V5-analyse til Charlottenlund søndag d. 9. februar

Udarbejdet af Steffen Møllergård.

Statistik: Spillet 8431 kr. Vundet 7694 kr. TBP 91,26 %. Hitrate 14/42Printvenlig versionV5 forslag (reservehest i parentes)

V5-1: 7-3-6-4 (1)

V5-2: 6 Eik Hindø. (5)

V5-3: 4-5 (2)

V5-4: 6-3-7-5-2 (4)

V5-5: 7-8-10-6-12-3 (13)

Pris: 240 Kroner. (240 kombinationer)

Spil direkte hos Derby25

Spil direkte hos Dantoto (vælg spil med Fast Track logo)V5-1/1. løb

Vinder Earl Gray den første start i regi Team Lunden? Er havnet langt ude på vingen, og møder mere rutinerede heste. Men i denne konkurrence skal det være en rigtig god vinderchance.

Chancevurdering

A-chancer: 7 B-chancer: 3-6-4-1-2 C-chancer: 5-8

7 Earl Gray. Den nye Team Lunden hest Earl Gray gør her sin første start for René Jonassen. Den kommer fra det svenske, hvor den var i træning hos Andre Eklundh. Den indledte karrieren flot med to sejre, hvor den hurtigt fik 58.000 kroner på nakken. Den tredje start var en prøve til Dansk Travkriterium, hvor den endte som en af de sidste heste i mål. Men det var på forhånd også en hård opgave. Derefter løb den nogle gode tider på Axevalla og Åby, som gav den gode placeringer. I sin sidste start d. 5 december på Axevalla lå den det meste af løbet i andet par udvendigt. Der var den meget tidlig træt rundt sidste sving, og den endte som en af de sidste heste i mål. René Jonassen melder om et godt træningsarbejde i mandags på Skovbo. Derfor blev den meldt til start i dette løb. Med kun seks starter bag sig, så er den meget urutineret i forhold til konkurrenterne. Men det er klart feltets mest kapable hest. Derfor gives den vindertippet.

3 Cyklist. Var i sin sidste start på Lunden ude i en kamp om spidsen med Rolles Drøm. Kunne ikke tage spidsen, og endte derfor udvendigt på den førende hest. Kræfterne slap op ind på opløbet, og den måtte nøjes med en sjetteplads. I sin forrige start på Jægersro tog den spidsen i 12 tempo, men slap denne efter 500 meter af løbet. Stod helt af med 700 meter til mål fra tredje par indvendigt, og viste en meget dunkel form i dette løb. For tre starter siden på Halmstad hang den mest med til en sjetteplads efter et indvendigt løb nede i feltet. Er meget hurtig fra start, og får den lov til at dæmpe tempoet en smule undervejs, så er det ikke utænkeligt, at den kan holde hele vejen hjem. Derfor kommer Cyklist med på min V5 forslag trods den ikke har vist det store i en længere periode.

6 Delicious Laser. Siden Ken Ecce gav Delicious Laser comeback til væddeløbene i december måned efter en længere løbspause, har jeg troet hårdt på den i flere starter. Men den har ikke levet op til det forventede i de seks tætte starter siden den 6. december måned. Ejerne har også mistet tålmodigheden med Delicious Laser, og sat hesten til salg. I sin forrige start var den meget tæt på sejren i løbet hvor Bellissa Gry vandt. Endte i tredje par indvendigt, og kom perfekt ud i andet spor med 500 meter til mål. Sad en smule fast rundt sidste sving, og kunne ikke nå helt frem til vinderen af løbet. Men trods alt en forbedret præstation. I sin sidste start endte det med en ødelæggende galop kort efter starten, og var tidligt ude af løbet. Overvejede længe om Delicious Laser skulle med på V5 kuponen. Men i sidste ende ville jeg ikke ryge på en hest, som jeg har troet en del på i en længere periode.

