V4-analyse til Skive mandag d. 3. februar

Udarbejdet af Kim Nielsen.

Statistik: Spillet for 14.324kr. Vundet 13.865kr. TBP 96,8% Hitrate 14/46.


V4-forslag (reservehest i parentes)

V4-1: 2 (1)

V4-2: 7-5-8-2 (1)

V4-3: 8-7-6-4 (3)

V4-4: 9-6-4-2 (5)

Pris: 128 kroner
Spil V4-ekspertspillet direkte hos Derby25
Spil V4-ekspertspillet direkte hos Dantoto

LD-forslag

LD-1: 8-7-6-4

LD-2: 9-6

= Otte kombinationer
Spil LD-ekspertspillet direkte hos Derby25 for 5 kr. pr. kombination (totalt 40 kr.)
Spil LD-ekspertspillet direkte hos Dantoto for 10 kr. pr. kombination (totalt 80 kr.)


Printvenlig version


V4-1 / 1. løb

Her genforenes René Kjær med Elegant C N, der senest gik sit bedste løb. Den bliver min ugarderede i denne V4-omgang, da jeg ikke ser den tabe det her løb fejlfrit.

A-chancer: 2 B-chancer: 1-6-4-8-3 chancer: 5-7

2 Elegant C N startede karrieren med tre sejre for René Kjær. Efter skiftet til Bent Svendsen forsatte den med sejr i første start for sin nye træner, men derefter kom der lidt grus i maskineriet med to galopper. Senest fra bagspor kørte Svendsen frem indvendigt. Med 600m igen kom han ud i andet spor og kom frem til de forreste i opløbssvinget. Ind på lige bane eget angreb, hvor den gik forbi Indi di Quattro, men hvor der var for langt frem til førende Rexine, der går fra sejr til sejr. Det var ny rekord med 1.15,8, og fra dette gode spor, er den en stor vinderchance. Får igen Kjær i sulkyen, da Svendsen er udelukket. Den har vist, at den går fra alle positioner, men jeg tror, at Kjær kører til spids tidligt i løbet, og så er det løb kørt.

1 Danny E P har gjort flere gode præstationer efter skiftet til Jeppe Juel som Ekstrabladshest. Senest fandt den dog ikke rundt i Aarhus, hvor det blev til galop. Gangen inden sikker sejr på Charlottenlund efter rygløb, og finder den de samme takter frem igen, er den med til at kæmpe om andenpladsen bag 2’eren.

6 Belmondo Simoni tog en fin sejr i Aarhus for to starter siden, hvor den afviste Estrella Sisa og Design Hastrup. Senest havde den bagspor, men fik en kort galop på, da den var ved at blive kørt i stilling på vej ind i opløbssvinget. Sluttede dog godt af derefter og gik forbi Elegant C N, der dog havde haft en større fejl på tidligt i løbet. Entre Hyrdehøj vandt før Eldorado. Har før gået godt i Skive, hvor den for tre starter siden var anden til Ebay Holmsminde på en 16-tid. Det rækker et stykke her. Ny kusk i Henrik Lønborg, der har kørt hesten tidligere. Den er trioaktuel her og er klar til at slå til, hvis favoritten skulle dumme sig.

4 Bella Princes har vist god form længe fra svære startspor. Har haft nr. 11 to gange og 12 senest inden for de sidste fire starter. Havde dog godt spor i Skive forrige gang, hvor den galopperede i første sving. Er godt inde i løbet, og får Friborg givet den et godt løb i det lille felt, så er den trioaktuel her.

V4-2 /2. løb

Som 7’eren gik sidst, er den mit klare førstevalg. Og til dem, der spiller gangekuponer, kan det være en blank. Hvis den bliver svaret op og havner i dødens, så kan det bane vejen for en overraskelse, så der er fire krydser på min kupon.

A-chancer: 7 B-chancer: 5-8-2-1-9-6-3-4 C-chancer

7 Alltherightmoves gik forrygende senest og fik en længe ventet sejr. Overtog spidsen efter 600m, og siden var den aldrig truet, hvor Airborn M fra vinderhullet var anden og Coutinho tredje. Gangen inden tæt på sejren i Billund, hvor Zoom Vise L fangede den på stregen. Blev kørt offensivt sidst fra spor syv, så det gør den vel i gen. Nås spidsen er meget vundet, men den går bestemt også fra ryg. Klart førstevalg her.

