V65-analyse til Skive lørdag d. 15. februar

Udarbejdet af Jesper Elbæk.

Statistik: Spillet 10.682 kr. Vundet 3.133kr. TBP 29,3%. Hitrate 9/37.Printvenlig versionV65-forslag

V65-1: 6 Confusion Tårs (2)

V65-2: 3 Joker Newport (2)

V65-3: 1-2 (7)

V65-4: 3-7-1-10-6-8-9-12-13-5 (11)

V65-5: 6-2-7-1 (5)

V65-6: 2-1-6-10-5 (3)

Pris: 400 kr. (reserveheste i parentes)

Spil direkte hos Derby25

Spil direkte hos Dantoto (vælg spil med Fast Track logo)V65-1 / 3. løb

V65-spillet indledes med en ugarderet i form af Flemming Jensen-trænede Confusion Tårs, som senest spadserede sejren hjem i Sverige.

Chancevurdering

A-chancer: 6 B-chancer: 2-3-7-5-1 C-chancer: 4

6 Confusion Tårs vandt et lunchløb på Åby Travet i Stockholm senest. Confusion Tårs var hurtig ude fra spor seks for catchdriver Thomas Uhrberg, og var i spids i først sving. Første 500m efter 1.13,5 men herefter fik Uhrberg lov til at dæmpe tempoet reelt. Rundt sidste sving gled Confusion Tårs bare væk fra konkurrenterne, og vandt meget let med masser af kræfter sparet. Her kunne oplægget meget vel blive det samme, og jeg kan ikke forestille mig, at konkurrenterne kan finde på at svare, når Jensen kommer tromlende. Klar ugarderet!

2 Nu Love S S sad i fjerde par udvendigt i et sprinterløb i Aalborg senest, og angreb med 800m til mål. Blev hængende ude i tredje spor, da Cointreau kunne svare op i dødens, mens Broad Vision sad i føring. Nu Love S S holdt sin fart ok i sporene, men indvendigt slap Benjamin Nordal ud til andenplads, mens Hocus Pocus speedede forbi udvendigt. Men fin præstation endda. Nu Love S S skal dog lære at være lidt bedre med fra start, for ellers bliver det for svært. Ved starten 11/1 i Aalborg tabte Nu Love S S også en del fra start. Men formen virker god nok.

3 Dazzle Nock vandt senest i Skive for gæstekusk Birger Jørgensen. Dazzle Nock kunne måske lidt overraskende tage spids rundt første sving, og åbnede i 1.14,0/500m. Kunne dæmpe til 1.18-fart første kilometer med Umbra udvendigt. Midt i sidste sving lignede Cmynewlollipop en overgang en trussel, men Dazzle Nock lagde sig ned i selen og øgede skridtlængden, og ved målpassage var sejren sikker med tre længder til et halsende felt. Råstærk hoppe den her, og måske kunne strategien være at komme til spids, og slippe til Confusion Tårs.

7 Denimcowboy og 5 Alltherightmoves var ude mod hinanden senest. Denimcowboy havde spids, og lignede undervejs en sikker vinder. Men den kunne ikke køres for fuldt på bageste langside, og det var Kent Friborg hurtig til at udnytte med Alltherightmoves, som gled til spids. Denimcowboy kom dog tilbage i opløbet, og vandt til slut ret let endda. Denimcowboy kan åbne rigtigt stærkt, hvis kusken vil, og Michelle Mønster har generelt et godt tag på Wishing Stone-sønnen. 1 Don Pedro var lidt under isen senest, men vandt sporlodtrækningen. Skal dog ikke ud i nogen vanvittig spidsduel, så mon ikke Don Pedro bydes på et fornuftigt inderbaneløb for at komme i gang igen?V65-2 / 4. løb

Skive-træner Morten Juul har en stærk stald med mange vinderheste. En af dem er Joker Newport, som bliver storfavorit i V65-2.

