V5-analyse til Aalborg fredag d. 22. november

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 6.478 kr. Vundet 1.215 kr. Hitrate 3/22. TBP 18,8%.Printvenlig versionV5-forslag

V5-1: 6 Waiting Hill Hall

V5-2: 9-4-3-1

V5-3: 2-6-7-11

V5-4: 2-9-3-1-7-10

V5-5: 6-5-4-2

Pris: 384 kr.V5-1 / 2. løb - 2.140 meter voltestart

V5-spillet indledes med et lille eksklusivt felt, hvor en enkelt deltager dog virker til at stikke noget ud fra de øvrige.

A-chancer 6 B-chancer: 2-4-5-1 C-chancer: 3-7

6 Waiting Hill Hall har indledt karrieren ganske imponerende, og har fulgt rigtigt gode heste til dørs i det svenske. Kunne ikke helt følge Mellby Harissa da denne rundede feltet på sidste langside. Arbejdede dog stærkt ind i mål og tog længder ind igen. Går hun op til noget der bare minder om de sidste præstationer taber hun ikke et løb som dette.

2 Chili Volo løb noget urutineret i sin debut, hvor Nicklas Korfitsen havde sit hyr med at holde hesten i inderbanen i føring. Rettede sig op da hun fik hest på udvendig side, og vandt ganske let. Er givet gået frem med det løb i kroppen, men næppe nok til at blive mere end anden i løbet.

4 Ever So Clever så Jeppe Juel frem til at starte første gang i sit regi senest. Hesten havde trænet godt frem mod starten, og så fin ud i opvarmning. Havde dog aktionsproblemer undervejs i løbet, og kunne ikke lægge sig helt ud. Sad sidst undervejs gangen efter på Lunden, og viste god fart den sidste runde. Har god styrke og fart og kan være med til at kæmpe om andenpladsen.

5 Explosive Lady har været ude i flere årgangssammenhænge i år, og kvalificerede blandt andet ind til Kriterium for hopper. Fik vinderhullet bag Echo Hill senest og blev bomfast der, og gik over mål med kræfter sparet. De kan i stedet bruges her til at tage en top tre placering.V5-2 / 3. løb - 2.140 meter voltestart

Kortene er godt blandt for spillerne har i V5-spillets anden afdeling, og der kan blive rigeligt brug for de krydser der blev sparet i indledning.

A-chancer: 9-4-3-1 B-chancer: 2-8-6-10-5-7

9 Fivie Barosso fik Marita Berg kørt et rigtigt godt løb med sidst, og så fik parret det første sejr sammen. 20 meters tillæg og anden række i volten giver naturligvis lidt bekymring. Feltets størrelse gør dog at jeg tror parret igen løser udfordringerne. Fivie Barosso har fart og styrke, som rækker et stykke videre fra aktuelle klasse.

4 Dream Hastrup kom slet ikke med fra start senest, og fik igen lidt trafikproblemer med 1100 meter til mål. Gik en stærk sidste runde i jagten på Fivie Barosso. Tabte travet lidt op mod mål og løb over på højre line. Nu med bedre spor og løb længere fremme i feltet kan det være et bud, hvis stilen er lidt bedre til slut.

3 Pleasureground indledte med to fine sejre for Morten Juul inden første nederlag kom til Alvin C G i Odense. Blev lidt ukurant i travet med en omgang til mål, og endte med galop på sidste langside. Kom tilbage og tog fjerdepladsen på lang afstand i et løb som ikke går over i historien. Skal være bedre her for at være aktuel.

1 El Classico indikerede i forrige start at sejren var lige om hjørnet efter en god ophenting efter en uforskyldt tidlig galop. Den kom så senest efter tidlig føring, og kommando rundt om. Har sine passager i travet, som ikke er helt pletfri. Han har masser af styrke, og virke til at være inde i en periode, hvor han stille og roligt bliver bedre. Vær vis på at Jeppe Juel vil forsøge at give konkurrenterne fra tillæg noget at tænke over.

2 Edison Chip tog en lidt overraskende sejr tilbage i september, hvor han førte rundt op. Fik så halvanden måneds løbspause, inden han vendte tilbage i prøverne til avlsløb, hvor han var med som det tynde øl. Med løb i kroppen og tilbage i sin egen klasse kan han være sjov.

