V64 Klampenborg 6. September

Af Christina Borreby

V64-1: 8-1-9-3-10

V64-2: 3-7

V64-3: 7-8-2

V64-4: 14-2-6-5-4

V64-5: 10-5-1-6

V64-6: 8 Excellent Dart

Pris: 600krV64-1

A-heste: 8 B-heste: 1-9-3-10-4-7-6-2-5

V64 spillet indledes med en tricky omgang, selvom løbets udskrivning gør 8 Billy Byrnes til den umiddelbare favorit. Brian Wilsons hingst er bedst inde på tallet, og har været yderst stabil hele sæsonen, men kommer her ud på kortere distance end han er vant til. Skærpes med blinkers og kommer der en smule at træde i, bør de 1200m ikke volde problemer.

Vil man gardere sig er mulighederne mange, og flere bør med på den sikre bon. 1 Strada har gjort det godt mod ældre heste og trives godt på banen og underlaget. 9 Radiant Carlras vil glædes over noget mere at træde i end de hårde sommerbaner, og kan mere end sit tal. 3 Never Gone har vundet på de 1200m tidligere i år, trods det ikke er optimal distance. Møder hurtige heste her, men vil givet være med fremme på sin klasse. 10 Geepower var en længde bag Never Gone på 1400m, og gav da denne to kilo. De 1200m er absolut en fordel, og det kan blive farligt at spare ham væk på bonen. Der kan vente en overraskelse og et sjovt kryds i 4 Charter Party, der står uden hcp. tal, men ud fra modstanden i Larch, hvor hoppen var slået 8 længder, er hun matematisk set fint med her. Har stræk græsafstamning og vil være forbedret med mere eftergivende bane. Var kort slået på 1200m dirt i sin debut. Se op!

De sidste krydser kan blive dyre, men vil man sikre sig at hænge på bør en stabil sprinter som 7 Starlight Runner absolut krydses, mens 6 Sena er dårligere stillet på tallet, men sluttede stærkt seneste mod ældre og skal huskes i triosammenhæng.

V64-2

A-heste: 3-7 B-heste: 4-1-6-5

En lettere afdeling at tilgå her, hvor 3 Nokengang er udgangshesten. Er på god distance og var kort slået senest, hvor han også bar høj vægt. Har vist interesse for jobbet på det seneste, og får en oplagt mulighed for at tage årets første sejr her. Har dog været spillernes favorit de seneste to starter uden at indfri, og det er ingen skade til at gardere med ærlige 7 Negroamaro, der elsker de 1400m og altid levere sit bedste. Har ikke gavn af lærlingelettelse denne gang og derfor to kilo dårligere stillet end sidst de to mødtes, men rides her af stærk rytter og er med på stregen. 4 Moneytalks har været på vej frem i flere starter, og finder han takterne fra forrige start, skal han absolut regnes som en farlig outsider her.

Der skal være plads til mange krydser i senere afdelinger, men har man plads til et ekstra kryds, er 1 Acapello også en interessant hest, der er tilbage på hjemmebane efter en flot 3. plads i Derby Milen i Norge. Møder ældre heste her, men har kapacitet til at være med fremme i dette selskab.

V64-3

A-heste: 7-8-2 B-heste: 6-9-1-4-3-5

Flere har chance i denne afdeling og de er svære at skille. Nina Lensviks to deltagere 7 Irish Trilogy og 8 Sanary gjorde begge god figur sidst de gæstede Klampenborg, og de bliver farlige. 7 Irish Trilogy er på sin favoritdistance og får gavn af tre kilos lærlingelettelse. Forvaltes chancerne lige så godt i hænderne på denne, er han et knebent vinderbud foran staldkammeraten 8 Sanary, der er mest betroet af træneren. De to heste dystede i Golden Mile, hvor 7 Irish Trilogy var bag 8 Sanary i mål, men på de 1400m kan formen vendes. 8 Sanary løber gerne fra front og med lidt mere at træde i end i Golden Mile, kan de 1400m være perfekt.

En anden sejrskandidat der gerne vil til front er Bettina Andersens 2 Sandtastic, der er meget alsidig og vandt på 1200-1600 m i fjor. Får han frit løb, kan han blive svær at komme udenom.

