V4 Charlottenlund

Søndag 17/5. Spilstop kl. 13.30
Af Steffen Møllergård. Stats: Spillet 9.047 kr. Vundet 7.694 kr. TBP 85,04 %. Hitrate 14/44

Printvenlig


V4-1:
2-5 (3)
V4-2: 3-7-8-2-6-5-1 (10)
V4-3: 6-3-1-4-5 (2)
V4-4: 5 Something Fishy (7)

Pris: 140 Kroner (Reserveheste i parentes)

Spil via Derby25
Spil via Dantoto

V4-1 / 1. løb

Banderas Bi virker på videoklip fra sidste sæson som en hest udover det almindelige. Jeg vælger dog, at double forslaget med den anden italienske hest Babirussa Jet.

A-chancer: 2-5 B-chancer: 3-1 C-chancer: 4-6

2 Banderas Bi. Den italienske 3-årige hest har allerede i kun seks starter rundet millionen i indtjening. For tre starter siden i Bologna vandt den nemt sit løb. Kunne efter 200 meter overtage spidsen uden problemer. Derfra kunne den vinde sit løb uden problemer af nogen art. Vandt med et halvt opløb på en 13.4 tid som 2 års. Derefter vandt den på en lidt længere distance i Milano på en bane, som mindede mest om en tung og ujævn sandstrand. Kunne efter en hård indledning overtage spidsen efter 500 meter. Derefter kunne den uden problemer vinde en lige så overlegen sejr, som i starten forinden. Sluttede sæsonen af i Napoli d. 8. december, hvor den var anden i mål. Der endte den udvendigt på vinderen af løbet Bristol CR. Det blev en spændende duel ind på opløbet, men på de sidste 100 meter slap kræfterne op, og Bristol CR trak fra med en sejr på et par længder. Men Banderas Bi virker på de løbsklip jeg har set som en hest udover det normale. Hvilket man ved selvsyn kan se på dette link. Man skal holde øje med kusken i rød dragt.

5 Babirussa Jet. Er en anden 3 års hest fra Italien. Den mødte Banderas Bi i sin sidste start i Napoli. Fik et godt løb i andet par udvendigt. Selvom den ikke kunne følge med Bristol CR og Banderas Bi i opløbet, så holdt den farten stærkt. I sin forrige start var den anden til Banderas Bi efter et løb udvendigt på denne det meste af løbet. Alligevel kunne den tage en sikker andenplads på afstand af denne. Ved sejren d. 13 september kunne den vinde trods et udvendigt løb hele vejen rundt. Virker ikke så hurtig fra start ellers har kusken valgt, at køre den roligt fra starten af. Var i fjor en smule efter Banderas Bi, men meget kan der være sket henover vinteren. Så er den yderligere forbedret til denne start kan magtbalancen være rykket. Babirussa Jet kommer derfor med på mit V4 forslag.

3 Fossa. Træneren Gordon Dahl havde nok håbet på en smule lettere modstand her i dens sæsondebut. Selvom 3-års eliten på Copenhagen Cup søndagen altid er godt besat. Fossa var klart den bedste danske 2-års i fjor. Den var anden i Jydsk 2-årings Grand Prix, hvor den fra anden række fik for langt frem til staldkammeraten Flora. Sluttede sæsonen af med, at vinde Dansk Opdrætningsløb enkelt efter spids. Gordon Dahl heste stiller altid veltrænet til start, men formen på Fossa skal først toppe den første søndag i oktober, hvor der er Dansk Travkriterium. Så derfor tænker jeg ikke, at den bliver brændt af i sin sæsondebut, hvor målet nok er et opbyggende kørt løb og en god præmie. Derfor sparer jeg også garderingen på Fossa i V4 spillet. De to ovennævnte heste virker lige den tand skarpere end Fossa.

