V65-analyse til Aalborg tirsdag d. 31. december

Udarbejdet af Kim Nielsen.

Statistik: Spillet for 12.312 kr. Vundet 11.422 kr. TBP 92,8%. Hitrate: 11/40.


Printvenlig versionDerby Lyn-tilbud til Aalborg nytårsaftensdag

Racing Arena Aalborg afvikler løb nytårsaftensdag, og det fejrer Derby25 ved at give dig et Derby Lyn-tilbud til enten V65- eller V4-spillet fra banen.

Spiller du en LYNKUPON (Derby Lyn eller Smart Lyn) til én af de to V-spil fra Racing Arena Aalborg d. 31. december 2019 og taber på din kupon, får du refunderet op til 100 kr.

V65-forslag (reservehest i parentes)

V65-1: 5-4-7-11-9-8-10 (3)

V65-2: 9-2 (5)

V65-3: 6-5-8-7-3-9-11 (1)

V65-4: 7 (5)

V65-5: 3-8-6-2 (5)

V65-6: 6 (10)

Pris: 384 kronerV65-1 / 3. løb

Et løb for laveste klasse, der skriger på garderinger. Der kan hurtige komme en overraskelse her, så jeg garderer bredt.

A-chancer: 5-4-7-11-9 B-chancer: 8-10-3-6 chancer: 1-2

5 Eddie Ulkær har bare gjort en start. Her satte den 20m til fra start, hvor den fra spor 5 i volten blev lidt offer for en dårlig voltning af en konkurrent. Kom bedre med efter omgang, men havde travet uden ryg i andet spor hele vejen. Havde dog stadig 10-15m frem til den førende Cæsar P P. Med 400m igen satte Dennis Kristiansen farten op på Eddie Ulkær, der hastigt nærmede sig den førende. Bedste som de to skulle duellere, galopperede Cæsar P P, og så kunne Eddie Ulkær gå til sikker sejr. Tiden 1.20,6 siger ikke det helt vilde. Den kan sikkert bedre her med debuten inden for vesten, og kusken har sejrsambitioner.

4 Equidore har gået pænt i karrierens første to starter. I debuten kom den godt igennem fra start trods spor 12. 2u på første langside blev til dødens efter 800m. På sidste langside pressede den sig til spids og fik favoritten Bacchus med Flemming Jensen op udvendigt. Equidore forsvarede sig til 50m før mål, men så fik Bacchus grebet, og på stregen måtte Equidore se rygkørte Elvis Shadow snuppe andenpladsen. Senest overtog Equidore spidsen efter 400m. Fik Eddie op udvedigt, men afviste denne, og Eddie kapitulerede med galop i opløbssvinget. Forsvarede sig godt i opløbet, men 50m før mål måtte Kent Friborg se Bo Westergaard-trænede Amazing Photo gå kort forbi. Banen var meget våd, så 21-tiden skal tages derefter. Virker som en stabil hest, der er langt fremme her – især hvis den kan få tidligt spids uden de store sværdslag.

7 Amaze Bell har gjort det stabilt i sommers, hvor den præsterede flere 18-tider og tog tre trioplaceringer. Seneste tilbage efter fem mdr.’s pause, hvor den tog spids, men hvor kusken tidligt indikerede at ville slippe. Det blev 3i, og blev byttet til 2u med omgang tilbage, hvor favoritterne Joker Newport og E Norway Is My Way tog mål af hinanden i front. Amaze Bell hang på til midt i opløbssvinget og fuldførte som fjerde 30m efter vinderen Joker Newport og andenhesten Cæcar P P, der var hesten Eddie Ulkær besejrede i sin debut. Den er givet gået frem med løbet i kroppen, og den er hurtig fra start og vil kunne få en god position. Har aldrig vundet endnu, men den vil være trioaktuel her igen med en vis vinderchance.