Chancevurdering

A-chancer: 3 B-chancer: 2-5-4-1-6 C-chancer: 7

3 Joker Newport vandt særdeles let fra spids i Skive juleaftensdag 24/12. Spidsen blev ikke erobret direkte, men på første langside. Første kilometer gik efter 1.16,5 med E Norway Is My Way udvendigt og Cæsar P P i ryggen. Joker Newport skulle holdes lidt i gang for at holde Cæsar P P fra livet, da denne kom i et godt angreb indvendigt via open stretch. Senest i Aalborg 31/1 bombede Joker Newport til spids, men efter 600m kom brølstærke Carpark North op udvendigt. Det er altså en grim overfrakke at få på, og Joker Newport måtte da også give sig på de sidste 100m af løbet. Carpark North gik frem til sejr, og langt ude i banen gled også De Light forbi Joker Newport, som dog fik godkendt i min bog endda. Her er konkurrencen noget mildere, så Morten Juuls hest bør have stor vinderchance.

2 Feeling Fat kom tilbage til løbene efter næsten tre måneders løbspause 25/1 i Aarhus. Var godt med fra start, men fik lidt problemer, da den skulle uden om en vildt galopperende E M Eleven Cup. Tacklede lidt i travet, men Jeppe Rask holdt den flot i trav. Tredje par indvendigt blev det resten af løbet, og det var blevet til tredjeplads uanset om Elusive Vincent havde galopperet foran den eller ej. Nu galopperede den så, og generede Feeling Fat, som selvfølgelig var blevet anden, hvis man lige kunne have knipset Elusive Vincent væk. Men nu blev det, som det blev, og vi tager med os, at Feeling Fat gik godkendt i første start efter lang pause bag den store favorit i løbet Rossi Garline. Spændende udgangsposition her, men hvad gør Jeppe Rask, hvis/når Joker Newport kommer frem tidligt i løbet? Slipper eller svarer?

5 Dia A Bærs er ved at finde topformen. Er rigtig hurtig ude bag bilen, men om det kan omsættes til voltestart er uvist. Senest tog Dia A Bærs spids på to skridt, og slap til favoritten Olga’s Avenue ind igennem først sving. Hang ok med bag denne, men kunne ikke svare Leicester’s Trophy, som kom tonsende ude i fjerde spor til slut, og nakkede Dia A Bærs på selve målstregen. I relativ mild konkurrence kan Dia A Bærs sagtens være en chance, men den vinder vel ikke?

4 Cæsar P P kunne godt have stået med minimum én sejr allerede, men efter 13 starter er facit altså stadig nul. Det lignede ellers klar sejr senest på Lunden, men Jeppe Juel kunne ikke køre for fuldt i opløbet, og så fløj Livi Moon forbi til sejr på de sidste meter. Gik sit måske allerbedste løb her i Skive juleaftensdag, hvor den tog meter ind på mit vindertip i dette løb, Joker Newport.

1 Cheetah Elegance var direkte dum ved seneste start i Skive 17/1, og satte af i vild galop, da startbilen kørte væk. Senest i Odense troede Per Juul en del på hesten på forhånd. Efter en del galopperende konkurrenter i første sving, så kørte Juul offensivt, og gik efter spidsen på første langside. Blev dog afvist, og så måtte Cheetah Elegance trave udvendigt på Chilli Fine resten af vejen. Holdt ok ved efter et hårdt løb.

6 Livi Option vandt senest til kæmpeodds her i Skive. Havde galopperet en del inden den start, men denne gang var der ingen problemer. Sad i dødens på Eldon Neergård, som galopperede med godt en omgang til mål, og så smuttede Kenneth Andersen til spids med Livi Option. Og den position blev bare udbygget resten af vejen til stensikker sejr. Jeg vil dog gerne se to gode præstationer i træk fra S J’s Caviar-sønnen.V65-3 / 5. løb

Aalborg-træner Jeppe Juel har gode chancer for at føre hele løbet med Readly Express-sønnen Rossi Garline i V65-3.

Chancevurdering

A-chancer: 1-2-7-5 B-chancer: 9-4-8-6 C-chancer: 3

1 Rossi Garline vandt ganske let i Aarhus senest. Fik spidsen foræret i første sving, da E M Eleven Cup galopperede, og siden var resten en gåtur i parken for Readly Express-sønnen, som har været stenhårdt spillet i samtlige tre starter. Og med god grund skulle det vise sig, for der var rigtig god fart på hesten op ad bakken i opløbet i Aarhus, og selv uden opløbsgalop for rygkørte Elusive Vincent, så havde Rossi Garline vundet let alligevel. Spids og slut her?

