V4-analyse til Charlottenlund søndag d. 23. februar

Udarbejdet af Steffen Møllergård.

Statistik: Spillet 8671 kr. Vundet 7694 kr. TBP 88,73 %. Hitrate 14/43Printvenlig versionV4 forslag (reservehest i parentes)

V4-1: 3-4-1-6 (7)

V4-2: 4-3-6-9 (7)

V4-3: 6-4 (2)

V4-4: 3-6-1-4 (7)

Pris: 256 Kroner (128 kombinationer)

Spil ekspertspillet direkte hos Derby25

Spil ekspertspillet direkte hos Dantoto (vælg spil med Fast Track logo)Lunch Dubbel forslag

LD-1/3 løb: 6-4

LD-2/4 løb: 3-6

Pris: 120 Kroner. Rækkepris 30 kroner. (4 kombinationer)V4-1/1 løb. 2000 M. Snorestart.

Kan Diesel vinde sin første start efter en længere løbspause?

Chancevurdering

A-chancer: 3-4-1-6 B-chancer: 7-5-2 C-chancer: 10-11-9-8

3 Diesel. Giver jeg vindertippet trods en løbspause siden d. 23. november sidste år. Er en lidt sent udviklet hest, som trods sine fem år kun har syv starter bag sig. Gik mange topløb sidste år, men var uheldig at den tidligt mødte rigtigt gode heste som Cassius Crown, Elephant, Estella Sisa m.fl. Den havde nok fortjent mere end den ene sejr den fik i fjor. En Diesel i løbsform havde været et blankbud i dette løb. Men efter pausen, så vælger jeg at gardere Diesel med tre heste, som alle er i god løbsform. Diesel køres i denne start af Kasper K. Andersen, da Ken Ecce er ramt af en udelukkelse denne løbsdag. Skal følges tæt i træner kommentarerne op til løbet. Er hurtig fra start, og en sandsynlig spidshest i løbet.

4 Emma D. Vandt sin sidste start på Lunden trods den var rigtigt hårdt inde i løbet. René Kjær kørte også det klogeste løb af deltagerne i løbet. Han tog en rolig start, og kom efterhånden frem i fjerde par udvendigt med en omgang til mål. Angreb rundt sidste sving i raketfart, og da modstanderne havde brugt alle kræfterne i indledningen kunne den vinde en enkel sejr foran Eagle Simoni. Før dette havde den vist fine takter ved de to starter i Ålborg. Begge gange har den afsluttet stærkt fra køen i opløbet, hvor den har været i trioen med heste som E Norway Is My Way og Big Flirt. I sin sidste start i Århus galopperede Emma D kort efter starten. Men løbet blev også skæmmet af flere omstarter, som gav flere stressede heste. Med sin sidste præstation er den bestemt aktuel til V4 kuponen i dette løb. René Kjær søger nok et indvendigt løb og så kan den komme i stærk afslutning, som ved de forrige starter.

1 Eleanor Bounce. Har gået fire gode løb i regi Team Juul. I sin sidste start blev alt forkert, da Steen Juul ville forhindre at Eik Hindø fik gratis spids. Så den måtte i orkanvind åbne de første 500 meter i 14 fart, og kort efter fik den pres fra Come On Dings, så den måtte slippe. Selvom om den var træt i slutfasen, så holdt den farten fint i opløbet. Før denne start havde den gået tre fine løb i Århus, hvor den blandt andet vandt sin debut i nyt regi. Tjente 10.000 kroner ved sejren og mødte skærpet modstand starten efter. Der tog den spids fra starten af, hvor der var lidt kamp om denne de første 200 meter. Men Eleanor Bounce fik lov til sænke tempoet til 20.7 tempo de første 1000 meter. Derfor blev det et speedopgør, hvor de mere rutinerede D A D Flamingo og Livi Nectar H M gik kort forbi på de sidste meter. Men trods alt en godkendt præstation alligevel. I sin sidste start måtte den nøjes med en præmie. Men den havde også anden række bag startbilen, og Eleanor Bounce endte nede i feltet som den sidste hest. Kom i et stærkt angreb rundt sving ude i fjerde/femte spor, men speeden ebbede ud midt på opløbet. Fra en perfekt udgangsposition i volten, så bestemmer Steen Juul nok selv taktikken en smule. Men normalt vil han nok slippe spidsen til Diesel, så den ender i ryggen på denne. Ikke mindst pga. det hårde løb den fik i sin sidste start. Derfra er det en stor triochance, og den kan ikke udelukkes fra sejren.