11 Carpark North er en vanskelig hest, der præsterer meget uens. Har vist store fartresurser og tog sin eneste sejr i forrige start i Billund på en 15-tid, hvor kusken Casper M. Nielsen kørte på sikkerhed det meste af løbet. Kom i efteråret i træning hos Flemming Jensen, men i debuten for ham senest, satte hesten bare af i galop ligeså snart bilen havde sluppet feltet. Prøves nu med Kasper K. Andersen, der fra spor 11 kan tage en start på sikkerhed. Kommer den fejlfrit af sted og får travet sig ind, så skal ingen i feltet vide sig sikker. Typisk outsider.

9 Gabriel Barsk vandt sin debut i oktober efter føring fra start til mål foran Edelwiess og El Clasico, hvor sidstnævnte er med her. Var en godkendt anden på en 16-tid på sprint i Odense fra bagspor, hvor den sluttede godt af og var ”best of the rest” bag Eddie The Eagle, der vandt med det halve opløb. Senest tidlig galop, da den havde fået pillet skoene af og var blevet for let iflg. træneren. Får sko på igen til den her start, og så kan den godt være trioaktuel og ikke udelukkes som vinder.

8 El Classico er ikke noget skøntraver, men er den forbedret i travet kan den godt være aktuel ved bred gardering her i den lave klasse. Det samme kan 10 Cru Classe, der kommer efter pause. Gik et par fine løb på 17-tider i september, hvor den var anden til Elegant C N. Det er et longshot her ved bred gardering.


V65-2 / 4. løb

Et tohestes opgør i min bog, hvor de øvrige heste kun kan komme ind i billedet, hvis der er uheld for 2 og 9.

A-chancer: 9-2 B-chancer: 5-7-3-10-6-11-12-1 C-chancer 4-8

9 Rexine har gjort det godt indtil senest, hvor der blev kørt for stærkt ind i første sving i spidkampen med galop til følge. For tre starter siden var den en fin nummer to til Erik i Odense, og gangen efter var den hurtigt ude fra spor 8. Kusken kunne ikke få den ned i banen, og så blev det lige til en ryg et par hundrede meter, inden den blev kørt frem og kunne overtage spidsen med omgang til mål. Var siden aldrig truet og vandt på en 14-tid på sprint. Det var før Perfekt Gehør og Blueberry Macoy med fejl. Fra spor ni bliver der ingen forcering fra start, så med et godt rygløb, er den en topchance her.

2 Blueberry Macoy galopperede fra start i forrige start, hvor den efter en god ophentning var anden til Rexine på lidt afstand. Senest godt med fra start, men havnede i 2u. Satte angrebet ind med 500m igen og gik fremad mod den førende Ceania Diamond. Den kom dog aldrig rigtigt i nærkamp med den førende, som vandt sikkert, hvor Blueberry Macoy var lige så sikker nummer to. Den store hest er ret hurtig fra start, men det er der også andre af de indvendige heste, som er. Skulle den få front, stiger chancerne, og den er modbuddet til favoritten.

5 Danny Tamsen ramte en formtop tilbage i oktober, hvor det blev til to sejre. God ophentning efter galop derefter, inden en ny galop ødelagde starten derefter. Senest kørt frem i dødens på Dollar Esterel, hvor den takkede af de sidste 150m op mål målstregen og endte langt nede i feltet. Kusken fortæller, at der ikke var så meget tryk i den senest, men at den også havde stået over i træning. Det er så en uge siden, og finder den lidt af oktoberformen frem igen, kan den godt være trioaktuel her.

7 Allan’s Hest har taget en række placeringer primært fra dårlige startspor. Eneste gang med godt startspor havnede den i dødens på Erik i Odense og holdt pænt ved til femtepladsen 3-4 længder efter Rexine som anden. Senest langsom start fra spor 8 og sad sidst undervejs. Galopperede på vej ind i opløbssvinget, uden at der umiddelbart var nogen forklaring. Har en sejr i 25 starter. Nummer to komme næppe her, men den kan tage en god præmie med ret løb.


V65-3 / 5. løb

Her er der et løb, hvor der virkelig er brug for garderinger. 5’eren bliver sikkert pæn favorit, men jeg synes, at der er flere spørgsmålstegn og ser mange med chance, så der bliver garderet bredt her.

