V65-analyse til Aalborg lørdag d. 11. januar

Udarbejdet af Jesper Elbæk.

Statistik: Spillet 9.238 kr. Vundet 3.133kr. TBP 33,9%. Hitrate 9/33.Printvenlig versionV65-forslag

V65-1: 4-5-1-6
V65-2: 2-8-10-12
V65-3: 1-2-4-8
V65-4: 5-1
V65-5: 1 Created Face
V65-6: 3-5-6

Pris: 384 kr.V65-1 / 3. løb

Tidlig spids kan være recepten for E Norway Is My Way i V65-prologen.

Chancevurdering

A-chancer: 4-5 B-chancer: 1-6 C-chancer: 2-8-3-7

4 E Norway Is My Way står rigtig godt inde i løbet, og hvis landschampion Birger Jørgensen får vendt godt rundt i volten, så er sigtekornet sandsynligvis indstillet på spids. Og Vita Christensens hest har gået godt i alle tre starter. I første start gik E Norway Is My Way i dødens det meste af vejen på Dunst, men vandt alligevel sikkert. I starten efter blev ENIMW nedspeedet af Bursche W, men det er ingen skam, for det er altså en stærk krabat – som i øvrigt starter som favorit i V65-3 – og juleaftensdag var ENIMW også til start. Birger Jørgensen kørte tidligt frem i dødens på Joker Newport, som på dagen ikke kunne besejres. Cæsar P P smuttede også forbi til slut, men ENIMW gik et godt løb endda. Fin form og min vinder her.

5 Carpark North har endnu ikke vundet i Flemming Jensens regi. Ja faktisk er den blevet diskvalificeret to gange i to starter. I debuten 15/12 galopperede Carpark North direkte fra start, og fik bare et træningsarbejde bag feltet bagefter. Galopperede igen i sidste sving i øvrigt. Nytårsaftensdag havde Carpark North Kasper K. Andersen i sulkyen. Galopperede efter 700m, og gik sådan set en fin ophentning. Galopperede så igen med 300m hjem, hvor den var nået op til feltet – uden dog at ligne en hest med chance for en topplacering. Er en kæmpeuring her, hvis Flemming Jensen har fået rettet fejlene på hesten.

1 El Clasico køres vanen tro af Jeppe Juel, mens hestens træner Marc Bæk Nielsen vælger at køre 2 Chilli Trøjborg. Blev taget meget roligt senest fra ydersporet, og lå faktisk et stykke efter feltet det meste af vejen. Så lidt uinspireret ud, men tog sig sammen de sidste 500m, og afsluttede faktisk godt. Kom i et godt skud, men fik så Amaze Bell ud lige foran sig, og det kostede fart. Fra en optimal udgangsposition, så kan El Clasico godt være med fremme.

6 Ceania Diamond vandt senest til 24 gange pengene, så det kom bag på de fleste. Anders Pedersen kørte til fra start, og satte sig på spidsen direkte. 500m efter 1.13,5 og med 500m til mål besluttede Anders Pedersen sig at køre så stærkt han kunne. BlueberryMacoy lignede en trussel midt i sidste sving, men Ceania Diamond strakte på sig, og vandt til slut let. Nu er forudsætningerne sværere med 20m tillæg og en længere distance end senest.

Den anden halvdel af feltet ser jeg ikke med vinderchance, og man bør komme sikkert videre til V65-2 med 4-5-1-6 på kuponen.V65-2 / 4. løb

Kæmpestore BlueberryMacoy er “musen”, der skal fanges af “kattene” fra 20, 40 og 60 meters tillæg.

Chancevurdering

A-chancer: 2-8-10-12 B-chancer: 7-1 C-chancer: 11-9-5-3-6-4

2 BlueberryMacoyhar gået flere gode løb i træk, uden dog at komme på vinderpladsen. Forrige start angreb Johnni Olsens hest godt på bageste langside, men kunne ikke fange førende Ceania Diamond. Seneste start var Nytårsaftensdag, og her bombede Blueberry Diamond til spids på tre skridt. 500m efter 1.15,2 og der kom ikke de store pres undervejs. Til gengæld var BlueberryMacoy noget venstreskæv det meste af løbet, og måske løb Blueberry og brugte unødvendige kræfter på dét. I hvert fald blev den store hest noget stum til slut, hvor Rexine fløj forbi ude i fjerde spor. Nu er det 2640m, men kommer Johnni Olsens hest til spids, så tror jeg den kan vinde.

