Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane søndag d. 16. juni

Indhentet af Niels Jørgensen. Opdateres ikke yderligere.

PRINTVENLIG PDF


1. løb

1 Smooth Ride synes jeg gik godt senest, og gangen før var hesten lidt for kvik da Theo trak det norske hovedlag. Det reagerede den meget på og derfor gik det galt. Hesten er jo lynhurtig fra start og må stå med en god chance. Hesten er selvfølgelig en af dem, som har tjent mindst i løbet, men den har jo før gået 1.15 i Århus over 1800 meter med autostart, så jeg tror nok at den skal gå et godt løb og få penge med hjem. Jeg tror på triochance (Mariann T. Nielsen).

4 Baron Westwood vil jeg forsøge at køre til spids. Det tror jeg er min chance, så jeg kører indtil hesten har spids. Den starter dog for tredje uge i træk, men det tror jeg er OK til den. God triochance og med vinderchance (Kim Madsen).

6 Belle Ami Butcher er lidt svær at få til at yde for fuldt, så chancen afhænger lidt af hvordan løbet bliver kørt. Kan være en lille pladschance (Frantz Praëm).

7 US Flying virker ret godt gående. Distancen er måske lige til det korte for den, men jeg ser hesten som en pladschance, hvis det hele stemmer (Ole Bender).

11 Apache Line står godt indtjeningsmæssigt i løbet, men har fået et dårligt spor. Jeg håber, at hesten er bedre end senest, hvor jeg synes den gav for let op. Nu kommer starterne lidt tættere, efter at hesten har stået meget over, så jeg håber at den er bedre. Hesten er vindertippet i programmet. Ser du den også som vinder? Det ved jeg ikke. Hesten er vel ingen ørn, og den runder normalvis ikke et helt felt, så det skal løse sig, men det skal være en fornuftig triochance (Birger Jørgensen).


2. løb

1 Cjela Nordal har været matchet mod dette løb. Den er perfekt inde i løbet på nær 1700 kroner og af samme årsag har den ikke startet længe for ikke at komme til at ryge over maksimum. Har gået rigtigt stærke intervaller og har et perfekt spor for dens vedkommende. Jeg har ikke kørt hesten før i Århus, men den trives efter sigende godt på banen. Hesten er stabil og fra dette spor tager hun sig videre til finalen (Bent Svendsen).

2 Chakita T Hall har været rigtig godt gående i lang tid, uden at få fuld valuta for det, men hvis hun går en tid svarende til de seneste par gange, så synes jeg hun skal være en rigtig god top tre-chance (Kenneth Andersen).

4 Diana Østervang har gået en del rigtigt gode løb. Senest sad hun bomfast i et løb, hvor der burde have været diskvalificeret et par stykke for trængning. Hun havde masser af krudt sparet og vi har gemt hesten lidt til dette løb. Kan være en god top tre-chance (Kenneth Andersen).

7 Amulett Jons synes jeg der var for lidt tryk i senest, men man kan vel ikke forlange mere af en hest som har haft så lange pause. Vi håber at han kan være lidt bedre denne gang. Har et dårligt startspor og det sænker selvfølgelig mine ambitioner. Vi er glade hvis den går et fornuftigt løb. Placeringschance (Michael Lønborg).

8 Butterscotch har været slettet fra en start i Tyskland grundet halseinfektion. Den skulle forhåbentligt gerne være rask igen, men taget i betragtning at den har været syg og konkurrencen er hård, så ser jeg den mest som en præmiekandidat (Lillian Uglebjerg).

9 Livi Naughty er ude i hårdt selskab, men løber ofte med op og får en præmie. Lille triochance (Kaj Jensen).

10 Dazzle Nock kommer med rigtig god form. Den hoppede givetvis sejren væk i sidste sving senest på Jägersro, og var ellers kommet hjem på en 1.14-tid. Fra dette spor håber vi selvfølgelig på godt tempo undervejs og at hun er med fremme. Galoppen senest var umotiveret, da hun blot tabte et skridt gennem sidste sving. Jeg forventer ikke, at hesten skal få noget problem med Århus-vejen, og jeg tror, hun er med fremme blandt de tre første (Christian Lindhardt).

