V65-analyse til Charlottenlund lørdag d. 1. februar

Udarbejdet af Jesper Elbæk.

Statistik: Spillet 9.862 kr. Vundet 3.133kr. TBP 31,8%. Hitrate 9/35.Printvenlig versionV65-forslag

V65-1: 1 Cæsar P P (7)

V65-2: 2-3-6-7-8 (5)

V65-3: 6-5-3-7 (1)

V65-4: 6-7-3-4-2 (1)

V65-5: 2 Unstoppable (1)

V65-6: 3-2-1-4 (6)

Pris: 400 kr. - reserveheste i parantes

Spil ekspertspil direkte hos Derby25

Spil ekspertspil direkte hos Dantoto

V65-1 / 3. løb

Aalborg-træner Jeppe Juel har fået en god start på 2020, og kører en hest med stor vinderchance i første afdeling af V65-spillet.

Chancevurdering

A-chancer: 1-7 B-chancer: 3-2-5-6 C-chancer: 4

1 Cæsar P P har ganske vist ikke vundet løb endnu i karrierens 12 starter, men i dette løb står den bedre til end nogensinde – og formen er opadgående. Ved starten 24/12 kørte Jeppe Juel et smart løb, og kom ned i ryg på den førende Joker Newport med en omgang til mål. Kunne således angribe indvendigt via open stretch, og havde den ikke tøvet lidt med at dykke ned i Skive Travs ekstra spor, så havde den nok vundet dén dag. Senest 29/12 var Cæsar P P lige vel ambitiøs undervejs, og det lignede, at hesten brugte en del kræfter unødvendigt. Og det var altså gode heste som Elbow og Dixidore, der løb forbi i opløbet. En måneds løbspause har sikkert gjort Cæsar P P godt, og der har været tid til at fixe eventuelle problemer.

7 Eagle Simoni har en enkelt sejr i karrieren, men det er længe siden nu. Forrige start 20/12 på Lunden havde Eagle Simoni 40m tillæg, og sad derfor sidst det første stykke vej. Forbedrede sig på bageste langside, men kunne ikke fange Leicester’s Trophy, som var stukket af fremme i spids. Gik dog klart bedst af resten, og skulle selv gøre arbejdet undervejs. Det samme kommer den til at skulle gøre i dette løb. Senest 14/1 på Jägersro galopperede Eagle Simoni kort efter start, og så var dén dag ødelagt. Fin chance i dette lille felt, men får næppe trækhjælp af nogen.

5 Espere Vincent vandt senest på Lunden. Blev budt et skønt løb af Thomas Fischer i andet par udvendigt i et løb, som blev afviklet med 1.23-fart den første kilometer. Altså lukkede Espere Vincent i bedre end 1.17-fart sidste kilometer. Fischer vred Espere Vincent ud til angreb med 250m til mål, men så galopperede en konkurrent lige foran, og så skulle Espere Vincent korrigeres en smule. Nåede dog alligevel forbi Livi Offshore på de sidste meter. Svært startspor her, hvor den skal vende rundt på en tallerken ude fra 5’eren.

3 Deserts Machoman var med i samme løb som Espere Vincent senest, men gjorde det fint. Blev generet lidt rundt sidste sving, da Fie Gammelsbæk galopperede, men mere end tredjepladsen havde Deserts Machoman næppe nået alligevel. Det var første start efter halvanden måneds pause, og Martin Jahns hest ligner en hest på vej opad i form.

2 Hero Gamble gik intet senest på Lunden 20/12, og skal være væsentligt forbedret her. Det var første starter i 3,5 måneder senest, og nu har Tomas Malmqvist & Co. haft en måned mere til at arbejde med Hero Gamble.