2 Amazing Photo kan tage andenpladsen fra ryggen, og hvis Rossi Garline ikke har sin bedste dag, så kan Nicklas Korfitsen måske speede forbi indvendigt eller udvendigt. I Aalborg 20/1 tog Amazing Photo spids ind igennem første sving, men afgav på første langside til Eldon Neergård. Fik perfekt hul med 125m til mål, men kunne ikke tage sig forbi. Senest i Aarhus 25/1 kiksede Amazing Photo starten, men havnede alligevel i andet par udvendigt. Kom i angreb med 350m til mål, men det bed ikke rigtigt, og Amazing Photo kunne ikke tage sig forbi All Business Bi og Country Boy.

7 D A D Flamingo er ikke let at køre fejlfri. Forrige gang 20/1 i Aalborg havde D A D Flamingo været med helt på stregen mod gode heste som Dixi og Enjoy Banker, men så kom der en ødelæggende galop midt på opløbet. Og senest 8/2 også i Aalborg galopperede D A D Flamingo rundt sidste sving, men kom flyvende tilbage, og var nærmeste vidne til De Lights flotte sejr. Meget fartfyldt herre, men hvad sker der, når D A D Flamingo skal vende rundt på en tallerken fra start hér?

5 Eddie Brogård vandt senest lunchløb på Åby trods startspor 12. Sad undervejs i tredje par udvendigt, og angreb med 600m til mål. Tog sig hastigt frem til den førende, og ind på opløbet koblede Eddie Brogård greb ganske let, og gled væk til sejr med cirka halvanden længde. Det var første start for Orlando Vici-sønnen, og måske blev det vendepunktet for den Marc Bæk-trænede hest, som igen får vinderkusken fra Åby, Kasper K. Andersen, i sulkyen.

9 Leicester’s Trophy vandt en flot sejr på Lunden 20/12 og i starten efter i Skive 17/1 afsluttede Leicester’s Trophy som død og kritte langt ude i banen til andenplads bag Olga’s Avenue. Senest i Aalborg 31/1 blev det til en vild og umotiveret galop med 1400m til mål. Hvis man mentalt kan trække dén start ud af sin vurdering – eller få en god forklaring fra træner og kusk Jeppe Rask – så har Leicester’s Trophy selvfølgelig vinderchance her.

4 Ilyushin, 8 Livi Moon og 6 Cassiopeia B F er de næste i løbet, men fælles for de tre heste er, at der er langt mellem snapsene. Senest var Ilyushin hårdt betroet, men måtte bruges hårdt i 1.11,7 de første 500m for at komme til spids. Førte ind på lige bane, men kræfterne var brugt, og en flok heste løb forbi. Livi Moon havde været lidt uheldig et par gange i træk, men speedede forbi Cæsar P P i opløbet på Lunden. Cassiopeia B F har to starter i kroppen efter lang pause, og på klassen er den ikke helt væk her.V65-4 / 6. løb

Et svært amatørløb har fundet vej til V65-spillet igen denne lørdag, og det kan sagtens være her, at den store gevinst skal grundlægges.

Chancevurdering

A-chancer: 3-7-1-10-6 B-chancer: 8-9-12-13-5 C-chancer: 11-2-4

3 Enjoy Lollipop gik rigtig godt i Aalborg for Knud Mønster senest. Sad undervejs i tredje par indvendigt, mens Cherokee Heaven og Eleonora åbnede i 1.11-fart de første 500m. Kom fint ud med 400m til mål, og angreb i tredje spor et par hundrede meter senere. Kunne ikke indfange Cherokee Heaven, og blev nedspeedet af Expo Lane, som angreb langt ude i banen. Men klar fremgang, og heste som de nævnte er bestemt ikke med i dette løb. Unge Frederik Bay Kristensen har ikke vundet løb endnu i 2020, men har en rigtig god chance hér.

