V65-analyse til Aarhus lørdag d. 25. januar

Udarbejdet af Kim Nielsen.

Statistik: Spillet for 13.616 kr. Vundet 12.224 kr. TBP 89,7%. Hitrate: 13/44.Printvenlig versionV65-forslag (reservehest i parentes)

V65-1: 6-9-1-5 (3)

V65-2: 7-8-10-1 (5)

V65-3: 6-5 (7)

V65-4: 8 (7)

V65-5: 12-5-10 (4)

V65-6: 3-2-1-9 (11)

Pris: 384 kroner - reserveheste angivet i parantes

Spil ekspertspil direkte hos Dantoto (vælg spil med Fast Track logo)V65-1 / 3. løb

Det vrimler ikke med sejrsheste her i V65-åbningen. 6 & 9 er formhestene og dermed udgangshestene, som det kan være nok med på de små kuponer. Jeg tager dog et par heste på yderligere i 1 & 5, som på en god dag kan levere gode præstationer på kort distance.

A-chancer: 6-9 B-chancer: 1-5-3-4-7-8-2 chancer:

6 Check It Out har gjort det jævnt og stabilt længe, dog uden at sejre. Seneste sejr var i finalen i ATAK’s Fødselsdagsløb for Flemming Degn, hvor den også havde vundet den indledende afdeling. Så den har gode erfaringer med Aarhus, hvor den også gjorde sin sidste start. Var godt med i inderbanen, men kunne ikke svare spids men fik 2i. Efter skiftende føringer havnede den i 4i. Sad hermetisk lukket inde først på opløbet, og Bender måtte bakke bag om hele feltet. Vattet blev trukket, og så gik det stærkt. På en forrygende afslutning nåede den akkurat tredjepladsen, men der var for langt frem til vinderen Leading Tile. Tæt på andenhesten Algol. Er godt inde her, og med et godt rygløb, vil den løbe forbi mange til slut – måske dem alle. Knebent vindertips.

9 N u Love S S har forbedret sig i de fire starter, den har gjort for Team Bo Westergaard. For tre starter siden sluttede den godt af efter sen angrebsplads i et løb, hvor Arkibald Tamsen vandt før Dazzle Nock. Gangen efter galop fra start. Senest var der klar fremgang. Den ramte 3u i ryg på Don Cash, og den fulgte med i ryg på denne i angreb i slutfasen. Holdt fin fart og var ikke langt efter Don Cash i mål, men var før V75-vinderen Harley Boko og længe førende Aqua Photo. Sådanne heste findes ikke her, så en lignende præstation må give Nicklas Korfitsen topchance her, såfremt den finder rundt Aarhus-vejen.

1 Justina har gået flere indvendige løb, hvor den måske ikke helt har fået chancen. For tre starter siden bag Leading Tile, hvor den ikke rigtigt fandt angrebsplads, men var med de forreste hjem. Gangen efter i Skive blev den efter en god start skovlet længere og længere ned i inderbanen. Forsøgte sig på open stretch, men det var den anden, der også gjorde, og det lignede, at de hægtede hjul, så ingen af dem fik noget ud af det. Senest sad den i ryg på den førende Bravo Sølvtop i sidste sving, hvor der kom strømafbrydelse og de sidste 500m findes ikke på video. Var fjerde i mål, hvor Enjoy The Game vandt før Bravo Sølvtop, så den har sikkert siddet i ryg på Bravo Sølvtop hele vejen. Er hurtig fra start, så det bliver spændende, hvad taktik Mønster vælger. Den er godt inde på pengene, og træneren vurdere den ligesom mig til en god triochance.

5 Bravur Torkdahl er skiftet fra Flemming Jensen til Morten Juul. Tog flere flotte sejre sidste år hos Jensen, men viste også, at hun kan være en besværlig dame. Sejrede udeblev efterhånden. Var tredje på Åby som favorit for tre starter siden på en 15-tid, og gangen efter i Odense sad den 4u. Angreb med 600m igen, og i et opløb, hvor nærmest hele feltet var over mål inden for få længder, var den tredje til Cmynewlollipop. Var ganske vist før Check It Out ved den lejlighed, men den sad bomfast i 3i med masser af kræfter sparet. Spændende hvad Morten Juul har fundet på i hans træning, så den er løbets dark horse.

