V4-analyse til Skive mandag d. 30. september

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 4.294 kr. Vundet 1.076 kr. Hitrate 2/15. TBP 25.0%.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 5 Raket Brodde

V4-2: 8-2-7-9-4-6

V4-3: 10-1-11-4-9-5-6

V4-4: 8-4-9-1

Pris: 336 kr.V4-1 / 1. Løb - 1600 meter autostart

Lidt men godt indleder V4-spillet på Skive Trav denne mandag. Raket Brodde har topform, og var senest ude i stenhård modstand. Har bedste spor af forhåndsfavoritterne og fører længe her på favoritdistance.

A-chancer: 5-6-7 B-chancer: 1-3-4-2

5 Raket Brodde var enorm forrige gang i Aalborg var han spidsede rundtom på sprint i på det tidspunkt årets hurtigste tid på banen. Var senest uden interesse i at svare Barolo i spidskampen, og accepterede vinderhullet direkte. Sad lidt fast bag Barolo ind på opløbet, men han tabte lidt fart da Kasper K. Andersen ville bakke ud bag Andre Ward, g det kostede tredjepladsen. Kan komme til føring her, og så kører parret der så længe lampen lyser på kort distance.

6 Armani Hyrdehøj har nu været i gang i en periode efter lang skadespause, og resultaterne forbedres så småt hele tiden. Måtte give sig fra spids forrige gang i Billund i et løb som Aros Line vandt. Fik senest perfekt løb og angrebsplads midt på opløbet, og kunne så gå frem da de værste konkurrenter forsvandt med galop. Formen bliver hele tiden bedre, men han kræver løbet for at komme til sin ret.

7 Aros Line er en reel hest for klassen. Fik godt løb senest i Billund hvor den fik ryg, ryg og ryg og blot skulle speede frem ned gennem opløbet. Det gik stærkt og han nåede frem til kort men sikker sejr. Forrige gang sad han i bagfeltet, og havde ikke så meget bid i afslutningen. Døjer lidt med halsen ind i mellem, men de dage han er bedst rækker han langt i klasse.

1 Listas Manboy er en stabil hest for klassen, men har ikke vist form de sidste starter. Sad sidst undervejs i senest start, og blev forsøgt i angreb ind på opløbet. Ebbede lidt ud de sidste 100 meter og var sidst over af de fejlfrie i løbet. Kan få løbet igen her og så blive suget med til en ny præmie.

3 Vivo Torkdahl har ikke fået de store resultater ind på kontoen de seneste sæsoner. Hesten gik et arbejde før sidste løbsdag her i Skive og viste god fart, og så ganske ok ud. Rækker nok ikke helt frem her, men det bliver spændende at se hvad familien Ryberg får ud af hesten i fremtiden.V4-2 / 2. Løb - 2060 meter autostart

A-chancer: 8-2-7-9 B-chancer: 4-6-5 C-chancer: 3-1

8 Endless Love leverede rigtig godt i sin debut i Aalborg, og virkede først og fremmest ganske stabil Åbnede til spids og kunne svare ind mod sidste sving da Emma D kom i godt angreb. Forsvandt væk med et par langder i sidste sving og lod sig ikke fange. Sporet trækker ned, men Jeppe Rasks valg i løbet kan tage sejr nummer to med lidt held på vejen.

2 Leicester’s Trophy blev taget roligt fra start ved sejren, og kom frem udvendigt på Elektra Bounce efter 650 meters kørsel i et lille felt med flere galopperende. Jeppe Rask sad bomstille ned gennem opløbet og 2 Leicester’s Trophy koblede enkelt greb. Fik galop senest i Aalborg og virker ikke helt stabil. Er stærk og reel og er en god chance i fejlfri udgave.

7 Elektra Bounce gik fint i sin debut, men var endnu bedre fra spids i sin anden start. Åbnede til spids i godt tempo, og fik siden 2 Leicester’s Trophy frem udvendigt. Kunne ikke stå imod denne de sidste 50 meter ind mod mål, men var hjemme på en god tid. Hun virker hurtig fra start og stabil, hvilket normalt rækker langt i de lave klasse. På ny et godt top 3 bud.

9 Son Of Sizzling fin sin debut overstået med en andenplads til en imponerende Erik. Der blev kørt i godt tempo og først med 800 meter til mål forlod Jan Dahlgaard tredje indvendigt. Forsøgte at tage jagten op, men kom aldrig frem til Erik. Var dog ganske sikker på andenpladsen i en god tid.

Er man lidt fræk, så kalder man 4 Honor for ganske stabil, da den galopperer stort set hver eneste gang. Viser dog gode fartressourcer, og den dag Marc Bæk Nielsen får det til at stemme for hesten kan den løbe langt frem. Var let på vej til spids senest, men løb på en galop efter 100 meters kørsel. Gik siden god ophentning og bekræftede alt vel med formen.

God fart er der i 6 Daniel Design, men jeg synes ikke hesten fungerer optimalt og hænger ofte rigtig meget på højre line. I frisk udgave fart til at være en sjov luring.V4-3 / 3. Løb 2000 meter voltestart

Et rigtig godt voltestartsløb, hvor Indi Di Quattro skal forsøge at holde gode heste fra 20 meter tillæg væk i jagten på tredje sejr i træk efter lang lang pause. Det kan give et seværdigt løb og udfordringer for spillerne.

