Nykøbing 22. november

Indhentet af Kim Nielsen


Printvenlig version


1. løb

1 Insane Sweet
Det gik for stærkt for den senest, så det var lige hårdt nok. Hun gik fejlfri og fik et fint løb i ryg, så det var positivt. Hun kunne ikke holde farten og følge helt med. Håber på lidt langsommere tempo her, og så jagter vi en præmie. (Jørgen Lorentzen)

2 Diva Ice
Hun kan godt være en lille triochance, som hun er tippet til. Hun gik godt sidst med 15 i snorene. Hvis kusken kan holde hende i trav, så kan hun være blandt de tre. Kommer som den plejer. (Lasse P. Salee)

3 Coolman
Han blev taget stille og roligt sidste gang for ikke at skulle galoppere som gangen før. Kom til at sidde langt nede. Var helt ærlig op mod mål, og det skulle ikke have været mange meter længere, før han havde nået det. Vi håber på, at han holder sig rolig og fornuftig op til bilen igen. Han har trænet fint efterfølgende og virker glad og tilpas. Det skal være en fornuftig chance her. Taktikken bestemme Birger, hvor han nok lige skal vurdere, hvordan den er op til bilen. Kommer som han plejer. (Anders Rygaard Jensen)

4 Uffe L L
Kommer efter et par måneders pause. Har gået sine intervaller og har ikke fået noget hurtigarbejde. Skal bare ud og have et løb i kroppen. Vi er glade for penge her. Kommer som den plejer. (Tobias N. Jonassen)


2. løb

1 Great Friction
Han gik godt senest og har gået OK alle gangene. Jeg er sikker på, at vi havde været tredje eller fjerde uden galop i sidste sving i Dansk Opdrætningsløb (er ikke noteret i resultatlisten – red.). Han afsluttede godt efter fejlen. Han har gået på nogle tider, der gør, at den er med fremme her. Den er normalt ikke ustabil og kan godt være med til at kæmpe om det. Den kender banen, hvor den blev godkendt i prøveløb tidligere, så banen bliver ikke noget problem.(Jørgen Lorentzen)

2 Give Me Love
Har gået pænt i de to starter, hun har haft. Virker stabil og fornuftig fra start, så den kan få et godt løb i inderbanen. Jeg tror, det er en god chance, og jeg forventer, at den er med på stregen. (Rene Jonassen)

3 Goanna
Hun gik pænt første gang, men manglede lidt i at være helt klar. Det ser fornuftigt ud, og hun har udviklet sig fint. Har kun gået et løb, så jeg ved ikke, hvor hurtig hun er fra start. Det er bare at følge med fra start og se, hvor vi havner. Jeg kender ikke helt de andre, men min er gået lidt frem og kan bedre end senest. (Steen Juul)


3. løb / V5-1

1 Nocturnally
Han har gjort det godt hele året. Det har snart været en lang sæson, hvor den har været i gang i et helt års tid. Han har løbet lige op med de bedste i Sverige. Det er første start på Nykøbing, men den galopperer normalt aldrig. Galoppen senest var kun anden gang i karrieren. Den slog de danske treåringer i derbyweekenden, hvor den var tredje til en hollænder og en italiener (Kilimanjaro og Benito Roc – red.) i 3-års Eliten. Fejlfri er han med fremme. Sidst var det med sko. Vi har sparet hovene for at kunne køre barfodet denne gang. Det er optimal balance. (Jørgen Lorentzen)

2 Black Mission
Han har fantastisk fine resultater - bedre end han egentlig er. Han kæmper på og giver alt hver gang. Han skal vurderes på de tidligere præstationer, da det er svært at sætte ham ind her, hvor der er et par gode heste med. Han gør, hvad han kan hver gang, og jeg forventer en god præstation her igen, så jeg tror på, at han kan være med derop ad igen. Ingen udstyrsændringer. (Steen Juul)