3 Sarek er efter noget usikkerhed de første starter hos Martin Hansen blev ganske stabil. Efter en sejr i et montéløb i Odense var den tredje i Billund til fine heste som Chap A P og Torden efter en god afslutning fra køen. Senest fik den et godt løb på Lunden, hvor den blev forsøgt i angreb til slut. Kom frem udvendigt på den førende i opløbssvinget og koblede et lille greb, men derefter holdt den bare farten, hvor vinderen Chap A P og flere andre kom bagfra og henviste Sarek til femtepladsen. Var tæt på at komme på kuponen, men pengepungen satte en begrænsning.

4 A Leth Life vandt forrige gang i Aarhus efter et godt rygløb i 3i og angrebsplads i sidste sving, hvor den fangede førende Epoque. Senest i blidere selskab end her. Sad 3u, men afslutningen i sporene bed ikke så godt som gangen før, så den var kun femte til Drønviktormolar. Svært at vinde her mod bedre modstand.

7 Destiny S galopperede op til vognen senest. Kom tilbage efter lang pause. Den skal ses an først og finder ikke vej til min kupon. Det gør 8 Shaggy Milpond heller ikke. Efter to pæne andenpladser gik den tom fra dødens i sidste start i oktober og kommer nu efter pause. Skal også lige ses an.V65-2 /4. løb

Et amatørløb kan ofte være svært at bene ud. På de helt store boner kunne der sagtens afkrydses en seks-syv heste. Hvis ikke bare 7’eren vinder, så mener jeg, at fire heste er nok her, og håber på den måde at kommer halvbilligt igennem denne afdeling.

A-chancer: 7-8-10-1 B-chancer: 5-6-11-2-4-9 C-chancer 3

7 L’amour var et fint bekendtskab i sin indtil nu eneste start i DK. Fra spor 10 kom den godt igennem fra anden række og ramte vinderhullet bag storfavoritten Eddie The Eagle. Der blev kun kørt 21 den første kilometer. Til gengæld blev der afsluttet i 12-fart de sidste 500, hvor L’amour holdt andenpladsen uden at være sejrsfarlig. Nu er det helt andre forudsætninger med lukket spor i voltestart og den anden vej rundt i et amatørløb. Har dog god kusk i Dennis Kristiansen, og den er et motiveret vindertip her.

8 Chardonnay gør det jævnt og stabilt og tager som regel en placering. Senest havde den som her tillæg i et amatørløb på Lunden med Steffen Christiansen i sulkyen. Fra 3u gik den med i angreb i ryg i tredje spor på bagerste langside. Fortsatte frem til de forreste og holdt farten godt ind i mål som tredje bag den overlegne vinder svenske Red Jamie fra spids. Eneste sejr i sidste sæson var med Flemming Degn, som her er alene i volten fra 40m. Den er dog hurtig fra start, og jeg ser den sidde lige oppe i ryg på favoritten efter få hundrede meters kørsel. Kan ”Degnen” få kørt et optimalt rygløb og vente med speeden til ind på opløbet, bliver den livsfarlig her. Se op.

10 Super Mento veksler mellem sulky og monté. Efter en flot montésejr i forrige start, så var den sidst ude i et autostartsløb, hvor den let tog spids. Forsvarede sig til knap 100m før mål, hvor gode heste som Asger Molar og Peakadilly gik et par længder forbi. Den er også hurtig fra start, og med kun en hest i volten foran, vil den måske hurtigt kunne tage en del af sit tillæg på 60m. Løb senest en 15-tid i Aarhus, så den har en fart, som de andre ikke kender. Stemmer det med løbsafviklingen og positionerne, kan Super Mento være med helt fremme i afgørelsen her.

1 Daniel Design har lavet en del umotiverede galopper i de fleste af de seneste starter. Efter at have været femte på en 17-tid med fejl på, var den endelig fejlfri for tre starter siden. Efter en rolig indledning meldte den sig på arenaen i afslutningen. Den tog en del ind på de to forreste ned igennem opløbet, og den var kun en længde efter Honor og Endless Love i mål, hvor sidstnævnte har taget tre sejre siden. Fra spor 1 med kun to heste i første volte er chancerne for en fejlfri afgang stor. Kan den gå noget, der ligner en 17-tid fejlfrit igen, så kan det blive meget svært for tillægshestene at give den meter forud. Men stabil er den ikke.

5 I Love Champagne og 6 Emma afsluttede begge pænt seneste, og kan komme med på de store boner. Det samme kan 11 Baron Westwood også, men fra 60m står den efterhånden temmelig hårdt efter fire sejre i de seneste fem starter.V65-3 / 5. løb

I løbet for bedste klasse ligner det et toheste opgør mellem to heste, der er på vej til at etablere sig i hurtigklassen/Liga 1 herhjemme. Den af 5 og 6, der får det bedste løb her, er vinderen.