8 Dixidore fik som lillebror til Belladore forventninger på sig, hun blomstrede hos Flemming Jensen. Har vist gode fartressourcer tidligere, men denne sæson har mest stået på galop. Var ude i rutineløb, hvor det også blev til flere galopper, og det er interessant med hvilken tanke Flemming Jensen sender hesten ud her.

For de helt sjove spillere kan 6 Dollar Princess og 10 Axel Party måske være interessante. Dollars Princess forsøgte at hænge på Rexine det bedste hun kunne. Viste 1.15-fart de sidste 700 og har virket forbedret på det sidste. Axel Party slider med travet, men har fart og styrke de dage kadencen stemmer.V5-3 / 4. løb - 2.140 meter voltestart

Fuldt hus i et velbesat amatørløb er normalt lig hovedbrud for spillerne. Peter Ømark Andersens Big Flirt har dog vist sig kapacitetsfuld og kan være løsningen.

A-chancer: 2-6-7-11 B-chancer: 12-8-10-9-3-14-5 C-chancer: 1-4-15-13

2 Big Flirt kom sent i gang med karrieren, men har vist gode evner. Sidst sad han udvendigt på Brogård, og måtte give sig til en godt afsluttende Tarzan Gardenia ind mod mål. Har taget samtlige tre sejre i karrieren her i Aalborg, og den fjerde kan komme her.

6 Wild Fire Bell sidder perfekt til fra spor to i volten, og skal blot holde sit spor for at få sit rygløb. Var involveret i en tæt situation senest i Billund, som kostede en diskvalifikation og andenplads bag Cult. Var ellers godt gående på dagen. Kommer tilbage efter nogle ugers pause nu, men står normalt godt til i disse sammenhænge.

7 Applaus Gardenia gik godt tilbage i september i første start efter lang pause. Var siden meldt håbløst for at sikre sig startret i Skive Amatørserie Finale. Havnede i dødens den dag, og der går hun ikke fra. Var uden det store bid fra tredje udvendigt i Billund forleden, men hun kan mere end det viste i de sidste starter og får en chance mere her.

11 Charming Magic gik frem til sikker sejr ned gennem opløbet forrige gang på Fyn efter et løb nede i feltet. Senest kom Trine Urths øjesten ikke helt frem til de forreste, men står 20 meter bedre denne gang blandt andet i forhold til Big Flirt. Har en giftig speed hvis han sidder rigtigt til, og kan let løbe i top tre.

12 Vigan H S har bare et enkelt løb i kroppen i denne sæson tilbage i august. Kommer nu ud har med ejeren i vognen, hvor den har gået de fleste af sine bedste løb med professionel ved roret. Hesten har dog i glimt vist kapacitet, som rækker til mere end det aktuelle niveau, og derfor ryger den i outsidergruppen de næste par gange indtil vi har set om det er fugl eller fisk.

8 Livi Giggs har mest begået sig i formløb de sidste sæsoner, men har de seneste starter vist at den aldrende herre også klarer sig i amatørløb. Er lynhurtig fra start, og kan tage en god position lige ud ad volten. Sker det kan han været et sjovt pladsspil.V5-4 / 5.løb - 2.140 meter voltestart

Nyt flerklasseløb, og troede man det var svært før, så bliver det ikke mindre her. Chancer fra alle volter kræver bred gardering.

A-chancer: 2-9-3-1-7 B-chancer: 10-5-8-4-6

2 Bi Quito - der var engang en der sagde til mig. I et ægteskab holder man først af, så holder man ved og til sidst holder man bare ud. Sådan er jeg ved at have det med Bi Quito. Jeg har meldt hesten op gang på gang, og gør det igen her i et meget jævnbyrdigt løb. Det lignede den skulle have sin sejr forrige gang, hvor Anders Pedersen kørte til spids, og Bi Quito lignede en der havde alt under kontrol. Ikke desto mindre fik Flemming Jensen målt det ind med Caid De La Cote, som gik forbi lige på stregen. Sidst havnede hun langt nede i feltet fra spor 1, men gjorde det klart godkendt efterfølgende, og bekræftede at formen stadig holder.

