V4-analyse til Klampenborg Galop lørdag d. 28. september

Udarbejdet af Christina Borreby.

Statistik: Spillet 7.702 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 43%. Hitrate 1/27Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 3-2

V4-2: 4-7-1-3

V4-3: 7-6-13-2-1-9-8

V4-4: 8-1-10

Pris: 336kr.


V4-1

Med debut til den dyrt indkøbte Dubawi-datter 2 Nascetta, er der lagt op til et spændende 2-årsløb, hvor favoritten 3 Prins Valiant må garderes.

A-chancer: 3-2 B-chancer: 4-6-1-5

3 Prins Valiant bliver med en absolut godkendt andenplads i debuten min favorit her. Vil være forbedret med rutinen og at løbet er 100m kortere bør være uden betydning. Kunne være et blankbud til den modige spiller, med det er farligt i 2-årsløb.

2 Nascetta bliver et meget spændende bekendtskab her og formentlig et navn, vi vil høre i fremtiden. Blev købt for 520.000 euro og har en imponerende afstamning. Lever hun op til denne i sin debut, bør hun vinde, men flere af trænerens 2-åringer har ikke været sat helt op første gang ude. Må regnes som en vinderchance alene på klassen.

4 Tony Soprano tabte lidt fra start senest og lå nede i feltet, men kom godt op i svinget, hvor en udvendig rejse kostede lidt kræfter. Blev ikke bedt om så meget siden, og med debuten overstået, kan der vente en god top 3 præstation fra den velafstammede hingst her.

6 Matchoffice vurderes af træneren selv som den bedste chance af sine to. Familien løber godt i blød bane, og har man plads på bonnen, så se op for Søren Jensens debutant her. 1 Totally Convinced har fordel af rutinen og har været i storløb i de seneste starter. Kan bedre være trioaktuel i dette selskab og får lidt mere distance denne gang.V4-2

Et svært handicap, hvor mange har chance. 7 Heart Of Stone kommer med to sejre i træk, mens 4 Valde er tilbage på kort distance og står bedre til, end sidst de to mødtes.

A-chancer: 4-7-1-3 B-chancer: 8-6-5-2

4 Valde så blændende ud på Fyensløbsdagen, men fik aldrig løbet sig ind i løbet, og den start skal glemmes. Er nu sænket i tal og møder både 7 Heart Of Stone og 1 Lord Of Dublin på noget bedre vægtbetingelser end tidligere, hvor han var kort bag dem. Tilbage på 1400m er han en fin vinderchance.

7 Heart Of Stone har virkelig fundet takterne i de seneste starter og kommer med to sejre i træk. Er gået op i tal, men har kapacitet til videre udvikling og de 1400m passer ham perfekt. Fortsætter den gode stime og trives han i banen, er han også et oplagt vinderemne.

1 Lord Of Dublin er inde i en super sæson og skal her svare sit højeste formtal til dato. Går med høj vægt og i blød bane, kan det måske koste sejren. Formen kan bære det, men historisk set har han ikke vundet med høj vægt. Må med på de større bonner og i trioen.

3 All Or Nothing løb ikke som bedst senest, men må ikke overses her. Kommer ud på favoritdistancen 1400m igen, og tog i fjor to sejre hen på efteråret. Præstationen i forrige start må huskes og han har en fin outsiderchance i et åbent løb.

8 Not Today har fire flotte sejre i år, hvoraf tre af dem er på supersprintens 650m. Vandt på 1200m tidligere på sæsonen: De 1400m er til den lange side, men en trioplacering er inden for rækkevidde.

6 Sliceoflife har i glimt vist, at han stadig kan, og er nu gået lidt ned i tal igen. Kan overraske, hvis han har lysten på dagen.

Mindre chancer til 2 Mr Oban, der normalt elsker Klampenborg, men foretrækker en lettere bane, og 5 Danish Design, der gik godt i sin seneste start, men har nu haft 2,5 måneds pause.V4-3

Et uhyre velbesat handicap, hvor spillerne reelt kommer på opgave. Har man råd, bør man lukke afdelingen, da ingen er uden chance. 7 Donatella gjorde god figur senest og 6 Melissa Jordan kan være en luring.

