V4-analyse til Klampenborg Galop lørdag d. 19. oktober

Udarbejdet af Christina Borreby.

Statistik: Spillet 8.278 kr. Vundet 3.848 kr. TBP 46,5%. Hitrate 2/29Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 1-3-4-6

V4-2: 7 My Little Sister

V4-3: Alle 12

V4-4: 2-3

Pris: 192krV4-1

Et lille felt hvor 7 Stellar Jet og 3 Watch Me Dance skiller sig ud på formen og har fordel af distancen. 4 Barnaby er gået to klasser ned og kan være løbets outsider.

A-chancer: 7-3-4-6 B-chancer: 2-7 C-chancer: 5

7 Stellar Jet var med på stregen sidst har været meget stabil i seneste starter, trods distancer fra 2400-1300m. Ser ud til at have fordel af kortere distance. Bærer lav vægt i blød bane og har god chance her.

3 Watch Me Dance kommer med med top-3-placering fra de seneste fem starter og er svær at skille fra ovenstående. Er lidt dårligere inde kilomæssigt end sidst de to mødtes. Vandt på 1200m tidligere på sæsonen og vil være i afgørelsen.

4 Barnaby har stået højt i tal meget af sæsonen og kommer nu ned i lav klasse. Tackler høj vægt uden problemer og rides af dygtig lærling, der tager tre kilo af. Præstationen senest bag formstærke heste var godkendt og bør række et godt stykke i dette selskab. Outsiderchance.

6 Lomax vandt en overlegen sejr i forrige start og formen rækker til fremskudt placering her. Trives godt på Klampenborg og tackler blød bane. Har ikke vundet løb på 1200m endnu, men har flere tætte placeringer. Har fordel af fire kilos rytterlettelse og bør med på kuponen.V4-2

Flere af to-åringerne i dette maidenløb har nu fået formtal, og udfra det at bedømme, står 7 My Little Sister bedst til her. Med flere fine præstationer bag sig, er hoppen et fint blankbud, men det er altid modigt i 2-årsløb og krævende bane.

A-chancer: 7 B-chancer: 6-4-3-2-5-1

7 My Little Sister er på papiret vinderen her og kommer med gode meritter fra storløb. Trives på banen og distancen. Blød bane afholder hende ikke fra at slutte stærkt af og meget tyder på, at hun kan aflægge maidentitel her.

6 Khal Drogo var meget velgående senest, men løb lidt tør for kræfter med 200m til mål og blev ikke redet fuldt hjem. Kan have fordel af kortere distance og har man plads til et ekstra kryds, skal han med som en outsider.

4 Stoneeye’s Kitten har været udenlands i storløb de seneste to starter. Var velgalopperende på de mindre våde sommerbaner, men stort slået i blød bane senest. Har tre andenpladser med sig i år og vil være med fremme her.

Søren Jensen to deltagere 5 Mancini og 2 Totally Convinced har ikke overbevist endnu, men forbedrer sig lidt for hver gang og kan være der når som helst. 5 Flying Ms Spectra var kun 5,5 længde bag Laban og Prins Valiant i forrige start og senest løb på dirt skal glemmes. Triochance.V4-3

Et meget åbent handicap, hvor man med fordel kan lukke afdelingen. En håndfuld af dem skiller sig ud på seneste præstationer, hvor 7 Easter Surprise virkelig har fundet formen her i efteråret.

A-chancer: 2-7-3 B-chancer:4-8-11 C-chancer:

2 Easter Surprise kommer med stærk form og jagter hattrick her. Det 1400m passer ham godt og han tackler de bløde efterårsbaner godt. Møder flere af konkurrenterne på hårdere vægtbetingelser efter sine to sejre, men har fint startspor i et stort felt og det kan give et par længder.

7 Warp Core trives også godt med noget at træde i og var helt fremme ved 2 Easter Surprise senest. Bedre inde vægtmæssigt her og ligner nærmeste udfordrer til sejren. Har klaret sig godt på sprinterdistancen i år og 1400m passer ham fint.

3 Screwbox Carlras pressede på de førende seneste rundt svinget og fik brugt kræfterne lidt tidligt. Er inde i en god sæson og slår favoritterne ikke til, er han med på stregen.

4 Miss Riverdance kan være en luring i løbet. Går rigtig godt på denne distance og bedste løb i år var for tre starter siden med udenlandsk amatørrytter uden stor erfaring på Klampenborg. Rides her af dygtig rytter, som kan sikre optimalt ridt og må være trioaktuel.

8 Iwannabetheonlyone gik et godt løb senest på 1600m og sluttede stærkt af. Kommer lidt ned i distance her og det kan måske koste sejren, men tackler den bløde bane og skal ikke afskrives.

11 Casinobutler DK kommer direkte fra storløb i Norge, men ser man på starten forinden, var han kort slået netop på 1400m i et maidenløb. Kommer her ud i et handicap og prøves med blinkers. Sjov outsider at have med på bonnen.V4-4

På tallet står 2 New Target som en klar vinder og imponerede med let sejr senest. Jeg vælger at gardere med 3 Admiralty Law, i et felt hvor flere heste er under udvikling.

A-chancer: 2-3 B-chancer: 4-1-7 C-chancer: 5-6

2 New Target imponerede med overlegen sejr i Auktionsløbet og den præstation er vurderet til et formtal på 80 af handicapperen. Ud fra dén præstation er han vinderen her.

3 Admiralty Law debuterede i storløb med en andenplads bag Radiant Carlras og fulgte siden op med sejr i Dansk Kriterium. Afstamningsmæssigt bør de 1600m passe godt og trods der nu talmæssigt er fire kilo mellem ham og favoritten, vælger jeg at tage ham med på bonnen også.

1 Palazzi er nært beslægtet med favoritten, idet de ikke bare har samme far med også samme moderlinje. En fin hest, der rummer udvikling og ikke skal overses, hvis man ønsker en sjov outsider på kuponen.

4 Laban er bror til den nu dobbelte Oaks-vinder Silverstone og de 1600m taler kun til hans fordel. Vandt på 1500m og viser som sin søster nok ikke fuld kapacitet på for kort distance. Har man plads, skal han ikke afskrives på kuponen.