1 Korona Pharma. Den hollandske træner Paul Hagoort og kusken Robin Bakker har mange gange tidligere været en succesfuld duo, når de har besøgt de danske væddeløbsbaner. De plejer at komme med nogle heste udover det almindelige på Skive Travs Musketerer Dag, Copenhagen Cup og Derbysøndagen, men pga. Corona virussen er dette årets første besøg i Danmark denne søndag. Dog efter at have set dens sidste tre starter, så synes jeg ikke at Korona Pharma ikke har den samme høje klasse. Er nok mest er taget med til Danmark som rejsekammerat til Tsunami Diamant, som starter i Copenhagen Open. Virker ikke til at have det ekstra gear, som de ovennævnte heste, og bliver seedet som outsideren i løbet. I sin sidste start på Wolvega banen kunne den ikke svare sit inderspor op, og endte i ryg på den førende Climber. Ind på opløbet kom hullet perfekt, men Korona Pharma holdt mest bare farten i opløbet. I sin forrige start fik den en hård rejse i tredje spor før den kunne overtage spidsen efter 500 meter. Slap den kort efter, og den hang med til en præmie. For tre starter siden fik den et perfekt løb i andet par udvendigt. Angreb rundt sidste sving, men den viste ikke nogen overfart i opløbet til en andenplads. Går nok efter at ramme ryggen på Banderas Bi, og en placering lige efter denne.

De to danske heste 4 Fetlock Joint og 6 Frank Jr Bounce virker trods kun seks heste til start, som en meget lille triochance i dette løb. Dog er de sikret en god præmie, hvis de kommer i mål med en noteret tid. Begge heste søger sandsynligvis et indvendigt løb, og ser hvilken præmie det er maksimalt på dagen.

V4-2 / 2. løb

Dette løb er en sportslig perle med heste, som alle har vist høj klasse. Extreme gives forsigtigt vindertippet, trods den mangler rutine i forhold til konkurrenterne.

A-chancer: 3-7-8-2 B-chancer: 6-5-1-10-9 C-chancer: 4

3 Extreme. Er med sine kun fire år og 16 starter bag sig klart feltets mindst rutinerede hest. Dog ser jeg Extreme være en af årgangens klart bedste 4 års heste. Den kunne sagtens have været med i ottende løb, som er 4 års eliten, hvor den havde været en god triochance. Havde en flot sæson i fjor, hvor den vandt Jydsk 3-årings Grand Prix Consolation i Århus. Plus den var tredje i Dansk Travkriterium. Den gjorde sin sæsondebut på Halmstad, hvor den fra startspor tolv sad nede i feltet. Steen Juul forsøgte et overraskelsesangreb efter 500 meter, og kom i høj fart i tredje spor. Blev akkurat svaret op kort efter, så den måtte søge i ryg på spidshesten. Fik hullet midt på opløbet og speede stærkt frem til en andenplads. Var meget kort slået, og Steen Juul udtalte efter løbet, at det var hans skyld at Extreme ikke vandt løbet. Leverede dog en rigtig god sæsondebut, og den gives klart vindertippet i dette løb.

7 Unstoppable. Har den vildeste sejrsprocent på 55, og har taget 21 sejre i 38 starter, hvor de fleste er taget nede i Tyskland for tidligere ejere. Frank Kjelde har haft den i fem starter, hvor den vandt de tre første starter uden problemer. I sin forrige start i Skive var den måske en lille smule fejlmeldt med 20 meters tillæg på sprint. Den skulle give 20 meter til bla. Eddie Cook, så trods den gik et topløb, så kunne den akkurat ikke fange Eddie Cook på målstregen. Så stillede den til start i Århus efter en ”coronapause”, men den galopperede da startbilen slap feltet. Men det skete pga. nogle udstyrsproblemer, så denne start skal man bare se bort fra. Startspor syv er ikke optimalt, men hvis René Kjær får en fornuftig position undervejs, så er Unstoppable også med på målstregen i dette løb. Har vist at den kan gå fra både spids og ryg i sine tidligere starter.