7 Chimneysweeper er en stærk krabat, som bare starter på. Virker lidt entaktet, og er måske allerbedst på lidt længere distancer end dagens. Sad i andet par udvendigt ved starten 11/1 i Aalborg, men det endte med, at Mike Kristensen sad fast, da der blev fyldt godt på med heste i tredje spor lige pludselig. Kristensen fandt et meget lille hul ved indgangen til opløbet, men da var Danger Dynamite og Blueberry Macoy kommet for langt frem til at blive indhentet. Fin formbesked dog.

1 Daddy Loves You er skiftet til Poul Bentsens træningskvarter, og Bentsen har jo et fint samarbejde med den flerfoldige landschampion for amatørkuske, Dennis Kristiansen. Daddy Loves You var med i Aarhus-træner Kaj Jensens anpartsprojekt Linie 3, dog uden den helt store succes. Gik dog en 1.14-tid i december måned, og bliver spændende fra spids her. Rutinerede Dennis Kristiansen misser næppe spidsen, og så bliver det ”fang mig hvis I kan” resten af vejen. Kan de så dét?

10 Bølle Gardenia kommer fra Charlotte Hanssons formstald, og får ”årets amatørkusk” Martin Andreasen i sulkyen. Tog spids i seneste start 3/2 i Skive, men slap til Denimcowboy på første langside. Denne måtte slippe spidsen med 500m ti mål til Alltherightmoves, men kom så ud igen og vandt. Fra tredje par indvendigt stred Bølle Gardenia godt, men måtte se Bacardi gå forbi med en mule til allersidst. Dokumenteret topform har denne hest, og den skal alle dage have vinderchance i dette amatørløb!

6 Alanya kommer med en frisk sejr fra en lignende opgave 17/1 i Skive. Dog havde Alanya åbent spor ved den lejlighed, mens det er lukket her med anden række i første volte. Ved sejren havde Alanya ryg på Baron Muddi hele vejen. I hvert fald indtil den galopperede på bageste langside, hvorefter Alanya var hurtig ved havelågen. Peter Ømark Andersen smuttede til spids, og kørte alt, hvad han kunne, resten af vejen. Og det var nok, selv om Gentleman og Caroline Lund kom tæt på til slut. Løser det sig fra dette spor, så skal Alanya og Peter Ømark afkrydses på alle seriøse V65-kuponer.

8 Shaded er ikke den store vindermaskine, men viser god form. Senest sad Shaded i vinderhullet på førende Quidni hele vejen, og holdt farten til andenplads ind over mål. 9 Special Muddi var hårdt betroet senest, men galopperede ind imod første sving i hård kamp om spidsen med Vicki Løgstrup. Kan bedre. 12 Caroline Lund nævnte jeg lidt tidligere. Afsluttede godt mod Alanya og Genteman 17/1 og senest 3/2 i Skive fik Caroline Lund budt et fint løb i andet par udvendigt af ejerens fætter Morten Juul. Sad måske endda lidt fast bag Catchy Spring ned gennem opløbet. 13 One Boy vandt trods dobbelt tillæg i Aalborg senest, men modstanderne her er vel liiige en tand hårdere, så det er vel for meget at bede om et dacapo? 5 Dark Gogo løber og ligner en million undervejs i løbene. I hvert fald indtil der mangler 100m, men måske Magnus M. Nielsen kan lave om på Dark Gogos blomsterallergi. Den er dog et longshot her.V65-5 / 7. løb

En spændende løbsudskrivning her, hvor Liga 3-hestene skal give 20 meter forud til Liga 5-hestene. Kattens leg med musen – eller bliver det omvendt?

Chancevurdering

A-chancer: 6-2-7-1 B-chancer: 5-9-3 C-chancer: 4-8

6 Unstoppable er ustoppelig i Danmark. Frank Kjeldes nye sejrsmaskine blev overspeedet fra start senest på Lunden 1. februar, men kunne overtage spidsen fra Vores Wozniacki efter 400m. Unstoppable stoppede lidt til i opløbet, da den kom alene i front, og Livi Lady kom tæt på til slut. Men på klassehestens manér holdt Unstoppable hjem, men nu er forudsætningerne noget anderledes med 20m tillæg på sprint. Og fremme foran er der især en enkelt hest, som kunne tænkes at stikke en kæp i hjulet.