6 Besplatno Tiki. Havde for Nikolaj Andersen to hårde dueller på Falster med Next Is Now ved de to starter i november måned, hvor den var ultra kort slået af årets sejrshest på Falster. Har derefter startet tre gange for ejeren Martin Jahn på Lunden, hvor den alle tre starter har været i trioen. Første start i år tog den let spidsen fra starten af. Men Steen Juul ville have spidsen med Elvira M, så den måtte slippe denne efter 500 meter i et friskt tempo. Fik perfekt hul fra andet par indvendigt rundt sidste sving, og viste fin fart i opløbet bag Danny E P og Berenice. Derefter har den været anden til Rexine i starter på sprint. I sin forrige start endte den efterhånden perfekt i andet par udvendigt, og med en stærk afslutning kunne den tage en klart godkendt andenplads. I sin sidste start tog den spidsen fra start og førte an i 12 tempo de første 500 meter. Måtte først ind på opløbet se Rexine gå forbi til sejr, men den holdt farten stærkt i opløbet. Trods 20 meters tillæg til fine heste, så synes jeg den trænger sig på V4 kuponen

7 Miscellaneous. Ejeren og træneren Anita Bakkegård Hansen kom før dens sidste start på Fast Track, ind på de udfordringer Miscellaneous har med travet undervejs. Og hvilke alternativer behandlinger hun bruger for at afhjælpe dens udfordringer. For mig er der ingen tvivl om, at hun nok skal få Miscellaneous til at trave bedre, og derved være mere sejrsfarlig. Men jeg tænker ikke de er i mål med den opgave endnu, så derfor ser jeg også bort fra den på min V4 kupon denne søndag. I sin sidste start fik den et perfekt løb i tredje par udvendigt. Angreb i tredje spor med 600 meter til mål, og fik perfekt trækhjælp af Earl Gray. Men som så ofte før, så stemte travet ikke da den skulle op i fart for alvor. Kun Birger Jørgensens store evner i sulkyen gjorde at den ikke galopperede i opløbet. Farlig outsider, men også med en reel galoprisiko. En hest man skal holde ekstra øje med på dagen.

5 Dollar Dream. Synes jeg er en klart bedre hest end de viste resultater. Axel Jacobsen tog en meget rolig start i dens sidste løb. Halsede lidt efter feltet før den med 800 meter til mål fik kontakt, og søgte længere frem indvendigt. Sad en smule fast i opløbet, og gik trods alt et fint løb. Løber næppe med den store vinderchance fra tillæg, men med det rigtige rygløb undervejs, så kan den godt gå gode sidste 500 meter, som kan række til en trioplacering her i dette løb.

2 Honey Bee. Er en lidt svært kørt hoppe, som ikke er helt stabil. Den viste dog en smule fremgang i sine sidste starter sidst på sæsonen i fjor. Hang i sin sidste start mest med fra en position nede i feltet i femte par udvendigt på Åby. De to forreste heste i mål var langt foran resten af feltet. Men Honey Bee tog da en fin præmie på femtepladsen. Starten her er nok mest opbygning til når sæsonen på Falster begynder igen i starten af april. Men her ligner det et løb i andet/tredje par indvendigt, og den kan vel ikke udelukkes fra at tage den sidste trioplacering med en optimal rejse undervejs.

10 Cyklist er måske sat lidt hårdt som en ”c-chance” i dette her løb. Viser fin fart, men den taber travet/stilen i slutningen af sine løb. I sin sidste start overtog den spidsen efter 300 meter af løbet. Sad der fremme i jævn 17 fart, men den kunne ikke svare Delicious Laser med 800 meter til mål. Det var snært da Delicious Laser gik forbi til spids. Det kostede en galop for Cyklist. Men den var på det tidspunkt faldet en smule ud af stilen. Skal være forbedret til denne her start før jeg vurdere den som mere end trioaktuel i dette her løb.V4-2/2 løb. 1600 M. Autostart.

Hoppeløb kan altid være en udfordring for spillerne. Men jeg er ret sikker på, at vinderen skal findes blandt mine fire første seedede heste.