4 Miscellaneous. Løb en 13 tid på sprint i sommers på den svenske travbane Tingsryd. Det er ikke en fart resten af deltagerne i dette løb kan være med i. Miscellaneous er næppe i samme form pt., og den virker som løbets helt store spørgsmålstegn. I sin sidste start, som var første start for ejer og træner Anita Bakkegård Hansen endte den med et perfekt løb i andet par udvendigt. Angreb med cirka 700 meter til mål, men røg en smule ud af stilen kort efter, og midt på opløbet tabte den travet og galopperede en præmie væk. Kan være forbedret til denne her start evt. med nogle udstyrsændringer. Så det er ikke en hest jeg tør udelukke på min V5 kupon. Skal dog følges på Fast Track i skrift eller tale inden løbet om ejeren melder den op eller ned.

1 Rolles Drøm. Kom til Dorte og Lars Lykkes stald i oktober måned fra Sverige, hvor den mest havde deltaget i svenske breddeløb. Der var pæne forventninger til den i stalden op til dens første start i deres træning. Men det endte med en umotiveret galop efter 800 meter, hvor den sad i tredje par indvendigt. I sin sidste start skuffede den reelt i spidsen. Den var ude i et sprinterløb, hvor den mødte bla. Cyklist, Miscellaneous og Delicious Laser. Så det var et felt med samme sportslige klasse, som den møder i dette løb. Den tog med det samme spidsen, og fik lov til at bestemme tempoet rimeligt med 14 fart de første 500 meter, og 15,3 da de havde passeret de første 1000 meter. Derfor var det en smule skuffende, at den gav sig helt midt på opløbet, og endte som syvende i mål. Derfor vælger jeg ikke at tage Rolles Drøm med på mit V5 forslag, da den skal være markant forbedret til denne start, hvis den skal være vinderaktuel i dette løb.

2 Enjoy's Rapide S. Den gør det fint for ejeren Michael Juul, når den deltager i forskellige typer amatørløb på Lunden. I sin sidste start var den ude i et amatørhandicap, hvor den havde en umulig opgave med 60 meters tillæg. Jagtede det meste af løbet feltet, og den kunne slutte fornuftigt af til en fjerdeplads. I sin forrige start var den ude i et hårdt med heste som Dario Sotto og Boris Simoni. Den fik et løb i fjerde par udvendigt, og sluttede pænt af til en femteplads. Den skal helt sikkert nok få en præmie i dette løb, men mere end en lille triochance ser jeg den ikke løbe med i dette løb.V5-2/3 løb. 2000 M. Autostart.

Eik Hindø har absolut topchance i dette løb. Tøver ikke med at blanke program nummer seks i V5-2.

Chancevurdering

A-chancer: 6 B-chancer: 5-7-3-1-4 C-chancer: 2

6 Eik Hindø. Har efter en løbspause på to måneder vist rigtig god form i de sidste to starter. I sin forrige start i Ålborg endte den i tredje par indvendigt, og der var toptempo på undervejs. Kom perfekt ud i andet spor med 500 meter til mål. Rundt sidste sving angreb den i høj fart, men løb på en galop, som mindst kostede en andenplads. Den havde været meget tæt på Dixi på målstregen. I sin sidste start var den ude i et amerikanerløb, hvor den havde tjent klart mindst i feltet. Eik Hindø var hurtig fra start fra sit inderspor. Endte i ryg på den førende Eldorado, og kom perfekt ud i andet spor med 500 meter til mål. Ind på opløbet kom den i en fantomafslutning, men den kunne akkurat ikke nå frem til Eldorado. Eik Hindø er hurtig fra start, og ønsker Casper M. Nielsen spidsen i løbet, så sidder den i spids kort efter starten. Kan dog sagtens også vinde dette løb fra ryg. Topchance og jeg står ugarderet på Eik Hindø i V5 spillet uden nogen tvivl overhovedet. Er rigtigt godt inde i dette løb på sin præmiesum, og den bør veksle dette tilbud til en sikker sejr.