2 Eddie Cook er hesten, som næsten med garanti går til spids. Den flotte, sorte Gift Kronos-søn er utrolig hurtig fra start, og grunden til at den kun står med én sejr i 18 starter skyldes jo primært, at den har startet mod nogle af årgangens bedste heste mange gange. Senest tog Eddie Cook spids, men slap til Dollar Esterel på første langside. Dollar Esterel galopperede i spids i opløbet, men da havde Bent Svendsen vel allerede løftet sin hest ud i andet spor til angreb? Synes ikke den blev generet specielt meget, men der kom tre heste speedende stærkt ude i banen – Enjoy Banker vandt foran Cinxia og Dixidore – og dem kunne Eddie Cook ikke svare. Men jeg tænker Svendsen har næsen sat op efter revanche direkte hér, og hvis Eddie Cook kan gå en 1.14-tid her, så får Unstoppable det altså svært.

7 Livi Lady var som nævnt ude imod Unstoppable på Lunden. Speedede bedst af alle i opløbet, og tog længder ind på Unstoppable, som var blevet bekvem i føring. Gangen før 24/1 på Lunden smed Livi Lady en topplacering væk med galop på bageste langside i en god position, og 29/12 også på Lunden fik Livi Lady meget sen angrebsplads, og havde ellers været en reel trussel for Flemming Jensens Beautiful Kiss. Der er således ”sparet op” til en sejr snart – allerede i dette løb måske?

1 Fivie Barosso var med i det nævnte løb med Eddie Cook senest. Havde ryg på Eddie Cook, hvilket så blev til tredje par indvendigt, da Svendsen slap spidsen til Dollar Esterel og Anders Pedersen. Lå meget hårdt på strikkerne derinde, og nullet i protokollen kan man bare glemme, for Marita Berg sad totalt fast bag en hær af heste ned gennem opløbet. De sparede kræfter kan passende bruges her. Ryg på Eddie Cook undervejs måske, og er der så kræfter tilbage, så er der jo mulighed for indvendigt angreb i Skive til slut…

5 Zoom Wise L er et godt køb af Skive-amatøren Mogens Svenstrup. I Billund 27/12 sad Zoom Wise L i tredje par indvendigt den første del af løbet. Kom en tak frem i ryg på førende Buzz Løgstrup på bageste langside, da Dante Brogård skiftede ud i andet spor, og måtte trækkes helt på tværs i opløbet med 200m til mål. Fangede netop Alltherightmoves på stregen. Senest i Skive 6/1 var Zoom Wise L ude fra startspor 12. Blev kørt frem i dødens på Eddie Cook med godt en omgang til mål, og holdt ok ved til slut, og var ikke langt fra andenpladsen.

9 Lord L S har endnu ikke vundet i Flemming Jensens regi, og kender man Ismanden ret, så skal det nok snart til at være. 11/1 i Aalborg gik Lord L S et godt løb. Fik andet par udvendigt bag Created Face med Darius Boko i spids. Lord L S tabte et par længder rundt sidste sving, men kom godt tilbage, og var til slut kun en halv længde efter Created Face i mål. Senest 8/2 i Aalborg blev det til et ok rygløb trods startspor 8, men der var ikke noget at skyde med i opløbet. Havde også en smule trafikproblemer, men det var bestemt ikke sådan, at den var ved at kravle op over konkurrenterne. Havde nok at gøre med at følge med.

3 Briola viste klar fremgang senest efter et fint montéprøveløb. Sad sidst undervejs i et løb, hvor der blev åbnet 1.13/500m og 1.15/1000m af hhv. Danny E P og Elegant C N. Feltet knækkede over med 6-700m til mål, og Briola sad i den forkerte halvdel. Lukkede dog selv hullet, og afsluttede med fuld fart over mål bag Elegant C N og Belmondo Simoni.V65-6 / 8. løb

Et godt besat Liga 2-løb afslutter V65-spillet denne lørdag aften. Sværhedsgraden er stor i finalen, og der skal garderes bredt.