Chancevurdering

A-chancer: 4-3-6-9 B-chancer: 7-8 C-chancer: 5-1-2

4 Magic Heart. Er en ret ny hest i Ken Ecce´s træning, hvor den har været en lille måned. Vandt på fin vis sin forrige start på Halmstad. Endte der udvendigt på den førende efter 500 meter. Knak spidshesten med 500 meter til mål. Og trods den fik hårdt pres i opløbet, så svarede den hele vejen hjem til en kort men sikker sejr. Var dens sidste start ude med 2540 meter, hvor den i et lille felt på seks heste skulle give 40 meters tillæg til Elbow. Ken Ecce tog en meget rolig start, og sad i femte position indtil 1200 meter til mål. Der gik den udvendigt på Elbow. Det blev en speedopgør imellem de to heste efter nogle meget rolige første 1500 meter. Efter et herligt opløb var den meget kort slået af Elbow, som havde ført løbet i et roligt tempo. Gives vindertippet i forventning om, at den er yderligere forbedret til denne her start.

3 Bellissa Gry. Søren Johansson har fået en rigtig god køretur her i dette løb. Bellissa Gry har de sidste tre starter vist en opadgående formkurve, som har givet to sejre i træk. For tre starter siden var den ikke langt fra sejren på tredjepladsen. Tog let spidsen fra start, men slap til Conrad Shadow på første langside. Hang fint med i ryg, og sad med kræfter sparet en smule fast. Da der kom hul kort før målstregen speedede den frem til en tredjeplads. Starten efter fik den et perfekt løb i tredje par udvendigt. Og med perfekt trækhjælp fra C'est Peak kunne den speede frem til en kort sejr. Jeg tror, at den havde slået C'est Peak selv, hvis denne ikke havde galopperet kort før målstregen. Sejren blev fuldt op i dens sidste start på Jægersro. Det skete trods et hårdt løb i dødens spor hele løbet. Søren Johansson satte farten op rundt sidste sving. Og Bellissa Gry kunne gå forbi til en flot sejr på de sidste meter af løbet. Er i topform og skal absolut med på V4 kuponen.

6 Aronia. Er en meget starthurtig hoppe, som med sporet helt ude på vingen nok bliver savet til spids med det samme. Derfra er den bestemt sejrsfarlig. Har tidligere gået flere gode løb på Lunden, hvor den har været anden til Coutinho og vundet starten efter på sprint. I sin sidste start på Halmstad galopperede den kort efter starten. I sin forrige start på Lunden viste den ikke det store fra tredje par udvendigt. Men konkurrencen er også lettere i dette her løb, så den skal bestemt regnes med vinderchance i dette her løb trods en lidt kedelig resultatrække.

9 Blessi Chap. Har altid leveret lidt blandede resultater, og den er ikke den store vinderhest. Jeg vindertippede den i min sidste ekspertanalyse til Lunden. Men jeg synes den skuffede en smule. Efter et løb i fjerde par indvendigt, så holdt den kun farten nogenlunde til en femteplads i opløbet. Den gik et rigtigt godt løb for fire starter siden bag Do It Mingus på Fyn. Efter et løb undervejs i tredje par indvendigt fik den hullet ind på opløbet, og kunne speede frem til en fin tredjeplads. Starten efter var den ikke som bedst, og Kasper K. Andersen måtte tidligt i løbet være efter den. Gav sig tidligt på den sidste langside, og galopperede som en slået hest ind på opløbet. Men i sin forrige start var den anderledes bedre. Birger Jørgensen tog let spidsen, og Blessi Chap fik lov til at dæmpe tempoet undervejs. Kæmpede flot i opløbet, men kunne ikke svare Bella Donna på de sidste meter af løbet. Kommer på V4 kuponen på yderste mandat, da den virker til at have fordel af sprint. Og hoppeløb er næsten altid vildt åbne på forhånd, så jeg ønsker den bredeste mulige gardering på løbet.

7 Astana. Er ikke meget for at stikke mulen først på målstregen, og den sidste sejr ligger tilbage til 2017. Men det er en fin hest, som altid tager penge med hjem til ejerne. Det forventer jeg også den gør i dette løb. Tog en fin tredjeplads sin sidste start på afstand af Enok og Dandit. Det skete efter et indvendigt løb i tredje par, og perfekt hul rundt sidste sving.

8 Beauty Ami Salløv. Stiller til start efter en løbspause siden starten af december måned. Løbet her skal nok bruges til opbygning til sæsonen starter på Falster i starten af april. Med det rigtige rygløb undervejs, så kan den sagtens tage en trioplacering i dette løb.