A-chancer: 5-6-8-7 B-chancer: 3-9-11-1-10-12-2 C-chancer: 4

6 Design Hastrup har vist fin form længe med trioplaceringer i fire af fem starter. Forrige gang fin tredje fra spor 12 på sprint bag Fivie Barosso. Senest tog den spids fra spor 7 i Aarhus, men slap siden, og så blev det 3i bag Belmondo Simoni. Den holdt hele vejen før Estrella Sisa, hvor Design Hastrup måtte bagom og fik sent angrebsplads. Den tog pænt ind på de to første igennem opløbet og vist alt vel med formen. Kan være starthurtig, hvis kusken ønsker det. Om det bliver spids, eller kusken slipper til måske ligeledes starthurtige 7 Epoque, må vi se. Under alle omstændigheder vil den sidde med fremme og er en topchance her.

5 Big Flirt er ubesejret i Aalborg og kan blev årets hest I tilfælde af sejr. Senest var den noget træg i det den første omgang, men på en god sidste omgang nåede den frem til sejr før Entre Hyrdehøj. Gangen inden slog den Wild Fire Bell i et amatørløb, men her havde den 20m forspring, hvor de to mødes fra lige start her. Det er bl.a. årsagen til, at Big Flirt bliver garderet her og ikke får vindertippet. De sidste fire starter er gjort i snorestart. Senest i auto var den meget langsom fra start på Lunden fra spor 1, og det blev til galop efter 150m kørsel. Den galopperede også gangen før i auto, men han også mestret denne startmetode tidligere på sæsonen, selv om den på intet tidspunkt har vist starthurtighed bag bilen. Med flere starthurtige heste bag vingen kan det blive til en plads nede i køen, og så er det op til bevis, at den matcher den skærpede konkurrence her.

8 Wild Fire Bell har haft god form længe. Vandt for nogle starter siden i Skive et amatørløb før Charlie L M og Chardonnay. Derefter to andenpladser, hvor den dog blev disket den ene gang. Seneste andenplads var bag Big Flirt, men der skulle Wild Fire Belle give 20m forud. Senest var den under isen og stod af i opløbet efter et løb i dødens på Fivie Barosso. Træneren melder om halsproblemer den dag, som den for længst er ovre. Er hurtig fra start og kan tage position. Er en af dem, der kan vinde løbet med en fornuftig løbsafvikling.

7 Epoque er lynhurtig fra start. Har flere gange siddet i front, men har mistet pusten til sidst. Det blev der lavet om på senest, hvor den vanen tro tog spids. Her stred den tappert, men kunne ikke holde A Leth Life fra livet, men var 10m foran Act Cool i mål. Den vil sikkert blive kørt i spids og føre længe, og er den yderligere forbedret her, kan det række langt. Jeg vil ikke udelukke, at Mr. P. kan fyre en nytårsbombe af her.

3 Cilas Smed er noget uens i præstationerne. Vandt pludselig til 111 gange pengene for nogle starter siden, men har ikke helt kunne følge op på den sejr. Senest kæmpede den flot fra dødens i et løb, hvor Fivie Barosso overspurtede alle til slut. Den var med de forreste hjem til en tæt femteplads lige efter Design Hastrup. Får den et bedre løb her, kan den godt lave en ny overraskelse.

9 Asgoodasitevergets vandt for fire starter siden på en 15-tid i snorene før Briola og Chris Højgård. Har været noget uheldig siden. Galop i godt fremstød på sidste langside gangen efter. Derefter generet til fejl på første langside i Aalborg. Og senest blev den kørt fremad, da røgen havde lagt sig, men den blev svaret op og fik således tredje spor i 7-800m midt i løbet, og det stod den ikke for. Er langsom fra start, så spor 9 er en stor fordel. Er en stærk og lidt entaktet hest, så kommer der tempo på her, vil den kunne runde mange til slut, hvis der er fejlfri. Et longshot ved bred gardering.