6 Livi Moon er den klart mest rutinerede hest i feltet, men de gode resultater snubler jo ikke ligefrem over hinanden i resultatrækken. Galopperede i første sving senest i Aarhus 25/1 og nytårsaftensdag i Aalborg sad Livi Moon vel faktisk en smule fast med kræfter sparet i opløbet for Kaj Jensen. Så hvis der faktisk VAR noget at køre med 31/12, og galoppen i første sving 25/1 i Aarhus gjorde, at man ikke fik set Livi Moons kvaliteter dén dag – så kan Livi Moon måske levere overraskelsen her? En ny 1.17-tid rækker langt i hvert fald.V65-2 / 4. løb

Nanna Nielsen vs. Michael Juul. Countdown vs. Ce Hindø.

Chancevurdering

A-chancer: 2-3 B-chancer: 7-6-8-5 C-chancer: 1-4

2 Countdown har taget en række flotte sejre for Nanna Nielsen, og det var medvirkende årsag til, at hun blev nomineret som ”årets komet” i travsporten. Countdown har tjent mange penge på kort tid. 20/12 på Lunden fik Nanna Nielsen kørt et pænt løb i andet par udvendigt, men blev nedspeedet af en godt gående Badlands. Senest 29/12 kørte unge Nielsen igen et pænt løb. Tredje par udvendigt, men så blev Nanna Nielsen siddende med 700m til mål, da der kom angreb i tredje spor. Fik kort derefter en hest i hovedet, og rundt sidste sving kørte Nielsen op mellem heste i stedet for at flå Countdown ud i fjerde spor. Alting blev forkert med andre ord, og den start kan bare glemmes. Stor kapacitet har denne Countdown, og den har stor vinderchance her.

3 Ce Hindø var meget forbedret senest i et amatørløb på Lunden 24/1, hvor Michael Juul sendte Ce Hindø afsted i sporene med 1250m fra mål. Fik en tur i karussellen i to sving, men Juul fortsatte ufortrødent, og sad i spids med 600m til mål. Kunne ikke svare Cato Mosebo ned mod mål, men havde også gået et hårdt løb inden da, så den skal ikke undskylde for sin præstation. Kom i min sorte ”spilles næste gang”-bog, og det kan godt være, at Michael Juul er ude i en ”fang mig hvis I kan”-taktik hér. Og kan de så dét? Jeg tvivler.

6 Blackbird deltog i årtiets allerførste travløb i Sverige. Det foregik i Halmstad, og Blackbird var godt med fra start fra sit inderspor. Efter en 1.11-åbning og et par stafetkørsler, så sad Blackbird og Ken Ecce dog pludselig i fjerde par indvendigt! Sad fast dér meget længe, men speedede bedst af alle, da Ecce fandt hullet med 150m til mål. Senest gjald det startspor otte på sprint. Blackbird blev bakket af direkte, og havnede langt nede i feltet. Sad faktisk en smule fast i opløbet, og afsluttede ok selv om der står et nul i protokollen. Var ude mod gode heste, så glem ikke Blackbird her!

7 Borntowin er blevet repareret siden seneste start i oktober, og træneren Steven Johnsen fortæller om et par fine træningspas på Skovbo. Kapacitet har Borntowin, og Peter Søndergaard er i min bog en af de bedste amatørkuske i landet. Nok for meget at forlange sejr første gang ude efter 3,5 måneders løbspause og behandling.

8 Livi Love er i bund og grund en god hest. Var 6/12 ude mod Blackbird på Lunden, og havde ryg på denne undervejs i et sprinterløb. Sad fast med kræfter sparet i opløbet mod Chap A P og Capture. Men speedede forholdsvis let forbi Blackbird. Starter efter på Lunden 20/12 blev Livi Love bakket af direkte fra start, men Jens Arne Hansen fandt smart ud i tredje par udvendigt. Lignede noget stort rundt sidste sving, men tabte meget fart i opløbet, og det er vel spørgsmålet, om den var helt frisk på dagen. Har nu fået fem ugers løbspause, hvilket er tid nok til at reparere eventuelle fejl eller sygdom.