5 Eleanor Bounce. Ser jeg klart som værste modbud til Eik Hindø. Vandt sin første start i Steen Juuls træning kort før jul efter spids hele vejen rundt, og var der kraftigt forbedret i forhold til tidligere starter. Tjente 10.000 kroner ved sejren og mødte skærpet modstand starten efter. Der tog den spids fra starten af, hvor der var lidt kamp om denne de første 200 meter. Men Eleanor Bounce fik lov til sænke tempoet til 20.7 tempo de første 1000 meter. Derfor blev det et speedopgør, hvor de mere rutinerede D A D Flamingo og Livi Nectar H M gik kort forbi på de sidste meter. Men trods alt en godkendt præstation alligevel. I sin sidste start måtte den nøjes med en præmie. Men den havde også anden række bag startbilen, og Eleanor Bounce endte nede i feltet som den sidste hest. Kom i et stærkt angreb rundt sving ude i fjerde/femte spor, men speeden ebbede ud midt på opløbet. Men igen en godkendt præstation i et hårdt felt for klassen. Rigtig god triochance.

7 Come On Dings. Går jævne og stabile løb i alle dens starter, og den er næsten altid i præmierækken. Den har tjent klart flest penge i dette løb, og den møder heste på nær Eik Hindø, som den skal kunne løbe lige op med. En stor hest, som der har gået sine bedste løb fra inderbanen i ryg. Hvor den med en god slutspeed har taget gode placeringer. I sin forrige start sad den i ryg på den førende Dreamstone, og den lignede en hest som skulle løbe med helt frem til en topplacering på sidste langside. Men ind på opløbet var der lidt overraskende ikke så mange kræfter tilbage, og den mistede sin tredjeplads i sidste skridt før målstregen. I sin sidste start endte den nede i fjerde par udvendigt. Men Come On Dings kom perfekt ud i andet par udvendigt med 800 meter til mål. Angreb i høj fart rundt sidste sving, og burde vel have taget en andenplads bag Rexine. Men Besplatno Tiki speede indenom i slalomstil midt på opløbet. Skal med på alle trio bonner.

3 Eagle Simoni. Indledte 3-års sæsonen pænt, men blev flere gange sat tilbage pga. halsproblemer. Derfor har den efterfølgende heller ikke vist toppræstationer, som måske talentet burde række til. Var i sin sidste start ude i et lidt svagt felt. Trods 20 meters tillæg endte den perfekt i andet par udvendigt. Angreb med 500 meter til mål, men holdt bare farten i opløbet. Triochance i løbet, men den skal være markant forbedret i forhold til dens sidste start, hvis den skal være trioaktuel. Men kan også være gået frem i form med det løb i kroppen.

1 Emma D. Er lidt hårdt inde i dette her løb. Men jeg synes den har gået fine løb ved de sidste to starter i Ålborg. Begge gange har den afsluttet stærkt fra køen i opløbet, hvor den har været i trioen med heste som E Norway Is My Way og Big Flirt. I sin sidste start i Århus galopperede Emma D kort efter starten. Men løbet blev også skæmmet af flere omstarter, som gav flere stressede heste. René Kjær søger sandsynligvis et rygløb i andet/tredje par indvendigt, og derfra kan den sagtens blive trukket med frem i trioen med de rigtige rygge undervejs.

4 Brave Sensation. Har i flere starter vist høj fart, og det er en bedre hest end resultaterne. Men de sidste fire starter har vist en bedrøvelig form. I sin forrige start gik den udvendigt på den førende med en omgang til mål, men gav helt op med 500 meter til mål. Må have været syg på dagen. Starten efter var den første i Anders F. Jensens træning. Galopperede direkte da startbilen slap feltet, og blev tidligt disket fra løbet. I første omgang må et fejlfrit løb og en præmie være målet i dette løb.V5-3/4. løb

Overtager Steen Juul tidligt spidsen i dette løb, så vinder Steen Juul sandsynligvis dette løb. Jeg vælger dog alligevel, at double forslaget med Ultimate Photo.

