V64-analyse til Skive tirsdag d. 24. december

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 7.552 kr. Vundet 1.384 kr. Hitrate 4/26. TBP 18,3%.Printvenlig versionV64-forslag

V64-1: 6-2-10-8-9

V64-2: 2 Frans Jæger

V64-3: 3-6-4-5-9

V64-4: 3 Danny E P

V64-5: 1-5-2-9-6

V64-6: 8-11-2-7

Pris: 500 kr.V64-1/4. løb - 2060 meter autostart

Er julegavebudgettet stukket af, så er chancen for at redde det hjem i en spændende V64-omgang, hvor der ovenikøbet er lagt 771.000 kr. i 6’er puljen i jackpot. Tre heste stikker ud i 1. afdeling, og måske man kan slippe billigt igennem her.

A-chancer: 6-2-10 B-chancer: 8-9-5-7-1-3-4

6 Rexine var tilbage på vinderpladsen senest i Aalborg efter at være kørt offensivt frem, og kunne overtage kommandoen med en omgang til mål. Virker til at blive bedre og bedre for hver start, og har vist sig sår hurtig og driftssikker fra start, at jeg igen tror Nicklas Korfitsen trykker på speederen og kører mod spids. Rammer parret tidligt den position, kan hun blive en hård nød at knække for konkurrenterne.

2 Dollar Esterel har nu gjort fire starter for Anders Pedersen, og er kun endte uden for top tre en enkelt gang. Parret har bygget op til en sejr, og den kan måske komme her. Sad med ved inderbanen senest og kom ud i andet spor ned ad sidste langside. Fortsatte i eget angreb ind på opløbet og nærmede sig hele vejen ind i mål, og var slået med en halv længde. Godt spor her, og sejren venter lige om hjørnet.

10 Danny Tamsen har nu galopperet to gange i træk, og det kan måske bekymre nogen. Gik forrygende forrige gang efter tidlig galop og viste form. Har leveret meget stærke indsatser, og virker som en reel type. Han er lidt et spørgsmålstegn her efter to galopper, men er han som bedst runder han mange trods kedeligt startspor.

8 Mojo’s Start har start sparsomt siden ankomsten til Danmark. Viste gode ting i sine første starter, hvor det lignede en hest, som snart skulle tage sin første sejr i sit nye hjemland. Nu får Thai Tanic-sønnen amerikanerkusken Kasper Foget i sulkyen, og det bliver spændende om han har løsningen til en topplacering. Sporet er yderligt, og der skal held til, for at ramme en brugbar position, og er i første omgang en triochance.

9 Cassiopeia B F kommer tilbage efter en længere pause, og spørgsmålet er formen. Hun har et godt spor for sin del, da hun trives med et forsigtigt løb, hvorefter hun ofte har en rigtig giftig afslutning. Gordon Dahl kan selv vælge om han vil køre direkte til inderbanen eller forsøge at holde ryg på en af forhåndsfavoritterne Dollar Esterel. Spændende hvor langt formen rækker.

5 Danger Dynamite og 7 Bahia Sisu gør det begge jævnt og stabilt. Bahia Sisu har startet sparsomt i denne sæson, så mere end en ny mindre placering vil være godkendt. Danger Dynamite har ikke vundet i nitten forsøg i denne sæson, og det sker næppe her.V64-2/5-løb - 2000 meter voltestart

Bo Westergaard præsenterede en meget spændende hest i 2 Franz Jæger for små tre uger siden i Aalborg. Træneren var meget positiv efter den sejr, og det bliver spændende om Franz Jæger fortsætter som ubesejret efter dagens start.

A-chancer: 2 B-chancer: 3-8-4-6-5-7

2 Frans Jæger var intet mindre imponerende i sin første start. Joggede nærmest afsted, og havde løbet under kontrol hele vejen. Ligner en hest udover det sædvanlige, og bliver givet kørt fremad for igen at tage en god position. Bo Westergaard var meget positiv efter den første sejr, og skal hesten leve op til de forventninger, så vinder den også her.