5 Tchai Bakkely var med i løbet 6/12, som Blackbird og Livi Love også var med i. Sad i tredje par indvendigt hele vejen, og jeg er ikke enig i speakerens vurdering, at der var kræfter sparet i opløbet hos Tchai Bakkely. Den faldt bare fra mod Chap A P, Capture, Livi Love og Blackbird og var 5-6 længder efter i mål. Er godt inde på pengene, ramte et godt startspor fra 20m volten, og passer fint til Niclas Steinlein. Har dog ikke startet et par måneder nu, hvilket man selvfølgelig skal bemærke.V65-3 / 5. løb

Bo Westergaard fortsætter med at vinde mange løb, og i dette Liga 4-løb står kapable Don Anton perfekt til.

Chancevurdering

A-chancer: 6-5-3-7 B-chancer: 1-2 C-chancer: 8-4-9

6 Don Anton er fast hest på Bo Westergaards “rejsehold”. Leverede en fin præstation i Billund 1/12, hvor Come On Party bare ikke kunne besejres på dagen. 14/12 i Norge var et sprinterløb, hvor Westergaard selv kørte hesten. Ramte ryggen på den førende, men skiftede ud i andet par udvendigt med 750m til mål, da en konkurrent udvendigt galopperede. Vred på i angreb kort derefter, så BW troede på sejrschance. Don Anton holdt farten i tredje spor til tredjepladsen. Senest havde den tredje (!) række bag startbilen med Tom Erik Solberg i sulkyen i en V75-finale. Femte par udvendigt undervejs, og angreb i tredje spor med en omgang til mål. Gik et stort løb, men kunne ikke gøre noget ved Pantani fremme i spids, og blev også nedspeedet af en anden konkurrent i opløbet. Men virkelig god indsats i skrap konkurrence. Stor vinderchance her!

5 Baronessen kommer med syv (!) andenpladser i træk, og nu bliver der skiftet chauffør fra Katrine Mikkelsen til Steen Juul. Ikke et ondt ord om Mikkelsens evner i en sulky, men Steen Juul er en væsentlig kuskeforstærkning. Juul har i øvrigt kørt Baronessen seks gange tidligere (fem tredjepladser samt en andenplads), så han kender hesten, som virker til at være i topform. Blev senest kørt i spids, men blev nedspeedet af Casino Brick. To starter i træk på 2500m, men nu er det 2000m. Kan dét være tricket, der giver Baronessen vinderblomster? Stor chance.

3 Fiftyshadesof Sisu har haft bagspor i tre af de fire seneste starter. Senest på Lunden 10/1 sad Fiftyshadesof Sisu i femte par udvendigt. Blev presset afsted i angreb med 900m til mål, og fik Enok med ud som ”trækhest”. Gik ud i sjette kartofferække med 250m til mål, og speedede til kort sejr foran Chartbooker i årets bedste opløb indtil videre. Topform på den her, og sidder den med på hug ind på lige bane, så skal de andre se op!

7 Ronja Loss kommer med som A-chance på yderste mandat. Der er for mange galopper i resultatrækken til min smag, men den gik godt nok et superløb 20/12, da den vandt på Lunden. Galopperede fra start, men rundede alligevel feltet på sidste langside, og gjorde også det grimme ved Baronessen ned gennem opløbet. Ved den lejlighed kørte Linus Karlsson, men nu er det chefen selv, Christoffer Eriksson, der sidder i sulkyen. Fik et totalt umuligt løb senest på Jägersro. Kiksede starten, og fik drøje spor de sidste 1300m. Glem den start. Stor kapacitet, men den skal lade galopskoene blive i stalden, og hvor mon Ronja Loss havner til fra dette startspor?

1 Akrobat sad lidt fast senest, men havde ellers gået godt 29/12 i en Liga-finale bag bl.a. Harley Boko og Cutty Sark. 2 Bailey Bakkely er pivhurtig fra start, så mon ikke Kenneth Nielsens taktik er at tage spids, og så slippe til den af Baronessen og Don Anton, som kommer først frem? Senest åbnede Bailey Bakkely i 1.12/500m og 1.14/1000m og faldt på eget greb. Kastede håndklædet i ringen med 450m til mål.V65-4 / 6. løb

Sejrshestene Key Largo og Something Fishy ser ud til at gøre op om det, men hvis Usain Cup er klar igen, så kan den måske snyde de to favoritter fra spidsen.

