V4-analyse til Skive mandag d. 14. oktober

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 4.738 kr. Vundet 1.076 kr. Hitrate 2/17. TBP 22,7%.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 7-9-3-5-1

V4-2: 5-4-1-8-6-2-3-7

V4-3: 5 Dreamcatcher K J

V4-4: 6-4-3-9

Pris: 320 kr.V4-1/1. løb - 2000 meter voltestart.

Kortene er godt blandet i den indledende V4 afdeling. Lykkes det for Jeppe Juel at styre D A D Flamingo rundt i trav, eller kommer hestene fra tillæg ind i kampen.

A-chancer: 7-9-3-5-1 B-chancer: 8-4-6-2

7 Holland viste sig fra sin bedste side senest her i Skive. Sad langt nede i feltet i et løb, som blev kørt i høj fart. Kom i et stærkt angreb ned ad sidste langside, og var fremme udvendigt på Bi Quito på vej ind i sidste sving. Nedkæmpede sikkert denne, og viste god styrke. Kommer tilbage efter små fire ugers løbspause, men hr kvalitet til at vinde løbet, hvis formen er intakt.

9 Desmond Toft gør det hele tiden jævnt og stabilt, og har taget fire sejre i denne sæson. Indtrykket er at han trives godt med rygpositioner, hvor han ikke skal lave så meget undervejs. Forrige gang fik han et løb helt efter travsportens ABC. Tidligt til spids, slip til vinderhul og perfekt angrebsplads ind på opløbet. Senest var der ikke så meget tryk i ham i Billund, men han virker som en humørhest. Er humøret på top er han med fremme igen her.

3 Elvis Bork havnede senest udvendigt på Epoke Pi. Lignede en hest som havde koblet greb på denne ind på opløbet, da Epoke Pi så svarede med galop. Kunne siden ikke svare Elegant C N og Elenora som fik plads fra vinderhullet. Holdt dog ganske ok ved. Får nu Kasper K. Andersen i sulkyen og så skal man være OBS i øjeblikket.

5 Epsilon Pi har startet lidt sporadisk henover sommeren, men har i glimt vist gode ting. Senest sad den i spids, hvor den løb lidt urutineret. Gik ellers rigtig godt fra spids tidligere på året i Aalborg. Har kapacitet til at levere en mindre overraskelse, hvis han tager sit potentiale ud.

1 D A D Flamingo var langt om længe fejlfri senest, og så resulterede det som ventet i sejr. Havner trods det lidt langt nede i seedningen, men han kan stadig ikke være mere end en outsider. Har fart og styrke men er ikke til at stole på. Gordon Dahl var efter sejren inde på at hesten skal have mere tro på sig selv, og det var et skridt i den rigtige retning.

8 Heinz B R er en rigtig lækker hest at skue. Har været i Norge henover sommeren og er kommet en klasse eller to højere op. John Friis gjorde comeback i sulkyen sidste løbsdag, og har fået smag for det igen. Er en fin hest, som kommer tilbage efter pause, og skal finde sig til rette i sin nye klasse i Danmark.V4-2/2. løb - 2060 meter autostart

Kortene er igen godt blandet. Heste som har vist god kapacitet, men også let til galop skal møde heste som har vundet deres første start i nulklassen og dermed nu skal op i klassen under 10.000. Klarer de det spring kan der være god chance til blandt andet Livi Onassis H M.

A-chancer: 5-4-1-8-6-2-3-7

5 Livi Onassis H M leverede et godt indtryk i sit prøveløb og debuterede bare en uge efter. Det betød, at Bent Svendsen kørte en rolig første kilometer efter 1.23,8. Der kom anderledes fart på ned ad sidste langside og de sidste 700 meter gik efter 1.16,1. Var en fin hest at se til, og kredsen omkring hesten holder den næsten lige så højt som gode Livi Oxford H M. Har fået en lille puster efter tætte starter og jeg tror han klarer næste skridt.

4 Leicester’s Trophy bliver dog en hård nød at knække hvis den er fejlfri, men det er det store spørgsmålstegn. Angreb godt fra tredje udvendigt sidst, men rullede på en galop i sidste sving. Var stærk fra udvendig position ved sejren i starten af september. Nedkæmpede her Elektra Bounce uden problemer og er nok vindere uden galop, men har galopperet i tre ud af fire starter.

1 Son Of Sizzling sad godt med i andet par udvendigt senest. Jan Dahlgaard forsøgte at dykke indvendigt i sidste sving men den manøvre endte i galop. Viste fart i sin første start, hvor den længe hang på stortalentet Erik. Har vist fart som rækker til topplacering i denne klasse.

8 Emil V P var som forvandlet da John Friis gjorde comeback og hoppede i sulkyen senest. Var først og fremmest fejlfri, og der var godt snit over hesten da parret lettede anker på sidste langside. Forsvandt væk til sikker sejr dog i enklere konkurrence end dagens. Er han gået yderligere frem med det løb i kroppen kan han ikke overses her.

