Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 11. juni

Indhentet af Kim Hansen.


1. løb

1 Tornado Årup
Jeg satser på at køre i spids, så længe det rækker, men han er endnu ikke tændt rigtig til i år. Distancen er måske lige i overkanten for hans vedkommende. Ingen udstyrsændringer. (Kim Dahl)

4 Primery Engine
Har distancefordel, og vil fejlfrit være med på stregen. Ingen udstyrsændringer. (Kim Mortensen)

8 Rie Østervang
Har gået nogle gode løb uden at få udbytte af den gode form. Distancen kan være et spørgsmålstegn, men jeg havde ikke meldt, hvis jeg ikke troede på hun stod distancen. God præmiechance. Ingen udstyrsændringer. (Niels-Peter Steinlein)

11 Ringo Mosebo
Fik en dum fejl på i første sving senest, og det er en fordel at starten denne gang går ved 2400 meter mærket, så han kan få travet sig ind, inden vi rammer landevejssvinget. Har distancefordel, og skal ses med en god triochance. Ingen udstyrsændringer. (Martin Sjøholm Jensen)

12 Return To Sweden
Mangler lidt selvtillid for tiden. Har været ude med en mindre skade, og kan mangle lidt formmæssigt, da han er lidt for rund. Distancefordel og i første omgang en triochance. Ingen udstyrsændringer. (Bent Dahl)


2. løb

1 Oak New
Alma red ham i prøveløbet, men det er ekvipagens første ”rigtige” løb. Han er blevet en smule magelig på sine ældre dage, men trives godt i spids. Kan mangle en udblæsning, og jeg er lidt usikker på, hvor vi har ham formmæssigt. Outsiderchance. Ingen udstyrsændringer. (Niels-Peter Steinlein)

3 Oliver Elmegård
Har gået godt i år, og får han en god start, bør han være med fremme. Hvis banen tillader det, prøver vi at pille forskoene og evt. knægamacherne af. Staldens bedste chance på dagen. (Niels-Peter Steinlein)

4 Ray Of Light
Fik en ærgerlig galop på i sidste montestart, og har til denne start fået lidt tungere sko på. Fejlfrit håber vi på en trioplacering. (Ditte Johnsen)

6 Mccabe
Er ikke helt så god som sidste år, og jeg synes han står hårdt. Vi håber på en top tre placering. Ingen udstyrsændringer. (Lars-Erik Kaas)

7 Princeton
Hestens første montestart på Bornholm, men har gået montelicens i år, hvor han har set fin ud under rytter. Michelle har ikke prøvet ham endnu. Han skal støttes lidt på langsiden (ned ad bakken). Han var positiv og ikke tom i mål senest i hurtigklassen. Jeg tror på triochance. Ingen udstyrsændringer. (Micki Kofod-Mortensen)

3. løb (V5-1)

1 Bright Diamond
Smed sejren i DM for amatører med galoppen på sidste langside. Står lidt hårdt til, men trives i spids, og jeg tror på en god chance. Bør krydses på V5. Ingen udstyrsændringer. (Betina Lund)

2 Lass Winner
Skuffede mig senest, ved at løbe og smågaloppere. Mangler lidet træningsmæssigt og håber på en præmie. Jeg kan næppe tage spids, og søger til inderbanen. Ikke V5 aktuel. Forsøgte med bidløfter senest, men det var ingen succes, så det dropper vi igen. (Micki Kofod-Mortensen)

3 Citygirl D F
Skal være bedre end i onsdags for at vinde dette løb. Jeg kører fremad fra start, og fejlfrit tror jeg på vinderchance. Har tidligere gået med flapsko, men vi eksperimenterede med almindelige jernsko senest. Vi går tilbage til flapsko og ændrer på tjekken, og håber på det får hende fejlfrit rundt. (Martin Sjøholm Jensen)

5 Born Solo
Sad fast med kræfter i behold senest. Kommer vi til, må han stå med en god chance for at være med fremme. Krydses på V5. Ingen udstyrsændringer. (Kim Mortensen)

6 Baunely’s Diamant
O.k startspor for hans vedkommende. Har masser af kapacitet, men skal lære at finde rundt i svingene, hvor han fortsat sætter terræn til. Der er galoprisiko, men fejlfrit er han en vinderchance, og skal krydses i V5. Ingen udstyrsændringer. (John Mikkelsen)4. løb (V5-2)

5 Alfredo
Jeg kører med fra start, men kan næppe tage spids, og håber i stedet på en god ryg. Kører efter en pengepræmie. Ingen udstyrsændringer. (Lars-Erik Kaas)

7 Touch The Sky
Var ikke helt fin i stilen på langsiderne senest, hvilket betød at jeg ikke kunne køre for fuldt i opløbet. Han er afhængig af løbsafviklingen, og jeg ser ham som en triochance. Skal krydses på de lidt større V5 bonner. (Tom Olsen)

8 Cerosso
Har taget de seneste starter fint, og har aldrig været bedre. Vil for første gang blive prøvet uden sko. Min bedste chance på dagen. (Stefan Lind-Holm)


5. løb (V5-3)

1 Sladdie
Hurtig fra start og Michael kører i spids. Jeg tror udblæsningen i Sverige har gjort ham godt, og formen er fin. Vi er tilfredse med en fremskudt placering, og han er næppe V5 aktuel. (Betina Lund)