Chancevurdering

A-chancer: 4-5 B-chancer: 2-6 C-chancer: 3-1

4 Chablis. Gjorde i sommers et flot comeback efter en længere løbspause. Og der imponerede den flot med mange flotte præstationer. Ikke mindst på derbylørdagen, hvor den var ude i stayerløbet. Trods den måtte gå de sidste 1100 meter ude i tredje spor, så kunne den alligevel tage en flot andenplads bag spidshesten Errakis. Mødte for fire starter siden Ultimate Photo på Fyn, hvor den var slået af denne. Men Chablis fik også et hårdt i dødens spor det meste af løbet. Starten efter i Ålborg måtte den fra sit tillæg jagte de forreste heste. Angreb på den sidste langside, men lidt uventet på en galop kort efter. I sin forrige start på Jægersro endte den perfekt efter 1500 meter i andet par udvendigt. Fik lidt positionsproblemer på den sidste langside, men afsluttede stærkt til en tredjeplads. I sin sidste start forsøgte den længe at overtage spidsen fra Caid De La Cote. Men Flemming Jensen havde besluttet at køre i spids, så længe der var benzin på tanken. Så derfor fik den et hårdt løb, og var forståeligt træt til sidst i løbet. Men viste alt vel med formen. En Chablis tidligt i spids forventer jeg den løber med sejren.

5 Ultimate Photo. Vandt sin DK-debut på et stayerløb på Fyn, hvor den blandt andet skulle give 20 meters tillæg til vindertippet i dette løb Chablis. Den fik undervejs et perfekt løb i fjerde par udvendigt. Den kunne vente med angrebet indtil de kom ind på opløbet, og da Niklas Korfitsen gav marchordre sprang den frem til en sikker sejr. Starten efter i Ålborg endte den udvendigt på den førende Stud Muffin. Galopperede lidt umotiveret på den sidste langside. Men banen var også dårlig denne dag i Ålborg. Så måske derfor galoppen kom. I sin sidste start på Lunden var en tredjeplads med Thunder Peak og Poet Broline maksimalt udbytte på dagen. Endte i tredje par indvendigt, og der var intet tempo undervejs i løbet. Så løbet blev ikke kørt til dens fordel. Jeg tror stenhårdt på Chablis som vinder af løbet. Ikke mindst pga. jeg forventer at Steen Juul tidligt sidder i spidsen af løbet. Derfra bliver den svær at slå. Men jeg vælger at double forslaget med Ultimate Photo, da den trods alt slog Chablis i deres sidste møde. Og Bo Westergårds stald har absolut topform for tiden.

2 Casino Brick. Var I sin sidste start ude i et amatørløb, hvor den havde fået et godt tilbud. Hele løbet sad den i ryg på den førende Baronessen indtil til den med 500 meter til mål gik udvendigt på spidshesten. Og efter en god duel i opløbet kunne den vinde en sikker sejr. Tidligere har Casino Brick gået flere gode løb på lange distancer i hårdere konkurrence. Den skal være en god triochance i løbet. Casino Brick sidder kort efter starten i spids. Men jeg forventer at Ken Ecce slipper til Chablis så snart Steen Juul kommer og forlanger spidsen. Derfra den position er den sikret et godt løb.

6 Twilight D. Startede d. 25 januar i Århus efter en længere løbspause på fire måneder. I hård konkurrence kunne den tage en fin tredjeplads. René Kjær ramte tredje par indvendigt bag Wonderboy og Victor Rush. Det blev udslagsgivende for den placering med det fine løb i et taktisk afviklet løb uden det store tempo undervejs. Så var der masser af kræfter i slutfasen. 20 meters tillæg til Chablis klarer den normalt ikke. Tænker heller ikke her, at Birger Jørgensen ønsker at lave det hårde arbejde her udvendigt på den førende hest. Twilight D kan afslutte stærkt de sidste 500 meter. Men det kommer vel ikke rigtigt til sin ret i et lille felt med kun seks heste til start, hvor den mellemste omgang sandsynligvis bliver kørt i sneglefart. Så vil alle heste have kræfter sparet i slutfasen.

