Trænerkommentarer til Billund fredag 14. juni

Indhentet af Kim Nielsen - opdateres ikke længere.

Printvenlig PDF-version

1 løb

1 Elbow
Gik pænt første gang, og alligevel skuffede han en smule. Har trænet på, som han skal, og der er ikke noget negativt at sige. Jeg tror på, at han er langt fremme (Steen Juul)

2 Diamond Flame
Sidste gang blev det galop fra spor fem i volten. Han er ret stor, og det klarede han ikke. Først og fremmest skal han gå fejlfri og vise lidt fremgang. Vi ligger lidt lavt her. (Jeppe Rask)

4 Emil V P
Den gik rigtig godt senest, selv om den ikke fik noget for det. Må være gået frem med det løb i kroppen. Kommer som senest i lukket hovedlag og med sko. Det er en triochance. (Morten Friis)

5 Elvis Toft
Møder hård konkurrence denne gang. De er gode, og han har det lidt svært. Med en god position undervejs og lidt held kan den være en lille triochance. (Casper M. Nielsen)

7 Deepdeepundercover
Hun overraskede mig positivt sidst ved at lave en god afslutning i første start efter pause. Der er nogle rigtig gode hest imod, som hun i hvert fald ikke kan slå. Kan være en lille triochance. (Henrik Lønborg)

10 Diego di Karsk
Den må ud og lære lidt. Han hjælper ikke ret meget til selv. Den er ikke aktuel i de første par starter. (Gitte Madsen)

11 Dorthea Rush
Gik OK sidst, men heller ikke mere. Har arbejdet forbedret, men sporet trækker ned. Håber på en lille præmie. (Henrik ”Sofus” Fahlén)

12 Etna
Var rigtig fin i sit prøveløb og var ikke træt i mål på en 18-tid. Hun har ikke været på banen ret mange gange, men virker stabil. Hun skal ud og lære lidt, men det er ikke let fra spor 12. Det er en hest, jeg har store forventninger til på sigt, men det vil overraske, hvis hun går ud og vinder fa spor 12. Det er en præmiechance herfra. Kommer med fire sko som i prøveløbet.(Marc Bæk Nielsen)


2 løb / V5-1

1 Danger Gardenia
Den gik et godt løb sidst. Fik umotiveret fejl på og gik godt bagefter. Det er en hest, man skal se op for. Den kan være med fremme her. (Kent Friborg)

5 Jelmer Boshoeve
Var rendt ind i noget virus sidst den startede. Det har taget lidt tid at komme over. Han virker klar igen og træner godt. Han vil være en vinderchance. (Morten Juul)

6 Ever So Clever
Den skal ud og have nogle starter. Kan ikke finde nogle treårsløb til hende med de penge, hun har tjent. Så vi er blevet enige om at starte hende løbende i klassen, så hun kan blive hærdet på den måde. Jeg har planer om at lave hende klar til Hoppekriteriet. Kusken skal køre et pænt løb med hende, så hun får lidt hårdhed og rutine, men den skal undgå dødens som sidst. Den kan nemt være en triochance her. (Gitte Madsen)

7 Euro Girl Gardenia
Blev det forkert sidst, da den havnede i dødens. Virker OK og holder den gode form. Trods dårligt startspor kan det være en triochance. (Martin Andreasen)

11 Carina Shadow
Gik OK sidst på Lunden. Skal forsøge at finde en ryg, ned og sidde og så afslutte på en god måde. Det er ikke noget for vinder spilerne. (Casper M. Nielsen)


3 løb / V5-2

2 Dolittlebigjoe
Kommer tilbage efter pause. Der var ikke helt det rette i tryk i den sidste gang, så den fik en træningsperiode. Den virker normal nu igen, men den behøver måske et løb i kroppen. Vi kører efter en god præmie her første gang. Kommer som den plejer. (Jeppe Rask)

3 Dixie Downs
Har forrygende form. Havde aldrig tabt, hvis den var sluppet fri i Odense. Den vinder løb inden for den nærmeste tid. Det kan godt blive her. Ingen udstyrsændringer på mine heste. (Kent Friborg)