5 Denimcowboy startede jo i derbyet, men slog ikke helt til blandt de allerbedste i sin årgang. Har de seneste starter været med fremme til trioplaceringer, og sejren lurer lige om hjørnet. Senest kørte Knud Mønster sig til spids ud af første sving, og efter omgang fik den store Macro Star op udvendigt. Denimcowboy forsvarede sig godt og holdt favoritten stangen til midt i opløbet, hvor Denimcowboy holdt strålende hjem til andenpladsen før en så fin hest som Boris Simoni. Den er ret starthurtig, og den vil sikkert være med i spidskampen her, men hvad gør Michelle Mønster, hvis Kent Friborg trykker på med 7’eren? Spids eller vinderhullet – det ligner en ny topplacering til Cowboy-hesten her.

8 Cannon Flame viste for et par sæsoner siden, at den også kunne begå sig i Sverige. Men det sidste halve år er det ikke blevet til det store for den stærke og fartfyldte, men også ustabile hest. For to uger siden kom den tilbage efter pause. Havde anden række og sad i en dårlig ryg længe. Forbedrede sig i sporene, men fik trafikproblemer i opløbssvinget. Sluttede dog godt af, men på vej til en mindre præmie, blev det til galop mellem heste. Den så dog godt ud og viste god fart, men har her et svært spor 8. Den er en stor outsider i det her felt, som skal krydses tidligt,

2 Act Cool gør det jævnt og stabilt med placeringer i top-4 næsten hver gang. Hestens store udfordring er den manglende starthurtighed. Den sidder næsten hver gang langt tilbage, og så når den sjældent helt frem. Senest pænt med fra spor 1, hvor det, der lignede 3u, pludselig blev til 5u i ryg på en hest, der ikke løb fremad. Måtte derfor gå i sporene de sidste 600m, hvor den sluttede pænt af på afstand af Macro Star og Denimcowboy. Her er feltet ikke så stort, og fra spor 2 skal Kasper K. Andersen jo bare køre med fra start, så godt det går. Skulle der blive overpace på løbet, stiger chancerne, og går den en 15-tid som forrige gang, så er den igen med fremme i trioen her.

1 Bacardi har et godt spor til at få et snigerløb i inderbanen her. I fredags i Aalborg sluttede den godt af til tredjepladsen bag Vigan H S, men modstanden her er lige en tak bedre. Kan tage en god præmie, men svært at se den som vinder.

V4-3 / 3. løb

Et godt sprinterløb med fordel hopper, hvor flere af disse fordelshopper står godt til. Favorit bliver 7’eren, men efter to sejre i træk møder den bedre modstand her. Derfor garderes den med yderligere tre heste.

A-chancer: 8-7-6 B-chancer: 4-3-2-9-1 C-chancer: 5-11-10

8 Cinxia chocksejrede lige før jul i anden start efter lang pause. Gangen efter blev den lidt uforskyldt offer for noget tumult med 6-700m igen. Senest gik den et stort løb fra anden række i Aarhus, hvor den efter et løb i 2u engagerede favoritten Escape A P i opløbet og en overgang måske også var forbi. Morten Juul havde dog lige en ekstra polet i ærmet, og da han trak vattet på Escape A P, trak den en lille længde fra. Afslutningen var af bedste mærke for Cinxia, og jeg bliver ikke forbavset, hvis en lignende afslutning her kan give sejr. Spor 8 trækker selvfølgelig lidt ned, men som en af de hopper med fordel i løbet, så er den med helt fremme her uden uheld.

7 Dixi har gjort to fine præstationer på det senest, som begge har givet sejr efter den samme recept. Forrige start overtog den tidligt fronten og vandt let før Cherokee Heaven, der dog havde haft fejl på. Senest overtog den igen føringen efter 500m i en 12-åbning, og efterfølgende fik den favoritten Enjoy Banker fra samme stald op udvendigt. I opløbet kæmpede de to side ved side, men Dixi gav sig aldrig og vandt kort, men sikkert. Med spor 7 og flere starthurtige heste indvendigt for sig, bliver det ikke direkte spids her. Men mod ikke Søren Klitgaard forsøger samme taktik igen som de to sidste gange. Spørgsmålet er så, hvor meget det koster, og selv om den også er en af fordelshopperne her, så har den fordoblet sin præmiesum de to sidste starter. Tidligt bud her.