Chancevurdering

A-chancer: 6-7 B-chancer: 3-4-2 C-chancer: 1-5

6 Key Largo har et halvskidt startspor her, men vandt på en måde alligevel sporlodtrækningen. For det er vigtigt med startspor inden for konkurrenten 7 Something Fishy. Det kunne nemlig gå se ud til, at løbet skal vindes ved at komme først frem for at overtage spidsen. Key Largo er der egentlig ikke så meget at sige til. En stærk krabat i topform. Senest var det stærkt at kunne besejre Hierro Hoko, som havde fået lov til at bestemme undervejs. Key Largo sad i andet par udvendigt, men blev sendt afsted med 600m hjem og nedkæmpede Hierro Boko ret sikkert.

7 Something Fishy har også gjort det flot i Morten Juuls regi, og ”Fister” går på alle distancer. Vandt et godt betalt løb på Lundens V75-dag 29/12, hvor den værste konkurrent Chablis løb sig træt i dødens på Caid de la Côte. Angreb med 600m hjem, og vandt til slut let foran Alonso Cæsar. I Skive 17/1 sad Birger Jørgensen og hyggede sig nede i feltet, mens Cmynewlollipop og Billie Jean tog sig en ”svingom” fremme i feltet i flere omgange. Dermed var der ikke mere tørt krudt at skyde med for Billie Jean, da Something Fishy kom sponsende ude i sporene til slut. Billie Jean stred dog i det længste, og fik fuldt godkendt. Something Fishy kan åbne reelt, meeen den kan vel ikke tage en længde på Key Largo, når de sidder lige ved siden af hinanden på vingen?

3 Usain Cup vandt tre flotte sejre i oktober og november, men stod så totalt af fra spids ved starten på Jägersro 11/12. Ifølge trænerens egen facebookside, så kvalte Usain Cup sig inden starten. Har nu fået noget løbspause, og er ”Usse” tilbage for fuld styrke, så bomber den til spids her, og så kan der ske to ting. A) Hvis Usain Cup trænger til et løb i kroppen, så slippes spidsen til den af Key Largo og Something Fishy, der kommer først frem. Eller B) Usain Cup svarer spidsen hele vejen, og så åbnes løbet for alvor!

4 Champions Peak og 2 Cheri De Vie kommer begge fra Steen Juuls træningskvarter. Champions Peak kom i klemme senest i en kædereaktion. Glem den start. Cheri De Vie har haft kålspor og er blevet bakket ned som sidste hest to starter i træk. Kan også glemmes. Begge heste har fiduschancer og skal på de store V65-kuponer, mens jeg ikke kan se 1 Cash Valley eller 5 Unik Tamsen med nogen form for vinderchance.V65-5 / 7. løb

Skive-træner Morten Juul ser ud til at være “Unstoppable”. Og endnu en sejr kan vente til hesten med samme navn her.

Chancevurdering

A-chancer: 2 B-chancer: 1-5-6 C-chancer: 3-4-7

2 Unstoppable vandt ganske let juleaftensdag 24/12 i Skive efter devisen ”spids og slut”. 1.16-fart første kilometer og bedre end 1.13/sidste 500m gav let sejr foran Henbianca Boko. Og igen 10/1 på Lunden vandt Unstoppable fra spidsen, denne gang foran Bosse Game, som ellers gik et stort løb. Vi har næppe set bunden af denne Zola Boko-søn endnu, og Unstoppable ligner et oplagt bud på en ugarderet i V65-spillet.

1 Midnight Express var med i samme løb som Unstoppable senest på Lunden, og havde ikke noget racing luck overhovedet. Kom ikke ned i ryg på Unstoppable, og endte med at få en træt hest i hovedet. Men denne gang er den nærmest født i ryggen på Unstoppable, og så handler det vel bare om, hvorvidt A) Midnight Express får hul til angreb og B) om der i så fald er noget at skyde med. Tvilling-spillet 2-1 ser solidt ud, og det samme gør triospillet 2-1-alle og 2-alle-1.