4 Merveille du Monde
Nu var den endelig fejlfri sidst, men fik så et løb i dødens. Der går den absolut ikke fra. Den er noget bedre end resultaterne, så det er en luring her. (Gitte Madsen)

7 Diablo Toft
Går rigtig gode løb og forbedrer sig fra gang til gang. Skal have sit rygløb. Hvis det lykkedes, kan den godt vinde det her. Vores bedste chance på dagen. (Casper M. Nielsen)

9 Holland
Den overraskede lidt i første start, ved at være så god, som han egentlig var. Har været hos dyrlægen og få rette et par småting. Nu kender Birger ham, så han skal være en stor chance igen. Vi kørte med sko sidst, og det bliver det nok igen. (Morten Juul)

11 Design of Porsche
Hun var rigtig skidt efter sidste start. Vi har haft hende gået igennem, hvor vi fandt en del ting, som vi har repareret på. Har ikke været så hårdt trænet op til den her start. De skal jo ikke bare være klar – det skal være rigtig klar i vore dage. Så den behøver måske et løb. Går fint bagfra, så hun kan være i trioen fra svært spor. (Gitte Madsen)

12 Caid de la Cote
Holder sin normale form. Med tanker med det løb, han gik sidst, er det en chance blandt de fire. Kommer i samme balance og udrustning som sidst. (Flemming Jensen)


4 løb / V5-3 / V4-1

1 Dolce Gabana
Hun gik godt i sidste start på Fyn. Det var bare håbløst at komme til fra tillæg i det løb. Vi har altid haft en fornemmelse for, at hun er bedst, når hun sidder med fremme. Det får hun for muligheden for her. Det er en lille triochance. (Henrik Lønborg)

2 Giant Superman Jr
Er ustabil. Han skal først og fremmest gå fejlfri. Det er ikke noget for spillerne.(Jeppe Rask)

3 Blue Van
Gik strålende sidst hun var i Billund. Er bedst, når hun sidder med fremme, så startsporet er perfekt for hende. Har dog ikke vist det store på det seneste, men med det rette løb kan hun være en pladschance. (Kenneth Andersen)

5 Black Magic
Jeg var meget tilfreds sidst. Der viste han sit potentiale. Har aldrig prøvet at sidde spids før, men jeg følte, at jeg kunne prøve at køre til spids og prøve noget nyt mod de modstandere, der var i det løb. Og det gik jo godt. Der var kræfter sparet over mål. Her kommer det meget an på, hvordan løbet bliver kørt. Jeg prøver at køre lidt med, og jeg ikke er bleg for at sidde i dødens med ham her. Han er stærk og vil gerne fremad, så derfra kan han holde tempoet oppe. Han virkede på toppen i går i træningen. Jeg er ikke sikker på, at jeg kan vinde mod de professionelle, men han er en god triochance med en lille vinderchance, hvis det flasker sig. Han kommer uden sko, som han plejer. (Morten P. Kramer)

6 Cabo Suroeste
Han galopperede en sejr eller andenplads væk sidst. Det kan godt være, at Flemming Jensen have vundet, men han var ikke træt, da jeg trak ham ud til angreb og han pludselig galopperede i en trang situation. Han har god form og er en vinderchance. (Henrik Lønborg)

11 Campari D
Den har gået for Bent Svenden især forrige gang. Skal helst sidde i ryg indtil de sidste 200 meter. Hvis det flasker sig, er det en triochance. (Casper M. Nielsen)


5 løb / V5-4 / V4-2

1 Highyeild Draviet
Det er en stor og dejlig hest, der virkelig lægger noget mark under sig, når han traver. Det virker som en komplet hest, og jeg har set et løb fra Hamburg, hvor han var anden fra dødens til en virkelig god hest. På Kalmar gik han intet, og det viste sig, at han havde noget virus. Gik hjem til Holland og fik lidt fri, og kom derefter til mig for ca. halvanden måned siden. Den har trænet lige så godt, som Holland havde trænet skidt op til dens første start. Lige så lad, som Holland kan være, lige så ambitiøs virker ham her. Han virker til at være rap på fødderne, men jeg ved ikke hvor hurtigt han kan åben. Den har trænet super godt, og hvis den lever op til det, så er den med helt fremme. (Morten Juul)