Chancevurdering

A-chancer: 2-1-6-10-5 B-chancer: 3-4-8 C-chancer: 11-12-9-7

2 Twigs Briard gik et godt løb i Liga-finalen på Lunden 29/12. Startede fra spor 7, og havnede langt nede undervejs, mens Trophy Spring sad i spids. Kilometeren efter 1.13,3 med Barolo pressende udvendigt. Med 800m til mål pressede Mads Hviid Nielsen en konkurrent ud foran sig i angreb, og fulgte godt med Vivaldi i topfart ned ad sidste langside. Gik i eget angreb med 400m til mål, og speedede forbi Barolo ned mod mål. Trophy Spring kunne den ikke nå. Har fået løbspause siden da, men nu starter en ny Liga 2-kampagne, hvor der er finaler på Musketerdagen i Skive 12/4.

1 Something Fishy er en herlig slider. Ved sejren i Skive 17/1 så den Morten Juul-trænede hest storslået ud midt i sidste sving, men den kæmpede sig alligevel tilbage, og vandt kort men sikkert foran Billie Jean, som havde fået et hårdt løb dén dag, og bestemt faldt med æren i behold. Senest på Lunden 1. februar blev Something Fishy bakket af fra start, mens Usain Cup fik lov at bestemme alting i føring. Kom med ud i tredje par udvendigt bag Champions Peak og Key Largo, mens kilometeren blev afviklet i bumletogstempo 1.19! Således var der umuligt at tage meter ind på de forreste, men ”Fister” gik trods alt et godt løb, og bekræftede formen. Blev bare ”taktiktorsk” på dagen. Fint startspor her, og Something Fishy kan på sine gode dage godt åbne stærkt!

6 Trophy Spring vandt som nævnt Liga 2-finalen på Lunden 29/12 efter spids hele vejen, og tjente gode 50.000 kr. Er sandsynligvis i gang med sin sidste Liga 2-kampagne, idet grænsen til Liga 1 jo går ved 600.000 kr., hvor Trophy Spring mangler godt 35.000 kr. i at nå op. Kan være lynhurtig fra start, men kan også gemmes, og så spille sin gode speed ud. Bemærkes skal det naturligvis, at træner Morten Juul selv hopper i sulkyen denne gang. Senest 10/1 på Lunden havde Trophy Spring tredje par udvendigt undervejs, men galopperede med 400m hjem i angreb i tredje spor, og det lignede en tredje/fjerdeplads, der forsvandt ér. Var nok kommet hjem på 1.14,4a/2000m (samme tid som tredjehesten Wonderboy) eller deromkring, så formen holder.

10 Vivaldi angreb som første hest i tredje spor i Liga 2-finalen på Lunden 29/12 med 800m hjem, og holdt rigtig godt ved. Trophy Spring, Twigs Briard og Barolo var hestene foran i mål, og det er ikke nogen skam at tabe til dem, især ikke når man tænker på det hårde løb Vivaldi fik budt. Senest i Aalborg 31/1 havde Vivaldi anden række på sprint. Knud Mønster fandt ud i tredje par udvendigt med en omgang til mål. Angreb med 550m hjem som første hest i tredje spor, men kunne ikke gøre det færdigt mod Aros Line & Co. Bekræftede formen, men bagspor igen her for tredje gang i træk.

5 Victor Rush vinder ikke ret tit længere, men løber også i en ”grim” klasse hver gang. Kan både åbne og afslutte, somme tider begge ting, men ofte kun enten det ene eller andet. Har nu to løb i kroppen, og nærmer sig topformen. Senest i Aarhus tog Victor Rush spids, og slap til Wonderboy. Fulgte nogenlunde med den hjem over bakken på Jydsk Væddeløbsbane. Skal det blive sejr her i karrierestart nummer 100, så skal Great Challenger-sønnen nok tilbydes et godt rygløb indtil 200-250m fra mål. Se op!

3 Global Strategy, 4 Listas Manboy og 8 Balotelli er alle heste, som i et almindeligt løb ville være at finde som A-chancer, men de er rykket en tak ned her, og skal kun på de allerstørste V65-kuponer.