8 Caid de la Côte er en stærk krabat, som gjorde en god figur senest på Lunden på 2950m. Havde spids undervejs med stærke Chablis udvendigt. Denne trykkede og trykkede, og med 400m til mål kunne Caid de la Côte ikke svare imod længere. SomethingFishy gled til spids og Alonso Cæsar gik også forbi til slut, men den røde Prodigious-søn gik et fremragende løb, og skal denne gang køres af Søren Klitgaard. Han er en god kusk, og det er også nødvendigt, for jeg vurderer ikke Caid de la Côte til at være specielt nem at køre. Har en hel del galopper lige uden for de fem starter man kan se i programmet. Har i øvrigt aldrig været amatørkørt i 37 starter i Danmark.

10 Bell Man køres af Marita Berg, som jo er blandt de nominerede som “årets komet” i 2019. Og det er altså en hest, som kommer med skjult form! Sad bomfast hele vejen ind over mål senest i samme løb som Caid de la Côte var ude i på Lunden. Bell Man sad bagved Flemming Jensens hest undervejs, og kunne ingen steder komme til sidst, fordi der også var lukket af i andet og tredje spor. Bell Man stod 20m hårdere end Caid de la Côte senest, og gør det igen her.

12 Hobardvar senest ude i et løb i Odense med 60m tillæg, og det har Dennis Kristiansens hest igen her, distancen er så bare 500m længere, hvilket er i Hobards favør. Kunne ikke nå frem til Cassius Crown senest, og sad faktisk fast rundt sidste sving. Rutinerede Dennis Kristiansen fandt dog plads indvendigt til slut, men måtte se andenpladsen glide af hænde kort før mål til en godt speedende Dekadent K med Cecilie Juul. Formen er i orden.

7 Chimneysweeper var hårdt betroet senest i Aarhus. Fik et hårdt løb i dødens det meste af vejen på den senere vinder Classic Dream, og kunne ikke gøre det færdigt. Men det hjalp selvfølgelig ikke på det, at Chimneysweeper blev generet midt på opløbet af Coco Højgård med Jimmi C. Nielsen, som efterfølgende blev diskvalificeret. Har fordel af distancen og skal på de store V65-boner.

1 DangerDynamite har en perfekt udgangsposition, og er meldt godt ind i løbet for Martin Andreasen, som ligesom Dennis Kristiansen er nomineret som “årets amatørkusk”. DangerDynamite har dog aldrig vundet løb. Havde senest ryg på Dollar Esterel, og forsøgte sig på open stretch til slut. Kom dog aldrig i nærheden af sejren, men gik godt endda.

Vinder en af de andre, så bliver jeg – og mange andre V65-spillere – sat skakmat.V65-3 / 5. løb

Spids og slut for Bursche W og Allan Kristensen? Alene fra spidsvolten har Axis di Jesolo-sønnen rigtig godt muligheder for at vinde fjerde sejr på stribe.

Chancevurdering

A-chancer: 1-2-4 B-chancer: 8-3 C-chancer: 5-6-7-9

1 Bursche W kommer med tre sejre i træk. Forrige gang 2/12 speedede Bursche W forbi E Norway Is My Way på de sidste meter, mens recepten senest hed spids og slut første gang sønnike Mike Kristensen sad i sulkyen. Ellers har far Allan kørt Bursche W alle gangene, og det er også senior, der sidder i vognen lørdag aften. Spids direkte selvfølgelig, idet Bursche W står alene fra spids, og så handler det om at få kørt et stigningsløb, så baghestene ikke kommer for let ind i legen. Ja, faktisk en kopi af Mikes sublime styring senest.