2 Power Queen
Har gået o.k, og fået et godt startspor. Håber på at ramme spidsen eller vinderhullet. Tilfreds hvis han er mellem de tre, fire bedste. Kommer i helt lukket norsk, i stedet for ¾ lukket norsk. Luring og et kryds værd på V5. (Martin Sjøholm Jensen)

3 Aura
Var jeg godt tilfreds med senest. Jeg kører med fra start, men kan næppe tage spids direkte. Hun er en af dem der kan vinde, og bør krydses på V5. Ingen ændringer. (Kim Mortensen)

4 Always Sugar
Fungerer rigtig fint i træning, og viser også gode takter i løb. Med Mie i sulkyen håber vi på et fejlfrit løb, så må vi se hvor langt det rækker. Det vigtigste er at de begge får en god oplevelse. (Ditte Johnsen)

7 Billgate
Slår under normale forhold ikke nr. 6 Global Tinghøj, og selvom han er denne uges blanke i programmet, ser jeg ham mest som en pladschance. Ingen udstyrsændringer. (Stefan Lind-Holm)


6. løb (V5-4, V4-1)

1 Pegasus G K
Jeg tror Michelle kører fremad, og havner i spids eller vinderhullet. Han mangler lidt i at være i topform, og ser ham som en triochance. Ikke noget for V5 spillerne. Forsøges med trækhætte. (Kim Mortensen)

2 Dynamic Wiring
Han er ikke dårligere end de andre, og har en opadgående formkurve. Jeg kører med fra start, men han er hurtigere fra start, når starten går fra 2100 meter mærket. Det er første gang i klasseløb og autostart i år. Vi håber på en trioplacering. Forsøges med ”ruller” ellers ingen ændringer. (Niels-Peter Steinlein)

6 Rocky H
Han var bedre senest, og er på rette vej. Kommer vi fri af inderbanen, tror jeg på en god triochance. V5 aktuel. Ingen udstyrsændringer. (Henrik Ipsen)

7 Bear Dollar
Første gang jeg skal køre hesten i år, og jeg kender intet til dagsformen. (Stefan Lind-Holm)

8 Rose Simoni
Træner pænt, men er på ingen måde i topform. Har ikke fået så meget hurtigarbejde, og jeg er usikker på hvor hun er formmæssigt. Startsporet i anden række nedsætter forventningerne, og jeg frygter at havne bagerst i feltet fra start. Jeg tror 4 Reduc vinder, men i et åbent opgør er Rose Simoni en blandt flere der skal krydses i V5. Ingen udstyrsændringer. (Steen Mogensen)

9 Bear Les Cordons
Kunde ikke stå fast på den fedtede bane senest, og det skal spillerne ikke lægge noget i. Er ikke så hæmmet af startsporet, da hun er langsom fra start. Jeg kører tidligt frem, da hun kan tåle at gøre det grove arbejde. Trioaktuel og bør krydses i V5. Ingen udstyrsændringer. (Martin Sjøholm Jensen)


7. løb (V5-5, V4-2)

1 Kils Titan
Kørte jeg en gang sidste år, og jeg kender ikke den aktuelle dagsform. Hesten er blevet behandlet i Sverige siden seneste start. Han er hurtig fra start, og vokser en klasse i spids. (Martin Sjøholm Jensen)

2 Igor Times
Har været uheldig med at blive påkørt, og senest med en punktering tidligt i løbet. Her bliver det sandsynligvis et forsigtigt oplæg, og jeg tror på en pladschance, men han er en af flere der kan vinde løbet. Vi overvejer at ændre på hovedtøjet, men det afgøres først på dagen. Et kryds værd på V5. (Stefan Lind-Holm)

4 Sky Line
Han er hurtig fra start, og jeg trykker til, men de indvendige kan også åbne. Vil for alt i verden undgå dødens, da han ikke kæmper fra denne position. Går som altid uden sko. (Betina Lund)

5 She’s Racy
Er blevet behandlet siden seneste start. De indvendige er hurtige, og jeg søger ned i banen, og håber på et godt rygløb. Jeg er tilfreds med en præmie, og det er ikke noget for V5 spillerne. (Kim Mortensen)

6 Speedy Globe
Kan få et godt løb i vinderhullet, hvis Kils Titan rammer spidsen. Han er bedst når han sidder med fremme, og jeg tror han er den bedste chance af vores i løbet. Ingen udstyrsændringer. (Betina Lund)

9 Waterjet
Han er trivelig, og føles fortsat en smule tung. Med den rigtige løbsafvikling som senest, er han sejrsaktuel. Vil have fordel af tempo undervejs. Bør krydses på V5. Ingen udstyrsændringer. (John Mikkelsen)


8. løb (V4-3)

2 Daydream
Havde ikke fordel af banens beskaffenhed senest. Holder fin form, og jeg håber på at sidde med fremme undervejs. Tror på vi er med fremme med den rigtige løbsafvikling. Ingen planlagte udstyrsændringer. (Henrik Ipsen)

3 Classic Navy
Tror jeg tager spids. Vi sætter nyt bid på, for at undgå han puller alle kræfter bort. Bør krydses på V4. Ingen udstyrsændringer. (Betina Lund)

8 California Laser
Blev overspurtet senest, men gik et godt løb. Spillerne skal være opmærksomme på, at hun er rykket en klasse op. Hun har vist, at hun også kan gå bagfra. Ser hende som en god triochance, der skal krydses på V4.(Martin Sjøholm Jensen)