V4-analyse til Klampenborg lørdag d. 26. oktober

Udarbejdet af Christina Borreby.

Statistik: Spillet 8.422 kr. Vundet 3.848 kr. TBP 45,7%. Hitrate 2/30Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 1-7

V4-2: 4-6-2-3

V4-3: 2-1-4-6-7

V4-4: 2-3

Pris: 160kr.V4-1

Flere af to-åringerne i dette maidenløb har nu fået formtal, og udfra det at bedømme, står 7 My Little Sister bedst til her. En hest som 7 Dane Bell er et interessant emne også, og kan være en fidus.

A-chancer: 1 B-chancer: 7-6-3-2-8-4-5

1 My Little Sister er på papiret vinderen her og kommer med gode meritter fra storløb. Trives på banen og distancen. Blød bane afholder hende ikke fra at slutte stærkt af og meget tyder på, at hun kan aflægge maidentitel her.

7 Dane Bell har jeg lidt fidus til. Gæster igen fra Jægersro og tacklede banen fint senest, kort bag Refueled, som viste 70 ved den lejlighed. Fik ikke med ufaldet at gøre i sidste start, som var første gang med blinkers, men ser ud til at trives godt på græs.

6 Stoneeye’s Kitten har været udenlands i storløb de seneste to starter. Var velgalopperende på de mindre våde sommerbaner, men stort slået i blød bane senest. Har tre andenpladser med sig i år og vil være med fremme her.

3 Khal Drogo var meget velgående senest, men løb lidt tør for kræfter med 200m til mål og blev ikke redet fuldt hjem. Kan have fordel af kortere distance og har man plads til et ekstra kryds, skal han med som en outsider.

Søren Jensen to deltagere 2 Mancini og 8 Totally Convinced har ikke overbevist endnu, men forbedrer sig lidt for hver gang og kan være der når som helst. 4 Flying Ms Spectra var kun 5,5 længde bag Laban og Prins Valiant i forrige start og senest løb på dirt skal glemmes. Kan være en triochance. Debuterende 5 Celtic Queen er svær at bedømme.V4-2

Et lille spændende felt skal afgøre V4-2 på en kort distance. 2 Sir Churchill er talvinderen, men har haft lang løbspause, mens en hest som 6 Persona kan være yderligere forbedret.

A-chancer: 4-6 B-chancer: 2-3 C-chancer:5-1

4 Nokengang har været udenbys i storløb de seneste starter, og kan bedre på hjemmebane. Står næstbedst til på tallet og får nu blinkers på igen, som ved sejren i Larchs Ærespræmie. De 1300m bør ikke være et problem og han bliver et knebent vinderbud.

6 Persona tog en fin sejr i sin skandinaviske debut efter fine resultater i Frankrig. Umiddelbart den hest i feltet, der har mest gavn af den korte distance. Kan bedre end seneste start på dirt og leverer formentlig endnu bedre med debuten overstået på Klampenborg.

2 Sir Churchill har haft 3 måneders løbspause og er blevet halsopereret. En fin hest, der ikke ville blive sendt ud, hvis ikke han var sat op til det af træneren. Er talvinder, men spørgsmålet er om han kan vise det i krævende bane og på kort distance. Outsiderchance.

3 Lea har bevist at hun tackler de bløde baner og kommer her ud på en anden distance end vanligt. Gik et stærkt løb på 1800m i Fawzia Stakes, hvor hun ikke fandt angrebsplads i opløbet og blot var slået 1 længde. Kan godt speede og skal ikke afskrives trods kort distance.V4-3

En åben afdeling hvor flere har god chance. 13-årige 1 Wyclef gav opvisning senest, og lignende præstation rækker til sejr her, men 2 Iwannabetheonlyone ser ud til at forbedrer sig og kan blive farlig her.

B-chancer: 2-1-4-6-7-5-3

2 Iwannabetheonlyone gik et godt løb senest på 1600m og sluttede stærkt af. Kommer lidt ned i distance her, men går en klasse ned og har rytter der tager fire kilo af. Står bedre til overfor 1 Wyclef en sidst de mødtes. Har vist at hun tackler blød bane og har form og fart til at vinde her.

1 Wyclef var en stor fornøjelse at se sidst på Klampenborg, hvor den 13-årige fighter vandt med 5,5 længde. Er nu sænket i tal og tilbage på Klampenborg, som han trives på. Har løbet med op på kort distance tidligere, og vil kæmpe med om sejren her.

4 Pitch Perfect tackler de bløde baner fint, og løber med fin chance i et åbent felt. Har gjort det godt på de kortere distancer på det seneste, men vandt tidligere på året netop på 1400m, og er endnu et vinderbud.

6 Barnaby kommer på kortere distance her og sidst han gik på 1400m, var han kort slået. Tackler blød bane og skal ikke overses i dette åbne felt. Det samme gælder 7 Zacapa, der var kort bag førnævnte på de 1400m.V4-4

På tallet står 2 New Target som en klar vinder og imponerede med let sejr senest. Jeg vælger at gardere med 3 Admiralty Law, i et felt hvor flere heste er under udvikling og kan overraske.

A-chancer: 2-3 B-chancer: 1-4-5-7 C-chancer: 6

2 New Target imponerede med overlegen sejr i Auktionsløbet og den præstation er vurderet til et formtal på 80 af handicapperen. Ud fra dén præstation er han vinderen her.

3 Admiralty Law debuterede i storløb med en andenplads bag Radiant Carlras og fulgte siden op med sejr i Dansk Kriterium. Afstamningsmæssigt bør de 1600m passe godt og trods der nu talmæssigt er fire kilo mellem ham og favoritten, vælger jeg at tage ham med på bonnen også.

1 Palazzi er nært beslægtet med favoritten, idet de ikke bare har samme far med også samme moderlinje. En fin hest, der rummer udvikling og ikke skal overses, hvis man ønsker en sjov outsider på kuponen.

4 Laban er bror til den nu dobbelte Oaks-vinder Silverstone og de 1600m taler kun til hans fordel. Vandt på 1500m og viser som sin søster nok ikke fuld kapacitet på for kort distance. Har man plads, skal han ikke afskrives på kuponen.

5 Tassmania kan være en fidus her, hvis favoritterne ikke slår til. Gik en flot debut og sluttede tredje 1,5 længde bag formstærke heste på Jægersro, der er sat til 78 i formtal. Tackler hun banen lige så godt som sin moder, Transsylvania, kan lignende præstation række langt her. En sjov gardering hvis man har plads.