12 California Bond har fået et lidt kedeligt spor, men er bedre end sine resultater. Senest var hun lidt for gal inde bagved. Derfor var jeg tvunget til køre frem, så det blev helt forkert. Forinden havde hun hoppet et par gange. Derfor havde vi ændret på forspændingen op til seneste start og da virkede hun stabil. Jeg har ingen idé om, hvordan hesten vil være Århusvejen rundt. Jeg vil kalde det en outsider (Ken Ecce).


3. løb (V5-1)

2 Daisy HJ har overrasket flere gange. Med det rette løb vil den være med i afgørelsen. Vinderchance (Kaj Jensen).

3 Daisy Cash er i god form p.t. og virker også godt tilpas med sig selv. Hun møder selvfølgelig gode heste, men jeg synes, hun er en god triochance (Gordon Dahl).

4 Dancing Alone var ikke helt samarbejdsvillig senest i voltestart. Den start skal man bare glemme, men her er vi glade for en præmie (Morten Friis).

5 Danielle DD kommer efter lang pause og skal i gang igen. Hesten har gået et par banearbejder, hvor det har virket fint. Vi fik hende opereret i et bagben i vinter. Det tog lidt tid, så hesten har fået tiden at blive helt klar og det føler vi, at den er nu. Kan den vinde? Selvfølgelig kan hun det, efter det hesten har gået, men sidste år syntes jeg hun var lidt træg at få i gang efter ophold, så jeg kan ikke helt udelukke, at den skal have et løb for at være helt oppe, så jeg forventer ikke, at hun bare går ud og vinder (Jeppe Rask).

6 Dark Dust synes jeg har gået OK de seneste par gange. Det har virket som om at hesten har misforstået noget og har løbet og bremset i sidste sving, men jeg synes alligevel at det har været godkendte præstationer. Som altid i disse løb er der selvfølgelig hård modstand, men jeg har et håb om at hesten kan ende i finalen (Peter Jensen).

8 Dorikan Lund hoppede i Billund, men er ellers normalt stabil. Jeg kørte hesten uden sko og banen var nok lidt for hård til det. Hesten gik godt efter fejlen og formen er fin. Jeg tror det bliver med sko denne gang. Hesten plejer at gå godt i Århus, men sporet er dårligt og der er gode heste med. Kan den tage sig videre til finalen så er vi rigtigt glade. Med spor et havde jeg troet rigtig meget på det (Knud Mønster).

9 Diva Sisu var fin senest, og hesten var meget bedre den vej rundt end tilfældet var sidste år. Hun var rigtig fin og kunne gå uden forsko. Jeg tror hun kan komme videre til finalen. Lille triochance (Marc Bæk Nielsen).

10 Destiny var øm senest. Det har jeg forsøgt at lave i orden, og tror det er lykkedes. Hun skal være en triochance. Bagsporet er uden betydning da hun går fra alle positioner. Kan den vinde? Det tror jeg ikke, fordi den mangler et løb i kroppen (Henrik Lønborg).

11 Donna Lupo har været klart forbedret på det seneste. Den var lidt uheldig senest på Jägersro. Hesten kom godt fra start, men kom siden til at sidde sidst og kom ikke ordentligt til. Det blev helt forkert, men Uhrberg var faktisk meget positiv omkring hesten. Har et træls startspor, men kan være en god triochance (Kaj Jensen).


4. løb (V5-2)

1 Darwin Ice fik en fortjent sejr senest selv om der var held med. Jeg synes ikke at hesten var så stærk som den havde været i de tre starter forinden, men omvendt så sad vi lidt i ingenmandsland, da der blev kørt rigtig stærkt, så helt utilfreds kan man ikke være. Fra dette spor tror jeg hesten går i finalen. Den er lynhurtig fra start så jeg bestemmer selv taktikken og jeg mener at den ikke helt væk fra at være blandt de tre første fra det spor. Distancen spiller ikke nogen rolle (Bent Svendsen).

2 Diamant Østervang har gået to stærke løb. Er blevet kørt lidt afventende og så med fuld fart over den sidste halvbane. Senest på Fyn var der for lidt skud i ham, men han er blevet ordnet i halsen siden den start og virker som en hest, der kan, om ikke slå Donatello Garbo så løbe lige op med den. Jeg har en del forventninger til dette løb og tror helt bestemt at den er med på stregen. Det kan være at hesten kommer uden sko. Det bliver en beslutning som tages på dagen (Kenneth Andersen).