5 Cri Kee hang mest med i sin forrige start som var på Lunden. Blev taget roligt fra start, og sad som sidste hest i feltet. Virker ikke til at være noget for spillerne i dette løb. 2 Borups Syren vandt for fire starter siden et breddeløb på Jægersro efter en fin afslutning de sidste 700 meter af løbet. Skuffede en smule i sin sidste start på Lunden. Efter at have siddet i fjerde par indvendigt gik den med en omgang til mål ud i tredje par udvendigt, men holdt kun farten de sidste 500 meter. 1 Only Teardrops viser ikke den store løbsform, som gør den aktuel for spillerne her i dette løb.V4-3/3 løb. 2000 M. Autostart.

Da man så startlisten til dagens løb, så sprang dette løb i øjnene med det samme. En sportslig lækkerbisken, hvor blandt andet Chap A P og Cody S er ude i en hård kamp om sejren. Låser V4-3 med de to heste.

Chancevurdering

A-chancer: 6-4 B-chancer: 2-3-5-1-9 C-chancer: 7-10-8-11

6 Chap A P. Har altid været en rigtig god hest, men den har udviklet sig kolossalt siden Jette Michaelsen og Jan Thrue købte Chap A P sidste sommer. Tidligere gik den sine bedste løb i spids, men har nu også vist, at den sagtens kan vinde løb fra ryg med en god afslutning de sidste 500 meter. Den kunne have stået med fem sejere i træk. Men Chap A P blev desværre deklasseret til andenpladsen for ikke at holde bane i opløbet for fire starter siden. For tre starter siden i Billund afsluttede den stærkt i tredje spor de sidste 500 meter, og forsvandt væk fra heste som Torden og Casino Royal i opløbet. I sin forrige start endte den i fjerde par udvendigt. Angreb i tredje spor med 600 meter til mål. Med en stærk afslutning var den aldrig tvivl om udfaldet, og den kunne vinde en let sejr foran Volt Di Ruggero og A Secret Word. I sin sidste start satsede René Kjær alt på spidsen, og trods startspor syv kunne den tage denne let uden de store problemer. Chap A P havde modfavoritten Beautiful Kiss udvendigt for sig, og det blev alt afgørende for sejren. For begge heste sprang fra feltet ind på opløbet, og efter en herlig duel, så kunne Chap A P akkurat holde hjem til en kort men sikker sejr. Nu møder den skærpet modstand i Cody S. Men Chap A P gives vindertippet, da den ikke er så afhængig af spids længere. Men jeg forventer faktisk her, at René Kjær sætter alt på et bræt, og går 100 procent efter spidsen. Derfra bliver den ikke nem at slå.

4 Cody S. Træner Rene Jonassen har en fin reklamehest i Cody S. Har leveret flere gode præstationer, og tjente blandt andet 90.000 DKR på en sejr sidste vinter på Jægersro. Fik desværre en alvorlig skade i foråret 2019, og har været væk i en længere periode. Gjorde comeback efter ti måneders løbspause sidst i januar måned. Rene Jonassen søgte ned i tredje par indvendigt. Fik perfekt hul rundt sidste sving, og den leverede en klart godkendt afslutning i sit comeback på tredjepladsen. I sin sidste start på Fyn endte den perfekt i andet par udvendigt, og der var toptempo fremme i spidsen med Harley Boko, som åbnende i 12 fart de første 500 meter. Med 500 meter til mål trykkede den sig spidsen og forsvandt væk fra feltet. Cutty Sark kom tæt på de sidste meter, men det lignede mere at kusken troede sejren var helt klar. Så derfor kørte kusken ikke det store med Cody S fra midt på opløbet. Men han opdagede i tide, at Cutty Sark kom tæt på, og fik gjort arbejdet færdigt hen imod målstregen. Cody S skal selvfølgelig på V4 kuponen uden tvivl, men den kan risikere, at skulle lave det grove arbejde selv, hvis den ender udvendigt på Chap A P. Og det tænker jeg ikke Rene Jonassen ønsker pt. efter dens lange skadespause.