3 Fang Gu Bakkely
Han var ikke på toppen i sidste start i Billund. Ejeren melder ham frisk og frejdig igen. Han gør sin sidste start i år. Hvis hesten er på toppen igen, skal han regnes som en god chance. Der er gode heste med, så det er mest en pladschance. Jeg tror, at han kommer som de andre gange, men det ser vi på dagen. (Rene Jonassen)

4 Finegartner
Ham bøvler vi med at få i orden. Han har trænet ret så fint på det seneste. Han har gået 20 i et enkelt arbejde på Skovbo for nylig og virker noget bedre nu. Den er væsentlig bedre end resultaterne. Møder gode heste, men fejlfri er han god nok til at tage en præmie. Det er en outsider. (Ken Ecce)

5 Ferrari Shadow
Vi ved ikke, om den var dehydreret eller hvad på Lunden, da den hoppede i front i opløbet. Men den galopperede, fordi den var træt. Det var måske en kombination af dehydrering efter en varm tur derover, og at det samtidig er stor hest, hvor banen var lidt tung. Vi troede meget på den, da den havde trænet helt kanon op til den start. Nu skal vi se, hvad det kan blive til her. Der er ingen fejl på den, og den træner som en verdensmester. Men modstanden er hård, så vi skal være tilfreds, hvis den kan være mellem de tre. Ingen udstyrsændringer. (Lindhardt Jensen)

6 Funny Boy
Han var uheldig sidst på Jägersro, hvor han kom til at sidde bag trætte heste. Kom sent ud og sluttede godt af til sjettepladsen. Den har fået lov til at komme ovenpå igen efter tætte starter. Det er måske en fordel at være yderst på vingen, så kan han komme ned og få en god position bag starthurtige heste. Han har en lille hjemmebanefordel, men Fang Gu Bakkely kan blive svær at slå. Vores kan kæmpe med om pladserne bag den, hvor der også er et par andre gode heste med. Kommer som vanligt. (Anders Rygaard Jensen)


4. løb / V5-2

2 Diadem
Fik et upassende løb på Jägersro, hvor den sad i dødens og lagde hårdt på, så jeg kunne ikke slippe nogen forbi. Jeg må ramme en god ryg her, så hun kan slappe af. Så har hun form til at være blandt de tre. Kommer som den plejer. (Rene Jonassen)

3 A Secret Word
Han har fået lov til at hvile lidt efter tætte starter. Har trænet fint på og har virket frisk og glad. Vi må se, om vi kan være med blandt de her heste. Realistisk skal den kæmpe om pladserne efter Donaltello Garbo. Birger må prøve at køre med og se, om han kan drille favoritten. Ellers er vi tilfredse med anden/ tredjepladsen. Kommer måske uden sko. Det afgøres på dagen. (Anders Rygaard Jensen)

4 Donatello Garbo
Der var fremgang at spore senest. Vi følte inden løbet, at hesten var på vej frem, og det viste sig, at det var den. Selv om der var langt frem til Bandit Brick, så var den ingen skam at blive toer til den. Vi var godt tilfredse med indsatsen. Hvis den kan finde rundt på banen, skal den kunne vinde sådan et løb her. Turen er bygget op om Donatello, og jeg bliver skuffet, hvis ikke den vinder. Den kommer uden forsko som senest. (Lindhardt Jensen)

6 Delicious One
Hun viste fremgang i seneste start og lavede en god præstation. Det er hendes niveau nu og her. Kan måske ikke matche et par af modstanderne, men er stabil og sikker og kan vel snuppe en trioplacering her. Er dog tvivlsom starter. (Steen Juul)


5. løb / V5-3

1 Buzz Alo
Han hoppede en stensikker sejr væk sidst, hvor han trådte i en boot, så dem tager vi af denne her gang. Men han skal jo lige gå fejlfrit først. Det er en hest med stor kapacitet, der kan en masse. Vi har ændret lidt i træningen, hvor han også har gået på vandbånd. Det er lige som om, at det hurtigt har givet mere styrke og smidighed. Formen er rigtig fin, og fejlfri kan jeg ikke se ham tabe. (Martin Jahn)