A-chancer: 7-6-13-2-1-9-8 B-chancer: 15-11-3-12-4-10-14

7 Donatella kæmpede sig til en flot tredjeplads senest efter en flagstart, hvor hun var langt bag vinderen, da starten gik. Hentede mange længder og sluttede godt af. Med lignende præstation, vinder hun dette løb.

6 Melissa Jordan imponerede med flere gode løb i træk på Klampenborgs græs, og vandt let og overlegent. Har siden været på andre baner uden samme resultat. Var kort slået i forrige start og holder formen ved, har hun ny vinderchance her med fordel af tre kilos lærlingelettelse.

13 Saw Box Carlras kommer tilbage på 1600m, som han trives bedst på, og er inde i en super sæson. Rides her af velridende lærling, der tager tre kilo af, og det bør række et stykke vej. Plejer at kræve en stærk rytter, men løber med fin chance.

2 Iwannabetheonlyone vandt overlegent på 1600m tidligere på sæsonen efter en tæt start få dage før. Kan bedre end senest og genforenes her med rytter, der har et godt tag på hesten. Er gået ned i tal og har fin trio og vinderchance.

1 Zacapa har gået godt i de seneste to starter på Klampenborg og får denne gang 200m længere distance. Er starthurtig nok til at drage fordel af indvendigt spor, men i blød bane kan det være en ulempe rundt svinget med 15 heste i feltet. Trioaktuel.

9 Barnaby har haft et par uheldige starter. Blev redet offensivt senest i blød bane med høj vægt, og det kostede kræfter. Med bedre disponering af kræfterne her, må han ikke glemmes af spillerne, da både baneforhold og distance passer ham godt.

8 Vintage Quality vandt maidenløb på Klampenborg for et par starter siden og fik sit tal ud fra den præstation. Har siden haft det svært i et par handicaps, og det er svært at vurdere om det skyldes tallet. Så ud til at trives på Klampenborg og bliver en outsider her på samme distance.V4-4

Ti fine hoppe skal dyste her, hvor 3-årige 1 Meringue kommer med to sejre i træk, men nu møder ældre heste. Har stor kapacitet og kan være et modigt blankbud, hvis man tør gå udenom heste som 8 Rosa og 10 Lea.

A-chancer: 1-8-10-7 B-chancer: 4-2-9-5 C-chancer: 3-6

1 Meringue har vundet på besnærende vis to gange i træk, efter veldisponerede ridt af Carlos Lopez, som har god pacebedømmelse og et godt tag på hesten. Vandt trods trafikproblemer i opløbet sidst, og går formentlig mod Norsk Oaks. Møder ældre heste her, men får lettelse og bør ikke få problemer, trods skærpet selskab.

8 Rosa har virkelig ramt formen nu og er blevet bedre til at hænge på fra start. Trives godt på den lange distance og har yderligere fordel med lidt at træde i. Vandt samme løb overlegent med samme jockey i 2017. Vinderchance.

10 Lea har været udenlands i de seneste starter, og går normalt bedst på Klampenborg. Har en tredjeplads i Fawzia Stakes som bedste resultat i år, men kommer for første gang på stayer distance på Klampenborg i år. Var tredje i Derbyet i fjor og bliver kun bedre med lidt at træde i. Trio og outsiderchance.

7 Cattleya gik et godt løb senest og trives godt på distancen og med noget at træde i. Er et kilo bedre inde end 8 Rosa end senest og det kan betyde vigtige længder i blød bane og på lang distance. Vil være med helt fremme.

Også outsiderchance til 4 Seraphina, der i forrige start gik et fint løb på 2200m i blød bane på lige vægt med en hest som Coat Of Arms, og nu er sænket to kilo, samt 2 Broadway, der var forbedret senest og nu står to kilo bedre til overfor 8 Rosa, som hun kun var få længder bag senest.