V4-analyse til Klampenborg lørdag d. 2. november

Udarbejdet af Christina Borreby.

Statistik: Spillet 8.582 kr. Vundet 3.848 kr. TBP 44,8%. Hitrate 2/31.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 3-4-1-2

V4-2: 3-2

V4-3: 9-2-5-6

V4-4: 3-5-4-6

Pris: 256kr.V4-1

2-åringerne sættes på distanceprøve her i Basnæsløb over 1800m i et krævende underlag. Talmæssigt er 3 Acapello et oplagt blankbud, men på uprøvet distance, kan ingen afskrives her.

A-chancer: 3-4 B-chancer:1-2

3 Acapello kommer med det højeste tal i feltet efter flere stærke præstationer. Har mødt betydeligt hårdere modstand og startet storløb på Bro Park i de seneste starter. Kan være et fint blankbud.

2 Grey Flash har gået storløb i Sverige de sidste tre starter og mødt hård modstand. Var tredje i Lambada Cup syv længder bag en hest som Nocentsinkentucky. Har kapacitet til at være med på stregen her.

1 Matchoffice kommer også direkte fra storløb mod de bedste i årgangen, og får en fin opgave her. Gik godt i forrige start og tackler det bløde underlag fint. Har talmæssigt lidt at hente på favoritterne, men distancen kan vise sig at være en fordel.

2 Stoneeye’s Kitten vandt senest og så ud til at trives godt med underlaget. Møder lidt bedre heste her, men kan være med på formen og er en spændende outsider her på 500m længere distancen end senest.V4-2

Et 2-års maidenløb med flere debutanter, som er svære at sætte ind mod de mere rutinerede. 3 Gimme Love gik godt i forrige start, mens 2 Sir Macken er bedst inde på tallet. Jeg tager begge med på kuponen.

A-chancer: 3-2 B-chancer: 7-8-6-4-5-1

3 Gimme Love gik et stærkt løb i forrige start på Klampenborg, og har fordel af sit kendskab til banen, modsat 2 Sir Macken, der på tallet står bedst til. Ved andenpladsen bag beviste han, at han tackler blød bane og distancen er den samme her. Ligner hesten at slå.

2 Sir Macken har gode resultater med sig fra hjemmebanen på Jægersro, og har vist det højeste formtal i feltet. Første møde med græs i Gøteborg udløste en fjerdeplads, og han kan bedre. Tackler han underlaget, må han være med fremme her.

7 Wonder Why har nu overstået sin debut og kan som flere af Bent Olsens 2-åringer være meget forbedret ved anden start. Prøves med sidestykker her og kan overraske.

8 Tristan Torkdahl har været langt slået i et par starter på Jægersro og kommer nu tilbage på græs. Har mødt gode heste i samtlige starter og har rutine og kapacitet til at være med helt fremme her. Triochance.

De øvrige er debutanter, som er svære at sætte ind og må lures på dagen. 6 Fast Companion har været sat op længe, men har haft lidt setback. Interessant hest at følge, ligesom 4 Lannister, der er ud af mosteren til Prince Charming og har godt 2-års blod i sig.V4-3

Et åbent felt hvor en håndfuld heste skiller sig ud på formen, mens andre kan overraske. En af dem kan være 7 Gold Devisor, der går med blinkers på hjemmebane for første gang.

A-chancer: 9-2-5-6 B-chancer: 8-7-3-1-4

9 Easter Surprise vandt knebent foran 2 Warp Core senest og de to er svære at skille her. Er to kilo dårligere inde, men jeg ser fordel i ikke at bære for høj vægt i bløde bane. Der er stærk form på staldens heste og 9 Easter Surprise har stor chance for at tage et hattrick her.

2 Warp Core er en tæt udfordrer til sejren. Trives godt i blød bane og har vundet de fleste af sine 12 sejre på 1400m. Bærer topvægt og det kan være en ulempe i blød bane, men har intet problem med at bære det. Med på stregen.

5 Barnaby får ikke glæde af det kilo, han blev lettet efter sidste uge, men står mange kilo bedre til overfor 9 Easter Surprise end senest de mødtes på 1400m i blød bane. Behøvede givet løbet senest efter de mange aflysninger, og vil være tættere på her. Trio og outsiderchance.

6 Zacapa gik med høj vægt i lavere klasse senest og kunne ikke forsvare sin føring. Kommer nu tilbage i klasse 3 med behagelig vægt og står også bedre til overfor favoritten end tidligere. Har fin form og distancen passer godt til endnu en fremskudt placering.

Også outsiderbetonede chancer til 8 Pitch Perfect som har fordel af lav vægt og vandt på 1400m tidligere på året, dog i let bane, samt 7 Gold Devisor, der også tackler distancen og kommer med en fin placering på udebane og nu er skærpet med blinkers på hjemmebane.

3 Latzimas skal heller ikke overses i et felt hvor mange har chance.V4-4

Flere interessante chancer her, hvor en interessant outsider kan være 6 Moneytalks, der gør første start på Klampenborg i nyt regi. Kan den slå de garvede Klampenborg-specialister første gang?

A-chancer: 3-5-4 B-chancer: 6-10-1-9-7-2-8

3 Heart of Stone har haft en stor sæson og rummer givet mere udvikling. Bliver banen ikke blødere end i lørdags, har han en god chance her på 1400m, som han stortrives på. Står hårdere til overfor 5 Valde en da de mødtes tidligere, men har fordel har distancen og bliver min knebne favorit.

5 Valde sluttede stærkt af på 1800m senest og har været meget stabil hele sæsonen. Har ikke vundet på 1400m, men er aldrig langt fra. Tackler blød bane fint og det kan kompensere for den korte distance her. Møder blidere modstand og er svær at skille fra 3 Heart of Stone.

4 Screwbox Carlras har også stærk form og var ikke langt slået af gode heste på Bro Park senest. Går godt på Klampenborg og har her fordel af lav vægt i krævende bane, samt yderligere lærlingelettelse. Kan være en farlig outsider her.

6 Moneytalks er ny i Bettina Andersens regi og har resultater til at begå sig godt her, såfremt han trives på Klampenborgs græs. Kommer ud med behagelig lav vægt og formen fra præstationen senest i Breeders Prize Sprint på Øvrevoll bag gode heste bør række et stykke her. Sjov outsider.

10 All Or Nothing elsker normalt de 1400m og lidt at træde i, men var ikke med fremme senest under samme forhold. Kan bedre og skal ikke overses her. Fin triochance.

1 Mr Gunpowder kom slet ikke ind i løbet senest og det lader til, at der er en forklaring. Var meget stabil i præstationerne inden, og er han i orden på dagen, er han et fint trioemne her på de 1400m.

9 Mr Oban slog ikke til senest på samme distance, og har bedst resultater i lettere bane. Kan her være et triobud.