3 Louisiana var efter en fin sejr i sin debut, hvor hun slog Filibuster H trods en galop, ude på en hård opgave sidst. Blev bakket af fra start, men siden forceret frem udvendigt på den førende nedad første langside. Kæmpede stærkt på og var bare slået med hoved og hals. Slår ikke en favorit i bedste udgave, men slutter via sit fine spor.

8 Fanny Østervang var godt med fra start sidst og fangede vinderhullet bag Franz Jæger. Fulgte godt med herfra og holdt god fart helt ind i mål, uden at virke til at sidde med et ton kræfter sparet. Er kommet langt ud på vingen her, men har gået pænt fra andre positioner end vinderhullet, så hun er igen en triochance.

4 Fenwick sad i andet spor hele løbet senest, og måtte gå som første hest den sidste omgang. Havde god fart rundt sidste sving og nærmede sig Florida Flamingo, uden dog at komme helt frem i nærkamp. Virker til at have forbedret sig de første to starter, og er han gået yderligere frem til denne start, så løber han klart med top tre chance.

6 Frontrunner Shadow har fået karrierens første sejr, men også en del galopper. Sad senest med i vinderhullet bag Frank Jr. Bounce, og lignede en hest med lidt kræfter sparet. Rullede på en galop 20 meter før mål. Har fart til at være med, men må finde sig i at være outsider indtil hun er helt stabil.V64-3/6. løb - 2060 meter autostart

Vidt åbent opgør hvor der ikke er mange sejre i resultatrækken hos de 10 deltagere. Flere har dog vist form i de seneste starter, og ligger til at få en fortjent sejr her.

A-chancer: 3-6-4-5-9 B-chancer: 10-7-8-2-1

3 Denimcowboy kommer tilbage efter at have hvilet ørene et par måneder efter hårde årgangsløb henover sommeren. Har gjort det godt mod skrappe modstandere, og bliver en hest som kommer til at klare sig godt i sin klasse. Mickelle Mønster har siddet bag sin hest tidligere, hvor han gik rigtig godt. Er hurtig fra start, og kommer til at sidde med fremme undervejs. I et åbent løb får han førstevalget.

6 Aayla T Dream har fået rosende ord af Team Friis den seneste tid, og man kan høre de snart forventer en topplacering. Alt blev forkert sidst hvor hun sad i tredjespor den første kilometer som gik efter 1.14,8 inden hun kom ned til dødens. Holdt ved til midt i sidste sving, hvor hun måtte kaste håndklædet i ringen. Får hun sit rygløb speeder hun forbi mange, og kan give amerikanerkusken Kasper Foget en topplacering her mens han er hjemme på jukleferie.

4 Dazzle Nock var ude i samme løb som Aayla T Dream senest, og fik en lige så hård medfart. Kom ned til spids med 1100 meter til mål, og fortsatte i høj fart. Forsvarede sig mod Chloe rundt sidste sving, men kæmpede på ind til lige bane. Mere racing luck her og hun er endnu en med vinderchance.

5 Arkibal Tamsen har udviklet sig fantastisk for Victoria Larsen, og har haft en flot sæson. Bliver udstyret med professionel i sulkyen denne gang, og det kan vise sig som en spændende konstellation. Bent Svendsen har kørt en gang tidligere i en afdeling. Har ofte sin bedste del i afslutningen, og kan blive en grim overraskelse for konkurrenterne, hvis Bent Svendsen finder de rigtige positioner. Sad sidst undervejs senest og tabte længder på sidste langside. Fik farten op og sluttede godt af på afstand.

