V4-analyse til Skive mandag d. 3. marts

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 8.662 kr. Vundet 1.772 kr. Hitrate 5/29. TBP 20,5%.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 1-6-2-7

V4-2: 6-4-7-3-5

V4-3: 4 Bravour Torkdahl

V4-4: 6-11-7-5-9

Pris: 200 kr.

Spil ekspertspil med Derby25

Spil ekspertspil med Dantoto (vælg spil med Fast Track logo)Lunch Dubbel

LD-1: 4 Bravour Torkdahl

LD-2: 6-11V4-1 - 2060 meter autostart

To fine heste for klassen vender tilbage efter pause, og skal dyste med to som kommer med friske løb i kroppen, og så er det evindelige spørgsmål slår form klasse?

A-chancer: 1-6-2-7 B-chancer: 3-9-5-4 C-chancer: 8

1 E Norway Is My Way kunne ikke udnytte spor 1 for to starter siden her i Skive, hvor den også startede fra position. Havnede langt nede, men begav sig fremad som første hest i andet spor, og gik frem og lagde tryk på den førende Joker Newport. Kunne ikke gøre det færdigt, og måtte slippe med 3-4 længder ind mod mål, men var endog godkendt efter tungt oplæg. Senest blev alt forkert i Århus, hvor indledningen blev alt for langsom, og der kom en galop da Bjarne Jeppesen ville gå med da der kom heste i bedre fart - glem den start. Havner sikkert langt nede igen fra dette startspor, men har vist 1.16-fart på distencen og virker som en reel hest, og det rækker til at være førstevalg her.

6 Ebay Holmsminde viste gode ting før en løbspause på tre måneder som anpartshesten nu vender tilbage fra. Har startet autostart en enkelt gang tidligere, og virkede bare normalt hurtig fra spor 1 på sprint her i Skive, som ikke er det optimale. Kan sandsynligvis køres til position fra spor 6 her. Sluttede 2019 med en fin sejr, hvor Knud Mønster kørte til spids i første sving i voltestart. Satte selv fart på ned ad sidste langside, men blev presset hårdt af Belmondo Simoni og Lonely Lily ind mod mål, men holdt sig akkurat foran. Har vist sig stabil og driftssikker, hvilet og rækker her.

Efter lidt opstartsvanskeligheder har der været fremgang at spore og 2 Livi Option efter skiftet til Pauli og Kenneth Andersen. Så klart bedre ud i travet senest, og det noget af de vi holder øje med netop med denne hest. Sad udvendigt på Joker Newport i ren bumletogsfart. Det blev kørt stærkt de sidste 600 meter og Livi Option fulgte rigtig godt med. Kunne holde Cæsar P P fra vinderhullet fra livet i kampen om andenpladsen. Fortsætter fremgangen her kan det være et V4-kryds til dem som garderer.

Store 7 Astronaut vender tilbage til løbene efter pause siden august sidste år. Har viste god fart, men har også været lidt op og ned i sine præstationer. Vandt let fra spids d. 29/7 efter at have lukket sidste kilometer i 1.16,0. Er givet veltrænet til comebacket, men spørgsmålet er om den store hest kan mangle et løb i kroppen for at være helt oppe i omdrejninger.

3 Cru Classe er ganske hurtig, men også ustabil, hvilket galop i de seneste tre starter vidner om. Løb og kiksede i travet hele vejen rundt næst senest i forsøget på at nå frem til Livi Option. Holdt pæn fart, men virker ikke helt rytmisk. Senest prøvede kredsen omkring hesten nyt udstyr, men det gav heller ikke et fejlfrit løb. Typisk outsider til en trioplads i fejlfri udgave.

9 I Love Champagne har set godt i opvarmningerne i hver start for Rolf Jørgensen, men det har endnu ikke udmøntet sig i den rigtige topplacering. Den unge amatørkusk er nu ved at kende hesten, og fra spor 9, kan parret få et interessant rygløb, som kan bringe dem frem i triorækken. Blev senest kørt til spids, og tog siden imod E Norway Is My Way, og var slået allerede ved indgangen til sidste sving. Faldt noget fra til slut, og skal være bedre her.V4-2 - 2060 meter autostart

10 deltagere mødes i den laveste klasse indenfor V4-spillet, og det er et løb som kan kalde på garderinger, hvis ikke man tror Morten Juul slår til med staldskriget fra senest. Den får førstevalget, men jeg føler mig ikke sikker.