3 Donatello Garbo er alt vel med. Jeg mener hesten er klar, og jeg tror at Århus nu er blevet en lille fordel. Hesten har gået lidt på den ene tømme, så det er kun en fordel med Århus-vejen.Tror du på sejr? Ja, men det er ikke afgørende. Om den får spor fire eller seks i grand prixet er ligegyldigt for den (Lindhardt Jensen).

4 Donato Gilbak er ude i hårdt selskab. Vi må se om den kan få en præmie (Kaj Jensen).

5 Dubai har slidt med noget virus i de første par starter i år. Hesten virker på rette vej, men kan selvfølgelig mangle løb i kroppen. Er samtidig ude mod hård modstand, så hvis han går et godt løb og kommer godt i gang, så er jeg tilfreds. Jeg håber på, at han kan få en præmie (Morten Juul).

7 Donato Hyrdehøj virker rigtig fin. Hesten har vokset til og gået et par gode løb i hård konkurrence. Den burde kunne være mellem de tre første (Lindhardt Jensen).

8 Desavi D skal have det rette løb for at være en triochance. Hesten har gået pænt nok, uden at imponere (Kaj Jensen).

9 DJ O’Kay er jeg yderst tilfreds med at have fået nummer ni til, for så er jeg fri for komme med i rushet fra start. Herefter håber jeg bare på at der bliver jævnt godt fart på undervejs, så tror jeg den kommer til sin ret. Jeg siger ikke at han vinder, men hvis bare han kvalificerer sig så er jeg lykkelig. Den træner godt. Galoppen senest skyldtes et forsøg med balancen. Hesten havde gået med gummiboots i alle starter, men vi prøvede med en lettere balance og det gik ikke, så det bliver med gammel balance denne gang. Ser du hesten med vinderchance i løbet? Måske ikke lige på papiret, men den har jo vist at det er en god hest og løbene skal køres først. Vi er ikke slået på forhånd (Thomas Bonde).

10 Daytona gik godt senest. Det er klart, at det er hårdere konkurrence denne gang, og samtidig en dårlig udgangsposition, men jeg håber på at den kan tage sig videre til finalen. Hvis man omsætter præstationen fra senest og et fejlfri løb, så er det vel også et vinderemne? Det er svært for mig at vurdere, og det er samtidig klart, at når hesten går i en lavere klasse (senest, red.) så er det lettere at imponere. Kører du til start med en forventning om at Daytona kan hævde sig? Ja, det gør jeg. Hesten viste som toåring, at den kunne være med, og jeg håber stadig at den kan følge med (Steen Juul).

11 Diablo Bork går gode løb hver gang og har lavet gode afslutninger, men det driller med startsporene. Det er bare at håbe på, at det løser sig fra dette spor, så vi er glade for en præmie (Morten Friis).


5. løb (V5-3)

3 Breaking Point gik et rigtigt fornuftigt løb senest. Er gået en klasse op her idet hesten lige er røget over cuttet i forhold til afdelingen som er en tand lavere. Det nedsætter forventningerne, men hun er en "Århushest" og gør på sin vis sit bedste hver gang. Kan være en placeringschance og en lille triochance fra et godt spor (Kenneth Andersen).

4 Beautiful Kiss har gået rigtigt gode løb på det seneste. Hvis hun kommer Århusvejen rundt, så tror jeg man skal regne hende ret tidligt. Min feeling er egentlig ret god angående højrevejen. Kan den vinde? Det vil jeg absolut ikke afvise (Ken Ecce).

6 Created Face går en klasse ned i forhold til de hesten den har mødt de seneste gange, bl.a. senest i et åbent femårsløb mod Carna Sensei og Commit Boom Bay senest i Aalborg. Løber på enormt gode tider, men afgør ikke løbene. Nu er den godt inde i løbet, og jeg synes det er en lille vinderchance. Hesten har måske ikke fordel af højrevejen, men da hun er en sejtrækker i højere grad end speedig, så kommer den berømte "opløbsbakke" hende til gode (Bent Svendsen).

7 Follow Me Sisu gik rigtig godt i Billund. Denne gang kommer hesten uden alle fire sko og det er første gang i vores regi. Det tror jeg gør en lille forskel. Senest gik den med plastsko foran og alusko bagunder. Det er svært at sige hvad hesten siger til Århusbanen, men jeg håber den fungerer. Så er det i hvert fald en triochance (Morten Friis).


