vi nok der denne gang. Vi satser på at være mellem de to første. Kommer uden sko og med lukket hovedlag som vanligt. (Jeppe Rask)

3 Assiniboia Downs
Det hele blev lidt forkert sidste gang, men alligevel gik den et ganske fornuftigt løb. Hun har været fin i træningen efter starten, så der er pil opad på formen. Håber hun kan tage sig videre til finalen. Det er gode hopper med, men hun matcher dem her. Hun kommer, som hun plejer uden forsko og med norsk hovedlag. (Marc Bæk Nielsen)

8 Himoko Greenwood
Har været fjerde i tysk hoppederby, men har aldrig sejret. Det er to år siden, den sidst har startet. Den har været hos os et stykke tid og bliver kun ridetrænet. Gik rimelig pænt i prøveløb. Men jeg håber, den vil gå et godt løb og kan tage en præmie. (Kaj Jensen)

9 Dominique A P
Den var ramt af virus efter starterne i Norge sidste år. Jeg er ikke 100% sikker på, at den er helt, hvor den skal være. Vi har taget en blodprøve, som vi lige skal se resultatet af, inden hun starter. Hvis blodprøven er i orden, så hun starter, er det planen, at den skal prøves uden sko. Sidste år gik det ikke uden sko, men nu skal det prøves. Fejlfri og helt frisk matcher hun dem her. Men jeg ligger lidt lavt og er tilfreds med en plads fra 3-5 grundet sygdomsforløbet. (Morten Juul)


5 løb / V5-1

3 Cheetah Elegance
Den skal jeg prøve at køre fejlfri. Hvis den er fejlfri, kan jeg godt følge med. Har gået godt mellem fejlene, men i vore dage, er der ikke tid til fejl. Det primære er at køre den fejlfri. Jeg prøver at give den ganetjek på denne gang, da den nærmest bukkespringer ud af volten. De er gode her, og jeg er glad for en præmie. (Per Juul)

4 Emil V P
Hoppede helt umotiveret sidst. Gik med lukket hovedlag, så nu prøver vi at lukke ham op til denne start. Så må verdensmesteren vise hans gyldne hænder. Hesten har så stor fart, at han kan vinde, så fejlfri kan den være med på stregen. Går normalt med sko. Det bliver det samme igen, med mindre Birger finder på noget efter opvarmningen. (Morten Friis)

5 Fonseca
Det er en kæmpe stor hest, der har vokset meget. Derfor har den haft lang vinterpause. Det er en fornuftig hest, som jeg har lidt forventninger til. Det er første start efter lang pause, og nu er det ikke længere toårsløb. Får den det til at stemme, håber jeg, at den kan være mellem de tre. (Kaj Jensen)

6 EasyComeEasyGo S
I første startafgang blev den lidt bange senest, da en konkurrent slog et slag, inden bilen slap. Anden gang blev det også til galop, da en anden kusk suttede af sin hest, og så blev hun for ivrig. Så det er bare at glemme den start. Nu er det voltestart, og så tror jeg, den går fejlfrit. Gør den det, så er hun mellem de tre og har vinderchance. Vi går tilbage til halvlukket hovedlag denne gang. Kommer med sko, som hun plejer. (Morten Juul)

8 Leicesters Trophy
Den havde lidt for travlt ind i andet sving sidst, og så kom galoppen. Den har været til dyrlæge efter sidste start. Fungerer den bedre og går fejlfrit, så kan den være med helt fremme igen. Men den er ikke nem at blive klog på, så den er en typisk outsider. Det er fint for den med tillæg. (Jeppe Rask)

9 Bet For Me Jersey
Havde de dumme galopsko på sidst, som den desværre ofte har. Der bliver ændret lidt forskellige ting på udstyret denne gang i håbet om at køre den fejlfri, men den er vældig ustabil. Er en evig outsider. (Bent Svendsen)

6 løb / V5-2

2 Rock On
Camilla har redet den flere gange. Står lige så godt som sidst, og den får et godt løb i ryg på O J Simpson, ligesom den fik sidst. Går den op til præstationen sidst rent tidsmæssigt, så kan den vinde igen. Det kan blive svært at give 80m for Arkibal Tamsen, som er feltets bedste hest. (Bent Svendsen)