6 Catchy Spring kom senest tilbage efter lang pause. Sad midt i feltet, men blev offer for noget tumult på sidste langside, hvor den førende Colorado Laser galopperede. Sad pludselig sidst, og så var de forreste stukket af, hvor Entre Hyrdehøj vandt før Colorado. Den er perfekt inde i løbet blandt de fem fordelshopper, og den har før vist stor starthurtighed. Peter Frandsen kunne godt have sigtet indstillet på føringen her, men den går også fra ryg. En god chance i det her felt.

4 Caroline Lund frister normalt tilværelse i formløb for Kristian Juul, hvor den løber stabilt og jævnligt er i trioen. Nu er det sprint med fætter Morten Juul i sulkyen, så den kan sikkert nogle sekunder hurtigere end tiderne i programmet. Senest sad den fast i 2u opløbssvinget rundt, men kom med i angreb i ryg på Gentleman, som den fulgte helt til dørs på tredjepladsen, hvor Alanya vandt. Som fordelshoppe her er det en sjov fidus i løbet, selv om den kun sjældent vinder.

3 Ilyushin vandt forrige gang i Billund i noget billigere selskab end her. Senest spids i finalen i Vintergækken, hvor tillægshestene var for gode. Er ret starthurtig og vil få position fremme i feltet til en fornuftig præmie.

2 Mojo Star er i præmierække næsten hver gang. Senest sad den langt tilbage, hvor den sluttede godt af for Kasper Foget på afstand af vinderen Dollar Esterel. Har godt startspor her og kan iflg. træneren være rimelig hurtig fra start. Har aldrig vundet løb, men tager en ny god præmie her.


V4-4 / 4. løb

Her tror jeg, at løbet i første omgang ligger mellem 6 og 9, hvor førstenævnte sikkert vil sidde i front undervejs. Tager dog yderligere et par outsidere med på kuponen.

A-chancer: 9-6 B-chancer: 4-2-5-1-7 C-chancer: 8 (nr. 3 er udgået)

9 Cmynyewlollipop er en stærk krabat, som er vinderaktuel i ethvert løb, hvis den får brugt sine kræfter rigtigt. Senest blev den kørt ultra offensivt. Var overraskende hurtigt ude og tog spids og svarede stærke Billie Jean et stykke vej, inden denne pressede sig til spids. I stedet for at blive siddende i vinderhullet og vente på open stretch kørte kusken ud i dødens på sidste omgang og pressede stenhårdt på den førende. Fik faktisk et lille overtag rundt opløbssvinget, men helt naturligt ebbede kræfterne ud til sidst. Her bliver der ingen spidskørsel fra spor 9. Hvis den bliver kørt afventende, så kan den gå de sidste 700m i sporene, og så vil den fælde mange her – måske dem alle.

6 Umbra har gjort flere fine indsatser gennem længere tid. Senest blev det dog til startgalop, da den iflg. kusken var for ivrig, og så var den dag ødelagt. Gangen inden endte den i dødens i finalen i Vintergækken. Koblede grebet i opløbet, men havde intet modsvar for en stærkt afsluttende Beautiful Kiss. I et lille felt vil den sikkert blive kørt fremad tidligt, og skulle den nå spidsen, bliver den svær at tage ned. Tidligt kryds.

4 Batman S H stablede anden og tredjepladser i efteråret efter den havde chocksejret i sommers i Billund til 54 gange pengene før heste som Worst Nightmare, Charming Kiss og Torden. Seneste start var tilbage i november med ejeren i sulkyen. Sad 4u og afsluttede godt og tog mange længder ind på de to førende Amazone Shadow og Cmynewlollipop i opløbet. Kommer nu efter pause, men har før vist, at den er klar første gang. Med Jeppe Juel i sulkyen skal man se op for den her.

2 Dazzle Nock gik rigtig godt forrige gang. Er langsom fra start og havnede ned i feltet, hvor det efterhånden blev til en position som første hest i andet spor. Kom frem udvendigt på Denimcowboy og koblede kort grebet på denne i opløbet. På open stretch strøg Arkibal Tamsen forbi til sejr, medens Dazzle Nock blev anden i tæt kamp med også Nu Love SS. Senest spor 12 på sprint på Jägersro, hvor den ikke kunne følge Confusion Tårs i afslutningen, men løb ny rekord på en 14-tid. Vil tabe fra start her trods godt startspor, men skulle den få en god ryg at gå på, kan den være med fremme her.

5 Amanda B P gør efterhånden jævne og stabile præstationer. Var senest tredje efter en god afslutning bag Bette Nock og Henbianca Boko. Har ikke vundet i et par år, men kan tage en ny god præmie her.