6 Emil Lund løb bare 20 meter foran konkurrenterne i sin debut i Odense og vandt meget sikkert. Virker som en stor hest, der bør have udviklet sig med den start i kroppen. Anders Pedersen har præsenteret flere gode heste i de lave klasser i denne sæson, og det her kan være en ny. Konkurrencen skærpes denne gang, men jeg tror på god præmiechance.

Jeg runder af med også at nævne 2 Easycomeeasygo, 3 Elektra Bounce og 7 S A Photo. De har ligeledes gået godt i deres sidste starter, og kan heller ikke afskrives i kampen om top-3-placeringer. Alt i alt et vældig godt løb med meget jævnbyrdige chancer på papiret.V4-3/3. løb

To heste stikker lidt ud i dette felt. Dreamcatcher K J har været stærkt gående i de sidste starter, og med formen på top kan tredje på stribe komme her.

A-chancer: 5-1 B-chancer: 8-7-6-5-2-3-9

5 Dreamcatcher K J har ramt formtop og været rigtig god de sidste to gange. Forrige gang fangede Bent Svendsen Fivie Barosso ved inderbanen og så tog parret en god skalp der. Senest var det bare spids og slut i et autostartsløb i Aalborg. Klarer han voltestart igen tror jeg konkurrenterne får det mere end svært.

1 Bobbi Khan har fundet melodien efter sit comeback denne sæson. Har tidligere har aktionsproblemer, men det ser ud til hele tiden at blive bedre. Hang lidt på en line sidst, men sluttede godt af fra tredje udvendigt bag Cassius Crown. Vandt fra spor 1 og spids tilbage i juli og Rene Kjær vil givet forsøge at gentage det kunststykke her.

8 Lisa Marie E P var ude i noget af en sving om i sidste start i Aalborg. 1.10,2/500 for at svare spids, og siden 1.13,0 på kilometeren. Det satte sin spor, og midt på opløbet var der helt udsolgt. Her bliver det anderledes oplæg med voltestart og 20 meters tillæg, men hoppen har tidligere vist at hun også kan afslut efter rygløb. Spændende bliver det også med Birger Jørgensen i sulkyen.

7 Cotton Eye Joe har gjort det godt gennem en længere periode, men har ikke haft helt på sin side til at stryge helt til tops. Indledte ved inderbanen sidst, men gik ud som første hest i andet spor med 1300 meter til mål. Trykkede hårdt på den førende Be Loved B P i modvinden, og kunne overtage ind i sidste sving. Den offensive styring midtvejs hævnede sig dog til slut da Don Pedro og Djohnjohn kom susende i gode afslutninger. Cotton Eye Joe holdt dog godkendt ved og med løbsheld er han snart med helt på stregen igen.

6 Desavi D har endnu årets første sejr til gode, men præstationen senest viste at den snart kan være under opsejling. Mads Hviid Neilsen gav hesten et godt løb o angrebspladsen kom perfekt i sidste sving. Var dog ikke helt appelsinfri i travet op mod mål og kunne ikke køres for fuldt.V4-4/4. løb - 2000 meter voltestart

V4 afslutningen danner rammen om den første finale i Skive Amatørserie. Kortene er igen godt blandet, og der bliver brug for flere garderinger hvis man vil føle sig sikker.

A-chancer: 6-4-3-9 B-chancer: 5-1-7-2-8

6 Applaus Gardenia er nu ved at have nogle starter på sig efter lang lang pause. Fik et godt løb i sit comebackløb, og kvitterede med en fin andenplads bag Charming Magic. Var senest meldt i Skive amatørserie hvor propositionen ikke passede voldsomt godt, men den skulle starte for at have startret her i finalen. Nu står hun langt bedre inde i løbet, og jeg tror Martin Andreasen har haft løbet her i kikkerten gennem et stykke tid. Med løb i kroppen er hun en topchance nu.

4 Damse P D har masser af fart for sin klasse, men jeg synes ofte at hesten ikke virker helt som bedst. Brød ud i banen senest og løb ind i mellem meget skævt, hvilket koster både fart og kræfter. Er samtidig skidt inde i propositionen. Har dog kvaliteter hvis han er som bedst og kan løbe med helt frem.

3 Delgado vandt en indledende afdeling i løbsserien her tilbage i juni efter føring rundt om. Fulgte kort efter op med en ny sejr for Kent Friborg også efter tidlig føring. Den dag var Confusion Tårs blandt andet i det slagne felt. Jeg tror Vibeke Munk igen har sigtet indstillet på føring og vil sælge sig dyrt derfra.

9 Blachman kommer vi nok ikke uden om er klassehesten i feltet. Problemer har dog forfulgt den gamle årgangsstjerne de sidste par sæsoner. Kom tilbage senest efter en ny mindre pause, men viste forbedrede takter. Holdt godt ved bag Raket Brodde som tonsede rundt i topfart. Man skal være opmærksom på dobbelt tillæg her, men rammer Kristian Juul startet og tidligt får en ryg, så kan parret ikke afskrives.

5 Tristan J B veksler lidt mellem formløb, amatørløb og klasseløb og leverer fornuftigt ind i mellem. Gik en 1.16-tid som medløb for fire starter siden her på banen. Kan han vise noget lignende igen rent tidsmæssigt, så kan Jørgen B. Pedersen godt håbe på triochance.