V5-analyse til Charlottenlund fredag d. 29. november

Udarbejdet af Søren Aaen

Statistik: Spillet 7.102 kr. Vundet 1.384 kr. Hitrate 4/24. TBP 19,5%.Printvenlig versionV5-forslag

V5-1: 8-5-9

V5-2: 8-4

V5-3: 4 Catch The day

V5-4: 4-5-7-2-6

V5-5: 8-7-4-3-2

Pris: 150 kr.V5-1 / 2. løb - 2000 meter voltestart

To af feltets bedste heste fra lukkede spor i volten åbner løbet. Estrella Sisa har dog imponeret så stort de seneste starter, at den ikke slipper for førstevalget.

A-chancer: 8-5-9 B-chancer: 1-6-7-3-2-1

8 Estrella Sisa imponerede ikke så i senest start i Århus, hvor en 1.16-tid i voltestart i november ikke er hverdagskost uanset klasse. Kom godt fra start den dag, og kunne enkelt overtage spidsen ind i første sving. Peter Pedersen skruede farten op ud på sidste omgang, og konkurrenterne havde mere end svært ved at følge og vandt legende let. Peter Pedersen har et godt tag på hoppen, og kommer de glat afsted skal modstanderne stå tidligt op.

5 Countdown kommer ganske vidst tilbage efter lidt sygdomspause, men jeg synes han har udviklet sig så godt hos Nanna Nielsen, at han skal regnes. Angreb fra tredje udvendigt senest og arbejdede stærkt til mål den dag. Er stærk og reel, og formen bare nogenlunde intakt er parret med i afgørelsen.

9 Alvin C G galopperede i en skarp opløbsstrid senest. Forrige gang knækkede han Rexine fra udvendig position og en stærk præstation. Har gjort et par galopper hidtil, og må trods gode indsatser nøjes med en outider tjans her.

1 Eagle Simoni har været i præmierækken de sidste fem starter, og er må betegnes som ganske stabil i sine indsatser. Der er gode heste fra tillæg, og spørgsmålet er om Axel Jacobsens hest kan gå den fornødne tid fra spids i voltestart. Rekorden skal givet have et tryk hvis missionen skal lykkes.

6 Enjoy’s Rapid var stærk fra udvendig position de sidste 1100 meter. Kunne trykke sif til spids ind i sidste sving, og skaffede sig de fornødne længder. Kunne let afvise Womanizer og vandt let i lidt enklere konkurrence end dagen. Har vist sig stærk og reel og kan sagtens tage en trioplads.V5-2 / 3. løb - 2000 meter autostart.

Bare en enkelt gang i denne sæson har Dynamic Dancer været uden for top tre. Trods yderligt spor er Morten Juul-hesten igen en stærk chance.

A-chancer: 8-4 B-chancer: 7-6-5-2-3 C-chancer: 1

8 Dynamic Dancer har taget spids uden de store problemer de seneste gange, og siden vundet rimeligt enkelt. Nu er forudsætningerne anderledes med yderligt spor, men med den form og indstilling han har vidst på det sidste, skal det være en stor chance igen.

4 Dario Sotto vendte tilbage seneste efter pause og skifte til nyt træningskvarter. Gik udvendigt på Dynamic Dancer den sidste runde. Arbejdede godt og var godt forberedt men truede ikke vinderen, som afsluttede de sidste 500 meter i 1.11,8. Skal regnes hvis han er gået yderligere frem med løbet i kroppen.

7 Dandit har startet i Sverige gennem lang tid, og vender nu hjem til Lunden. Blev bakket sidst i seneste start, og kunne ikke tage det nødvendige ind, trods god fart den sidste runde. Traver noget anstrengt, og virker ikke til at kunne køres for fuldt. Har god styrke dog, og det er det han skal leve på.

6 Diadem forsøgte Rene Jonassen at køre mod Next Is Now næst senest, men nåede så ikke frem til Beauty Ami Salløv. Sad sidst i feltet på sprint senest og kom aldrig ind i løbet. Virker lidt entaktet, og skal håbe på overpace, hvis hun skal ind i legen - i første omgang en triochance.

5 Diana Østervang har været forsøgt i årgangssammenhæng flere gange i år, og leverede sit livs løb ved at kvalificere ind til Hoppe Derby. Har aldrig for alvor skinnet igennem i sin klasse, men måske årgangsløbene har givet hende lidt mere hår på brystet til en lille triochance.V5-3 / 4. løb - 1600. meter autostart

Nicole Marsing ser ud til at være i gang med at lave en ny god hest. Catch The Day har gjort det rigtig godt i de første starter for sin ejer, og virker til at blive bedre og bedre.

A-chancer: 4 B-chancer: 10-1-5-6-8-9-2-3-7

4 Catch The Day sidder perfekt midt på vingen på sprint, hvor startbilen har god fart på. Kan være med fremme direkte, og mon ikke han får lov til at overtage relativt tidligt med de sidste præstationer in menté. Virker til at blive bedre og bedre i Marsing kyndige hænder og er dagens bedste bud på en ugarderet.

10 Ipomea har kommet i skammekrogen her på kort løb, men har endog vist ting i god konkurrence som gør at vi skal tro på hende. Virker til at have fordel af distancen, og måske også af rygløb. Er blevet slået et par gange fra spids.