8 Macro Star. Havde været væk i en længere periode med en skade, men efter en lang træningsperiode har den virkeligt vist klasse siden den gjorde comeback i oktober måned i fjor. Den har dog med sin sidste sejr på Åby tjent 170.000 kroner på ret kort tid, og derved kommet op i en helt ny klasse. Dog virker den som en komplet hest, som også rummer mere udvikling fremover. Som nævnt vandt Macro Star sin sidste start. Den kunne overtage spidsen efter 500 meter i 09 fart. Derfra var der aldrig tvivl om sejren, hvor den vandt på en 12.1 tid. I sin forrige start kunne den overtage spidsen i 11 fart med en omgang til mål trods anden række bag startbilen. Trods det hårde løb kunne den vinde en sikker sejr. Skal afgjort med på V4 kuponen. Gives dog ikke vindertippet på startspor otte bag bilen, og klart skærpet modstand i dette løb. Jeg er spændt på det taktiske valg, som Bo Westergaard vælger fra dette startspor. Kører han med fra start, så kan den risikere, at ende udvendigt på Extreme. Bakker den ned som sidste hest for den hårde spor de 700 meter af løb. Men den virker lidt som en ”overhest” med dens seneste præstationer i baghovedet.

2 Bosse Game. Er stærk som en bjørn, og er mere stærk end speedy. Har gået virkeligt gode løb de sidste fem starter. For fem og fire starter siden har Bosse Game taget to andenpladser trods det, at den har siddet udvendigt på Unstoppable og Don Cash. For tre starter siden sad den udvendigt på Cody S på Lunden. Men trods det hårde løb havde den ingen problemer med at knække den midt på opløbet til en sikker sejr. I sin forrige start på Jægersro sad den fra startspor tolv nede i femte par indvendigt. Kom perfekt ud i andet spor på den sidste langside. I en hastig afslutning holdt den farten stærkt til en fjerdeplads. Den løber med en god pladschance i dette løb, og den trænger sig på V4 kuponen. Der kan komme overpace på dette løb fra start, så kan den for alvor komme i en stærk afslutning.

6 Beautiful Kiss. Den sidste start ligger tilbage til d. 1. marts i Billund. Gik der udvendigt på den førende Billie Jean, men kunne overtage spidsen ind i sidste sving. Men Beautiful Kiss kunne ikke svare en rygkørt Tiger Hill Diamant. Havde i starterne før en fin vinterkampagne med tre sejre og en andenplads. I sin forrige start på Halmstad vandt den efter flot afslutning i tredje/fjerde spor de sidste 500 meter af løbet. For tre stater siden sad den udvendigt på Chap A P det meste af løbet, og trods det hårde løb var den kun slået med en mule. Normalt skal Beautiful Kiss jo seedes som mere end en ”b-chance” i et dansk løb, men konkurrencen er stenhård i dette løb. Trods dette, så finder den vej til min V4 kupon i et åbent løb. Flemming Jensen har det med, at slå til på de store dage, når de gode penge uddeles.

5 Cody S. Gjorde comeback efter ti måneders løbspause sidst i januar måned. Rene Jonassen søgte ned i tredje par indvendigt. Fik perfekt hul rundt sidste sving, og den leverede en klart godkendt afslutning i sit comeback på tredjepladsen. For tre starter siden på Fyn endte den perfekt i andet par udvendigt, og der var toptempo fremme i spidsen med Harley Boko, som åbnende i 12 fart de første 500 meter. Med 500 meter til mål trykkede den sig til spids, og forsvandt væk fra feltet. Cutty Sark kom tæt på de sidste meter, men det lignede mere at kusken troede sejren var helt klar. Derefter synes jeg at Cody S har skuffet en smule. I sin forrige start tog den spidsen da Chap A P galopperede op til startbilen. Cody S fik lov til at bestemme tempoet undervejs, men alligevel var den tidligt slået i opløbet af Bosse Game, som havde siddet i dødens spor hele vejen rundt. I sin sidste start på Jægersro tog René Jonassen en rolig start. Endte nede i fjerde par udvendigt. Angreb i fjerde spor med 500 meter til mål, men der var ingen fremdrift i Cody S, så den endte næstsidst i mål langt efter de forreste heste i mål. Er den forbedret efter dens sidste start, så løber Cody S klart med en pladschance i dette løb, hvis den får en fornuftig position undervejs. Men jeg ser Cody S et stykke efter de ovennævnte heste som vinderchance i løbet. Men da jeg vælger en bred gardering af dette løb, så kommer Cody S også med på V4 kuponen.

