Trænerkommentarer til Odense Galop 15. juni

Indhentes løbende frem mod løbsdagen af Henrik Brendholdt.

1. løb (V5-1)

1 Sunday Pearl
Gør hvad hun kan hver gang og er altid med fremme når hun ikke bliver generet undervejs. Umiddelbart passer distancen godt her. Det bliver nok lidt blød bane men hun går på alle underlag. Skal være med på stregen (Heidi Schmidt)

2 Vera Volkova
Jeg tror vi har en god chance. I hvert fald må hun være en mindre triochance. Hun fik et uheldigt løb senest og står distancen (Jens Højbjerg)

4 Lemon
Jeg regner med han står de 2300 meter. Han klarede de 2000 meter i Aarhus i samme selskab og må være en god triochance (Torben Christensen)

5 King Charles
Arbejder fint. Vi har fundet ud af han træner bedst når han går alene. Har gået de 2300 meter før og har en chance, hvis han slapper af undervejs (Jane Grove)

8 Queen Of Dreams
Har gået to gode løb og jeg tror hun er med helt fremme her. Distancen passer hende og det er fint med lidt vand i banen. Det hele skal dog flaske sig for hende for hun leverer (Jeanette Rosenby)

9 Trinity
Han tabte starten og fik uheldig løb senest. Distancen er fin for ham og han er gået ned i klasse og må være en god triochance (Ian Archer)

2. løb (V5-2)

2 Snatty Dancer
Fik fem kilo for sejren i Aarhus. Er veltilpas og i fin form og jeg tror den er mellem de tre første. Den er i lidt bedre selskab her men bærer kun 56 kilo og det må være en fordel i en lidt blød bane (Torben Christensen)

3 Manchego
Var lidt for frisk på Klampenborg og pullede mange kræfter væk. Fik desuden en sten i øjet. Slapper han godt af undervejs så tror jeg godt vi kan være med fremme her (Sara Slot)

5 Broadway
Vil vise kæmpe fremgang med løb i kroppen. De 2300 meter passer fint og de skal være gode for at slå den her (Marc Stott)

6 Medicean Melody
Er ligesom Trinity en fleksibel hest som går på alle distancer. Er en god triochance (Ian Archer)

8 Brocco
Det er svært ikke at tro noget om Brocco. Men mit held rækker vel ikke til tre sejre i træk. Ved man nok skal komme ned med nakken i den her sport. Han er stadig fint gående og veltilpas og må være med fremme (Sandie Kjær)

3. løb (V5-3)

2 Frankthetank
Han gik fantastisk godt i Aalborg og jeg håber han snart vinder. Nu får han Liam på og med tre kilos lettelse og står godt til i løbet. Burde være i top tre her (Jette Mose Hansen)

5 Lima
Gik rigtig godt første gang ude. Jeg var ikke helt tilfreds i Aalborg, hvor den ikke fik et helt optimalt løb og mødte bedre heste. Det er et åbent løb hvor de står godt til hinanden. Går den som første gang ude så er den med fremme (Heidi Schmidt)

4 Flamingo Dancer
Det er en ok hest jeg har haft i træning i tre måneder. Har fornuftig form og vil gå et godt løb. Vil ikke være overrasket hvis den er med fremme (Marc Stott)

7 Bright Cross
Han gik godt i Aalborg og går godt i arbejde. Jeg tror på en 3-5 plads her og da den møder heste som Rita's Girl og Amelia Jay, så tror jeg ikke den er sejrsaktuel (Jens Højbjerg)

8 Rita's Girl
Var et hoved fra andenpladsen i Aalborg og var den kommet indvendig sidste sving var den blevet anden. Så det var godkendt. Kan dog risikere at få et dårligt løb her fra spor otte. Får nok penge med hjem og med et heldigt løb er den med fremme. Ved ikke helt hvad den siger til hvis banen bliver blød (Torben Christensen)

4. løb (V5-4)

4 Vejovis
Har været sindssyg uheldig. Senest knak stigeremmen undervejs i løbet, mens den første gang ude aldrig rigtig kom med i løbet. Vi håber den viser lidt fremgang og er blandt de fem første her (Sandie Kjær)

6 Elodie
Den tror jeg har en lille chance for at vinde. Hun er ikke vanskelig at ride og er lynhurtig fra start. Får den et godt løb med fremme i feltet, så er det min bedste chance på dagen (Jens Højbjerg)

8 Starkki
Vi har lagt træning og foder om og det virker bedre for ham nu. Er dog ikke noget for spillerne her og vi er glad for en præmie (Bolette Rosenlund)

9 My Quest
Går godt i arbejde men skal jo omsætte det i løb. Har jo kun startet syv gange og mangler noget rutine. Kan godt galopere og har gået godt i arbejde. Jeg har en god amatørrytter på og får den en god tur så kan den godt tage en pengepræmie (Heidi Schmidt)

5.løb (V5-5)

1 Princeton
Det blev lidt forkert for den i Breeders. Kom til at ligge for langt nede og så er 1800 meter vel lige det længste på Klampenborg. Må være en god triochance her (Bolette Rosenlund)

2 Queen Lilly
Mødte meget bedre heste senest i Breeders Cup. Må stå med god chance da banen passer hende fint. Hun viste vel 80 senest og står efter 76 i handicap her (Marc Stott)

3 Kiin Kiin
Vi har bøvlet med den har dårlige hove. Den arbejder ellers fuldkommen fantastisk og skal ud fra det gøre det godt her. Er dog lidt af en primadonna og det skal flaske sig undervejs. Nu starter den på en bane den elsker (Sandie Kjær)

6 Latzimas
Hun gør det godt men der er da gode heste imod. Er en god triochance og i hvert fald med i pengene (Jeanette Rosenby)

7 Alizeti
Tror det er en halvfin hest. Er blevet skarpere og skarpere efter sidste start. Har lidt høj tænding. Arbejdede så pænt mandag morgen at den må være med i afgørelsen her (Lea Olsen)

8 E Fourteen
Har fin form og løber med frem hver gang. Tror det er udmærket for hende med lidt vand i banen (Torben Christensen)