1 Nelli Mindy fik perfekt løb senest. Tredje indvendigt og siden anden udvendigt gav andenplads bag Close Your Eyes. Spørgsmålet er sporet, hvor langt nede hun havner fra start, men har vist form som rækker i dette selskab.

5 Mission Beach viste gode ting i sommer, men resultaterne har været lidt mere tvivlsomme de sidste to gange. Galopperede i første sving senest i comeback efter et par måneders pause. Vinder ikke så tit, men er hurtig og god til at løbe med. Fik ikke indikation af formen senest, men som bedst en god triochance.

6 Breaking Point kommer fra det jyske, og har faktisk leveret gode afslutninger fra kålspor de sidste to gange. Kan Kenneth Andersen finde en rimelig position kan Triton Sund-datteren tage en trioplads - har aldrig vundet løb og gør det heller ikke her.V5-4 / 5. løb - 2000 meter autostart

Et rigtig godt spilleløb, hvis man kan lide jævnbyrdige heste og flere vinderchancer. Hocus Pocus er kommet lidt op i klassen efter sejr i Liga-finale, men rækker til ny sejr her.

A-chancer: 4-5 B-chancer: 7-2-6-9-3-1-8

4 Hocus Pocus var ude i en ordentlig svingom med Benton Frisco senest i Århus med 1.12-fart de første 500 meter. Det hævnede sig til slut på 2300 meter, hvor han mest holdt farten. Fik gangen forinden det perfekt løb i Billund, og speedede frem til sejr før gode heste. Kan her komme ned til inderbanen og få et løb helt fremme i feltet og det giver topchance.

5 Believe In Fate blev kørt rundt på chancen senest på Bjerke. Sad næst sidst da feltet gik rundt opløbssvinget. Kom med mellem hesten ned gennem opløbet, og kunne aldrig nå mere end tredjepladsen og gik godkendt. Har vist jævn og god form gennem et stykke tid som også rækker her.

7 Blackbird har ikke vundet løb i snart 1 ½ år. Tager dog hele tiden placeringer, og det lugter lidt af ”killer instinktet” er forsvundet lidt. Kom senest tilbage efter pause, og blev kørt rundt i ryg på Cherie De Vie som vandt løbet. Er hurtig fra start, og kan tage position, spørgsmålet er hvor meget det koster. Stor top tre chance, men vil hun stadig vinde.

2 Cointreau er kommet tilbage efter lang skadespause, og har efterhånden fået nogle starter på sig. Virker til at gå frem løb for løb. Hang pænt med bag Chap AP, og er i bund og grund en hest, som bør begå sig i denne klasse. Sidder fornuftigt til fra start, og kan blot holde sin position i andet spor, spændende om sejren venter lige om hjørnet.

6 Hardstone er en stærk og reel type, som dog ikke boner sejre ind i samme fart som tidligere. Sad med ved inderbanen senest og tog ikke det store ind i afslutningen. Kan komme til sin ret ved overpace, men søger nok en præmie i første omgang.V5-5 / 6. løb - 2500 meter voltestart

Something Fishy elskede tidligere de lange distancer, og selvom han er blevet lidt mere all around på sine halvgamle dage, så står han rigtig godt til her trods 40 meters tillæg.

A-chancer: 8-7-4 B-chancer: 3-2-9-1-5 C-chancer: 10-6

8 Something Fishy blev kørt til spids senest i Skive, men måtte se sig besejret af Frances Yoda på open stretch på en rigtig stærk tidsnotering. Har mødt gode heste hver eneste gang, og formen han viser rækker til sejr her. Kommer troligt til at gå bagfra her, og med de rigtige positioner har han en hvislende afslutning.

7 Apollo Damgaard klarer også distancen. Blev kørt defensivt i et lille felt senest på Jægersro, og havde lidt kræfter sparet. Har vundet ét løb de sidste tre sæsoner, og han lever højt på sin store stabilitet, samt evne til at tage en præmie uanset konkurrence, hvilket han gør igen her.

4 Silas Østervang har gang i en af sine bedste sæsoner rent indtjeningsmæssigt i en alder af 10 år og har rundet 70.000 indvundet. Var ude i rigtig stærk konkurrence senest i Skive, hvor han sad i vinderhullet bag en velgående Created Face. 1.15,0 hele vejen rundt trak lidt af spurtkrudtet ud af ham, og holdt mest farten ned gennem opløbet. Kan komme til inderbanen her, og passer tempoet løber han igen i top tre.

3 Attila fik løb i kroppen sidst efter pause og trænerskifte. Sad sidst i et lille felt, og forbedrede sig de sidste 500 meter. Nærmede sig de forreste ind mod mål, dog uden for alvor at komme tæt på, og var klart slået til tredjeplads. Er hun gået frem med løbet i kroppen, og har trænerskiftet givet lidt ny tænding skal hun regnes her.

2 Alonso Cæsar gør normalt gode stabile præstationer, men står nu med galop i de sidste to starter. Skal det vække bekymring? Måske, for vi så ikke den rigtige formbesked senest ved galoppen. 9 Wildintention Ås kommer fra det svenske, hvor han går pæne tider, og tager små præmier. Kan det række til en triochance her, hvis man tager de positive briller på?