2 Tour Eiffel er en ny hest, som Aarhus-amatøren Morten Melin har indkøbt. I Danmarks-debuten 27/10 på Lunden havnede Tour Eiffel godt til i andet par udvendigt, men endte alligevel med at sidde fast med kræfter sparet, da der blev angrebet i tredje spor fra flere konkurrenter. Senest 15/11 også på Lunden lignede Tour Eiffel vinderen på bageste langside, men blev nedspeedet af MellisAkema. Var slettet pga. en hovbyld senest i Sverige, men det er over en måned siden, og hesten træner ifølge trænerkommentarerne forrygende.

4 Ericano gik et topløb i Odense 13/12, hvor Kenneth Andersen kørte offensivt med hesten fra et lignende oplæg som dette, altså 20m tillæg i voltestart. Tog spids, slap til Jolie med Bo Westergaard, og speedede forbi igen på de sidste 350m. Holder formen og går Ericano lige så godt på en efterhånden sjælden start på hjemmebanen, så skal den regnes med vinderchance.

8 Dante Brogård var det store staldskrig senest i Billund, men den blev svaret op af Buzz Løgstrup, og det havde ingen vel regnet med. Birger Jørgensen havde i hvert fald ikke, udtalte han efter løbet til Fast Tracks reporter. Nu er betingelserne lidt svære her med 20m tillæg og lukket spor i volten, men på den anden side, så kan Birger Jørgensen vælge et roligt rygløb til sin hest denne gang, og så runder den stærke Ens Snapshot-søn mange over de sidste 6-700m.

3 Desmond Toft bliver den sidste B-hest. Den er klart bedre end resultaterne. Skal på de store V65-boner selv om den ikke har vundet et stykke tid. De sidste fire heste kan jeg ikke se vinde løbet.V65-4 / 6. løb

Et spændende løb, hvor jockeykørte heste har fordel i løbet. Det har kun en enkelt hest dog benyttet sig af.

Chancevurdering

A-chancer: 5-1 B-chancer: 4-2-6 C-chancer: 7-8-3

5 Don Cash får mit vindertip, selv om den var slået af en anden deltager i løbet i Liga 4-finalen senest 29/12 på Lunden. Don Cash havde ved den lejlighed startspor i anden række, og sad et stykke nede i feltet undervejs. Oppe foran var løbet låst med Harley Boko i spids og CuttySark i dødens, og i en hastig afslutning, så kunne Don Cash ikke tage det fornødne ind ude i sporene. Nu er startsporet langt bedre for Don Cash, og hest mod hest, så tror jeg faktisk den er bedre end Harley Boko.

1 Harley Boko må modbevise min påstand, og jeg lægger mig fladt ned, hvis den gør det. Chancen er selvfølgelig at svare spids fra indersporet, hvilket er noget lettere i Aalborg end på Lunden. Harley Boko er klart bedre inde i løbet end de øvrige, fordi den må have tjent mere end grundlaget, idet den er jockeykørt af Mads Henriksen. Formen er i hvert fald i zenit for den Henrik Lund-trænede hest, som selvfølgelig skal afkrydses på alle V65-boner. Men med 5-1 på V65, så synes jeg faktisk også afdelingen er låst.

4 Aqua Photo er en fin sprinter, og den fik formen pudset af nytårsaftensdag i et montéløb med Kristine Raal Jensen. Nu er det farmand Flemming Jensen, der sidder i sulkyen, og Aqua Photo kan sagtens være hesten, som tester Harley Boko fra start. Får Jensen en længde på Henriksen, så løber Aqua Photo med vinderchance. Viste fin fart i montéløbet efter en lidt langsom start.

2 Nu Love S S er en atypisk Bo Westergaard-hest i og med, at den endnu ikke har vundet i stortrænerens regi. Gik godt juleaftensdag i Skive fra et svært startspor, og den store Nu Pagadi-søn kan meget i sine lyse stunder. Er under alle omstændigheder bedre end resultaterne.

6 Algolbliver den sidste B-chance. Står jo ikke med nogen nævneværdig resultatrække, men senest præstation i dødens på LeadingTile var vældig positiv. Kent Friborg har godt gang i materialet for tiden, og Algol kan måske levere overraskelsen.V65-5 / 7. løb

Bent Svendsen sidder bag min favorit i løbet Created Face, som er noget bedre end de seneste to resultater.