9 Worst Nightmare har holdt fantastisk jævn og god form gennem rigtig lang tid. Sad langt efter umulige Billi Time sidst, men arbejdede godt de sidste 700 meter med 1.13-fart ind i mål. Der er gode heste i volterne foran, men hun runder mange igen.

3 Diablo Toft har også været lidt af en genganger hos undertegnede, uden det er blevet til sejr i 20 forsøg i denne sæson. Har efter en mindre downperiode, vist forbedrede takter de sidste to starter. Sad med i inderbanen i Billund sidst, og kunne hygge sig der mens No Soup For You pressede farten op i dødens. Fik angrebsplads midt på opløbet, men fik ikke farten op til at kunne true No Soup For You. Kræver rygløbet for at komme til sin ret, og det kan Mads Hviid Nielsen give den her.

1 Zar Laksmy var der en del forventning til forud for sin første start på dansk grund. Har startet to gange nu, og endnu ikke leveret den der præstation, som for alvor har overbevist. Sad med inderbanen langt nede i feltet senest, og kunne ikke rigtigt tage meter ind da der kom lidt angrebsplads ind på opløbet. Afslutningen var dog ganske hastig for klassen. Skal være forbedret igen for at tro på vinderchance.

7 Caid De La Cote var stærk forrige gang, da den fra udvendig position gik frem og tog Bi Quito ned kort før mål. Senest havnede han igen udvendigt, denne gang på Billi Time, hvilket dog blev for hårdt. Sporet er lidt tricky for ham, men på styrken og den stabile periode han er i skal han altid regnes.

10 Pharon d’Inverne viste flere gange i fjord at der er tale om en fin hest. Kommer nu tilbage efter pause og fra 40 meters tillæg. Allan Kristensens heste er dog altid velforberedte og med Jeppe Juel i sulkyen kan den være den sjove i feltet.V5-5 / 6.Løb - 2.640 meter autostart

Lige 1 løbet giver glædeligt gensyn med derbyvinderen Bvlgari Peak. Har fået det meste spoleret siden sin fantastiske sejr, og Stald Søndergaard glæder sig lige som alle vi andre til at se ham i aktion igen.

A-chancer: 6-5-4-2 B-chancer: 9-1-3-8-7

Form slår klasse siger et gammelt mundhæld, og derfor vælger jeg at give vindertippet til 6 Forecast. Dansede til spids og Jeppe Juel kørte siden rundt i lav 1.12-fart og havde løbet under kontrol hele vejen. Man skal dog være opmærksom på, at den dag var det sprint, og nu er det langt løb. Jeppe Juel håber han har fundet en ny Onceforallface. Tager han spids og får lov til at bestemme, så kan han blive svær at slå.

5 Bvlgari Peak er langt om længe klar til comeback efter skader og ihærdigt arbejde fra Team Steen Juul. Har gået et prøveløb på 1.16,7/2000 meter, og spørgsmålet er om det er nok til at være aktuel første gang. Har styrke og kapacitet, og så er det altid skønt at se en derbyvinder i aktion.

4 Rapid Du Pommeau kunne ikke gøre noget ved Thunder Peak senest i Billund, som så siden også har taget V75 sejr i Norge. Rapid Du Pommeau var tidligere glad for de lange distancer, men han er blevet lidt mere all around på sine ældre dage. Trives med Flemming Jensen, og med sidste afslutning in mente kan det være et nyt triobud.

Der har været god gnist i 2 Rocky P H de sidste to starter. Forrige gang speedede han flot forbi et i Liga 1 mod Liga 3 i Skive fra udvendigt de sidste 800 meter. Senest gav han Concorde en reel match hele vejen ind i mål trods 20 meters tillæg. Michelle Kender hesten ud og ind også i sulky, hvor hun også har vundet med sin gamle kriger. Kan sagtens blande sig frem i den form han viser lige nu.

9 Obi gør det jævnt og stabilt, og leverer gode afslutninger hver gang. Senest fulgte han med i ryg på Rocky P H, men kunne følge denne ned gennem opløbet. Skal snige sig med her og kan tage sidste trioplads på den bekostning.