A-chancer: 6-4-7-3-5 B-chancer 2-9-8-10-1

6 Easycomeeasygo S var der mange positive efterretninger senest, og hesten leverede også en stærk præstation efter en ikke ubetydelig galop - var meget tæt på at være over de tilladte 100 meter. Kom siden frem til feltet igen, og gik indvendigt men fandt ud i andet par udvendigt med 900 meter til mål. Kunne ikke helt holde ryg på Dancing Dilli i sidste sving, og blev aldrig en reel trussel, men fik klart godt for indsatsen efter galop. Traver hun hele vejen kan karrierens første sejr komme her.

4 Eagle Langborg fik overstået sin maidenssejr senest i Odense. Sad den første omgang som første hest i andet spor, hvilket blev til andet par udvendigt med 1000 meter til mål. Angreb med 500 meter til og satte tryk på den førende, som kort blev nedkæmpet ned gennem opløbet. En præstation som gav plusser i min bog, og er med fremme igen.

7 Gracious Sisu gik rigtig fint ved sejren d. 20/10 i Odense. Trykkede sig til spids i 1.13 fart de første 500 meter, og siden 1.16,5 den første kilometer. Fik aldrig rigtigt fred i spidsen, og leverede en rigtig fin indsats. For et par uger siden præsenterede Gordon Dahl en anden sæsondebutant i Flirting Diamond, som var klar og velforberedt direkte, og mon ikke Gracious Sisu er det samme.

3 Freja Skovsende har taget andenpladser i sine første to starter, og ligner en hest som har sparet sammen til første sejr. Sad godt med i ryg på førende senest, men det gik galt da denne stoppede op på vej ind i sidste sving. Morten Friis fik sig dog snoet fri og sluttede pænt af indenom, men kunne aldrig nå mere end andenpladsen bag Flirting Diamond, som var kommet væk på det rigtige tidspunkt. Vinder snart løb.

5 Aqua Photo N kom forrige gang tilbage efter et par måneders løbspause, og Anders Pedersen havde ambitioner med sin hest direkte. Gik i kødet på Eldon Neergaard, som sad i spids, men løb sig træt i forsøget på at knække denne. Holdt dog pænt ved til tredjeplads. Senest så hesten godt ud i opvarmningen, men det blev til galop i sidste sving da hun tabte travet. Holder hun sammen på kadencen har hun fart til at blande sig.

2 Feeling Fat fik Jeppe Rask afsted fra start senest, men hesten så meget let ud også i afcantringen, og løb på kanten af pasgang hele tiden. Det endte dog også med en galop ud af første sving. Fulgte siden pænt med på afstand, men det kræver, at han bliver lidt mere sikker i aktionen, hvis første sejr skal komme.V4-3 - 2060 meter autostart

Bravour Torkdahl har været rigtig fin i sine to første starter hos Morten Juul, og hattricket kan komme i hus her. Bent Svendsen vil sikkert gerne stikke en kæp i hjulet med Arkibal Tamsen og Lilian Uglebjerg kommer med en ny spændende svensker.

A-chancer: 4-6 B-chancer: 3-1-2-8-5 C-chancer: 7

4 Bravour Torkdahl har været velgående i sine to starter for Morten Juul. Første gang kunne hun uden de store problemer slå Destiny S og sarek i Århus. Havnede udvendigt på Boris Simoni ud af første sving senest i Aalborg. Holdt jævn fart og kilometeren blev rundet på 1.15,0 inden tempoet blev sat op igen ind i sidste sving. Nedkæmpede kort men sikkert den førende via 1.12,4 de sidste 600 meter. Holder hun samme niveau her kan hun være buddet på dagens ugarderede.