4 Bravur Torkdahl
Er blevet lidt usikker, og er blevet lidt mere outsiderbetonet. Vi ændrer lidt på balancen, hvor hun kommer til at gå uden sko, så hun får lidt bedre plads. Det er en outsider. (Flemming Jensen)

5 Check It Out
Holder bedre form, end resultaterne umiddelbart indikerer. Forrige start gik han på punkteret hjul det meste af vejen. Senest blev han stresset på grund af den lange ventetid, så derfor galopperede han. Sporet er ikke det bedste, men vi må køre med fra start og få en god position. Det er et hårdt løb, så i bedste fald er han en pladschance. (Ole Bender)

6 Bella Donna
Hun gør det godt hver gang, og holder samme fine form. Kommer til at gå med norsk hovedlag for første gang, så hun kan tage sige lidt mere sammen i slutfasen. Håber det giver en positiv effekt. Er hurtig fra start, så vi kører fremad. Imellem de tre skal hun være. Hun kan måske godt vinde, hvis hun kan tage sig sammen til slut. (Jeppe Rask)

7 Chato Salløv
Han gik jo rigtig godt senest og har trænet fint efterfølgende. Er rimelig hurtig fra start og er stærk, så han er ikke afhængig af løbsoplægget. Det er en vinderchance – min bedste chance på dagen. (Morten Friis)

10 Raket Skov
Blev generet til fejl i Aarhus. Gik faktisk OK efter lang pause trods fejlen. Den har præmiechance her. (Kent Friborg)

12 Neo
Er stærk og reel. Møder vinderen fra sin sidste start (Chato Salløv red.) og kan næppe slå den fra det her spor. Er en god triochance. (Bent Svendsen)


6 løb / V5-5 / V4-3

1 Charming Kiss
Den gik et godt løb sidste gang, hvor jeg godt vidste, at den var gal, efter jeg ramte en konkurrent i første sving. Så vi fulgte bare med og hesten var frisk bagefter. Nu møder den rigtig gode heste. Men den er selv god og kan få et løb fremme i feltet fra dette startspor. Vi håber på en trioplacering. Kusken har ikke kørt hesten før, men det klarer han sagtens. Det bliver igen norsk hovedlag. (Mads Hjortsballe)

3 Curfew
Er jo ustabil og hopper ofte bare lige pludselig. Sidst var det nok en fejl fra kuskens side, at han galopperede. Forsøger at køre forsigtigt denne gang. Den får sko på denne gang, det har ikke haft længe. Er normalt ingen fordel, men vi skal jo prøve noget for at finde rytmen. Den virker ikke til at være noget for vinderspillerne for tiden. (Kenneth Andersen)

4 Torden
Han blev lidt dårlig efter starten sidst. Jeg kørte et arbejde forud for finalerne i Aalborg, og der virkede han lidt stiv og uoplagt, så vi droppede finalerne og gav ham lidt fri. Vi havde lettet ham meget i balancen i sidste start, og det fungere fint i løbet, men måske havde vi lettet ham for meget, og det var det, der gav reaktionen. Han har trænet på i ca. seks uger, og han træner godt igen. Han plejer at være god efter pause, og kommer i gammel balance. Konkurrencen er hård, så det bliver vel svært at vinde, men jeg tror på en triochance. Kører de for stærk, så kan vi komme ind i legen til slut. Han vil gå et godt løb og er som regel altid helt fremme. (Troels Andersson)

6 Amerian
Holder sin gode form, men har lavet dumme galopper fra start de seneste gange. Det er lidt knald eller fald fra start. Går normalt godt i Billund. Vinderchance fejlfri. (Bent Svendsen)

