Trænerkommentarer til Nykøbing F. 15. juni

Indhentes løbende frem mod løbsdagen af Kim Nielsen.Printvenlig PDF-version


1 løb

1 Excuse Me
Den gik godt i Aarhus, hvor der både var ros til kusken og hesten. Det er en vind eller forsvind hest. Hvis den går fejlfri, er det en vinderchance, da den har masser af fart. Men der er stor galoprisiko de første 3-400 meter. (Henrik Thomsen)

3 Amerique Prom AS
Var ude i marts, hvor hun ikke var helt klar. Har trænet på derefter og virker klart bedre nu. Kan være lidt usikker og skal måske bruge et par løb for at være helt klar. En outsider. (Christian Lindhardt)

5 Entilfrasimoni
Er er ilter dame, der har ret god fart. Hoppede to gange i prøveløbet - den ene gang var min egen skyld. Den kan bedre end prøveløbstiden. Fejlfri kan den godt være i trioen. (Anders F. Jensen)

6 Early Hydrup
Har trænet god og virker stabil, men er urutineret. Kan vel omkring 1.20. Kan ikke slå 1’eren, hvis den er fejlfri. En triochance. (Arvid Olsen)


2 løb / V5-1

1 Next Is Now
Han gør aldrig noget forkert og vandt ganske let sidst. Har trænet helt normalt efter den start. Møder bedre heste denne gang med Lindhardts hest som den værste imod. Han er selv god, og jeg tror på ham. Han er med helt fremme igen. Kommer med sko, som den plejer.(Teddy Wang)

2 Secret Journey
Den gik godt sidste gang, hvor den lavede en uforklarlig galop fra start. Nu prøver vi i autostart. Blev lokket til at starte i dette løb frem for 0-klaseløbet. Det ærgrer jeg mig lidt over, for der er et par rigtig gode med her. Fejlfri kan den få penge. Er meget urutineret og har en del at lære endnu. (Jens Arne Hansen)

4 Enjoy The Coktail
Det blev desværre til galop i Skive, da han fik skidt i hovedet. Virkede fin efter fejlen. Det er en hest, jeg stadig har store forventninger til. Har optrådt lidt grønt, derfor prøver vi at starte på hjemmebane for at give ham noget rutine. Det er hest, der altid skal regnes. (Christian Lindhardt)

6 Diana Tutu
Sidste start lå den for hårdt på og kvalte sig. Jeg vil køre et roligt løb og forsøge at gemme dens gode speed til slut. Men det er lidt hestens temperament, der bestemmer. (René Jonassen)


3 løb / V5-2

4 Ale’ Pride Gar
Hun har ikke gjort noget forkert. Leverede et stærkt løb senest og vandt på en 17-tid. Har kun godt at sige om hesten. Ændrer nok fra lukket til åbent hovedlag, da hun var lidt for hidsig seneste. Det er god vinderchance igen – den bedste af mine to i løbet. (Christian Lindhardt)

5 Diva Ice
Efter sejren på Falster, har hun haft galop på et par gange i Sverige. Har været forsøgt uden sko, og det kan være det, der har gjort udslaget. Får sko på denne gang. Hun skal være en god outsider her. (Christian Lindhardt)


4 løb / V5-3 / V4-1

3 Captain Coke
Var offer for lidt af en selvmordskandidat sidste gang. Det kostede på kræfterne til slut. Det er blidere modstand her, selv om der er et par gode med. Skal være en triochance. Kommer med samme balance som sidst. (Anders F. Jensen)

4 Alfas Ippon
Har været godt tilfreds i alle tre starter for mig, hvor den har forbedret sig hele tiden. Var lidt for hidsig sidst og fik startgalop på. Var stilmæssigt bedre og jeg er optimist. Jeg regner med en fremskudt placering, hvis den er fejlfri. Han kommer som han plejer. (René Jonassen)