2 Fazenda
Var jeg godt tilfreds med i sidste start. Hun forstod bare ikke mine signaler. Hun har trænet godt, så det er en lille vinderchance fra et godt spor. Hun kommer med vatudtræk for første gange her. (Rene Jonassen)

4 C Nordal
Han galopperede sejren bort i sidste sving senest. Han var ikke så fin på dagen, som da jeg vandt med ham gangen inden. Ejeren melder ham i samme skik til denne start, som da han vandt. Er det tilfældet, så er han en regulær vinderchance, da energien er god hos hesten. (René Kjær)

5 Everest Laser
Vi har arbejdet en masse med heste efter seneste, hvor den er tjekket op. Hun har trænet fint efterfølgende. Den står pænt inde her, og den burde være med fremme. Måske kommer hun i åbent hovedlag. Det bestemmes på dagen efter opvarmningen. (Maria Hansen)

8 Diamond Merci
Den må smyge med og se, om vi kan få lidt penge. Gik faktisk OK sidst, men trænger nok til et løb eller to. Er den fejlfri og tager en præmie, er vi tilfredse. Kommer som vanligt. (Liv-Jorunn Lund)

10 Staro Next Move
Han vandt ganske let senest. Der var ikke de store problemer, hvor han let tog spids og var fin igen. Det er helt andre forudsætning denne har gang, og det er næsten et ekstra tillæg med bagspor i volten. Der er gode heste oppe foran, så nu må vi se, hvordan han fungerer bagfra. Det er en pladschance i første omgang. Men jeg vil ikke udelukke, at den kan vinde. Men de har altså løbet 16 og 17 oppe foran, så det kan blive svært at give 20 m forud. Kommer som den plejer. (Jørgen Lorentzen)


6. løb / V5-4 / V4-1

3 Design Osted Antik
Den har ikke fungeret i travet, så den har fået en pause. Den virkede lidt stiv, så det er en problemhest. Starten er lidt en test. Den har været hos kiropraktor, og vi giver den plastiksko på, og så håber vi, at den er bedre. Det har set fint ud i de sidste træningsarbejder. Vi skal dog lige se det i løb først, så vi ligger lavt her. Fejlfri har den kapacitet til at være blandt de tre. (Steven Johnsen)

6 Besplatno Tiki
Gik super godt sidste gang, hvor han endda var ude i sporene i sidste sving. Han virkede stærk og som om, han have overskud til at afslutte. Har 20 m til gode heste, og det kan blive taktisk med Evoque i spids. Indtil videre har den jo gjort alt rigtigt. Hvis min får det rigtige løb, kan han afslutte stærkt. Realistisk er det vel andenpladsen, vi kører efter. Har trænet godt og er helt i orden, så vi håber, at vi kan giver Kramers hest en match. Kommer som den plejer. (Martin Jahn)

9 Guts For Glory
Han var rigtig positiv senest, da vi havde ændret til lukket hovedlag. Sad lidt langt tilbage, men sluttede fint af. Han virker fin og frisk efterfølgende, så må vi se, hvad det kan blive til. Han plejer at være hurtigt ude af volten, men Evoque kan blive svær at give forud. Kan vi være lige efter den, må vi være tilfredse. Kommer i åbent hovedlag denne gang, da han kan være lidt peppet i volten med lukket. (Anders Rygaard Jensen)


7. løb / V5-5 / V4-2

1 Chandon
Den gik vel OK sidst, når man kigger på tiderne, men jeg var alligevel lidt skuffet. Jeg syntes, den skulle have holdt andenpladsen. Han bør være gået frem med løbet i kroppen. Det kommer nok til at ligne det seneste opgør, hvor vi tager spids og slipper til Chap A P. Så prøver vi at holde ryggen, så længe det går. Den kæmper om andenpladsen bag Chap A P. Kommer med norsk hovedlag og vatudtræk denne gang. Det er første gang hos mig. (Tobias N. Jonassen)