2 Bosse Game. Efter en periode med lidt kedelige resultater har den løbet flot i de to sidste starter for Michael Lønborg. Den 10. januar endte den udvendigt på den førende Unstoppable efter en hård indledning i tredje spor de første 500 meter. Holdt farten stærkt hele løbet, og Bosse Game var meget kort slået på andenpladsen. I sin sidste start i Ålborg endte den efter 500 meter udvendigt på Don Cash. Holdt igen farten stærkt til en andenplads. Ikke mindst med de sidste to starter i baghovedet, så kan man selvfølgelig godt argumentere for, at Bosse Game skal med på V4 kuponen. Men Bosse Game møder bare to heste som den normalt ikke slår. Dog er det ikke uden en vis nervøsitet, at der ikke blev plads til Bosse Game på min V4 kupon.

3 Cointreau. Vandt for fire starter siden en spidssejr på Lunden. Der kunne den akkurat holde hjem til målstregen før Four Strong Winds og Hocus Pocus. Starten efter på Åby blev den bakket ned som sidste hest i feltet, og derfra kom den aldrig ind i løbet. I sin forrige start galopperede den ind i første sving, da kusken satsede en smule fra anden række. I sin sidste start i Ålborg fik den et hårdt løb. Sad de første 600 meter i tredje spor før den med en omgang til mål endte udvendigt på spidshesten. Holdt farten godt, og gav sig først midt på opløbet. Og kusken kørte ikke med den derefter. Så selvom de sidste tre resultater er lidt triste på papiret, så synes jeg Cointreau løber med lidt skjult form. Kan næppe svare Chap A P i spidskampen, men den kan ramme ryggen på denne. Derfra er det en rigtig god triochance i løbet.

5 Vores Wozniacki. Er er fin starthurtig hoppe, som også kan gå bagfra med det rigtige rygløb undervejs. Birger Jørgensen har kørt den tidligere med pæne resultater. Sidste start på Lunden var efter en løbspause på to måneder. Steen Juul tog let spidsen med Vores Wozniacki. Men slap denne efter 500 meter til Unstoppable. Sad godt i ryg på denne, men kunne ikke følge tempoet som Unstoppable og Livi Lady satte i opløbet. Men den leverede en godkendt præstation på tredjepladsen. Må ikke glemmes når man udfylder sin trio bon. Dog hård modstand fra de ovennævnte heste.

1 Greek F Boko. Er meldt helt perfekt ind i dette løb med omkring 1500 kroner fra det maksimale i løbet. Men det er meget urovækkende for mig, at Greek F Boko har galopperet kort efter starten i sine sidste tre starter i træk. Det er normalt en ret stabil hest, så det er meget mystisk hvad der er sket med den. I første omgang går Steen Juul nok efter et fejlfrit løb. Derfor seeder jeg også Greek F Boko et stykke nede selvom det er en bedre hest end resultaterne. Pladschance som bedst.

9 Mellis Akema. Har de sidste par starter været ude på nogle løb, hvor den har hængt med til en præmie. Trods det er en stærk hoppe, så havde den problemer med at veksle tempo de sidste 500 meter af løbet for 14 dage siden. Ser den kun løbe med en præmiechance i dette her felt. 7 Right Or Wrong viste flot form i sin sidste start i Århus efter et optimalt kørt løb undervejs. Men konkurrencen er noget hårdere her. Og den bliver måske lidt hårdt seedet som en ”c-chance” i løbet.V4-4/4 løb. 2000 M. Autostart.

Usain Cup og Key Largo trænger sig først på V4 kuponen i et godt løb for klassen. Men både Armani Hyrdehøj og Peakadilly ser jeg kunne true de to favoritter på en god dag.

Chancevurdering

A-chancer: 3-6-1-4 B-chancer: 7-5 C-chancer: 9-2-8

3 Usain Cup. Vandt sin sidste start uhyre enkelt, da den med det samme sad i front uden de store problemer. Ingen af konkurrenter ville ofre sig, så Usain Cup fik lov til at bestemme de første 1000 meter i 19 tempo. Så derfor havde den heller ingen problemer med at afslutte de sidste 500 meter i 10-11 fart. I sin forrige start var den ude i et lærlingeløb, hvor den havde en offday. Tog spids uden de store problemer og kunne afvikle de første 1000 meter i 15 fart. Men en smule overraskende var den træt med 500 meter til mål, og endte udplaceret i mål. Før dette havde den dog vundet tre enkle sejre i træk efter spids og slut. Naturligt vindertip i dette løb. Dog får den næppe lov til, at få så meget fred i spidsen denne her start som i dens sidste besøg på Lunden.