9 Bell Man har ikke fået det helt til at stemme i denne sæson, men senest var han klart forbedret efter en måneds pause. Sad et stykke nede i feltet senest, og lettede anker med 600 meter til mål. Arbejdede stærkt og nærmede sig enjoy The Game hele vejen ind i mål. Rammer han samme niveau her, kan han blive farlig for alle.V64-4/7. løb - 2060 meter autostart

To heste virker til at stikke lidt ud fra de øvrige her. Danny EP og Endless Love har gjort det godt på det seneste, og bør gøre op om sejren. Bag dem er det meget åbent igen.

A-chancer: 3-9 B-chancer: 4-7-8-1-6-10-5-2

Det har været lige ved og næsten for 3 Danny E P i sine første starter for Jeppe Juel, og nu kan sejren komme her. Forrige trykkede den reelt på Dixidore, som dog formåede at stå imod, og så måtte han nøjes med andenpladsen. Kom senest i karambolage med en galopperende konkurrent lige som Jeppe Juel havde fået ham op i fart. Kom dog glimrende tilbage og tog tredjepladsen. Nu er sporet godt, og formen har virket klart positiv de sidste starter. Vinderchance.

9 Endless Love var rigtig fin ved seneste sejr her på banen. Kunne overtage føringen efter 400 meters kørsel, og siden havde Jeppe Rask styr på løbet. Jeppe Rask søger givet at komme godt igennem fra startpladsen i anden række og finde en position i andet spor. Med lidt held i positionerne kan han også vinde løbet.

4 Swingit kom perfekt igennem fra svært spor senest, og sad med i andet par udvendigt bag Elephant. Kunne ikke helt følge ned gennem opløbet. Var fejlfri og viste fremgang. Har nu bedre spor end senest, og kan Knud Mønster køre til en brugbar position kan hun være trioaktuel igen.

7 Escape A P har været forsøgt i klassen og i Consolation sammenhæng i denne sæson og har gjort det fint begge steder. Sluttede forrige gang fint af på open stretch bag Elegant C N, men fik et nul senest på Lunden og kommer nu tilbage efter nogle ugers løbspause. Er hurtig fra start, og Morten Juul vil givet forsøge at komme til inderbanen. Er formen frisk efter pause løber han igen med top tre chance.

8 Allan’s Hest har fart i benene og har nu stabiliseret sig, så resultaterne er begyndt at komme. Havde været slettet fra en tiltænkt start inden sidste start i Odense. Her var han ude mod Erik og Rexine, som var for stor en mundfuld. Sporet trækker ned, men med lidt held så er farten til en god præmie.

1 Breaking Dawn var klart forbedret senest i første start fra nyt regi. Fik et godt løb og kvitterede med en fin anden plads. Det var i formløb, så hvor langt rækker den form her i klassen. Til en præmie fra godt spor tror jeg.V64-5/8. løb - 2060 meter autostart

Velbesat løb hvor flere af deltagerne rækker et stykke op i klasserne. E Norway Is My Way har indledt godt, og virket meget driftssikker og får vindertippet på den baggrund.

A-chancer: 1-5-2-9-6 B-chancer: 11-12-4-3-8-7-10

1 E Norway Is My Way var stærk I første start, hvor hun nedkæmpede Dunst fra udvendig position, og Birger Jørgensen var positiv efter den start. Senest fik hun et godt løb i andet par udvendigt i et lille felt. Birger Jørgensen havde dog gjort regning uden Bursche W, som kunne speede forbi ned gennem opløbet. Kan åbne fra start, men måske ikke hurtigt nok til at svare spids. Er dog sikret et godt løb fremme i feltet, og er en af dem der kan vinde løbet.

5 Joker Newport var ikke sådan en der lige fangede blikket ved første start i Danmark i Billund. Virkede ikke helt sikker i aktionen, og fik også en galop. Gik efterfølgende en glimrende ophentning, og har Morten Juul siden rettet nogle småting har den både fart og styrke til at være med fremme.