1 Dream Kåsgård. Møder til denne her start klart skærpet modstand i forhold til de sidste par starter. Vandt for tre starter siden for Flemming Jensen. Der kunne den overtage spidsen efter 500 meter af løbet. Selvom den blev en smule træt i opløbet, så kunne den holde hjem til en sikker sejr. Derefter kunne den vinde for Jeppe Juel. Der kunne den overtage spidsen på den første langside. Fik lidt tryk af Can Tab rundt sidste sving men kunne alligevel sejre med en længde foran Batman S H. I sin sidste start på Fyn tog Flemming Jensen en meget rolig start, og sad nede i feltet. Med en omgang til mål kom den perfekt ud tredje par udvendigt. Kom i et stærkt angreb rundt sidste sving. Men der var for langt frem til Larsson, Daisy Cash og Blackbird til at den kunne løbe med i trioen. Som de andre ”B-seedede” heste i løbet er Dream Kåsgård ikke langt efter i niveau fra de bedste heste i feltet. Tager Dream Kåsgård med på V4 kuponen, da den måske i denne her start kan lukrere på, at andre heste kan gøre det hårde arbejde i løbet. Så kan den i slutfasen afgøre på styrke.

10 Cutty Sark. Har startet tre gange i år. I sin første start i år på Fyn fik den et løb undervejs i fjerde par udvendigt. Cody S var stukket af ind på opløbet. Men på en fantomafslutning var den ret tæt på, at fange Cody S, men Cutty Sark måtte se sig slået med en halv længde. I sin forrige start på Åby tog Mads Hviid Nielsen en meget rolig start. Sad som sidste hest med 500 meter til mål, da Cutty Sark angreb i tredje/fjerde spor. Afsluttede måske bedst af alle i opløbet. Men kunne ikke nå frem til trioen, men den gik et klart godkendt løb. Men skuffede vel en smule i sin sidste start i Ålborg ved ikke, at have nogen afslutning i sig efter et roligt løb nede i feltet undervejs. Men Cutty Sark kan normalt meget bedre end dette. Den vil have klar fordel af overpace i løbet, og har tidligere for Mads Hviid Nielsen gået gode løb på Lunden. Dog ser jeg den kun som en mindre triochance i dette løb.

9 M T Nordic Spirit. Den havde en flot sæson i fjor med over 200.000 kroner indtjent. Den vandt sin sæsondebut på Åby, hvor den var ude i et løb over 2640 meter auto. Den tog spids fra starten af, men slap med det samme denne. Fik et løb i vinderhullet, og med et perfekt hul ind på opløbet kunne den speede frem til en sikker sejr. I sit sidste løb fik den en hård start fra sit tillæg. Fik en lang rejse i tredje spor før den efter 600 meter endte udvendigt på den førende. Blev kort efter afløst til andet par udvendigt, men den hårde indledning satte sig selvfølgelig i slutfasen af løbet, og den måtte nøjes med en mindre præmie. Nu kommer den til start efter 3.5 måneders løbspause, og den er selvfølgelig en smule svær at sætte ind i den danske konkurrence. Men træneren Peter Untersteiner ønsker at give den et roligt løb, da den har været sat tilbage af en skade. Derfor bliver den seedet en smule lavt i dette løb.

V4-3 / 3. løb

Et lille felt med seks heste til start. Men de er svære at skille ad fra hinanden, så derfor kommer fem ud af seks heste på V4-kuponen.