A-chancer: 6-5 B-chancer: 7-3-2-4 C-chancer: 1-8

6 Obi har fundet sin anden ungdom hos Team Bo Westergaard og er ved at vokse ind i hurtigklassen herhjemme. Både i Aalborg medio december, hvor Beatriz vandt, og i København 29/12, hvor Slide So Easy vandt, sad Obi bomfast med masser af kræfter sparet i inderbanen. De kræfter brugte den så senest, hvor den var helt overlegen i Aalborg. Efter at have siddet sidst begyndte Mads Henrik fremmarchen med 1.100m igen. Pa bagerste langside strøg den uden om førende Stand And Deliver, og ved målpassagen var den helt overlegen med 20-25m ned til Conlight Ås på andenpladsen. Obi har flere gange vist, at den har en forrygende slutspurt, og kommer det til at passe med positionerne her, så kan den vinde det her løb på speed til slut.

5 Wonderboy går sjældent et dårligt løb. Forrige gang hurtig fra start og ned til inderbanen, hvor den sluttede godt af som anden til Slide So Easy. Senest bakket sidst fra yderspor. Sad i ryg i andet spor på Trophy Spring, der ikke rigtigt gik fremad. Først da denne galopperede i starten af opløbssvinget, kunne Steen Juul få fart på Wonderboy, men selv om den tog en del meter ind på de to forreste ned gennem opløbet, var der for langt frem, hvor Key Largo vandt. Wonderboy kan åbne fra start, men det kan flere af de indvendige heste også. Så det er svært at spå om taktikken her. Men ringere end nummer to er Wonderboy næppe uanset løbsafviklingen. Bliver det rygløb, vil den tage mange ned til slut på dens råstyrke.

7 Beatriz har gået et par rigtig stærke løb i Aalborg. Først fotoslået af Bvlgari Peak i dennes comeback. Dernæst blæste den uden om feltet i opløbet og vandt let medio december før førende Stud Muffin, hvor Obi sad fast inde bag denne. Senest havde den en minusdag på Lunden, hvor den blev hængende i sporene og sluttede sidst i det løb, som Slide So Easy vandt før Wonderboy. Fra yderste spor ender den sidst fra start, og det bliver svært at runde alle på sin velkendte slutspurt. Men tredjechancen er den i min bog.

3 Frances Yoda og 2 Victor Rush er begge meget starthurtige, hvor sidstnævnte normalt foretrækker rygløb. Det kan meget vel blive et løb med Frances Yoda i front og Victor Rush i ryg, med mindre Wonderboy bliver forsøgt fremad mod spids. Uanset om det bliver spids og 2i eller 2i og 3i, så er begge kun triochancer i min bog.V65-4 / 6. løb

Det er aldrig nemt med bagspor i Aarhus. Men spor 8 er jo inderste hest i anden række, og hvis sporet ikke driller her, så ser jeg ingen i feltet, der kan matche 8 Escape A P, som er denne uges blankbud.

A-chancer: 8 B-chancer: 7-4-9-10-11-6-5-3 C-chancer: 2-1

8 Escape A P var for fire starter siden tredje i Kriterium Consolation på 15 blank bag Enjoy The Coktail og Eros Zola. Fra spor 12 var den efterfølgende en godkendt nummer to til på daværende tidspunkt ubesejrede Elegant C N. Senest ville Morten Juul køre mod spidsen ud af først sving, men fik galop på efter 400m. Kom dog i trav ret hurtigt, og efter lidt terræntab kom den frem i dødens på Swingit. Pressede sig til front med 500m igen, men måtte lade to gode heste som Endless Love og Danny E P går forbi til slut. Gik en 16-tid med galop. Den virker som hesten med klart størst kapacitet i det her felt, og kommer den bare nogenlunde igennem fra spor 8 i anden række, så vinder den det her. Dagens ugarderede for mig.

7 Livi Nectar H M svinger mellem galop og andenpladser. Forrige gang fin anden i Odense, hvor den overtog spidsen efter 400m. Slap efter 900m til Honor. Var den eneste der kunne hænge på Honor mod slutningen til en godkendt andenplads. Gangen efter galop efter 100m på Lunden i et snorestartsløb. Senest i Aarhus pænt med fra start. Gik op udvendigt for førende Eleanor Bounce med omgang tilbage. Gik faktisk kort forbi denne i slutfasen, men kunne ikke modstå angrebet fra D A D Flamingo i yderbanen. Men klart godkendt indsats, og er den fejlfri her, vil den være langt fremme.