2 Chap A P
Har igen stor vinderchance. Han er i topform for tiden, og da han er lige så hurtig fra start i volte, som i auto, så regner jeg med at føre dette løb fra start til mål. (René Kjær)

3 Attention Bøgedal
Det havde været bedre med autostart, og der er jo nok ikke noget at gøre ved Chap A P. Han kan godt bedre end de seneste to gange. Første gang var banen stenhård, og der kunne han næsten ikke gå bagefter. Senest havde den tabt en bagsko, så det var nok forklaringen på den lidt svage præstation. Vi kæmper om pladsen bag Chap A P. (Katia Bøgedal)

7 Finish Future
Er en ærlig gammel slider. Han løb 14,8 i et handicap, og der kunne han kun blive nummer tre. Løb med tungen ud af halsen det meste af vejen, og det er ikke særlig befordrende for sådan en gammel hest. Så jeg synes, at han gik godt og ikke skuffede. Det er svært at finde løb til ham, og nu skal vi igen give 20 m til gode heste, så det er en lille præmie, vi kører efter. (Jens Arne Hansen)

8 Paparazzi M
Jeg hjælper med at træne den et par gange om ugen. Den var positiv senest efter lang pause. Det var umuligt at tage meget ind, med den gik frisk over mål med vattet i behold. Hvis den kan rende 15,5 i et puljeløb, kan den vel også rende det i klassen. Vi gav ham en halv hovedstang på sidst, og det virkede positivt. Men det ser svært ud, at skulle give meter til Chap A P og Attention Bøgedal. Kan vi få den sidste præmie, må vi være tilfredse her. Gik i åbent hovedlag og med fire sko senest. Kommer sådan igen. (Anders Rygaard Jensen)


8. løb / V4-3/ V4-4

1 White Light Ant
Han holdt OK ved inde bagved senest. Der blev kørt stærkt til slut, og han er bedre med jævn fart hele vejen. Han har aldrig tabt, når han sidder i spids, og han vandt et tilsvarende løb næst senest, han startede. Jeg beder kusken om at køre en jævn fart, og jeg forventer at se den i spids hele vejen. Så håber jeg, at den kan holde hele vejen hjem. En chance blandt de tre er den i hvert fald. Kommer som han plejer. (Johnny Jensen)

2 Ullala Ami Salløv
Den er bedst på sprint. Er nu tilbage i den klasse, hvor den hører hjemme. Hun skal ikke ud mod de bedste, det gider hun ikke længere. Har vi lidt tur på vejen, kan hun dukke op blandt de tre. Kommer som hun plejer. (Liv-Jorunn Lund)

4 Bella Damgård
Senest var kusken meget tilfreds med hende. Hun overtog og kæmpede overraskende godt. Kusken skal bare køre fremad, og den ligger fra start i inderbanen. Så må den søge angrebsplads de sidste 500 m, og får hun det, så burde hun kunne være blandt de tre. Hun er tippet vinder i programmet, men det er et jævnbyrdigt løb, hvor hun lige så godt kan vinde som en af de andre. Kommer som vanligt. (Lasse P. Salee)

5 Livi Midtnight
Den kæmpede desværre ikke helt ind i mål senest, men jeg håber, den er forbedret til den her start. Den står hårdt og skal give 40 m til en hest, den var nærmest lige over mål med senest, og der er andre gode heste med fra dobbelt tillæg. Håber på, at hun kan få en af de sidste præmier, hvis det flasker sig. Jeg tror måske ikke, at det er en ulempe, at den skal gå bagfra, selv om den nærmest kun har gået fra spids for os.