6 Broadway Vincent
Den gik godt sidst, men møder bedre heste denne gang. Afhængig af et godt rygløb, da den ikke kan lave for meget selv. Komme i samme udrustning som sidst. Han holder sin gode form og kan dukke op blandt de tre. (Liv-Jorunn Lund)

7 Vidar
Den har været længe væk efter en operation. Har gået nogle fine rutineløb, hvor han gik 23 ful vej, men hvor det gik stærkt de sidste 500 meter. Lidt usikker på, om han mangler et løb eller to. Har grundlæggende stor kapacitet, men er vanskelig at sætte ind her. Han kan godt dukke op der fremme. (Liv-Jorunn Lund)

8 Countess P D
Hun har været uheldig et par gange. Sidst hoppede hun over en skygge i første sving. Det betragter jeg som et uheld i arbejdet. Normalt er hun som en bil at køre, og hun træner upåklageligt. Har tabt lodtrækningen, men skal stå med triochance i hendes klasse her. (Christian Lindhardt)


5 løb / V5-4 / V4-2

3 Væsterbo Peak
Han var lidt dårlig senest uden sko, hvor han trådte på en sten og beskadigede hoven lidt, så han fik to galopper på. Får skoene på til denne start, så håber vi, det er bedre. Sprint er ikke lige hans yndlingsdistance. Hvis de kører lidt derudaf, så bliver jeg ikke overrasket, hvis han runder en del til slut. Konkurrencen er ikke skræmmende, og han er fornuftig hurtig fra start, så han kan få en fornuftig position fremme i feltet. Hvis der bliver overpace på løbet, kan han være med helt fremme. Men han kan ikke selv skabe løbet på kort distance. (Nicolai Olsen)

4 Takeover Takeover
Ham kørte jeg helt forkert med sidst. Ellers havde den være anden eller tredje. Det skulle gerne kendetegne kloge mennesker, at de ikke begår den samme fejl to gange, så lad os håbe, jeg kører bedre denne gang. Det virker som en god chance her. (Jens Arne Hansen)

5 Fritz Attack
Har haft lidt løbspause. Den var blevet lidt for gal efter den dag, hvor den sprang en line inden løbene. Har trænet perfekt på det seneste. Jeg vil helst kunne bakke den af, men det bliver svært. Den har en god chance for at kunne blande sig i striden. Det er et åbent løb, så den kan blive alt fra et til seks. Går den, som da den vandt på Lunden for nogle starter siden, og jeg kan styre dens temperament, har den stor chance. (Iver Jessen)

7 Jammerbugten
Den gik et super løb forrige gang. Har efterfølgende haft halsinfektion efter starten på Lunden, hvor den var kommet hjem på en 15-tid uden galop. Den har været svær at få i gang igen. Har slået de her heste før. Men jeg er lidt usikker på, om den mangler et løb. Ligger fint i puls i træningen. Med et godt løb, kan den dukke op blandt de tre. (Liv-Jorunn Lund)


6 løb / V5-5 / V4-3

1 Ullala Ami Salløv
Har haft den i to måneder. Det er travskolen, som har lejet den. Har gået rutineløb sammen med Vidar og afsluttede godt de sidst 500 meter. Møder for gode heste, så det er kun for at få et løb i kroppen. Ikke noget for spillerne. (Liv-Jorunn Lund)

3 Attention Bøgedal
Fik aldrig chancen i Norge, selv om han satte ny rekord. Hverken startmetoden eller distancen er til hans fordel, og så er det mig selv, der kører denne gang. Jeg prøver at køre med, så godt det går, og han skal være med fremme på sin gode form, der er intakt. (Katia Bøgedal)

4 Tax Free
Han er i god form og er godt gående. Kommer han til spids, så har han en solid vinderchance på hans yndlingsdistance. Min har nok fordel af sprint i forhold til de værste konkurrenter, hvor det jo øger chancen, at Nok’en Frækkert er udgået. Han kommer uden bagsko og med norsk hovedlag som sidst. (Alex Haagensen)

