V5-analyse til Odense Galop lørdag d. 21. september

Udarbejdet af Christina Borreby.

Statistik: Spillet 7.270 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 45,5%. Hitrate 1/26Printvenlig versionV5-forslag

V5-1: Alle 12

V5-2: 9 Stratego

V5-3: 2-8

V5-4: 8-3-2

V5-5: 8-2-5-9-12-3

Pris: 432 kr.V5-1

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med.

A-chancer: 2-12-4-10-1 B-chancer: 7-3-8-11-5-6-9

2 Legial kommer nu tilbage på kortere distance, og har gode resultater her på banen. Gik fra front senest i en blød bane, der sugede kræfter ud af de fleste. Har vist stabil form i år, men har endnu en sejr til gode, der meget vel kan komme her med toprytter Oliver Wilson i sadlen.

12 Bright Cross er ved at finde formen og er samtidigt sænket i tal. Ser ud til at trives godt i efterårsbanerne. Mistede lidt aktion i opløbssvinget senest, og vil være med hvor det sker. Vinderchance.

4 Minuty Prestige holder stabil form, men har løbet i blød bane de seneste starter, hvilket ikke er en fordel. Går gerne friskt fra front, og med mindre vand i banen denne gang, skal hun bestemt med på triobonnerne og kan være en outsider, på en bane hun tackler godt.

10 King’s Tavern kæmpede bravt med høj vægt i blød bane senest mod ældre. Måtte skifte spor i opløbet og mistede lidt aktion. Har uden tvivl form og kapacitet til snart at tage karrierens første sejr. Løber uden blinkers denne gang. Vinder og triochance.

1 Sir Oliver løb i blød bane senest og trives bedst i bedre baneforhold, så se bort fra den start. Har fordel af indvendigt startspor, men ville nok have foretrukket lidt længere distance. Har fordel af to kilos lettelse og går godt for rytteren. Kan være med fremme.

7 Snowy gik godt med samme rytter forrige gang i blød bane. Foretrækker mindre at træde i og lignende præstation rækker langt her. Kan være en spændende outsider.

3 Go Win Casino kommer ned i klasse her og gik et fint løb for rytteren i Klampenborg senest. Trives normalt godt i provinsen og har gavn af fire kilos lettelse her. Trioaktuel.

8 Voguela kan være feltets luring. Viste opadgående form tidligere på sæsonen, og gik fint på flere distancer. Har siden gået på dirt og i blød bane, derfor kan seneste resultater være misvisende. Sjov triochance med rytter, der tager to kilo af.*Bemærk! Tipper Christina Borreby starter selv hest i dette løb (6 Major’s Legacy). Er svær at sætte ind efter lang tids pause, men er i opadgående form. Se evt. uddybende trænerkommentar.V5-2

Et 3-års Cup hvor Marc Stott har to gode kort på hånden i 9 Stratego og 8 Hongkong Yob, hvor førstnævnte kunne være et bud på en blank til den modige spiller.

A-chancer: 9-8-5-3-1 B-chancer: 6-7-2-4

9 Stratego er en sej lille hoppe, der har mødt ældre heste med fine resultater, og nu kommer ud mod jævnaldrende igen. Distancen passer den hurtige hoppe godt og hun bliver vinderbuddet sammen med Marc Stotts anden deltager.

8 Hongkong Yob vandt overbevisende senest i blød bane med høj vægt og de 1650m bør ikke volde den sprinterbetonede hest problemer, vurderet på senest.

5 Dreaming Of Love har været med derfremme i de fleste starter, men har manglet det sidste. Var ikke langt slået senest i blød bane. Rides nu af stærk rytter og kan med rette løb være med på stregen.
Det samme gælder staldens anden deltager 3 Børge, der nu kommer ned i distance og kan overraske med sin fordelagtig lave vægt.

1 Ring Out The Bells er kommet til kort i blød bane de seneste starter, hvor hun senest blev generet lige efter start og ikke kom til front som vanligt. Kommer hun til front fra indvendigt startspor og med to kilos lærlingelettelse, kan hun være løbets luring i plads og vinderspillet.

6 Mogens har form og kapacitet til at tage en sejr, når han en dag beslutter sig for det. Mødte gode heste i Klampenborg senest, og det må række til fremskudt placering her. Rides med blinkers igen og det kan skærpe ham det sidste. God plads og triochance.V5-3

Endnu et åbent opgør, hvor Lea Olsen har to sejrskandidater i form af 1 Ventuari og 2 Hongkong Star. Sidstnævnte gik forrygende senest og kunne være et bud på en blank - Hvis man tør gå udenom bundstabile 8 Show Of Faith.

A-chancer: 2-8-1 B-chancer: 5-7-9-6-3-4

2 Hongkong Star lignede længe en vinder i Ålborg senest, men måtte bøje sig for en godt afsluttende Sir Antonelli på det sidste meter. En flot præstation med høj vægt i krævende bane. Har godt startspor her og en lettere bane er en klar fordel. Vinderchance.

8 Show Of Faith har imponeret denne sæson og giver altid sit bedste. Har endnu en sejr til gode i Odense, hvor hun ikke løber så ofte. Skal fortsat forsvare et tal på 80, men bærer den høje vægt fint og vil være med på stregen.

1 Ventuari har gået på længere distance i blød bane i de seneste starter, og det har kostet kræfter. Kommer op i klasse her, men er sænket i tal. Med bedre bane end i de seneste starter, kan han bedre drage fordel af sin slutspeed og skal ikke overses som outsider og triochance. Skal med på bonnen, hvis man har plads.