11 Bella Princess løber med lidt skjult form. Har taget et par gode trioplaceringer, hvor den var anden bag D A D Flamingo på en 16-tid i snorene, hvor den skulle give 20m forud. Senest spor 11 på sprint mod flere af dagens modstandere. Sad lukket inde i inderbanen og fik aldrig angrebsplads, før det var for sent. Kusken Kent Friborg melder om en hest i frygtelig fin form, og han leverer af til de helt store overraskelser. Den vil det også være her i tilfælde af sejr, men den får det sidste kryds på min kupon.


V65-4 / 6. løb

Sådan som C You Again har været gående de to sidste gange, er der ingen grund til at gardere den i et lille felt. Ugarderet på min kupon.

A-chancer: 7 B-chancer: 5-3-2-4-6-1 C-chancer:

7 C You Again stablede jo sejre først på sæsonen. Løb ind i lidt problemer omkring derbyweekenden. Fik lidt pause, og kom så tilbage i november, hvor den i Odense ikke kunne klare førende Cadilac Shadow, men gik storartet. Senest godt fra start og med i vinderhullet. Ud i andet spor med 5-600m igen i ryg på favoritten Billi Time. Da denne havde presset sig til front, kastede C You Again sig over favoritten. Det gik stærkt de sidste 250m, hvor C You Again reelt nedkæmpede den indtil da for Flemming Jensen ubesejrede Billi Time. Her i et lille felt med højeste præmiesum og dermed yderspor, vælger Morten Friis selv taktikken. Den bestemmer han først op mod vingen fortæller han. Det er en kæmpe vinderchance her, som ikke bliver garderet på min kupon.

5 Dream Kåsgård var noget forbedret senest. Godt med fra start fra ydersporet og kom frem og overtog spidsen efter 500m fra Bravo Sølvtop. Fik siden Billie Jean over sig den sidste omgang, og selv om den forsvarede sig godt, måtte de se Billi Jean gå forbi på de sidste meter. Kan være yderligere forbedret her, og Jeppe Juel kender hesten fra tidligere køreture, hvor det ikke stemte for hesten i sommers. Outsider her.

3 Cointreau gik godt fra spids på Charlottenlund forrige start. Vandt fra spids foran Four Strong Winds og Hocus Pocus – alle i samme tid. Senest bakket på Åby på sprint og var uplaceret, men i ny rekord 1.13,6. Kan være spidsaktuel her, hvis den kan tage en længde på 2’eren. Kommer den til spids, eller måske slipper til C You Again, hvis den bliver kørt offensivt, så er den trioaktuel. Skulle det blive 2i bag 2’eren, skal den nok hænge på til en god præmie.

2 Bravo Sølvtop har gået godt på det senest, men er ikke en vindertype. Forrige gang spids for at slippe til Dream Kåsgård. Var træt de sidste 100m som fjerde. Senest direkte til spids fra spor 6 i Aarhus, hvor den førte meget længe, inden den måtte se Enjoy The Game gå forbi, men den holdt Hocus Pocus bag sig. Er meget starthurtig, og den tager umiddelbart front her, men hvilken taktik kusken vælger, er ikke til at forudse. Trioaktuel fra godt spor.

4 Hocus Pokus gør stabile og jævne præstationer, men har savnet lidt løbsheld. Var slået af Cointreau efter dødens på Lunden for tre gange siden. Gangen efter uheldig med at hægte hjul på bagerste langside, men sluttede pænt af på afstand af Ericano, som startede 20m foran. Senest 3u i Aarhus, hvor den sluttede pænt af til tredjepladsen bag Enjoy The Game og førende Bravo Sølvtop. Tager en god præmie igen.

6 Worst Nightmare var helt under isen senest på lang distance i Odense. Har før det nogle tredjepladser i træk – den ene fire længder bag C You Again, da den vandt i Aalborg. Vil have gavn af hårdt tempo, og kan være trioaktuel på en god dag.


V65-5 / 7. løb

Et sprinterløb, hvor det meget vel kan blive spids og slut for 3’eren. Der kommer dog to nye amerikansk fødte heste, der senest har løbet i Sverige. De er svære at sætte ind i danske konkurrence første gang, så de kommer med på kuponen sammen med yderligere en af mine B-heste.