5 Global Strategy
Han starter her pga. manglende opgaver. Er normalt bedre i auto og er normalt bedre på lange løb. Hoppede sidst i Stockholm. Blev for hidsig og hoppede direkte ud af volten. Var dunder fin derefter og har klasse at være sejrsaktuel. Men det er kun en outsider pga. startmetode og distance. (Christian Lindhardt)

6 Finish Future
Han gik rigtig godt efter galop senest. Hoppede fra start og kom godt tilbage. Men han er usikker i voltestart. Har været slettet for en tiltænkt start, hvor han hostede. Har trænet på, som den plejer, for formen virker fin, det er bare startmomentet, der er udfordringen. Den tog ind på Nok’en Frækkert sidst de mødtes, men den kan den nok ikke slå. Og Attention Bøgedal fra spids er også god. Men den kan lige så godt være tredje som nogle af de andre. (Jens Arne Hansen)


7 løb / V4-4

1 Baronessen
Jeg synes, hun vist god form sidst efter syv måneders pause. Jeg håber, at der snart kan komme en sejr. Hun har nummer et, så jeg får spidsen automatisk. Så må vi se, hvor længe hun kan holde. Jeg tror på vinderchance. Hun kommer med sko, som hun plejer, og måske med lukket hovedlag. Det tester vi i opvarmningen. (Katrine Mikkelsen)

8 To Late
Var lidt skuffende sidst, men har efterfølgende trænet godt. Har kun 40 meter, og det er lidt længere løb denne gang. Hvis jeg kan få den op i det gear, som jeg ved, den har, så burde den være med fremme. Det er ingen vindertype, men kan være en triochance. (Iver Jessen)

9 Alberte Mols
Først var jeg lidt skuffet senest. Men efter at have set løbet igen, så var 60 meters tillæg på sprint for meget. Den skulle jagte hele tiden, men havde god fart over mål. Tilbage på 2.100 meter gør 60 meters tillæg ikke så meget, og feltet er ikke så stort. Kommer hurtigt op til dem, og så kan Lisbeth få samlet hende lidt sammen. Så kan hun køre med 6-700 igen, og på sin gode form, skal hun være med helt fremme. (Nicolai Olsen)


8 løb

1 Armani V P
Alt i alt var jeg tilfreds senest, da den sluttede godt af efter en uheldig galop. Forrige gang prøvede vi monté for første, og der blev det til galop i første sving. Nu prøver vi monté igen. Han bliver ridetrænet til daglig og kørt lidt hos Rene Jonassen, så det er ikke fremme med rytter på ryggen. Han kommer i fin form. Jeg er super optimist. Spor et og en fremragende Christina (Lindhardt red.) på ryggen, så kan man ikke få bedre forudsætninger. Fejlfri skal den skal være blandt de tre med en lille vinderchance. (Charlotte C. Petersen)

4 Greve Montecristo
Gik faktisk fornuftigt på Jägersro i tirsdags mod gode heste. Har lidt problemer i sulkyløbene, hvor den ikke rigtigt byder sig til. Det er bedre i monté. Den er stabil og går fornuftigt i monté, så den er med fremme og kæmpe om det her. Har dog stor respekt for Armani V P. (Nicolai Olsen)

5 Betsy
Hun gik rigtig godt sidst og viste noget at det, hun viser i træningen. Har aldrig prøvet monté før, men varmede op under rytter sidst. Det forløb godt. Fejlfri forventer, jeg hun er mellem de to først, men skal følges i opvarmningen og afcantringen. (Alex Haagensen)


9 løb

1 Benita
Den var uheldig sidst, da den blev hængende på en træt konkurrent med 800 meter igen. Var svært at få i gang igen. Med et heldigt løb kan den være blandt de fire første. Kommer med norsk hovedlag for første gang. (Liv-Jorunn Lund)

9 Sander L B
Den skuffer gang på gang. Er ikke noget for spillerne. (Katia Bøgedal)