5 Laudate Dominum trives god i Odense og skal ikke overses af spillerne her. Var i juli helt oppe bag heste som Brocco og Queen Lilly på samme bane og distance. Kommer ud med god vægt og har fordel af to kilos lærlingelettelse. Har ikke gået som bedst i de seneste starter, men se op!

7 Negroamaro har en flot sæson med fire sejre, alle fra Klampenborg, hvor han stortrives. Gæster nu Odense for første gang, og er svær at vurdere. Har mødt kapable sprintere fra højt tal i seneste starter. Har en stærk speed og kan være trioaktuel.

9 Latzimas vandt et fint løb med flagstart senest, hvor hun kom hurtigt afsted. Er hævet tre kilo og går op i klasse her. Triochance.V5-4

To formstærke heste skiller sig ud her. 8 Godsavethequeen kommer fra en overlegen sejr, mens 3 Redcoat jagter den tredje på stribe. Heidi Schmidt har også to gode kort i 2 Sunday Pearl og 4 Lima.

A-chancer: 8-3-2-4 B-chancer: 5-1-6-9-7

8 Godsavethequeen viste flot form senest og vandt med hele ti længder i krævende bane med høj vægt. Går en klasse op her, og prøver 2300m for første gang, men er helsøster til to Jyllandsløbsvindere, og ligner en hest, der trives med distance. Mit knebne vinderbud.

3 Redcoat kommer med to flotte sejre i krævende bane og er en sejtrækker, der magter den lange distance. Går godt for rytteren og kan meget vel tage tredje sejr i træk her, selvom det altid er svært i handicapløb.

2 Sunday Pearl har før vundet på distancen i blød bane og er nede i et tal, hun kan forsvare. Har manglet det sidste i år i forhold til i fjor, hvor hun tog tre af karrierens seks sejre med denne rytter, som har et godt tag på hende og sidder op for første gang i år. Outsiderchance.

4 Lima har holdt stabil form igennem sæsonen og vandt i forrige start på 2000m i blød bane. Rides her af topjockey, der kan støtte hende godt på den lange tur og er et interessant trioemne.

5 Custommade kan være en sjov outsider i vinder og pladsspil, der kommer med en fin præstation fra Klampenborg på 2200m mod stærke konkurrenter. Prøves her mod ældre, men ser ud til at tackle distancen og kan overraske.

1 Alli Cat var ude i hårdt selskab i Larchs Ærespræmie på Derbydagen og kan bedre. Fik otte kilo for sin seneste sejr og står noget hårdere til over for 2 Sunday Pearl en sidst de mødtes. Rides med et kilos overvægt. Triochance.

6 Trinity tog en fin sejr for et par starter siden, og går gerne godt i provinsen. Har fire kilos lettelse og kan have fin triochance, sammen med 9 Gentleman Jack, der nu kommer på god distance og med rytter, der har et godt tag på ham.V5-5

Et stærkt felt er samlet til et åbent opgør i Fyensløbet, hvor der kan vente store overraskelser. Flere konkurrenter er svære at skille og bred gardering anbefales.

A-chancer: 8-2-5-9-12-3 B-chancer: 4-1-11-10-6-7

8 Brocco kan være dagens helt store luring og bliver min outsiderbetnonede favorit. Har tre sejre i år på forskellige distancer og har vist et stærkt væddeløbshoved ved at slå contra kort før mål. Se bort fra resultater i blød bane, de er misvisende for hans form og kapacitet. Han elsker Odense og har gavn af fire kilos lettelse, der betyder meget her. Vinder og trioemne.

2 Steinway er fordelagtigt inde i forhold til Skandinavisk Grand Prix vinderen 5 Monte Carlo end senest de mødtes, og burde på det grundlag være favorit i dette opgør. Vil givet gå frem fra sit indvendige startspor og lede dem an. Det korte opløb kan være en fordel og trives han på udebane, er han med på stregen.

5 Monte Carlo kommer med frisk vinderform fra Skandinavisk Grand Prix, men må her give fire vigtige kilo til 2 Steinway, der kun var én længde bag ham senest. Banen bliver formentlig ikke lige så blød, som han kunne ønske det heller. Tacklede de 2300m fint som anden i Fyensløbet sidste år, og med rette løb er han med i afgørelsen igen.

9 Talisman var tredje i Fyensløbet sidste år, hvor ti kilo skilte ham og 5 Monte Carlo. Siden har han forbedret sig mange kilo og i dag mødes de næsten fra samme vægt. I god bane har Talisman fordelen, og er endnu en bejler til sejren.

12 Valde tackler de fleste distancer, og har både styrke og speed at trække på her. Speeden kan give ham en stor fordel på det korte opløb. En spændende outsider, som må med på bonnen.

3 Hongkong Honcho kommer direkte fra sejr, hvor han netop slog staldkammeraten 9 Talisman. Er vægtmæssigt dårligere stillet overfor både denne og 2 Steinway end senest, og en usikkerhed kan være, om 2300m på en lille bane tilfredsstiller hans distanceevner nok til at vinde.

4 Ankle gik et flot løb i nyt regi senest, hvor den kapable hest var anden i meget krævende bane på 1800m. Den styrke rækker langt og selvom han er uprøvet på de 2300m, kan en lignende præstation række til en fin placering her. Trioemne.

1 Cornelia kommer ud med overvægt, men ser man bort fra seneste start, har hun gået stærke præstationer fra lige vægt med gode heste, der viser ti kilo mere i tal. Kan være en sjov luring til plads- og triospillerne.

11 Manchego, sidste års Fyensløbsvinder, skal bestemt ikke undervurderes. Rundede alle konkurrenter fra bagfeltet i fjor, og elsker at løbe i Odense. Viste fremgang i seneste start på 3000m. Er kommet ned i et tal, han alle dage bør kunne forsvare og er et sjovt trioemne.