3 Mellis Akema er en stærk hoppe, som ikke har ulempe af den lange distance. Dog er der et par heste i dette løb, som den normalt aldrig slår, så derfor ryger den måske noget uretfærdigt ned som en ”C-chance”. Den gik dog nogle gode løb i november og december måned i lettere konkurrence end i dagens modstand. I sin sidste start havde den 40 meters tillæg. Med 1200 meter til mål endte den tredje par udvendigt. Forsøgte angreb rundt sidste sving. Men den holdt mest farten i opløbet til en fjerdeplads. 1 Bell Man er også en stærk hest, som har fordel af distancen. Dog er den meget langsom fra start, og den søger sandsynligvis et løb i inderbanen, og ser hvad der er tilbage af kræfter i opløbet.V5-4/5 løb. 2000 M. Autostart.

Åbent løb, hvor jeg finder plads til fem heste på min V5 kupon.

Chancevurdering

A-chancer: 6-3-7 B-chancer: 5-2-4 C-chancer: 1-8

6 Blessi Chap. Gives et meget forsigtigt vindertip i dette her løb. Den gik et rigtigt godt løb for tre starter siden bag Do It Mingus på Fyn. Efter et løb undervejs i tredje par indvendigt fik den hullet ind på opløbet, og kunne speede frem til en fin tredjeplads. Starten efter var den ikke som bedst, og Kasper K. Andersen måtte tidligt i løbet være efter den. Gav sig tidligt på den sidste langside, og galopperede som en slået hest ind på opløbet. Men i sin sidste start var den anderledes bedre. Birger Jørgensen tog let spidsen, og Blessi Chap fik lov til at dæmpe tempoet undervejs. Kæmpede flot i opløbet, men kunne ikke svare Bella Donna på de sidste meter af løbet. Men det er ingen skam at tabe til den. Rammer den spidsen igen, så kan Blessi Chap være svaret i et åbent løb.

3 Enok. Havde en fin 3-års sæson med 80.000 kroner indtjent. Tjente de fleste af disse ved en sejr på Falster, og to trioplaceringer i Sverige. Ellers er den bestemt altid trioaktuel i sin aktuelle klasse selvom den præsterer lidt ujævnt. I sin sidste start i Åhus kæmpede den flot i spidsen, som den overtog efter 300 meter af løbet. Blev presset hårdt i opløbet, men kunne holde hjem til en fin andenplads bag Epicwildfire M T, da Black Magic blev deklasseret for trængning. Ved Enoks sidste start skal man se bort fra resultatet som syvende. Den fik et løb i fjerde par udvendigt. Angreb på sidste landside ude i fjerde spor. Men Enok kunne ikke tage meter ind på de andre. Det endte i en meget tæt afgørelse med 10 heste indenfor få meter fra hinanden. Så resultatet lyver en smule. Absolut en vinderchance i dette løb. Ikke mindst hvis den viser samme vilje som i dens sidste start.

7 Conrad Shadow. Er endt næsten helt ude på vingen igen for tredje start i træk. Derfor vindertipper jeg ikke Conrad Shadow. Er dog en af feltets mest kapable heste på sine bedste dage. Og den skal regnes klart med vinderchance i dette løb. I sin forrige start på V75 dagen på Lunden var den ude i et stenhårdt felt. Sad i femte par indvendigt undervejs. Sad med 500 meter til mål som en af de sidste heste men på en stærk afslutning kunne den tage en fjerdeplads på afstand af heste som Dempsey Cloc, Macro Star og Es Trenc. I sin sidste start på Jægersro sad den undervejs i fjerde par udvendigt. Kunne ikke være med i den hastige afslutning, og tabte pusten med 500 meter til mål. Men kom igen i opløbet til en præmie. Tidligt kryds på V5 kuponen.