A-chancer: 3 B-chancer: 8-6-2-5-9-7 C-chancer: 1-4

3 Aros Line har ikke vundet siden i september for fem starter siden. For tre starter siden vinderhullet på Lunden bag Winston Laser. Kusken ledte med lys og lygte efter angrebsplads, men den kom aldrig. Gik over mål med masser af kræfter sparet i ryg på vinderen Barolo samt Teodor og Machiavelli. Forrige gang bakket sidst på Lunden, hvor det var umuligt at tage meter i en hurtig afslutning med førende Cherie de Vie som vinder. Tog let spids i Odense senest, hvor kusken så valgte at slippe til Goldstile – en ny Bo Westergaard-hest. Det gør Birger Jørgensen ikke en anden gang, for den sad bomfast bag Goldstile ned igennem opløbet, hvor de andre løb forbi ude i banen med Armani Hyrdehøj og Damien Shadow som de to første. Fra perfekt spor 2 her på sprint, så sidder Aros Line i spids af en gang. Denne gang tror jeg ikke, at der bliver sluppet til nogen, og det kan meget være spids og slut for Morten Juul her.

8 Earl Variera en ny amerikaner købt af hesteejer hos Team Friis. Står med en 11-tid og tre 12-tider i programmet. Den har rekord 1.09,9, så den kan godt flytte benene. Gjorde sine to sidste starter i september i Sverige, hvor den gik pænt begge gange efter at have ligget midt i feltet og holdt farten godt til to fjerdepladser. Morten Friis melder om rolig træning, og at hesten ikke er tunet endnu. Tager starten lidt som en prøve fra et yderligt spor. Men kommer den i nogenlunde samme forfatning, som i de seneste starter i Sverige, så skal den kunne være med fremme her med et fornuftigt løb.

6 Person Of Interest er ny hos Flemming Jensen. Gik OK for tre starter siden, hvor den overtog spidsen efter 500m. Blev passeret af den suveræne vinder Valeur i opløbssvinget og kæmpede om andenpladsen, men endte som tæt tredje på en 14-tid fuld vej. Galop ud på sidste omgang på Solvalla, hvor den tabte travet. Seneste start havde den 40m tillæg. Lå nede i feltet og fulgte mest med på afstand, hvor den dog kom hjem i ny snorestartsrekord 1.13,8 fuld vej. Spændende hvad Flemming Jensen har kunnet udrette de to måneder, han har haft hesten. Han betegner hesten som en fin traver, der virker sprinterbetonet. Den tager en god præmie uden at have stor vinderchance, siger han. Får et kryds på mistanken herfra.

2 Listas Manboy har ikke vundet siden april. Har tre tredjepladser i de sidste fire starter og virker lidt på vej frem. Senest fik den sent angrebsplads, men sluttede godt af bag Armani Hyrdehøj og Damien Shadow. Var før Aros Line i mål, men denne sad uhjælpeligt fast i inderbanen med masser af kræfter sparet. Er ikke så hurtig fra start, men kan jo bare blive i andet spor og få en god position. Har en god afslutning, hvis det stemmer undervejs, og det kan den nå langt på her.

5 I D Entity har aldrig vundet løbe endnu i 24 starter, men har tjent sine penge primært som anden i Kriterium Hoppeløb i Norge sidste år. For tre starter siden hurtig fra start og tog spids i et fireårs hoppeløb. Slap til Dream Girl, hvor den sent fik angrebsplads. Så sejrsfarlig ud, da den blev trukket ud, men galopperede bedst som den skulle til at speede frem. Gangen efter løb i køen på Lunden. Med i angreb i tredje spor, hvor den holdt farten pænt til fjerdepladsen med Aros Line lige efter sig hele vejen. Senest blev det forkert på Bjerke. Blev sat af i tredje spor i først sving og måtte forceres frem til dødens. Meget træt med 600m igen. Møder vel for hård modstand mod ældre heste her.