Chancevurdering

A-chancer: 1-5-3-6 B-chancer: 9-7-4 C-chancer: 2-8

1 Created Face imponerede ikke så lidt ved sejren 17/11, hvor den kvalificerede sig til Ligafinalen 29/12 på Lunden. Starten i Billund 1/12 var derfor ikke voldsomt afgørende, og det blev til et defensivt oplæg. Created Face speedede godt ude i banen, og var ikke langt fra trioplads. I Ligafinalen 29/12 kom Created Face lidt på mellemhånd, og med lidt mere racingluck, så havde den hårdføre Kiss Francais-hoppe været med på stregen. Klar vinderchance her.

5 Lord L S var også med i Ligafinalen 29/12 på Lunden. Havde et iskoldt startspor, og havnede derfor sidst undervejs. Afsluttede dog rigtig godt, og Lord L S er lige om hjørnet. Samtidig er startsporet bedre end de sidste par gange, og en sejr sender ikke Lord L S ud af Liga 3-sammenhæng.

3 FollowMe Sisu har været forfulgt af uheld i løbene siden den blev handlet på Aalborg-auktionen midt i september. Resultatrækken 5-2-3-4-3 er ikke udtryk for, at FollowMe Sisu ikke vil vinde løb. Heller ikke selv om totalen siger 32 løb uden sejr. Den sidder der lige pludselig, formen er fin, startsporet er godt og kusken er god. Er det i dag FollowMe Sisu slår til?

6 Darius Boko havde store trafikproblemer senest, så den start kan bare glemmes. Har indtil videre klaret sig bedst i Aarhus højrevejen rundt, men jeg tror det beror på tilfældigheder. Trækkes seneste start ud af ligningen, så har den Jeppe Juel-trænede hest vinderchance her.

9 AnotherDream var jeg meget varm på senest på trods af kæmpeodds, men løbet blev simpelthen for hårdt. Kan speede stærkt med overpace! 7 Silas Østervang har efterhånden holdt form rigtig længe, men stikker ikke mulen først ret tit længere og 4 Trophygirlvandt senest den startede her i Aalborg, og er perfekt inde i løbet.

De meget modige blanker 1 Created Face, men ellers skal der mange heste på kuponen!V65-6 / 8. løb

V65-spillet lukkes med et løb for hurtigklassen, og mon ikke Flemming Jensen har fået Flying Fortuna i vinderform siden seneste start?

Chancevurdering

A-chancer: 3-5-6 B-chancer: 2-1-4 C-chancer: 7-8

3 Flying Fortuna var staldskriget i Skive 25/10 i debuten for Flemming Jensen, men Muscles Yankee-millionæren veg sig ned fra spids, og skuffede måske en anelse. Nu har “Ismanden” trænet videre i halvanden måneds tid, og selv om det er lidt et chancetip, så går jeg med Flying Fortuna. Også selv om den er blevet behandlet siden seneste start.

5 Conlight Ås har Aarhus-træner Lillian Uglebjerg fået op i omdrejninger igen. Den tidligere svenske Derbyvinder lignede en rund million i prøveløbet i Odense, men den har altså ikke startet i over 3,5 år, men bliver hyperinteressant at følge. Hør mere fra træneren på dagen!

6 Obi kan speede en vis ting, hvis den sidder med på hug, og det er Mads Henriksens vigtigste opgave at finde andet eller tredje par udvendigt. Sad bomfast senest på Lunden i en Ligafinale mod Slide So Easy, Wonderboy & Co., og gik over mål med mange kræfter sparet. Skal naturligvis også med på V65-bonen.

2 Bali er lynhurtig fra start, og Pauli Andersen bestemmer taktikken i dette løb. Jeg tror godt Bali kan tage en længde på indvendige 1 Stand And Deliver, som nu har et par løb i kroppen. Jeg skal dog lige se, om “den gamle Stand And Deliver” er tilbage, før jeg tipper den længere fremme end en B-chance. Desuden tror jeg sprint er en fordel for den tidligere Derbyvinder. 4 Victor Rush slår til, når man mindst venter det. Fordrer et smygløb i ryg for at komme til sin ret, men det er vel heller ikke helt umuligt her.