2 Amazing Photo varmede dårligt op inden debuten i Aalborg, og måtte balanceres om til løbet. Det lykkedes og så kunne hun gå frem til sejr efter et godt løb af Nicklas Korfitsen. Der er potentiale at bygge videre på, men hun skal være bedre end sidst for at slå førstevalget her.

9 Diago Vang har haft masser af problemer i indledningen på sin karriere. Camilla Meyer havde ham dog i så fin skik senest, at Jeppe Rask kunne styre ham rundt til sejr. Parret kørte direkte til spids, og kunne afvise Jente W. var meget tæt på galop i sidste sving, men Jeppe Rask parreredede mesterligt. Spørgsmålet er dog, hvordan det går når han skal arbejde i sporene, og ikke kan køres rundt i spids.

6 Embrace kom senest tilbage efter en længere pause, og leverede godt direkte trods kedeligt startspor. Theo Damsgaard kørte forsigtigt med hoppen og lod hende gå ned gennem opløbet. Det svarede hun fint for, og selv om der var langt frem til den vindende Eddie The Eagle var indsatsen klart godkendt. Er hun gået yderligere frem med den start, er hun ikke helt væk her.

4 Amaze Bell, 11 Daniel Design og 12 Emil V P har alle god fart for klassen, men har haft forskellige udfordringer hver især. I deres bedste udgaver rækker de også her, men det kræver, at de leverer 100%.V64-6/9. løb - 1600 meter autostart

V64-spillet afsluttes med et sprinteropgør inden vi skal hjem, for at sætte flæskestegen i ovnen. Den spillevenlige tendens fortsætter og der er et nyt åbent opgør i vente. De dygtige V64 spillere som er med så langt, skal have en del krydser for at føle sig på sikker grund.

A-chancer: 8-11-2 B-chancer: 7-5-9-1-3-6-12-4-10

8 Daydreamer Beliver viste henover sommeren kvaliteter, som bragte hende ind i varmen som en seriøst darkhorse i derbysammenhæng. Hun var ikke på toppen i prøven, og leverede heller ikke som bedst i to efterfølgende starter. Nu kommer hun tilbage efter pause, og vi har før set Jeppe Rask have hestene klar i første forsøg. Spor 8 sprint trækker også ned, men hun har stor kapacitet, og jeg sætter min lid til Jeppe Rask.

11 Cult har gået flere af sine absolut bedste løb for dagens kusk Mads Hviid Nielsen. Husker stadig da parret trods en ikke ubetydelig galop kom blæsende tilbage og vandt på en 1.15-tid. Sporet er iskoldt på sprint, men på sine bedste dage er det en reel type. Fik senest løb i kroppen efter et par måneders løbspause, og virkede lidt tung i det. Bør være bedre med den udblæsning nu.

2 Callum har modsat de to første haft held med lodtrækningen og det kan være en fejl kun at seede ham tredje. Har bare virket normalt hurtig fra start i det norske, så det er tvivlsomt om det rækker til at køre til spids direkte her. Sad langt nede i feltet sidst, og kunne ikke nå frem hvor det var sjovt. Fik løb i kroppen, og vil givet være bedre her.

7 Cortez Bounce tog et par galoptrin ud af volten sidst og satte 20 meter til ved de unoder. Sad sidste i feltet, som jagede D A D Flamingo. Jeppe Juel forbedrede positioner ud på sidste omgang og Cortez Bounce arbejdede godt hele vejen til mål. Slider ikke vinderpladsen op, men kan være en god triochance på den form hesten viste i sidste start.

5 Crepe Suzette har gennem lang tid startet fra dårlige spor i autostart og tillæg i voltestart. Nu kan hun se startbilen denne gang, og så kan det blive interessant. Trives med at sidde med fremme undervejs, og det tænker jeg Kent Friborg vil forsøge her. Fik løb i kroppen senest efter 1 ½ måneds løbspause, og vil givet være bedre nu. Triochance.