6 To Late
Synes den gik godt senest og sluttede fint af. Det er anderledes blidere konkurrence her. Det ser godt ud på papiret. Men løbet skal jo køres først. Jeg synes, den har en rigtig god chance her, hvis den vil folde sig helt ud. Kommer som senest. (Ivar Jessen)

7 Arthur Halbak
Han har haft et forfærdeligt år, hvor den har haft forskellige skavanker. Samtidig har jeg to gange sat mig i dødens, og det har heller ikke været særlig befordrende. Det skal jeg prøve at undgå. Hvis jeg kan køre ordentligt, så skal den kunne løbe med frem her. Det er en god chance her. (Jens Arne Hansen)

9 Baker Tilly
Det ser svært ud, og han gider ikke bagfra. Han jagter den sidste præmie. (Johnny Jensen)

10 Oliver Eson
Havde svært ved at følge med senest, så han skal være bedre denne gang, for at kunne blande sig. Det er en outsider. (Rene Jonassen)


9. løb / V4-4

1 Emma D
Den vil have let nok ved at finde rundt på banen. Det er et par gode heste, den møder, men jeg er lidt optimist her. Jeg mener, at Emma D har styrken til måske ikke at kunne give dem kamp til stregen. Vi tror på, at den i hvert fald skal være mellem de tre. Den tåler at gå både fra spids og bagfra. Den kan godt åbne, så den kommer ikke til at sidde langt nede. (Lindhardt Jensen)

2 Bugsy
Den fik et plus i karakterbogen efter seneste præstation. Han virker til at være, som han skal. Det ligner et to hestes opgør mod Enjoy The Game. Juuls og min hest virker lige et hoved højere end de andre. Det er to gode heste, og jeg ved ikke, om den ene er bedre end den anden. Det er afgørende, hvordan de finder rundt i svingene. Det er første gang for min på Falster, med det er jeg ikke urolig for, så det ser OK ud. Kommer som i Aalborg. (Ken Ecce)

3 Eistee Bakkely
Det er et godt fireårsløb det her. Vi må finde en god ryg og se, om vi kan få en god præmie med hjem. Kommer som den plejer. (Rene Jonassen)

4 Urgent Face
Han gik godt i sidste start, hvor han var lidt uheldig og sad bag trætte heste. Kom godt i sporene til sidst. Han har trænet fint på siden da. Birger kan måske køre med fra start og skaffe sig en god position derfremme, men det bestemmer han selv. Han har en lille hjemmbanefordel. Bugsy og Enjoy the Game er måske lige et hoved højere, så vores skal være med til at kæmpe om de gode præmier og kan være en fornuftig triochance. Umiddelbart ingen ændringer på udstyret. (Anders Rygaard Jensen)

5 Enjoy The Game
Han har gjort det godt i hele sæsonen. Han laver altid gode præstationer – også i sidste start. Han viste, at formen er intakt, og han er af de bedre chancer i løbet. Det er min bedste chance på dagen. Kommer som senest. (Steen Juul)

10. løb

1 Ups Annbirchador
Han holder sin gode form og render med frem hver gang. Han står rigtig godt til her. Har svært ved at se, hvem han skulle slippe spidsen til. Tror Anders kommer til at køre i spids, men han får lov til selv at bestemme taktikken. Er alle dage med blandt de tre. Den er med fremme her. (Johnny Jensen)

2 Vellegrino S
Liv har kørt den de sidste par gange. Det var været to gode præstationer, hvor han har afsluttet godt. Sidste gang skulle det ikke have været meget længere, så havde han vundet. Formen er fin, og han er en lille fin hest, der gør, hvad han kan hver gang. Har ikke vundet løb i to år, men står snart til at vinde et løb. Om det bliver denne gang, ved jeg ikke. Men den er en god triochance her. (Lasse P. Salee)