6. løb (V5-4 • V4-1)

1 Daydream Believer kommer efter lidt ophold. Var syg til seneste start, men har trænet på i en god periode og virker fin. Er kommet til skade i transporten i løbet af ugen, så hesten kan være tvivlsom starter. Lørdag bestemmer jeg mig for, om den starter eller ej. Den kommer selvfølgelig kun hvis den er i orden, men skulle hun komme til start, så må jeg ligge lidt lavt. Er hun blandt de fem første så skal vi være glade (Jeppe Rask).

4 Delicious Laser har egentlig gået OK uden at få noget ud af det i de seneste par starter, men hesten har trænet godt og virker i fin forfatning. Jeg håber virkelig, at hun kvalificerer sig til finalen. Denne gang ryger bagskoene af. Ellers spænder jeg for som jeg synes, og hvis Ken Ecce ønsker at ændre noget efter opvarmningen, så får han lov til det (Peter Jensen).

5 Debbiedoit har haft nogle problemer med en forkode, som vi håber at hesten er ovre nu. Den et gik arbejde Århusvejen rundt i Aalborg for 14 dage siden, hvor den var fin nok, men hesten har ikke trænet så hårdt op mod dette efter sin skade. Jeg ved, at hesten er god nok til at komme med i finalen, men ud fra at den ikke har trænet så meget, så er jeg vel ikke superpositiv (Marc Bæk Nielsen).

6 Dusty Shadow tror jeg, at vi er ved at have fået timet til storløb efter mange problemer. Både hendes prøveløb og rigtige løb har været perfekte, så det ser fint ud og jeg er tilfreds. Hesten har ét problem og det er Århusbanen. Den kunne ikke lide banen sidste år, og som hesten reagerede ved comebacksejren, så har den heller ikke fordel af det nu. Men for ejeren er det et stort ønske at komme derned, så jeg har trænet hesten med noget udstyr som skal hjælpe den med at komme nemmere rundt. Jeg kan sige det sådan, at jeg er tilfreds med alt andet end Århus, men jeg synes det skal være en vinderchance (Jeppe Juel).

7 Doyouwishdiamond har trænet godt efter seneste start, hvor hesten var nede at teste banen. Det fungerede perfekt. Jeg holder hesten højt, så det er klart at jeg satser på at den kan være med i Grand Prix og så får et bedre startspor. Kan hesten vinde her? Det er nok for meget forlangt, da den møder mange gode konkurrenter, men det er en hest som rækker langt (Morten Friis).

8 Duka Moseby er den bedste hoppe jeg har haft, og jeg har haft mange gode. Hesten er matchet mod dette og vi har bevidst ikke startet meget, da hun er nem at gøre klar i træningen, hvilket hun viste ved sejren i sæsondebuten. Siden var hun syg i ligafinalen og vandt herefter overlegent i seneste start. Har bare trænet på siden og der er intet negativt at sige. Startsporet er ikke afgørende. Jeg bliver siddende i andet spor og kører frem når det er tid for det. Jeg er fuldt ud overbevist om at den kan vinde. Hesten er virkelig god, stærk, reel og kræver ingen bestemte positioner (Bent Svendsen).

9 Dominique AP gik godt i seneste start, men har været forbi dyrlægen og har været behandlet siden. Jeg havde selvfølgelig gerne set at hesten havde haft et løb mere i kroppen, men nu må vi tage dette løb som en udblæsning. De løber i hvert fald ikke fra hende, og jeg synes, det skal være en triochance (Morten Juul).

10 Daisy D er den hest i stalden, som træner med den bedste puls, men den viser det ikke i løb. Jeg har lidt en feeling for, at hun har fordel af, at det nu er hoppeløb idet hesten står lidt træls til klassen grundet de penge den står med. Jeg tror ikke hesten er ringere end de andre, og den tager i hvert fald en præmie (Henrik Lønborg).


7. løb (V5-5 • V4-2)

1 Dortmund har fået et fint spor og har trænet rigtig fint. Jeg kommer til at køre med hvad hesten kan fra start. Den er nok desværre ikke hurtig nok til at holde spids, men den er heller ikke så afhængig af positionerne. Stor triochance og lille vinderchance. Kommer til at gå med sko her, efter den har gået uden i de seneste to starter (Marc Bæk Nielsen).

