Odense 22. maj

Indhentes af Vagn Honum.

Printvenlig


Løb 1

1 Freddy Boy
Han hoppede jo 3-pladsen væk bag Frederik og Flower Dust for ti dage siden på 17-tid. Han virker fornuftig i voltestart, og holder han spidsen kører jeg gerne der med ham. Tidsmæssigt overraskede han lidt senest, men han har talent, og den vil i fejlfri udgave denne gang være en god chance. (Jeppe Rask)

2 Evita E M
Jeg har kørt hende nogle gange, og hun er med for at lære her første gang mod gode modstandere. Hun er maksimalt en triochance første gang. (Rene Kjær)

3 Frasier
Han skuffede mig første gang, og løb mest og bremsede det meste af vejen. Han får lukket hovedlag på denne gang, og så ved jeg at han søger mere fremad. Jeg anser ham for at være en god hest, og uden at kende ret meget til modstanderne tror jeg på en chance blandt de tre forreste denne gang. (Rene Jonassen)

4 Florican Rold
Han har ikke rigtigt haft nogle ordentlige løb at blive meldt i her i pausen, og tillæg er jo heller ikke optimalt i 0-klassen. Hesten har talent, og jeg tror og håber på god udvikling i den, men om den kan komme op i niveau med Fossa tør jeg ikke spå om for nuværende. Han går lettere balanceret til denne start skomæssigt og træner forbedret, og han er en stor outsiderchance. (Steen Juul)

6 Octopus Tile
Jeg kørte ikke for smart sidst på Jægersro, hvor jeg troede jeg kunne komme omkring ved Untersteiner. Hun har jo altid vist fart, men har gået tungt balanceret og røget i pasgang ved flere lejligheder. Nu er hun anderledes trænet til denne start, og så prøver vi at skabe mere plads til hendes gangart ved at give tåvægte på i stedet for gummiboots. Hun kan følges denne gang, men jeg tror hun har behov for at både vise sig selv og omverdenen at hun godt kan noget igen, før man spiller den. (Michael Lønborg)

8 Dorthea Rush
Hun driller mig i løb, men Birger har sagt at vi skal fortsætte lidt med hende endnu. Vi giver ham en ringsko på i bag på Jørgensens foranledning, og så håber vi han kan få den rundt i trav. Hun kan ikke være mere end en outsider fra dårligt startspor. (Anders Pedersen)


Løb 2 / V5-1


5 Esajas
Henrik Lønborg kørte et fint løb med hesten i Billund og den har taget turen fint og løber med halen i vejret herhjemme nu. Han har det bedste startspor fra tillæg af de chancerige, og jeg er optimist inden han starter her. Han havde fået forskoene af i Billund, og fået en 100 gram boots på i stedet. Nu ryger også bootsen, og det giver måske lidt igen til denne start. I nyt fejlfrit løb er den ikke uden chance for at stryge til tops, men ihvertfald et solidt triobud. (Alex Haagensen)

6 Falm
Han havde trænet forbedret frem mod comebacket i Århus, og det kom bag på mig at han fik problemer i første sving på JVB. Nu ved jeg godt det var et lidt billigt løb på Jægersro, men hesten løb helt alene foran feltet og vandt fuldstændigt overlegen. Han møder gode heste her, men er selv god, og han går igen uden forsko som ved sejren i Sverige. Han er også en stor outsiderchance. (Steen Juul)
8 Alvin C G
Han var blevet behandlet i omgange frem mod sidste start, og hvor havde det hjulpet på ham. Han gik et stærkt løb, og vil ifølge ejeren være endnu mere frisk til denne start. Han har stor kapacitet og har vist det ved flere lejligheder, og fungerer han lige så fint denne gang vil han være en af dem der kan vinde løbet. Jeg tror på ham. (Rene Kjær)Løb 3 / V5-2


1 Ferrari Rosso
Han var kommet igennem fra anden række sidst, men blev for ambitiøs i første sving. Han var blevet lettet lidt i balancen til anden start, men det gjorde ingen forskel, og nu er målet et give den et roligt løbsoplæg, og han skal lære noget denne gang, hvor det er fint der kun er heste på ydersiden fra start. Modstanden skærpes også, og i fejlfri version vil jeg stille mig tilfreds med et lærerigt løb, og en placering fra 3 til 5 denne gang. (Martin Hansen)
2 Fønix Boy
Han blev for hidsig i lukket hovedlag sidst, og hver gang han bare hørte noget stak han afsted. Hesten er talentfuld, men nu åbnes han op hovedlagsmæssigt, for det går jo ikke at han brænder sig selv helt af igen. Han har før løbet og kigget på al ting i åbent, men nu skal han gå sådan i løb, for at få ro på igen. Han har klasse til at være mellem de tre første i optimalt løb og han går med fire sko. (Jeppe Rask)
3 Frederik
Vi troede meget på ham sidst i debuten, og han skuffede os ikke. Vi ved ikke hvor god han egentlig er, for den har aldrig fået nogen speciel hård træning endnu. Han er hurtig fra start og med en god førstepræmie er det den her klasse han skal møde, men det klarer han sikkert også. Jeg har set Steen Juuls hest et par gange, og den er god. Vi tror på vores hest, og han går med fire jernsko. (Hans Ulrik Kristensen)
6 Livi Power
Han er en god hest, men desværre er han også lidt bagsky, og nu prøver vi en anden træningsmetode for at få den til at slappe noget bedre af. Han farer sammen inden løbet, men med det samme starten er gået er han from som et lam. Det er lidt ærgerligt, for han er en kapabel hest. Hvis løbet bliver optimalt for ham her kan han godt være en triochance på yderste mandat. (Kent Friborg)
8 Staro Obrigado
Han står godt her fra et yderligt startspor. Han har dog gået fint i alle starter, og er blevet mere og mere skarp, des lettere han har gået i balancen. Trods startsporet anser jeg ham for at være en af dagens absolut bedste chancer. (Steen Juul)Løb 4 / V5-3, V4-1