5 Dandit. Indledte karrieren flot med flere sejre. Men den har vel for alvor ikke vist det helt store efterfølgende, som man forventede efter de første starter. Vandt dog for fem starter siden på Jægersro trods et lidt anstrengt trav på de sidste meter af løbet via et stærkt angreb de sidste 500 meter af løbet. Ved de to starter i januar måned gik den d. 10 januar en stærk afslutning efter at havde siddet som den sidste hest i feltet. Den var ikke langt fra Fiftyshadesof Sisu på målstregen. 14 dage efter på Lunden fik den et perfekt løb i andet par udvendigt. Var igen tæt på de forreste heste Bella Donna og Blessi Chap. Men trods stærke afslutninger virker det som om, at den pga. af sit lidt anstrengt trav ikke kan køres for fuldt i slutfasen. Det har kostet nogle bedre placeringer som jeg læser dens sidste mange løb. Dandit finder vej til mit V5 forslag, da jeg synes løbet er ret åbent, og jeg ønsker en bred gardering af løbet.

2 C C´s Easy Lady. Var for tre starter siden ude i samme hårde felt som Conrad Shadow. Trods et fint løb i tredje par udvendigt, så kunne den slet ikke være med i den hastige 09-10 afslutning på løbet. I sin forrige start på Jægersro sad den i fjerde par indvendigt. Tabte pusten en smule med 500 meter til mål, og endte som en af de sidste heste i mål. I sin sidste start sad den i ryg på den førende Blessi Chap. Den havde problemer med tempoet i slutfasen, men den kom igen i opløbet, og sad en smule fast den sidste 150 meter med lidt kræfter sparet. Viser ikke samme topform som tidligere hos Jens Arne Hansen, men den er ret god på sine bedste dage. Derfor tør jeg ikke at udelukke den fra V5 kuponen. Jens Arne Hansen søger nok et løb i ryg på den førende. Og kommer hullet i opløbet, så er den altid farlig.

4 Astana. Tjener næsten altid penge. Men Astana er ikke meget for, at stikke mulen frem først på målstregen. Derfor finder Astana ikke vej til min V5 kupon selvom den har gået flere gode løb for dagens kusk René Kjær. Men den skal være en rimelig pladschance med det rigtige rygløb frem til opløbet. De to svenske heste 1 Good As Gold og 8 Danz Of Hope kommer til Charlottenlund helt uden form. De søger normalt en præmie i dette løb.V5-5/6 løb. 2000 M. Snorestart.

Et puljeløb 17.5 afslutter V5 spillet. Løb af denne type giver altid spillerne grå hår i hovedet. Bred gardering anbefales. Jeg forstår godt de spillere, som vælger at trykke på ”alle knappen”.

Chancevurdering

A-chancer: 7-8-10-6-12-3 B-chancer: 13-5-9-11 C-chancer: 4-1-2

7 Speedy Sus. Gives vindertippet i dette løb efter lidt overvejelse. Men Speedy Sus er endt i spidsvolten, så den er rigtigt godt inde i dette her løb. Efter nogle starter for ejeren Flemming Mogensen, så er Axel Jacobsen tilbage i sulkyen. De vandt sammen et lignede løb i fjor, hvor den havde 20 meters tillæg. Speedy Sus galopperede kort efter starten i sit sidste løb, og blev kort efter disket for dette. Har ikke vist det store i den sidste periode. Men det har gjort, at den er blevet lettet til denne her start, hvor den løber med stor vinderchance.

8 Hardstone. Er en rigtig stærk hest, som tåler at gøre det grove job selv. Er til denne her start udstyret med Steen Juul i sulkyen, så trods et dårligt startspor i volten, så skal den regnes tidligt i dette her løb. Den skal afgjort med på V5 kuponen. I sin sidste start sad den undervejs i tredje par udvendigt, men kunne slet ikke være med i den hastige afslutning på løbet. Men mødte også der heste som Chap A P og Beautiful Kiss. Konkurrencen er en helt anden her i dette løb.