4 Swingit har gået mange gode løb i Aarhus, hvor den ene af hoppens to sejre sidste år blev taget. Var tredje forrige gang i Aarhus fra spor 11 til Elephant. Gangen efter spids i Skive, hvor den tidligt fik Escape A P udvendigt for sig, og det stod den ikke for. Senest ramte den vinderhullet bag store Blueberry Macoy. Holdt godt ved bag denne til tredjepladsen, hvor Rexine kom flyvende og vandt. ar Har gode chancer for spids her, og så kan den føre længe til en god triochance, hvilket også er trænerens vurdering.

9 Cinxia tog forrige gang en lidt heldig og samtidig meget overraskende sejr. Fire heste galopperede i først sving efter lidt tumult, og så sad Cinxia pludselig i ryg på den førende Veto. Med 75m til stregen kom hullet, og den spurtede frem til en kneben sejr. Senest sad den godt til, men galopperede i sidste sving bag Eldorado, der blev slået på stregen af Entre Hyrdehøj. Uden galop havde Cinxia været med helt fremme, så det ud til. Får igen et rygløb herfra, og den kan måske slutte nærmest favoritten med et fejlfrit løb, men er i hvert fald en god triochance.

10 Zra Laksmy har kun gået et godt løb. Der var den alene fra spids og tog en pligtsejr. Galop to gange derefter, og viste intet inden da. Jeg vil se den gå fejlfrit og trave, før den finder vej til mine kuponer, selv om træneren siger, at den kapacitetsmæssigt er på højde med Escape A P.

11 Eleanor Bounce vandt forrige gang før Diaz Frisco efter føring hele vejen. Senest igen spids, men blev taget ned af Livi Nectar H M fra dødens, hvor D A D Flamingo gik forbi begge to efter en god afslutning. Spor 11 her nedsætter chancerne betragteligt. Kan tage en god præmie på sin stabilitet.V65-5 / 7. løb

Umiddelbart virker det som et ret åbent opgør. Jeg har dog fundet frem til tre hest, som efter min mening er nok. 12’eren med bedst kapacitet, men dårligst startspor, og 5’eren, der er klart bedst inde i løbet og ligner spidshesten, kunne det være fristende at nøjes med. De får dog hjælp af den stabile formhest i nummer 10. Så er der en hest fra hver hylde

A-chancer: 12-5-10 B-chancer: 4-2-7-6-8-11-1 C-chancer: 3 (nr.9 udgår)

12 Epicwildfire M T gør nu sin tredje start efter pause, hvor den senest i september var femte i en kriteriumsprøve bag Emoji og E Type Cash. Første start blev den kørt defensivt af Flemming Jensen, men sluttede forrygende af til tredjepladsen fra tillæg til Endless Love. Senest kørte Jeppe Rask anderledes offensivt. Gik med rundt første sving og lå i andet spor på første langside i duel med Alltherightmoves, som Kent Friborg ligeledes kørte efter spids med i tredje spor. Galoperede i duellen i en lidt trang situation. Fra spor 12, som er blevet til spor 11, da 9’eren er udgået, bliver det et afventende løb. Stemmer det med positionerne, og Jeppe Rask får lidt hjælp på vejen, så ser jeg den slutte af i yderbanen til sejr, som den gjorde som toårs i dens eneste sejr til dato. Men der skal selvfølgelig lidt tur på vejen fra bagspor, men kapaciteten har den.

5 Rapanoe Bell er eneste ”fordelshoppe”, så den står klart bedst på pengene her. Seneste start i november havde den 20m. Sad lidt lukket inde i midtfeltet, men da den fik frit frem, spurtede den godt til tredjepladsen på afstand af de to spidsheste Estrella Sisa og Zoom Wise L. Den har tidligere vist stor starthurtighed, og med Birger Jørgensen i vognen er den min spidsfavorit her. Har træneren form på hesten, så vil den føre meget længe her og er en vinderchance i blidere konkurrence end normalt.

10 Danny E P gør det godt som Ekstrabladshest hos Jeppe Juel. Efter flere trioplaceringer fik den en fortjent sejr senest på Lunden. Fra 2u angreb Jeppe Juel på sidste langside og koblede grebet på førende Elvira M i opløbssvinget. Angrebet fra Bernice blev akkurat afvist. Den virker stabil, og galoppen for tre starter siden i Aarhus, skal man ikke lægge noget i, da den blev generet og gik forrygende derefter. En er meldt noget op her med sine 55.000 kr., så modstanden er hårdere end tidligere. Er den stabile hest i feltet, og på det får den mit sidste kryds.