6 Key Largo. Skal man altid tage med i sine sejrsbetragtninger, når den starter i Danmark. Det gør jeg også i dette her løb. For fire starter siden var den klart godkendt anden bag Muscle Lane. Derefter vandt den en enkel spidssejr uden de store problemer. I sin forrige start endte den perfekt i andet par udvendigt. Angreb tidligt med 800 meter til mål. Efter en herlig duel kunne den rimeligt let knække spidshesten Hierro Boko på de sidste 100 meter af løbet til en sikker sejr. Glem det sidste resultat, hvor løbet blev kørt til klar ugunst for Key Largo med det lave tempo undervejs. Så trods en rigtig god afslutning, så kunne den ikke tage nævneværdige meter ind i opløbet.

1 Armani Hyrdehøj. Viser pt. absolut topform for tiden. Og trods den møder hårdere modstand end normalt, så skal den regnes tidligt i dette her løb. For fire starter siden vandt den på Jægersro en sejr efter et løb undervejs i tredje par udvendigt. Angreb stærkt de sidste 500 meter, og kunne vinde en sikker sejr. Starten efter på Fyn sad den også i tredje par udvendigt. Rundt sidste sving angreb den stærkt, og trods en lille sammenhægtning af hjul i opløbet med en Damien Shadow, så kunne den vinde en sikker sejr foran denne. I sin forrige start på V75 dagen på Lunden havde den en offday, og faldt helt fra feltet med 500 meter til mål fra en position i tredje par udvendigt. Men heldigvis var den starten efter anderledes bedre. Sad i tredje par indvendigt, hvor Aros Line førte i toptempo. Ind på opløbet sprang Aros Line fra feltet, og Armani Hyrdehøj fik plads til at speede frem til en andenplads den kunne tage i sidste skridt på en toptid.

4 Peakadilly. Er løbets helt store spørgsmålstegn. Er klart bedre end resultaterne de sidste seks starter, hvor den er kommet tilbage efter en længere skadespause. Viste dog klar fremgang i sin forrige start i Århus. Sad et stykke nede i feltet i andet/tredje par udvendigt. Med 800 meter til mål kom den længere frem i ryg på Asger Molar. Angreb stærkt i opløbet, men var ultra kort slået af Asger Molar. I sin sidste start på Jægersro var den ude i et stayerløb, hvor den efter 500 meter kunne overtage spidsen. Fik en smule pres de næste to omgange. Med 500 meter til mål gik Panamera forbi. Men Peakadilly holdt farten fint til en femteplads. Med de sidste to forbedrede resultater trænger Peakadilly sig på V4 kuponen på yderste mandat. Føler ikke det er et ”luksuskryds”. Men den kommer på V4 forslaget, da den har fået nogle hårde løb i kroppen, og den viser fremgang fra start til start. Lige pludseligt løber den først over målstregen.

7 Bastian T. Er en herlig slider, som altid gør det bedste den kan. Løber i en hård klasse, hvor positionerne undervejs er meget afgørende for slutplaceringerne undervejs. I sin sidste start d. 29 december var den ude i et ultrahårdt løb på V75 dagen. Ramte andet par indvendigt, og hang fint med indtil rundt sidste sving. Derfra kunne den ikke være med i den hastige afslutning. Trods den er havnet langt ude på vingen, så er den ikke helt væk fra triokuponerne med et optimalt løb undervejs.

5 Close To Heaven. Har ikke startet så meget i den sidste periode. For ejeren Bertel Maigaard har den tidligt været væk med startgalop i to amatørløb på Fyn. I sin forrige start hvor Jeppe Juel var kusk havde den anden række på sprint. Det er var et hårdt tempo foran med Aros Line, som førte an i 10 tempo. Close To Heaven endte i fjerde par udvendigt undervejs. Trods fin fart i opløbet så måtte den nøjes med en lille præmie. Forestiller mig ikke, at Kasper K. Andersen gasser fra start, da den kan risikere at ende udvendigt på Usain Cup. Og mon ikke ejer og træner ønsker sig en positiv oplevelse og et opbyggende løb i denne start? Pladschance som bedst.

9 Pokemon Ås. Ser jeg ikke som den store pladschance i løbet. I sin forrige start var den ude i et puljeløb 1:17.5 på Lunden, hvor den var anden i mål bag Tax Free efter en herlig opløbsduel. Her er modstanden en helt anden. En præmie vil være optimalt udbytte på dagen. 2 Tim Frontline og 8 Wildintention Ås kommer til Lunden uden den store form. I dagens konkurrence søger de en mindre præmie.