10 Tchai Bakkely. Niclas Steinlein er en rigtig god amatørkusk, og har her i Tchai Bakkely fået en god køretur. Tchai Bakkely vandt for tre starter siden et breddeløb på Jægersro for dagens kusk. Sad en smule fast med 100 meter til mål. Men på en fantomafslutning kunne den i en stenhård afgørelse vinde en flot sejr. Starten efter sad den fast med alle kræfter sparet i opløbet, og fik aldrig en chance i felt med heste som Capture og Chap A P. I sin sidste start sad den igen fast med alle kræfter sparet i opløbet. Så i mine øjne løber Tchai Bakkely med lidt skjult form. Derfor regner jeg den også tidligt i dette her løb trods tillæg til gode heste.

6 Unik Tamsen. Har i de sidste to starter været ude i løb, hvor den har været ude i klassen op til under 750.000 kroner. Der har den gjort det pænt, og tjent penge i begge sine starter. Med de løb i kroppen, og så skal den fra spidsvolten være en god chance i dette løb. Er en type hest, som skal have et rygløb frem til opløbet. Så har den en giftig slutspurt de sidste 200 meter. Løser det sig perfekt med positionerne undervejs, så har den afgjort vinderchance.

12 Torpedo W F. Har gjort det flot på Falster i efteråret, hvor den har været ude i flere tætte dueller med blandet andet Vaske Viggo. I starten af december måned var den til start på Jægersro, hvor den efter et indvendigt løb var træt i opløbet. Katrine Mikkelsen kører næsten altid offensive væddeløb, og trods de 40 meters tillæg løber den med en fin vinderchance. Kan afslutte stærkt med det helt rigtige rygløb.

3 To Late. Iver Jessen er en af de bedste amatørkuske i landet. Han sidder her bag To Late, som i sin sidste start førte løbet indtil den kom ind på opløbet. Gav sig og endte udplaceret i løbet. Hvis To Late rammer fronten igen, og den får sat den rigtige pace undervejs, så kan den føre løbet længe igen. Måske den stiller til start her med forbedret form, så den kan holde hele vejen hjem. Finder derfor vej til min V5 kupon. Bør kunne tage spids her i kamp med programnummer et Super Marreh, hvor Kenneth Nielsen også ønsker at køre i spids.

13 Tax Free. Har gået flot de sidste tre starter med to andenpladser og en sejr i de sidste tre starter. Ved sejren i sin sidste start sad Tax Free nede i femte par indvendigt. Men kom perfekt ud i andet spor med 500 meter til mål. Med perfekt trækhjælp ind på opløbet kunne den speede frem til en kneben sejr foran Pokemon Ås. Har toptillæg til denne her start, og jeg ser den kun løbe med en lille pladschance i dette løb.

5 Arthur Halbak. Har gået fine løb på Falster i fjor. Og har løbet med frem til placeringer på Lunden i slutningen af sæsonen. I sin sidste start var den ude i samme type løb som i dag. Gik der stærke sidste 500 meter for Jens Arne Hansen. Køres i dag af en lidt urutineret kusk, og den trak startspor fem i volten. Derfor finder Arthur Halbak ikke vej til mit V5 forslag trods det er en hest med en god kapacitet.

9 Thor Mosebo. Har gjort det fint i de sidste starter, hvor den har været ude i forskellige typer handicapløb. Men de starter ligger tilbage til september måned, så den mangler sandsynligvis løb i kroppen til denne her start. Har været slettet en tiltænkt start på Lunden d. 24 januar pga. en sårskade. Skal ses an på dagen, men den er næppe noget for vinderspillere med tillæg til gode heste.

11 Finish Future. Tog en meget rolig start i sidste løb, og kom aldrig for alvor ind i løbet. Virker heller ikke i samme fine form som da den vandt et lignede løb i september måned i fjor. Fra endnu et stort tillæg ser jeg den ikke løbe med den store vinderchance i dette løb, og jeg udelukker den fra V5 kuponen trods den har høj klasse.