5 Livi Lady er i kanonform. 29/12 på Lunden kom den lidt sent fri til angreb, men speedede godt bag Beautiful Kiss og Umbra. Kommer Livi Lady til lidt før, så er den helt med på stregen! Det havde den også været senest på Lunden, hvor Chap A P sad i spids med Beautiful Kiss udvendigt. Livi Lady sad i andet par udvendigt lige bag Beautiful Kiss, men galopperede så lidt umotiveret med 500m til mål. Lignede en hest, som var klar til at sætte slutspeeden ind, så det var en klar topplacering, der forsvandt dér.

6 Vores Wozniacki får Steen Juul i sulkyen lige som samme træners Baronessen tidligere på løbsdagen. Senest på Jägersro var Vores Wozniacki ude i et jockeyløb med danske Jan Hansen. 500m kiksede for speakeren, men det gik stærkt, og Hansen afgav spidsen efter 750m. Kilometeren for den nye leder var 1.12,8. Vores Wozniacki smed geværet ind på lige bane, og kommer nu tilbage efter to måneders løbspause. Svært at vurdere, hvor formen er, så hold øje med trænerkommentarerne på Fasttrackracing.dk eller lyt med på Fast Track-udsendelsen lørdag aften.

De sidste tre heste i feltet ser jeg ikke med vinderchance, selv om 3 Universale gjorde det respektabelt mod Unstoppable senest – og jo faktisk var før min første B-hest 1 Midnight Express i mål. Denne havde dog alverdens uheld med på vejen.V65-6 / 8. løb

V65-finalen har deltagelse af sejrsmaskinen Rexine fra Bo Westergaards træningskvarter. Men nu strammes buen.

Chancevurdering

A-chancer: 3-2-1 B-chancer: 4-6-8 C-chancer: 10-7-9-5

3 Rexine er det naturlige førstevalg i løbet. 31/12 speedede den som død og kritte langt ude i banen, og fangede Blueberry Macoy på selve målstregen. De to seneste gange er Rexine trods bagspor blevet kørt til spids nogenlunde tidligt i løbet. Sejrene har været stensikre, og Rexine havde stået med fem på stribe, hvis det ikke var blevet til galop på vej mod spidsen i første sving 24/12 i Skive. Topchance uanset løbsafvikling.

2 Wood Lane kom senest tilbage til løbene efter godt tre måneders løbspause. Christoffer Eriksson ramte dygtigt andet par indvendigt. 1.12-fart første 500m og kilometeren efter 1.16. Muscle Hill-sønnen lignede en million i ryg på spidshesten, men tabte nogle længder i opløbet, da der skulle veksles tempo. Burde vel have holdt tredjepladsen for at få godkendt, men omvendt har løbet i kroppen sikkert også gavnet hesten. Jeg tænker at Wood Lane er klar til at gå en 1.13-tid på sprint, men er det nok til sejr?

1 Berenice gik sit bedste løb i nyere tid, og det er værd at bemærke, at det var første start Aarhus-træner Lillian Uglebjergs regi! Sad et stykke nede i feltet undervejs, men speedede stærkt til slut til andenplads bag Danny E P. Indersporet på sprint på Lunden er ikke nogen dans på roser, men finder René Kjær ud i en god ryg, så skal Rexine og Wood Lane se op!

4 C’est Peak er en besværlig herre. Lignede vinderen på vej ind på opløbet senest, men blev nedspeedet af Bellissa Gry, og kapitulerede med galop. Har ekstremt store fartressourcer, men har ikke gået fejlfrit i dens nye regi endnu i tre starter. Måske her? I så fald har C’est Peak vinderchance, og den kan være ”nødvendig” at afkrydse på de lidt større V65-kuponer. 6 Besplatno Tiki gik godt senest som anden til Rexine og gangen før som tredje til Danny E P og Berenice. Er rigtig hurtig fra start, og tager position direkte – især da de yderste startspor på sprint på Lunden er gode. 8 Delicious Laser sad lidt fast i det omtalte løb med C’est Peak senest. Startsporet er fint til et godt rygløb.