2 Diamond Is Rough har passet sin træning, og Theo har været ude at lufte den i dag (fredag, red.). Hesten virker frisk og glad, og jeg tror den kommer til start i fin forfatning. Som Theo siger, så har hesten ikke bevist mere end den er tippet til. At vi så tror, at vi har en bedre hest, har den ikke vist i år, men den har så også været lidt uheldig. Det er gode heste den møder, men vi håber, at den kan kvalificere sig til at komme med i hovedløbet (Mariann T. Nielsen).

3 Desert Fox var meget positiv i seneste start i Århus, hvor den kom lidt for sent til. Jeg synes det må være en triochance (Kaj Jensen).

4 Django Cæsar gik rigtig godt i sit comeback, men her er hesten kommet i en hård afdeling og vi er meget glade for en præmie. Vi håber bare, at hesten går et godt løb og ikke falder igennem. Det ser hårdt ud med chancen for at gå videre til grand prixet (Ole Bender).

6 Dontpaytheferryman har fået et løb i kroppen og kommer ud i en afdeling, hvor der på papiret kun skal være én konkurrent imod, Dickson Shadow. Hvis ikke de to gør op om det, så forstår jeg intet. Er Dontpaytheferryman så bedst af de to? Det ved jeg ikke. Dickson Shadow har gået vanvittigt godt og er bare gået frem og frem. I Billund synes jeg Dontpaytheferryman gav sig lidt for tidligt, men da havde den heller ikke været ude i lang tid, og den hårde åbning gjorde, at hesten syrede til. Jeg håber, at løbet har hjulpet den, og det skal være en vinderchance (Birger Jørgensen).

7 Daddy Loves You forbedrer sig fra start til start. Jeg håber på at den får en præmie her (Kaj Jensen).

8 Dickson Shadow har ikke gjort meget forkert i år. Nu har han fået et skidt spor og er vel også i den hårdeste afdeling, så det er ikke let, men jeg skal da prøve i hvert fald at komme blandt de tre første. Det er også muligt, tror jeg (Morten Juul).

9 Da Vinci Peak gik pænt senest, bortset fra startgaloppen. Hesten blev lidt for ivrig, men gik ellers pænt, og jeg ved, at hesten er på vej op ad formmæssigt. Jeg tror på at den tager sig videre. Er det et vinderemne? Man synes jo altid at konkurrenterne er for gode, men det syntes jeg også i fjor og da vandt han grand prixet (Steen Juul).


8. løb (V4-3)

1 Beatriz gik et kanonløb senest på Jägersro og holder rigtig fin form. Det er et kanonfelt med Danmarks bedste hopper, der mødes, så løbsafviklingen bliver selvfølgelig meget afgørende. Kommer Carna Sensei til spids og får lov til at bestemme, så er løbet kørt, men jeg håber på godt tempo undervejs og at det ikke bliver et taktikløb, hvilket vil gavne Beatriz' chance. Det er et kanonløb, hvor flere kan vinde, men umiddelbart er Carna Sensei selvfølgelig hesten som skal slås (Christian Lindhardt)

2 Belladore holder god form. Hvordan den lige klarer Århus-banen har jeg svært ved at vurdere. Man er altid skeptisk indtil det modsatte er bevist. Hvad fortalte indsatsen på Bjerke dig? At hun er i fuld form og at hun har den kapacitet vi troede. Nu er hun meldt noget op og møder vel de hårdeste konkurrenter nogensinde, så vi sigter primært efter at være blandt de fire første (Flemming Jensen).

3 Tourmalet holder fin form. Hun er ikke en af favoritterne her og kommer vi videre, så er vi tilfreds. Hesten har ingen fordel af Århus, men har klaret det fint de gange hesten har været i Århus. Fire heste går videre til finalen og det er ikke et urealistisk mål (Jeppe Rask).

4 Carna Sensei laver ikke noget forkert. Det er selvfølgelig lidt et eksperiment, da ejeren siger, at hun ikke kan gå i Århus. Jeg indbilder mig at det ikke skal være noget problem, men det må vi se når jeg varmer hende op. Jeg ser umiddelbart højrevejen som en fordel, men det er ikke sikkert at jeg får ret. Hun hoppede for mig ind i første sving på Åby og det sidder lidt i baghovedet. Derfor synes jeg, det burde ligge bedre til hesten at komme den anden vej rundt. Og hvis hesten finder rundt? Så har hun vist, at hun skal være med til at kæmpe om det (Steen Juul).

