Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg 16. marts

Indhentes af Niels Jørgensen. Opdateres løbende frem til søndag eftermiddag.


Forudsætninger for træner- og kuskekommentarerne:
Ved heste, hvor der på interviewtidspunktet er overvejet ændringer af balance og væsentligt løbsudstyr, vil dette være angivet. Ellers forventes hesten at starte med samme balance/udstyr som i seneste start.


1. løb (V4-1)

7 Cæsar PP har jeg eksperimenteret med forskellige forspændinger på. Det har bestemt ikke været faldet heldigt ud, så jeg er nødt til at gå tilbage til oprindelige og køre et forsigtigt løb. Han er ikke noget for vinderspillerne fra dette spor (Jeppe Juel).


2. løb (V4-2)


3. løb (V4-3)

8 Exciting Lady har gået tung træning på gården siden seneste start og har bare gået enkelt arbejde på banen, hvor den var fin. Den skal nok lige have det berømte løb i kroppen for at være på toppen, men hesten skal nok gå et godt løb. Den er i hvert fald godt forberedt. Det burde være en solid triochance. Den har aldrig prøvet at få trukket ørevat. Det kan godt være at jeg gør det her, men det er også muligt at jeg venter (Knud Mønster).

9 The Flying Smoke synes jeg gik et pænt løb senest uden at imponere. Gunnar fortalte, at træningen havde været meget sparsom på grund af dårlige blodværdier, så hun skal være gået frem med løbet i kroppen. Omvendt så møder hun for gode heste til at have nogen vinderchance. Maksimalt en triochance med den form hesten har nu (Rene Kjær).


4. løb (V4-4)

4 Katy Perry skuffede senest. Den fik ganske vist et upassende løb ved at den sad udvendigt, men jeg havde håbet på en lidt bedre præstation fra hende. Det kan være at den kommer her i stedet. Hun træner fint, men har skuffet i løb. Jeg har ændret lidt på træningsoplægget, men om det gør den store forskel er svært at sige (Knud Mønster).


5. løb

7 Forgettherest var fin i første start og har taget løbet rigtig pænt. Jeg havde selvfølgelig håbet, at den skulle havne lidt længere inde på vingen, men nu står den med spor syv og så tager vi det derfra. I Aalborg virkede hesten som en der godt kunne åbne. Det er klart Jeppe som bestemmer taktikken, men jeg håber at han kører lidt med fra start, kommer ned i banen og finder en position. Lykkes det så tror jeg han med rette løb kan være en triochance (Ole Nielsen).

8 Big Ben synes jeg gik et meget flot løb senest. Havde 20 meter tillæg og blev slået af to rigtigt gode heste. Han gik rigtig godt og kan vel gå en 1.17-tid her, og bør være blandt de to-tre bedste. Han imponerede mig faktisk lidt i første start for mig (Rene Kjær).