4 Rolling Simoni
Har snakket lidt med ejeren, og han var tilfreds i sidste start. Den løb i høj fart, som den ikke havde prøvet længe. Kan have lidt problemer med yderste spor i volten, hvor den kan lave lidt fjollerier, så det er lidt et spørgsmålstegn, hvordan han træder an. Fejlfrit håber vi på at få en god præmie med hjem. Jeg tror, vi kører i åbent hovedlag og med fire sko. (Anders Rygaard Jensen)

5 Senorita Edel
Er normalt stabil, så galoppen senest skal man bare se bort fra. Hun er topfin, er frisk og træner godt, Hun kan måske være en sjov trioluring. Kommer som hun plejer. (Torben Nygaard)

6 Outlook
Han træner godt, og vi håber, at han snart kan omsætte det i løb. Hvis alt går op i en højere enhed, så kan han være med fremme. Vi prøver at ændre lidt, så han kommer uden alle fire sko denne gang. (Torben Nygaard)

7 Pirata di Pippo
Den har det ligesom mig – den har mere fortid end fremtid, så det ser lidt svært ud. Sidste gang var han dårlig og stod med noget halshalløj. Den er frisk igen, men det er en lille præmie, vi kører efter her. (Jens Arne Hansen)

8 Emkih de Vandel
Det var et positivt bekendtskab senest, hvor den vandt let. Med en lignende præstation skal den være med på stregen igen. (Rene Jonassen)

9 Anno Boom Bay
Gik godt sidste gang, hvor han holdt godt sammen på travet. Det er anderledes modstand her. Får Ecce kørt det rigtige løb, hvor han kan komme til slut, kan den godt være en sjov triochance. Får svært ved at slå staldens anden hest i løbet Try Me. (Ivar Jessen)

10 Try Me
Viste sidste gang, at den er inde i en god periode. Det ser lige så godt ud denne her gang, hvor det ikke er den hårdeste modstand. Steen Juul kører igen, og den må være vinderen af løbet. Ingen ændringer på udstyret. (Ivar Jessen)


11. løb

1 R-Osted Antik
Spids og sprint er det her. Han skal helst have et rygløb, men vi er alene i første volte. Vi må se, om der kommer en tidligt, så slipper vi. Gav sig de sidst 100 m senest på fuld vej, nu er det sprint, som er bedre. Hvis banen tillader det, tager vi skoene af denne gang. Det giver lidt ekstra. Den kan dukke op blandt de tre. (Liv-Jorunn Lund)

3 Buster Ghost S
Hun er en sjov fisk, som Søren siger. Løber lige op mod gode heste i klassen, og så præsterer hun ikke i et formløb. Som jeg ser det, kan hun fra nummer to i volten få en god start, og så kører kusken nok frem og overtager spidsen. Så kan det måske holde hele vejen derfra. Det eneste løb, den har vundet, var fra spids og på sprint. Så forudsætningerne er gode her. (Lasse P. Salee)

4 Pure Poison
Den gik rigtig godt sidste gang. Hold længe ved, og det kan have gavnet den at have fået den udblæsning. Nu er det igen kort løb, og det er fordel, hvor den fik fart i benene senest. Det er anderledes og blidere modstand her, så den er en af dem, der kan vinde løbet. Kommer som senest. (Ivar Jessen)

5 Kils Titan
Gik godt sidst. Jeg havde sat lukket hovedlag på senest, så den kunne ikke se den anden hest, der kom. Vi åbner ham lidt op denne gang, så han kan se de andre. Som han gik senest, kan han være blandt de tre her. (Liv-Jorunn Lund)

7 Fellini Axang
Sidst synes kusken, at den var meget skæv. Jeg har ikke kunnet mærke noget efterfølgende. Hun skal gå fejlfrit først og fremmest, og den står også lidt hårdt her. Skal sniges med og jagte den sidste præmie. (Johnny Jensen)

8 Sander L B
Vi er glade for penge her. Der er svært med dobbelt tillæg på sprint. (Katia Bøgedal)

Live