6 Lord Of Dublin er steget i tal og er må her give to kilo til 7 Irish Trilogy, som han fik et kilo af da de dystede hoved ved hoved senest. Vil ikke være langt fra afgørelsen, men er i denne omgang mest et trioemne, ligesom 1 Saint George, der har ventet på bedre bane men typisk finder de 1400m lige det længste.V64-4

A-heste: 14-2-6 B-heste: 5-4-1-13-3-12-11-10-9-8-7

Dansk Kriterium har samlet 14 to-åringer og feltet kan vel deles næsten deles i to, hvor en håndfuld står med størst chance. 14 Palm Springs skiller sig ud med sine to sikre sejre, og ligner en hest i fortsat udvikling. Har kun gavn af mere distance her og yderligt startspor bør ikke volde den stort galoperende hest problemer.

2 My Jamil leverede en stærk afslutning senest og skal absolut regnes som en farlig konkurrent her, men drager måske ikke samme fordel af distancen. 6 Go On Carlras var stærkt forbedret senest og vil givet være sat yderligere frem her, hvilket kan række til topplacering.

Man skal være modig for ikke at have en hest som Marc Stott trænede 5 Masseto med, der så kapabel ud på de 1400m senest, ligesom 4 Hitman, der overraskede med sejr i sin debut foran den hårdt betroede staldkammerat Mustang. Tackler han banen i første forsøg, er han et interessant kryds at have garderet med. 1 Irongirl Carlras er også en sjov outsider, der var positiv i debuten og havde føring midtvejs i opløbet, men blev træt før mål. Var slettet senest og kan måske mangle det sidste luft, men bør regnes af triospillerne.V64-5

A-heste: 10-5-1-6 B-heste: 2-9-11-4-3-11-8-12-7

Et 2-års løb hvor det er svært at udpege en forhåndsfavorit, da der sker meget mellem starterne blandt de unge heste. Et knebent vinderbud er 10 Handyman Carlras, der afsluttede godt i sin debut, og satte lidt til ved at måtte skifte spor bagom heste med 2-300 m til mål.
5 Nevertheless var kun fire længder bag lovende heste i sin debut, trods komplikationer i svinget. Leverede en god afslutning og vil have glæde af lidt mere distance.

1 Habla har løbet lidt grønt og skærpes her med blinkers, hvilket kan forbedre hesten med flere længder, og den skal absolut med som et tidligt kryds. 6 Noifsandbuts debuterede flot men skuffede senest, hvor banen ifølge træneren var for hård ved benene. Har stor kapacitet og holdes højt af sin træner. Er hingsten i orden på dagen efter ømme skinneben, er den absolut sejrsaktuel, og vil gøre god figur i en mere eftergivende bane. De sidste krydser kan blive dyre, men vil man have flere med er 2 Suspicious Boy og 9 Pure Infinity begge interessante.V64-6

A-heste: 8 B-heste: 1-2-14-7-12-4-6-9-15-5-11-3-10-13

Et løb der kan være svært at gennemskue for spillerne, da samtlige af hestene løber med to kilos lettelse, fordi de har vundet i en af de indledende runder til denne handicap klasse 5 finale, hvilket ikke er til at læse i programmet.

Selvom det er modigt i et 15 heste stort felt, skal mit bud på en blank og nøglen til V64 findes her i form af 8 Excellent Dart. Han vandt let sin første start på Klampenborgs græs og har tidligere vist et væsentligt højere tal. Kan rumme meget forbedring på græsunderlaget og har udover to kilos lettelse for sin sejr også to kilos rytterlettelse. Bør vinde let her i klasse 5.

De næste i rækken er svære at skille, men 1 Gardo Morris er i opadgående form og bliver interessant at se, om der er yderligere fremgang at spore efter hingsten tog sin første sejr senest. Har fordel af stærk rytter, der kan ride lav vægt. 2 Gypsy Cat har også fordel af to kilos lettelse og står bedre til overfor Gardo Morris end sidst de mødtes. 14 Ignacia har taget to flotte sejre i træk, men skuffede som favorit senest. Er hævet 12 kilo i tal siden første sejr, men tager også to kilo af her og skal ikke overses, hvis man vil gardere. 7 Margiduddi slutter altid godt af og kan have fordel, hvis der er mere at træde i. Har dog ikke gavn af to kilos lettelse som de andre.

Hvem tror på chance? Gå til trænerkommentarer

Christina Borreby
Tipperstatistik: Spillet 10.326 kr. Vundet 3.983 kr. TBP 39%. Hitrate 2/35.
Live