A-chancer: 6-3 B-chancer: 1-4-5 C-chancer: 2

6 Zarrazza Italia. Den gjorde sin sæsondebut i Napoli d. 1 marts. Der vandt den 12.3 over 2100 meter auto. Den kunne overtage spidsen med lidt mere end en omgang til mål. Derfra kunne den vinde en sikker sejr med det der lignede kræfter i behold. For fem starter siden løb Zarrazza Italia en 11.9 tid. Dog er det mest en medløbstid, da de to forreste heste var langt foran i mål. Men den leverede en flot afslutning fra tredje par indvendigt. Gives vindertippet på sin sæsondebut, men da løbet virker meget åbent, så anbefaler jeg en bred gardering af løbet.

3 Lewis Ale. Kendte jeg ikke før jeg så denne startliste. Men nogle Google søgninger fortæller, at den vandt det finske kriterium som 3-års. Videoklip fra Finland fortæller også om en starthurtig hest. Den vandt også et udtagelsesløb på Solvalla Grand Prix de l'UET 2019, hvor den vandt efter spids hele vejen rundt foran to andre deltagere i løbet Stoletheshow og Smokin Joe. Hestens ejer Antti Lehtisalo har flyttet Lewis Ale til Peter Untersteiner i april måned, hvor målet er at den skal gøre sig gældende i de store svenske 5-års løb.

I sin sæsondebut på Vermo banen i Finland havde den startspor elleve. Sad nede i fjerde par udvendigt. Angreb i tredje spor på den sidste langside. Kræfterne ebbede ud ind på opløbet, og den måtte nøjes med en fjerdeplads. Dog ikke langt efter i mål fra de tre forreste heste. Peter Untersteiner melder han har modtaget en hest i fin skik, og han er optimistisk med Lewis Ale til denne her start. Absolut en vinderchance i denne konkurrence.

1 Stoletheshow. Vandt sin første start for Jeppe Rask på Lunden, og starten efter på Jægersro tog den en andenplads. Derefter blev den solgt til hesteejere hos Marcus Lindgren. Vandt i fjor sin norske derbyprøve. I det norske derby var den fjerde efter et udvendigt løb på den førende hest. Har med seks løb i kroppen i år nok den bedste form i løbet. Björn Goop kørte for første gang Stoletheshow i dens sidste start. Tog spidsen men slap denne efter 500 meter. Fik et fint løb i andet par indvendigt. I en tæt afgørelse kunne den tage en fjerdeplads, hvor de seks forreste heste var tæt på hinanden i mål. I sin forrige start var den tredje på Umeå i et 5-års løb. Der mødte den bla. Attraversiamo som vandt det svenske derby i fjor. Fik et løb i tredje par indvendigt. Fik hullet ind på opløbet, og på en god afslutning kunne den tage en god tredjeplads kort slået af Attraversiamo og Maxus.

4 Mellby Glader. Var i sin sidste start ude i et 5-års løb på Åby. Endte nede i fjerde par indvendigt. Ind på opløbet havde den ikke så meget sparet, og endte 10-15 meter efter de seks forreste heste i mål. Havde dog op til denne start været slettet en tiltænkt start pga. halsproblemer. Så den kan derfor havde manglet løbet i kroppen. Starten før på Romme var den ude i løb, hvor den endte i femte par udvendigt. De forreste heste førte an i et hårdt tempo de første 1000-1500 meter. Mellby Glader havde derfor en masse kræfter sparet i slutfasen, og via fjerde/femte spor rundt sidste sving kunne den tage en god andenplads bag Coogan. Havde ellers lidt blandede resultater i fjor. Galopperede i sin derbyprøve rundt sidste sving efter et hårdt løb i dødens spor. Men den vandt senere på året en Breeders' Crown semifinale på Solvalla, og den var derefter femte i finalen på Eskilstuna. Selvom den ikke har den vildeste sejrsprocent, så skal den regnes med vinderchance i dette her løb.

5 Smokin Joe. Var en af de bedste heste som 2-års i Sverige, hvor den blandt vandt et løb på en 12 tid på sprint. Den var anden i sin derbyprøve, og i det svenske travderby endte den syvende i mål. De sidste tre starter på Vincennes banen i Frankrig har ikke givet noget udbytte. De tre starter er ikke så relevante for dette løb. Er den klar på dagen efter en løbspause siden januar måned. Så er den ikke langt efter disse heste i niveau. Tager den med på V4 kuponen. Mest som et sikkershedskryds. Men omvendt er løbet også så åbent, at jeg ser alle udenlandske heste løber med en vinderchance i løbet.