V65-6 / 8. løb

Her finder vi dagens anden ugarderede hest. Christian Lindhardt får her sin første sejr som Skivetræner, da hans hest er en klasse over konkurrenterne.

A-chancer: 6 B-chancer: 10-3-12-7-5-1-9-2-4-1 C-chancer: 8

6 Enjoy The Coktail vandt tilbage i oktober Dansk Trav Kriterium Consolation foran Eros Zola og Escape A P efter en god afslutning for Peter Ingves. Den finske jockey har også kørt den i de efterfølgende stater. Efter en andenplads på Jägersro var den fotoslået til tredjepladsen af Express A P i et treårsløb på Lunden, som Extreme vandt. Senest ude i et treåringsløb på Åby under 300.000 sv.kr., hvor den fra spor 9 sad 3i undervejs. Afsluttede pænt via open stretch til femtepladsen i ny rekord 1.14,6 fuld vej. Det var for tre uger siden, så formen virker intakt. Træner Christian Lindhardt sidder nu selv i sulkyen, og Enjoy The Coktail kan her give ham den første sejr efter opstarten på Skive Trav. Jeg ser ingen i løbet, der holder samme klasse, så den er ugarderet på min kupon.

10 Act Cool har vist lidt opadgående formkurve på det seneste. Var en fin nummer to til sejrshesten Draco for tre starter siden efter en god afslutning. Senest sad den langt tilbage i Aarhus, hvor den på en fornuftig afslutning nåede tredjepladsen bag A Leth Life og Epoque. Er ikke for hurtig fra start, så fra sporet i anden række vil den igen komme til at sidde langt tilbage. Stemmer det lidt med positionerne, og der kommer tempo på løbet, så er den atter trioaktuel.

3 Spicy Shot kommer tilbage efter lang pause. Det gjorde den også tilbage i maj, hvor den vandt langt foran Diablo Toft på en høj 15-tid efter et halvt års pause. I starten kort tid derefter var den væk med galop direkte fra start, og så er den ikke set siden. Når den er i orden, har den fin fart for klassen, men møder her bedre modstand en tidligere. Har dog godt startspor, og har træner John Nielsen sin traver klar til opgaven, kan den tage en fremskudt placering. Var i rutineløb forleden, hvor den løb en 19-tid efter fejl.

12 Daisy H J har gjort det fornuftigt i årgangssammenhæng blandt de fireårige hopper. Nu starter den i sin klasse, og den er bedst inde på pengene her, men har deraf spor 12. Forrige start var den en fin tredje i Aarhus, hvor den fulgte Leading Tile og Highyield Draviet til dørs på en 16-tid. Senest sad den sidst fra bagspor på sprint, og det var umuligt at tage noget ind i den hurtige afslutning, hvor Chris Højgård vandt før Draco. Der kan også blive trafikproblemer her fra højeste startnummer. Men løser det sig bare lidt, har hesten kapacitet til at tage en god præmie.

7 Livi Ladyship vandt for fire starter siden på sprint i Skive foran Beauty Trøjborg og derbydeltageren Denimcowboy. Gangen efter fin tredje på Lunden, hvor den sad uhjælpelig fast i vinderhullet med kræfter sparet bag Close Your Eyes. Har derefter været ude over lang distance to gange uden succes. Først umotiveret galop under føringsskifte efter 500m. Senest kørt frem i dødens på Joli på Fyn, men blev træt med 700m igen. Nu er distancen sikkert bedre til den speedige hoppe, der er hurtig fra start og kan tage position her. Er en fornuftig triokandidat i det her felt.

5 Callum har startet to gange efter skiftet fra Sverige til Anders Pedersen. Første gang gik den ikke det store fra tillæg, men var favorit senest. Kunne ikke det store fra start og havnede 4u. Forsøgt i angreb i tredje spor på sidste langside, men blev hængende i sporene i opløbssvinget, og galoppen kom så på hjørnet. Den skal være noget forbedret for at kunne være med her, men gik i sin sidste start i Sverige tilbage i september en 15-tid i snorene, hvilket rækker et stykke her, hvis den kan præstere noget lignende.