Lilian Uglebjerg præsenterer en ny spændende hest i 6 Freddie Silvåkra, som kommer tilbage efter en løbspause på godt et år. I sin seneste start i Sverige på Solvalla, tog hesten uden problemer spids fra spor 4 i voltestart, som ellers kan være lidt vanskeligt, og førte siden til let sejr via 1.14,1 den sidste kilometer. Har gået et enkelt prøveløb, hvor hesten så godt ud, og er klart en af dagens mest interessante startere.

3 Arkibal Tamsen sad med i ryg på den førende Boris Simoni i samme løb. Tabte en halv længde i temposkærpningen i sidste sving. Blev trukket på tværs af banen og forsøgte angreb uden at blive en trussel. Måtte se en godt afsluttende Aqua Photo snuppe tredjepladsen kort før mål, men var dog stadig godkendt. Har vist sig starthurtig for Bent Svendsen, og kan igen køres til inderbanen til position og tage en trioplads derfra.

1 Aayla T Dream har det perfekte startspor til sin mission. Sidder direkte ved inderbanen og skal derfra arbejde for en trio plads. Var senest med i ryg på Dazzle Nok, som fik lov til at bestemme tempoet, og gjorde løbet til at speedeopgør. Hun måtte slippe taget lidt midt på opløbet, men holdt dog ganske ok ved.

2 Amanda B P er inde i en fin periode, og sluttede pænt af efter roligt løb i inderbanen senest. 8 Amazone Shadow og 5 Baron Westwood gør det godt i lidt enklere selskab. Rækker vel knapt til sejr her, men kan bekræfte form og tage en ny præmie.V4-4 - 1600 meter autostart

En blandet landhandel lukker V4-spillet og der kan igen være brug for godt med garderinger. 6 De Light har leveret godt i sine to seneste starter, og får den baggrund vindertippet.

A-chancer 6-11 B-chancer: 7-5-9 C-chancer: 2-1-10-4-8-3

6 De Light sad i rygpositioner i andet spor senest. Kom perfekt med ud i angreb bag D A D Flamingo ind i sidste sving senest, og kunne fortsætte i eget angreb da D A D Flamingo forsvand med galop i opløbssvinget. Jeppe Juel fortsatte derefter lige frem, og længe førende Eddie blev et relativt let bytte. Gangen før sad han med ved inderbanen i rigtig godt besat løb. Kom med ud til angreb på vej ind i sidste sving, og sluttede rigtig fint af mellem venner og fjender ned gennem opløbet. Passer tempo og positioner skal det være en solid chance her.

11 Echo Renka kommer tilbage efter en velfortjent vinterpause. Sled lidt med travet ind i mellem i fjor, men kæmpede godt på og det virkede som om han stille og roligt blev lidt bedre fra start til start. Sad ved senest sejr i tredje indvendigt, men gik ud overtog kommandoen ind i sidste sving. Tabte travet og måtte geare, men formåede trods det at komme tilbage og vinde løbet. Klar en hest med kvaliteter i dette felt.

7 Livi No Panic var som forandret senest for Christian Lindhardt, og kunne føre rundt om. Gik i jævn fart og sikrede sig 2-3 længder til de nærmeste konkurrenter i sidste sving da Lindhardt kørte én gang til. Er kommet lidt langt ud på vingen denne gang, og det er op til bevis, at præstationen senest ikke blot var en enlig svale. Kan være hurtig fra start, og der spændende hvordan kusken ønsker at udnytte denne kompetence.

5 Bentley Bratajka kom tilbage senest og var ude efter vinderhullet bag favoritten badlands, som åbnede 500 meter i 1.12-fart. Var træt til slut og måtte lade et par stykker gå forbi til sidst. Formoder hesten er gået frem med det løb i kroppen, og hun kan være hurtig fra start, og trives på distancen. Triochance hvis hun er gået frem med løbet i kroppen.

9 Swingit fangede vinderhullet bag Elephant senest i Århus. Kunne ikke helt følge i sidste sving da Capra lagde tryk på den førende. Holdt dog farten tilfredsstillende uden at kunne holde tredjepladsen. Spor 9 kan være sjovt i dag, og kan Knud Mønster snige sin hest med igennem, så kan formen række til en lille triochance, men er næppe aktuel for vinderspillerne.