7 C You Again
Han blev for hidsig senest, hvor han løb 1.10 kilometeren. Han var blevet for tændt, så det er bare at glemme den start. Blev slettet fra en tiltænkt start, da han var blevet stukket af et insekt, men det var ikke det store. Vi ændrer til et skarpere bid og fast ørehætte. Er han blandt de tre, er vi godt tilfredse. Med et roligere oplæg denne gang er han en triochance. (Morten Friis)

9 Aura Skov
Der er gode heste med her. Hun viste fin form senest efter pause. Hun hoppede i en trang situation i første sving. Det skal man ikke lægge form meget i. Hun er normalt stabil og skal forsøge at hænge med til en præmie. (Henrik Lønborg)

10 Gogo Di Quattro
Har trænet stærk på ligeud banen, men har ikke gået så meget på rundbanen. Han har trænet sammen med nogle af dem, der går i en højere klasse, og det har han klaret fint. Har ikke set nogle løb med ham og kender den ikke fra tidligere. Jeg har lidt dårligt pejling på, hvordan han rækker i et på papiret forholdsvis hårdt løb. Så han er lidt et spørgsmålstegn for mig, men han er helt sikkert i fin kondition. (Steen Juul)


7 løb / V4-4

2 Epoke Pi
Det er samme ejer som Dolittlebigjoe. Den har også lige haft en træningsperiode, da den var lidt under standard sidst. Han skal ud og i gang igen. Får han lidt gode penge er vi tilfredse. (Jeppe Rask)

5 Delina B
Har galopperet to gange i voltestart. Derfor prøver vi auto, hvor hun normalt er stabil. Synes hun gik godt efter galop sidst. Tror hun kan tage en præmie. (Henrik Lønborg)

7 Dressedforsucces
Han kommer tilbage efter halsoperation. Har trænet stærkt, men skal vise det i løb. Får et roligt oplæg her første gang. Er en outsider. (Bent Svendsen)

9 Enjoy Banker
Han gik godt i Aalborg sidste gang. Han virker lige så fin som sidst i træningen. Det er en ukompliceret hest og han har vinderchance igen. (Bo Westergaard)

11 Think New And Big
Har været rigtig fin i de starter, han har gjort hos os. Virker stadig fornuftig i træningen. Spor 11 er ingen fordel, men den har gået i spids i de andre starter, så han skal ud og lære at gå i ryg denne gang. Det virker ikke som noget negativt, at han skal gå bagfra. Kommer med sko, som den plejer. Han skal være en god triochance. (Marc Bæk Nielsen)

12 Diva De Meaux
Har gået to gode løb efter pause. Har fået et kedeligt startspor. Vi rykker skoene her og så må vi se, hvad det rækker til fra dette svære spor. (Kenneth Andersen)

8 løb

4 Bowie
Gik godt efter fejl sidste gang på Lunden, hvor den vandt. Hvis den går op til den præstation, har den en god chance for at tage en trioplacering her. Har fordel af Billunds lange opløb. (Iver Jessen)

8 Amazon Shadow
Skuffede mig i København. Hun rejser ofte dårligt, og det giver jeg skylden. Men måske var der også noget sygdom under opsejling. Har nemlig været slettet for en tiltænkt start pga. forkølelse. Virker normal i træningen igen. Er hun, som når hun er bedst, kan hun vinde løbet. (Martin Andreasen)


9 løb

2 Shaded
Det er 2.500 meter, hvorfor den skal gemmes lidt og køres på chancen. Hvis det flasker sig lidt, kan den løbe i trioen. (Iver Jessen)

12 Pilia
Han står hårdt til nu. Sidst han var i Billund var rigtig god, hvor han nød at komme på udebane. Håber på den samme effekt igen. Han tager en præmie hver gang, og her på langt løb kan han godt løbe i trioen. (Troels Andersson)


10 løb

3 Uffe S Lange Dk
Han er stærk og reel hest, der bare damper af sted i den fart, den nu kan. Han burde rende med i trioen. (Kenneth Andersen)

6 Sussie Hastrup
Kommer med Anne her, der har kørt den før. Skal have ryg, så kan hun afslutte godt. Vinder sjældent, men er en god triochance. (Casper M. Nielsen)