2 Diamant Østervang. Desværre eneste danske hest i feltet. Diamant Østervang gør her sin sæsondebut, og på papiret er dette en svær opgave. Den var fjerde i derbyet i fjor, men den viste ikke det store efter dette løb. Søger et løb i kroppen og en god præmie.

V4-4 / 4. løb

Kusken René Kjær må være storoptimist på denne her opgave efter den opvisning, som Something Fishy leverede senest i Ålborg.

A-chancer: 5 B-chancer: 7-3-8-2-4-6 C-chancer: 1

5 Something Fishy(foto: Hesselborg). Ejeren Frank Kjelde er foreståligt nok stolt over sin hest Something Fishy, som virkeligt har leveret varen siden den kom til Danmark i 2017 med knap 25.000 kroner indtjent. Den skuffer aldrig, og er en komplet hest, som både kan gå fra spids og ryg. Plus den har vundet både på sprint og flere stayerløb. Men den leverede sin klart bedste præstation i sin sidste start. Der slog den Tycoon Conway Hall, som har tjent fem gange mere end Something Fishy efter et ultrahårdt løb. Den måtte åbne i 08.2 fart de første 500 meter af løbet før den kunne overtage spidsen fra Vivaldi. Fik derefter dæmpet tempoet en smule. Men fik stenhårdt pres af Tycoon Conway Hall de sidste 600 meter. Men alligevel kunne Something Fishy strække på sig de sidste 100 meter, og vandt egentligt ret sikkert. Viste der en utrolig vindermentalitet. I sin forrige start i Billund var den klart godkendt anden bag Andre Ward. Der fik den et lidt ugunstigt løb nede i feltet. Kunne overtage spidsen rundt sidste sving. Men den havde ikke et modsvar overfor Andre Ward de sidste 100 meter af løbet. Something Fishy skal klart have vindertippet uden tvivl. Something Fishy bliver min blanke i dagens V4 spil.

7 Usain Cup. Har vundet de sidste to gange Max Nielsen har kørt Usain Cup. Det skete sidste gang d. 1. februar, hvor Usain Cup vandt fra spids. Max Nielsen have fået lullet konkurrenterne i søvn med 19-20 fart de første 500 meter af løbet. Da Usain Cup kunne afslutte den sidste omgang i 11 fart kunne den selvfølgelig vinde en klar sejr. Starten efter var den ikke som bedst fra spids, og måtte se sig slået af Key Largo. Dens forrige start skal man se bort fra. Der hang den i tredje spor fra start, og måtte bakke ned som den sidste hest. Derfra blev det en umulig opgave. I sin sidste start på Halmstad var den ude i hård konkurrence. Tog spidsen fra start, men den måtte slippe til Come On Hugo efter 700 meter, hvor de første 1000 meter gik i 11 fart. Havde ikke så meget sparet i opløbet, men den gik et klart godkendt løb. Startspor syv er ikke optimalt, men Usain Cup har også før kunne gå fra en rygposition. Har dog gået sine bedste løb fra spids. Jeg ser Usain Cup som den hårdeste konkurrent til Something Fishy.

3 L'amour Bonanza. Peter Untersteiner har haft L'amour Bonanza i sin træning i omkring to måneder, og han syntes den har trænet godt i denne periode. Kommer efter en længere løbspause siden december måned, hvor den sidst på året ikke kunne leve op til sommerens flotte 13 tider på normaldistancen. Sluttede sæsonen af med kort før jul af med at stoppe helt op i spidsen på den sidste langside. Må have været syg på dagen. Starten før tog den også spidsen og førte an i et godt tempo. Men den gav sig tidligt midt på opløbet. Bliver seedet lidt højere end resultatrækken kan forsvare. Men jeg forventer den kommer i forbedret udgave efter nogle måneder hos Peter Untersteiner. Plus er den starthurtig, og fra et perfekt startspor, så kan den måske ramme ryggen på Something Fishy. Derved er det sandsynligt, at den kan blive trukket med hjem til en trioplacering.