8 Cash Flow gik vel helt OK senest, uden at vi var helt tilfredse. Jeg måtte sidde og passe på hende til slut, og hun plejer ellers at kunne gå helt til mål på alle måder. Nogen årsag har jeg ikke, men jeg håber selvfølgelig at hun vil være bedre denne gang. Hun har før været i Århus med succes. Ikke sådan at det er noget plus, men hun klarer Århus-banen. God outsiderchance (Flemming Jensen).


9. løb (V4-4)

2 Damien Shadow gik uden sko senest i Billund. Jeg ved ikke om det var det, eller fordi starten gik i svinget, der gjorde forskellen. Det stemte i hvert fald ikke for hesten. Han kommer i gammel balance denne gang, så han kan komme videre til finalen. Er hurtig fra start og har vinderchance (Henrik Lønborg).

3 Dumbo står til at være en god triochance, og jeg synes også en vinderchance. Det ser ud til at Damien Shadow bliver værst imod. Den har et godt spor og er hurtig fra start, så det må være den vi kører efter at besejre. Dumbo virker godt tilpas og i fin form, så den er i hvert fald ikke uden chance (Gordon Dahl).

4 Do It Mingus skal være gået frem med det løb i kroppen hesten fik senest. De 2360 meter skal ikke være noget problem og hesten har et godt spor. Med lidt held på vejen kan den slutte blandt de fire første (Frantz Praëm).

7 Dante Brogård ville ejerne gerne prøve nu da hesten stod meldt i løbet. Jeg tror ikke at den rækker til at komme i Grand Prixet, så i første omgang kører vi efter en præmie (Birger Jørgensen).

8 Denimcowboy her et for ham lidt kedeligt spor otte. Dels er hesten normalt god fra start, og fra bagspor kan han hidse sig lidt op. Den har ikke været hidsig i år, men i fjor tog den alt for meget fat, når den startede bag andre. Jeg tror ikke, at der er nogen større galoprisiko, men vi skal bare håbe på at kunne komme til finalen (Knud Mønster).

10 Dalton havde senest spor fem i volten og hoppede direkte. Det var lidt utur for hesten føltes ellers fin. Det klart at jeg må ligge lidt lavt her, da hesten ikke har tjent så mange penge som de andre. Den skal have et fornuftigt løb og så er det nok consolationsløbet vi skal gå efter. Hesten er nok ikke det helt vilde for spillerne denne gang (Jeppe Rask).


10. løb

4 Sussie Hastrup er stabil og burde kunne løbe med frem. Triochance (Kaj Jensen).

8 Business As Usual er maksimalt en lille placeringschance. Hesten kæmper slet ikke når den kommer bagfra (Kim Madsen).

11 Roselin Svimmel er nu blevet belastet med 40 meter i forhold til hestens første sejr i april. Jeg komme til at sidde i femte par udvendigt og så må vi følge slagets gang. Jeg kan godt finde på at køre tidligt frem, hvis ikke der bliver tempo på. Jeg ser slet ikke hesten som en vinder (er tippet som vinder i programmet, red.), men måske en pladschance (Kim Madsen).


11. løb

6 Theodor Krarup ØK har et dårligt spor og er ude på en for hesten dårlig distance. Den gik vel OK senest, men stoppede op til slut som den plejer. Det ligner maksimalt en lille pengepræmie (Kim Madsen).

10 Mockingbird Face er ude på favoritdistance, men nogle af dem, hesten plejer stå fra lige start med, står nu fra spids, så jeg kan ikke love sejr. Jeg tænker da, at hesten slutter i præmierækken, men som den står i forhold til de andre så tror jeg ikke det er en vinderchance, men en triochance (Lillian Uglebjerg).


Forudsætninger for træner- og kuskekommentarerne:
Ved heste, hvor der på interviewtidspunktet er planlagt/overvejet ændringer af balance og væsentligt løbsudstyr, er dette angivet ved de enkelte kommentarer. Ellers forventes hesten af starte med samme balance/udstyr som i seneste start. Husk at trænere jævnligt foretager mere impulsive ændringer på selve løbsdagen med afsæt i bl.a. baneforhold, opvarmning og indtryk fra træningen. Derfor anbefales det altid at orientere sig via Fast Track TV (og livedækningen her på Fast Track Racing) angående ændringer som måtte være foretaget efter træner- og kuskekommentarerne er indhentet.