4 Black Magic har lidt let til galop, men viser stor fart. Forrige gang flot afslutning fra spor 12 i Aarhus til tredjepladsen på afstand af Entre Hyrdehøj og Eldorado. Senest tidlig galop, hvor den gik pænt derefter. Går den fejlfrit, er den en sjov outsider her, og lige pludselig vinder den her løb. Den møder dog skærpet modstand her, så det bliver trods alt nok ikke her, at den går til tops.

2 Enok har der ikke været det store piv i på det seneste. Har fået programmets vindertips, men jeg synes ikke præstationen senest, hvor den mest fulgte med, berettiger til dette. Har ikke vist den vilde starthurtighed, men får selvfølgelig nok en fornuftig position fra dette gode spor. Maks. en triokandidat i mine papirer.

7 Chakita T Hall har ikke vist det store overskud på det seneste. Blev meget træt forrige gang i hårdt selskab. Og senest galopperede den i sidste sving bagerst i feltet, hvor den ikke lignede det store. Har det med pludselig at overraske, men spor 7 er ingen højder.V65-6 / 8. løb

Det kunne ligne et tohestes opgør mellem 2 & 3, hvor 3’eren er født i spids. Vi skal jo have lidt overraskelser, hvis det skal give penge, så jeg tager yderligere to heste med på kuponen, hvor 1’eren er dagens luring.

A-chancer: 3-2 B-chancer: 1-9-11-7-6-4 C-chancer: 8-12-10-5

3 Dream of Succes har gjort det godt i de to sidste starter, som begge har været i Aarhus. Først tog den spids igennem først sving fra spor 7 og vandt fra spids før Tinita Tårs, Vip Hall og Greek F Boko efter 15-fart hele vejen og en sluttid på 14,8. Gangen efter havde den 20m tillæg, men sad alligevel i spids efter 600m. Fik Charlie Game op udvendigt de sidst 400m og forsvarede sig bravt til sejr. Er født i spids her med Svendsen fra godt spor, og det bliver hesten af slå.

2 Damien Shadow har gjort det godt i sine to starter efter skiftet til Steen Juul. Først i Grand Circle Consolation, hvor den efter en rolig start fra spor 2 blev kørt frem til spids med omgang tilbage. Var aldrig truet siden og vandt let før Dante Brogård. Modstanden var skærpet medio december i Odense. Bakket fra yderspor på sprint. Angreb i opløbssvinget og havde Armani Hyrdehøj med på slæb, og denne var lige en kende stærkere i opløbet. Men Damien Shadow var godkendt på andenpladsen efter en fin afslutning. Får alle dage en god position herfra og vil være med i afgørelsen.

1 Armani S er nu skiftet til Thomas Bonde. I forrige start sad den langt tilbage, og den havde ikke held med positionerne i sidste sving. Var nærmest sidst ind på det lige, men sluttede godt af i yderbanen. Var uplaceret, men kun tre-fire længder efter Darius Boko som vinder, der havde ført det meste af vejen. Senest igen startspor 8, hvor den sad langt tilbage. Blev sendt i angreb med 700m igen. Så en overgang sejrsfarlig ud midt i opløbet, men spurten var lige en kende for lang, og den måtte nøjes med tredjepladsen en længde efter Asger Molar og Peadadilly. Har nu spor 1, og derved kommer den til at sidde med fremme i inderbanen. Kan måske ramme ryggen på 3’eren, og så kan den blive livsfarlig med angrebsplads i tide. Den er luringen i den her afdeling.

9 Darius Boko tog et par fine sejre i Aarhus i december. Først efter afventende løb, hvor den afsluttede godt med Tarzan Gardenia, 12 for 10-favoritten Alpha Peak og Armani S på de næste pladser. Gangen efter blev den kørt frem og overtog føringen med omgang tilbage. Siden holdt den alle fra livet, hvor Asger Molar var anden. Efter at have været ude på for lang distance på Lunden, var den senest førende i Aalborg. Galopperede på mystisk vis midt i opløbssvinget, hvor det måske var sejren, der røg. Det mener træneren, der tog galoppen på sin kappe, og han tror på sin hest. Her bliver det rygløb, som ved den først sejr i Aarhus. Den kan være et kryds værd her.

11 I D Entity har aldrig vundet løb i nu 25 starter. Tjente sine penge som anden i Kriterium Hoppeløb i Norge. Var senest tæt på i Aalborg, hvor den udfordrede førende Aros Line, som dog klarede skærene. Fra spor 11 bliver det svært, men den kan godt løbe i trioen på en god dag.