A-chancer: 10-1-11-4 B-chancer: 9-5-6-7-2-3-8

10 Bi Quito starter fra 20 meters tillæg og tilmed lukket spor i volten, og så kan det jo næsten ikke blive værre. Formen har dog kun peget i en retning de seneste starter. Blev sat af senest og så kørte Anders Pedersen offensivt frem og kunne overtage spidsen efter omgang afviklet. Kunne ikke modstå Holland det sidste stykke ind mod mål. Sad gangen før bom fast bag Cash Flow & Co. Vinder meget snart løb.

1 Indi Di Quattro viste gode ting i fjor inden en lang pause satte en foreløbig stopper for udfoldelserne på væddeløbsbanerne. Har gået et rutineløb på 1.21,0 tilbage i august, hvor Super Samich var først over stregen i 1.18,6. Morten Juul har givet bygget på siden den dag, og Rene Kjær vil helt sikkert forsøge at sælge sig dyrt fra spidsen, men rækker det mod formtoppede konkurrenter fra tillæg.

11 Cæsar Spin angreb med 900 meter til mål, og var fremme udvendigt på den førende Confusion Tårs med 550 meter til mål. Trykkede stenhårdt på rundt sidste sving, men var noget ud at svømme i travet, og ind på opløbet kunne han ikke holde sig i trav længere. I bedste udgave tåler han at lave noget i løbet, og rækker langt.

4 Daydream Beliver var ramt af sygdom i forbindelse med derbyprøverne, og vendte tilbage senest og fik løb i kroppen. Gik ud som første i andet spor ud på sidste omgang, og forsøgte at gå med da Holland angreb fra bagfeltet. Var lidt tung at se på, men hold ok fart ind i mål. Vil givet være bedre med den udblæsning i kroppen og sidder godt til fra start.

9 Diablo Toft har ikke vundet i 15 starter i denne sæson, men alligevel bliver jeg ved med at fremhæve hesten. Har vist langt bedre form i de sidste starter end resultaterne viser. Gik kanon i derbyweekenden fra håbløse positioner. Gangen efter fandt den ikke rundt i Århus, men tog andenplads trods galop. Senest forsøgte Bent Svendsen at køre med i kampen om position på sprint og det blev galop. Distance og startmetode passer bedre nu og lige pludselig sidder den der.

5 Belmondo Simoni slider heller ikke vindercirklen op, men har også vist form i sine seneste starter. Sad senest godt med ved inderbanen og var ikke langt efter 10 Bi Quito over mål, og var faktisk før Daydream Beliver den dag. Er nok en triochance i første omgang, men et bud til dem som garderer bredt.

6 Diva Sisa gik godt i Hoppe Derby Consolation, hvor hun var med i hårdt tempo det første stykke vej, og havde stadig kræfter til top 3 placering. Var siden ude i amatørløb med Dennis Kristiansen var hun skuffede lidt som fjerde efter et godt løb.V4-4 / 4. Løb - 2550 meter autostart

Det er ikke så tit vi ser 2550 meter autostart, og det kan give en ekstra dimension til løbet og taktikken. Walkman June var småt overlegen senest, men hvordan klarer han yderste spor 8 nu.

A-chancer: 8-4-9 B-chancer: 1-5-11-6-3-7-10-2

8 Walkman June er en god hest og trives med professionel i vognen. Blev senest kørt til spids ud af første sving, men blev overrasket af Worstnightmare med en kilometer til mål. Gik udvendigt i sidste sving og vandt ganske let. Har tidligere vundet løb fra bagfeltet også, så er ikke afhængig af at sidde med helt fremme. Finder Kent Friborg en god rygposition har han igen stor vinderchancen.

4 Henbianca Boko leverer den ene gode præstation efter den anden, og tager gode præmier hver eneste gang. Trives med rygløb og har en giftig kortspeed. Kommer tilbage efter pause siden derbyweekenden, og spørgsmålet er om hun kan mangle en udblæsning mod konkurrenter fuld form. Har tidligere vundet på langt løb, så ingen fare med distancen.

9 Batman S H kommer også igen efter pause, men det har tidligere bekommet hesten vel, blandt andet ved senest sejr, som var efter 2,5 måneds pause. Har været godt gående siden det komme comeback, hvor kredsen omkring hesten havde rettet nogle småting. Klarer også distancen og er et naturligt kryds i V-spillene.

1 Camble Flame fik mange penge på en gang da hun vandt Preben Munchs Mindeløb. Gik godt første gang efter det i højere klasse i Aalborg. Har siden været i stayerløb på derbydag og i montéløb hvor det ikke er blevet til placeringer. Det ligger jeg ikke så meget i, og fra godt spor kan Birger Jørgensen give hesten et godt løb i inderbanen og snige med til trioplacering.

5 Ecupos Charlie er jeg helt sikker på klarer distancen, men det har ofte været i lidt enklere konkurrence han har gjort sig bemærket. Leverede en stærk sidste runde forrige gang på Lunden. Sad som sidste hest med en omgang til mål. Arbejdede stærkt i sporene den sidste runde og var bare en længde efter vindende White Russian over mål. Kan have lidt let til galop, så mere end outsider bliver han ikke.

I samme åndedrag som Ecupos Charlie kan nævnes 11 Bjarne B P, som i bund og grund er en rigtig god hest, og bedste udgave kan være en stor chance i løbet. Havde en god periode i foråret og tidlig sommer, men virker nu til at lede lidt efter formen. 6 Attack Photo tager små placeringer hele tiden, og gør det jævnt og stabilt. Han overrasker, hvis det bliver til meget mere her.