7 løb / V5-3

1 Farinelli Hastrup
Gik pænt i prøveløb, hvor jeg selv kørte den. Den kan bedre end prøveløbet. Det er en ukompliceret hest, og jeg tror, at den tager spids og vil føre længe. Så må vi se, hvor langt det rækker. (Kaj Jensen)

3 Formidable Vincent
Det er en stor og slap hest. Hen ad vejen vil den blive en god hest. Den kan lidt bedre end de 21 i prøveløbet. Kan vel en 20-tid. Så det rækker nok til en præmie. Hvem er bedste chance af dine to? Den der får det bedste løb. (Kaj Jensen)

4 Frodo Victory
Han gik et pænt prøveløb i Billund. Har træner vældig fint, og det er en hest, jeg har gode forventninger til. Har fået spor 4 og kan være lidt ivrig fra start. I første omgang skal han ud og lære. Men jeg håber på et fejlfrit løb, så kan han være en vinderchance. (Morten Friis)

5 Firefly Dancer
Er en rigtig fin hest, som jeg forventer mig meget af på sigt. Den er dog stadig noget grøn i det. Blev let godkend med to fejl på tilbage i oktober, så farten har den. Han var for umoden til at starte allerede i efteråret. Er blevet kastreret hen over vinteren, og den har haft gavn af vintertræningen. Har været i et rutineløb i Skive i meget dårligt vejr, hvor den løb 22 med galop. Den kan det, der kræves for at være med fremme. Men det er mere vigtigt, at den får en god oplevelse og kommer i gang med karrieren, end at den vinder. Startsport bliver intet problem - tværtimod kan det være en fordel, at der ikke er nogen på siden af den. Den kan være med femme her fejlfrit. (Marc Bæk Nielsen)

7 Django
Står lidt skidt til pengemæssigt, men det var det løb, der var. Den fik galop på sidste gange på Fyn. Den havde varmet så godt op, at jeg fik lettet ham lidt for meget, og så kunne den ikke holde sammen på det, da det blev alvor. Komme tilbage i gammel balance her. Skal have et par starter for at få lidt fart i bentøjet. Fejlfrit tager han en præmie. (Jeppe Rask)

10 Ege
Vi har haft ham siden jul. Han har trænet på hele tiden, og vi har prøvet at lave ham klar til nu. Han har trænet godt i en længere periode. Vi har kørt et par hurtigarbejder efter 23 fuld vej i langvogn, hvor den har virket helt OK, så jeg føler, den er klar. Spor fire i volten fra tillæg - der kan blive mange heste at runde. Han skal vise i løb, at han fungerer, så må vi se, om vi kan få en præmie med hjem. Har gået med lukket hovedlag tidligere. Kommer her med ”can’t se back” hovedlag, fire sko og normal tjek. (Ole G. Nielsen)

8 løb / V5-4

3 Olympos
Vi skal se, om Mette kan køre den fejfri. Den gik uden sko sidst, men den kommer med sko denne gang. Den render i pasgang, når vi nærmer os sidste sving, så den er nødt til, at have noget mere vægt på. Hvis den er fejlfri, kan den være mellem de tre første. (Per Juul)

9 løb / V5-5

3 Admiral Muddi
Den har gået i klasseløb og amatørløb på det seneste, og nu er den tilbage i formløb, så modstanden er lidt blidere. Den står godt her, og jeg prøver at køre fra start. Kommer jeg til spids, så kører jeg dér. Ellers må vi prøve at gemme den lidt. Får den det rigtige løb, har den vinderchance. Det er min bedste chance på dagen. Kommer som den plejer. (Per Juul)

7 Caroline Lund
Hun måtte stå lidt over i træningen før sidste start, da vi lige havde fået vores lille pige. Nåede kun at træne den en smule. Hun kom til at sidde for langt nede sidst, og så var det svært i en hurtig afslutning. Men hun rendte med og fik en præmie, så det var OK. Hun kræver at få løbet. Skal ikke lave for meget undervejs. Det er blidere konkurrence her, så en plads mellem tre og fem er realistisk. Som hun plejer, kommer hun med sko og vatudtræk. (Kristian Juul)