8 Dortmund. Er desværre havnet helt ude på vingen, hvilket er et stort handicap, når man løber i klassen under 600.000 kroner indtjent. Dortmund er ikke så hurtig fra start, men den har styrken som sit bedste våben. Den havde en flot 4 års sæson med en tredjeplads i derbyet og en sejr i Grand Circle 4-års Championat. Dortmund gjorde sin sæsondebut på Fyn d. 1 maj. Marc Bæk Nielsen tog en meget rolig start, og endte nede i tredje par udvendigt. Tempoet var meget dæmpet med 15 fart de første 1000 meter. Angreb med 500 meter til mål i tredje spor med perfekt trækhjælp af Cheri De Vie. Afsluttede måske bedst af alle i opløbet, og den viste alt vel med formen. Dortmund ender sandsynligvis igen nede som sidste hest i feltet, og derfra bliver det svært at vinde løbet. Men Dortmund løber bestemt med en god triochance, hvis den kan leve op til sæsondebuten.

2 Cheri De Vie. Har gået flot de sidste tre starter. For tre starter siden på Halmstad sad den fra start i femte par indvendigt. Kom perfekt ud i andet par udvendigt med 800 meter til mål. Og på ren styrke kunne den vinde en sikker sejr. Denne blev fuldt op starten efter på Jægersro, hvor den havde startspor elleve på sprint. Sad i fjerde par udvendigt og et stykke nede i feltet. Ind på opløbet var den et stykke fra førerhesten Neelix som galopperede midt på opløbet. Det udnyttede Cheri De Vie til en stensikker sejr på 12.7. I sin sidste start på Fyn sad den i andet par udvendigt. Måtte ud i tredje spor de sidste 500 meter, og det blev for hårdt. Dog var de seks forreste heste sammen hjem i mål. Køres af Thomas Uhrberg, som har kørt den før. Jævnbyrdig med staldkammeraten Champions Peak, men seedes over denne med to sejre de sidste tre starter.

4 Champions Peak. Har startet tre gange i starten af året, og kommer efter en løbspause siden slut februar måned. Var i sin forrige start anden bag Usain Cup. Gik den sidste omgang udvendigt på Usain Cup. Holdt farten stærkt i opløbet, og tog andenpladsen i sidste skridt. I sin sidste start på Fyn fik den fra start et perfekt løb i tredje par udvendigt. Men med 18 fart de første 1000 meter havde den svært ved at tage meter ind i afslutningen. Dog var det heste som Barolo og Aros Line foran den i mål. Er Steen Juuls valgte køretur i løbet. Dog ligger Cheri De Vie og Champions Peak tæt på hinanden i niveau. Efter løbspausen må den i første omgang være en mindre triochance.

6 Counterfeightr. Viste ikke det store i sin sidste start på Vaggeryd. Sad nede i feltet i indvendig position. Tempoet var ikke det store undervejs, og det var umuligt at tage meter ind i afslutningen. I sin forrige start på Umeå var den klart bedre. Sad i tredje par indvendigt. Tempoet var højt undervejs. Fik hullet ind på opløbet, og speede flot til en fjerdeplads. Træneren Marcus Lindgren har nævnt et par gange at Counterfeightr skal have toptempo undervejs, så har den en god afslutning i sig. Jeg ser ikke Counterfeightr løbe med mere end en pladschance. Men en 12.8 tid i sin forrige start på 2140 meter auto aftvinger respekt.

1 Baxo Epice. Stiller til start efter en lang og alvorlig skadespause. Har efter mine efterretninger stået tre måneder i boksen for at pleje sin skade. Baxo Epice har jo høj klasse, men her første start efter skaden, så søger den i første omgang en præmie i dette løb. Dog stiller Jeppe Juel heste altid godt trænet til start, så konkurrenterne løber bestemt ikke fra den.

Live