1 Willie Blue
Han har ikke fordel af indersporet, men gik jo godt sidst i mere moderat selskab på Lunden. Nu er de klart værre imod, og denne gang er det nok en mindre placering der gælder. Har den det rigtige held kan den måske nærme sig trioen, men så skal det være optimalt. (Ole Bender)

2 Champions Peak
Jeg syntes hesten gik et godt løb i søndags, men jeg chancede indvendigt og da han kom til fik jeg ham aldrig op i fart. Havde det været optimalt der var den blevet treer eller firer. Han virker under alle omstændigheder forbedret, og han har pladschance i et heldigt løb. (Steen Juul)

3 Key Largo
Han har topform nu, og sad fast sidst på Jægersro efter en heftig åbning på en aldeles toptid. Han virker toptilpas, og under normale omstændigheder har han en rigtig god chance i dette løb. Han har hov til at gå uden forsko igen, og herfra dette startspor køres der offensivt. (Rene Kjær)
4 Harmon Boko
Jeg syntes han virker til at være kørt ind efter mine principper, og Kenneth kørte et dejligt afventende løb med ham forrige gang, hvor han sad fast. Det gjorde han jo i særdeleshed også sidst hvor jeg chancede indvendigt igen, og han havde fulde hænder over mål som fastlåst. Han træner som en overskudshest nu, og han skal kunne være mellem de bedste her i normalt afviklet løb. Han går uden forsko. (Jeppe Juel)
5 Balotelli
Han træner fint, men har jo måttet stå et par planlagte starter over på det sidste. Han virker i fint trim i det daglige, og fra et fint startspor skal jeg tro på en chance imellem de tre fire bedste i løbet. Han går uden forsko. (Anders Pedersen)
6 Machiavelli
Han gik rigtigt godt første gang ude i år mod stenhård modstand, og jeg vil tro han vil gå lige så godt her. Nu har løbenen været indstillet, men han har passet sin træning til fuld tilfredsstillelse. Hvis han få et godt løb fra denne startplads dukker han igen op i afgørelsen, og han kommer med både friske ben og glad psyke. Jeg tror altid på ham i sin egen klasse. (Kent Friborg)
7 Danielle D D
Hun har været lidt irriteret på checken i begge starter i år, og sidst var første gang hun nogensinde har galopperet i løb. Hun har ellers gået godt i de to første starter mod hård modstand, og det er der igen her. Hun skulle gerne ind og sidde i feltet et sted, og jeg var fint tilfreds med hende bag Commit Boom Bay i forrige start. Mod drengene i hård Ligaklasse er jeg tilfreds med en præmie, og hun starter kun igen her, fordi der er dårligt med løb til hende i de næste uger. (Jeppe Rask)


Løb 5 / V5-4, V4-2

1 Ever So Clever
Jeg glæder mig til at få hende i gang, for hun har trænet stærkt i vinterpausen. De sidste par træningsarbejder på bane har været fuldt tilfredsstillende, og i mandags gik hun det afsluttende hurtigarbejde inden løbene i Skive, og der viste hun mig at hun er klar. Hun går på træningsbalance endnu, men jeg tror på hende alligevel imod dagens modstand. Indersporet er ikke nogen fordel for hende, men løser det sig har hun chance, og jeg stiller mig fortsat lidt uforstående overfor hendes ustabiltet hidtil. (Jeppe Juel)
4 Enjoy Lollipop
Hun varmer forrygende op til alle starterne, men orker ikke det samme i løb. Hun går og venter på de åbner op på Landbohøjskolen, så den kan prøve at blive kigget i halsen under maks-belasning, for noget sætter hendes ydeevne ned. Hun får jo under alle omstændigheder 3000 kroner i præmie her, og mere overrasker mig som sagerne står lidt endnu. (Hans Ulrik Kristensen)
5 Elvira M
Hun havde trænet forbedret i pausen, men har skuffet mig de to første gange i løb efter det. Nu har vi medicineret hende lidt, og jeg træner hende fremad for at kunne forbedre hoppen til forhåbentlig at komme i betragtning til årgangsløbene. Nu vil jeg se hende præstere efter et par maveplaskere, for jeg ved hun kan betydeligt bedre. Outsider. (Steen Juul)
6 Ea
Hun har udviklet sig fint i vinter, og jeg var tilfreds med hende i årsdebuten, hvor afslutningen var fin. Hun har tilmed stabiliseret sig en del, og jeg forventer at hun kan udvikle sig yderligere, så hun kan være med i de forhåbentlig store opgaver der kommer i snarlig fremtid. Hun går med sko denne gang, men gik uden sidst, og jeg tror ikke det betyder det helt vilde. (Jeppe Rask)
7 Eureka Downs
Jeg var meget tilfreds med hende første gang ude i denne sæson, og den har også vintertrænet fint igennem længere tid. Hun skød godt til på de sidste meter, da hun kom ud i frisk luft, og den er med garanti ikke dårligere denne gang. Målet er at få den god nok til de bedste hopper, og håbet lever endnu. Hun kommer med alusko foran denne gang i modsætning til uden forsko sidst, men det nedsætter den ikke noget. Jeg føler også hun kan løbe blandt de tre første i optimalt løb. (Rene Jonassen)
8 Elektra Henley
Selvfølgeligt er startsporet dårligt, men der er fart ude på vingen og det er en fordel for min i startafgangen. Hun gik et stærkt løb igen sidst, og virker ovenpå for tiden. Desto stærkere de kører undervejs, des større er min vinderchance. Trods sporet er det nok min bedste vinderchance på denne løbsdag. (Anders Pedersen)Løb 6 / V5-5, V4-3

4 Casino Brick
Han løber med alle i klassen, og sidste gang havde han heldet i slutfasen, og det var dejligt med en sejr til ham. Han går igen med halvåbent hovedlag og vatudtræk til denne start, og desto stærkere de andre kører desto større bliver vores chance i slutfasen. Jeg tror på en solid triochance med hesten igen, og det er også en fordel at Morten Friis kender ham denne gang. (Alex Haagensen)
5 U S Flying
Han gik fint nok på Lunden, og havde nok været et par hakker længere fremme, hvis startsporet havde været bedre. I dagens hårde konkurrence er det også her en lille placering der vil være maksimum. Jeg bliver lidt overrasket hvis den er blandt de tre forreste. (Ole Bender)
9 Sarek
Han ødelagde tjekken frem mod startstedet sidst og så satte han hovedet ned og dagen var ødelagt. Han virkede ellers i opvarmningen til at have en god dag, hvor kusken var fint tilfreds inden uheldet var ude. Jeg vil gerne have ham tilbage på sporet denne gang med et fejlfrit løb, og en placering mellem 3 til 5 også med ham, inden vi drister os ud i for meget optimisme igen. (Martin Hansen)Løb 7 / V4-4

1 Eldon Neergård
Var lidt ude på dybt vand sidst på Jægersro, og jeg chancede indvendigt. Nu blev han fast over stregen, og havde han haft heldet havde den været treer eller firer. I dette løb vil jeg gerne køre et stigningsløb i front, hvorfra han bider godt fra sig, og jeg håber og tror på at han er med i afgørelsen. (Jeppe Juel)
2 Airborn M
Hun udgår desværre. Ejeren ringede i går og fortalte om en seneskade, der var brudt op igen, og hun er nok på vej i avlsboksen, hvilket vil være min anbefaling, når det sker anden gang på samme ben. Ærgerligt og synd for ejeren, der endelig havde fået en fin starthest. (Michael Lønborg)
4 Estrella Sisa
Hun virker i det daglige som om at hun er ved at finde ud af hvad det egentlig handler om. Hun var tidligere udfordrende at træne, men har bedret sig på det punkt. I løb løser hun de stillede opgaver, og hun virker fin i træningen i øjeblikket. Som hun har gået skal jeg tro på en god chance med hende, og på papiret er det et rimeligt godt hold vi kommer med denne gang. (Steen Juul)
6 Draco
Han er blevet opereret i et bagknæ siden sidste start, men ærligt skal jeg fortælle at det ikke virker til at det har hjulpet særligt meget udfra træningen at bedømme. Han er og har altid været en kanonfin hest med klogskab i overflod, og jeg ved han tager sig sammen i løbssituationer. Han var perfekt i stilen ved en start i efteråret, og han kommer til at gå med den balance i dette løb igen, og så håber vi det giver samme resultat. Han møder gode heste i comebacket, og kan gå et superløb og være treer, men jeg har altid tro på denne hest. (Anders Pedersen)


Løb 8

1 Chelsea
Han står godt, og jeg er spændt på at se hesten med Knud Mønster i vognen. Han får et delvist lukket hovedlag på, og jeg tror han har form til at være med i afgørelsen. (Hans Ulrik Kristensen)

Live