V4-analyse til Billund torsdag d. 14. november

Udarbejdet af Steffen Møllergård.

Statistik: Spillet 7.446 kr. Vundet 7.197kr. TBP 96.66 %. Hitrate 12/37Printvenlig versionV4-forslag (reservehest i parentes)

V4-1: 5 All Business Bi. (9)

V4-2: 10-2-3-1 (11)

V4-3: 7-10-3-1 (11)

V4-4: 1-12-10-6-2-9 (8)

Pris: 192 kroner (96 kombinationer)V4-1 / 1 løb. 1900 M. Autostart.

All Business Bi tøver jeg ikke et sekund med at blanke i første afdeling af V4.

Chancevurdering

A-chancer: 5 B-chancer: 9-11-4-6-7-3-8 C-chancer: 2-1-10

5 All Business Bi. Som helbror til de kendte topheste Oasis Bi (rekord 1.09,4 og 17,9 mio. SEK indløbet) og Robert Bi (rekord 1.09,0 og 9,7 mio. SEK indløbet), så er det ret utroligt at All Business Bi er endt i dansk eje, men selvfølgelig glædeligt for det danske travpublikum. Den gjorde sin debut i et noget billigt nul-løb i Århus. Tog med det samme spidsen uden problemer. Og i noget der mindede om et træningsarbejde kunne den bare sejle hjem til en stensikker sejr. Her ligner det igen spids, og mon ikke respekten i feltet er så stor for All Business Bi, at den kan vinde endnu en let sejr. Det er en stor 3-årig, som vil have fordel af Billunds store 1200 meter bane. Topchance både på sin klasse og da de værste konkurrenter er havnet i anden række bag startbilen.

9 Honor. Har været noget ustabil i indledningen af dens karriere. Hvor den tidligt i flere starter har været væk med galop. Ved dens fejlfrie løb d. 19. august hang den mest i sit løb efter forskellige positioner undervejs. Men i sin sidste start tog den med det samme spidsen. Efter 500 meter i 16 fart fik Marc Bæk dæmpet tempoet til 18 fart på de første 1000 meter. Så den havde ikke problemer med at holde hjem til fin spidssejr kort foran Endless Love. Så der var der et anderledes bedre snit over Honor, som også så noget bedre ud i travet. På kapaciteten skal den regnes tidligt i dette løb trods den er havnet i anden bag startbilen.

11 Exciting Lady. Har startet fire gange i regi Team Mønster, hvor den har vist en kraftig forbedring med to sejre. I deres første start sammen hoppede den i første sving i Århus. Men starten efter kunne den vinde sin første sejr. Efter et løb i fjerde par udvendigt undervejs angreb den ude i sporene med 500 meter til mål. Exciting Lady kunne på ren styrke afgøre løbet selvom den blev en smule magelig op imod målstregen og Dokajo Vindbjerg kom tæt på til sidst. I sin forrige start havde den igen galopskoene på, da den løb lidt umotiveret på en galop på den sidste langside efter et indvendigt løb nede i feltet. I sin sidste start kunne den tage sin anden Billund sejr, da den trods et hårdt løb udvendigt på den førende hest, på ren styrke igen kunne tage en kort sejr foran Evita Sølvtop. Stærk hoppe som fejlfrit har en god triochance i dette løb trods anden række bag startbilen. Og vælger man at gardere All Business Bi, så trænger både Honor og Exciting Lady sig på V4-kuponen.

4 Dolly Skovbo. Meget starthurtig hoppe, som desværre har fejlet sig bort i sine to sidste starter. Begge gange meget kort efter starten. Gik for tre stater siden et flot løb i Ålborg, hvor den gik 1500 meter i dødens spor. Havde knækket spidshesten midt på opløbet, men den kunne ikke svare Livi Option på de sidste meter, som havde fået et perfekt løb i vinderhullet. For fire starter siden måtte den efter et løb i spids først give sig på de sidste meter overfor Bobbi Khan og Euro G K. Så Dolly Skovbo er en klart bedre hest end de sidste resultater. Men de sidste startgalopper er selvfølgelig bekymrende. Men mon ikke den er frisket op efter dens sidste start, og møder forbedret op til denne her start? Triochance er den bestemt fra et godt startspor.

6 Escape G K og 7 Drop In G K har Erik Grove til start i dette her løb. Begge heste er havnet lidt langt ude på vingen. René Kjær er valgt som kusk på Escape G K, som vandt dens debut meget kort foran staldkammeraten Edea G K. Escape G K kunne overtage spidsen i et meget anstrengt trav med en omgang til mål. Men kunne akkurat vinde løbet. Derefter har den i de sidste to starter hoppet meget kort efter starten. Den søger i første omgang et fejlfrit løb og en præmie. Drop In G K har til gengæld virket meget stabil i sine løb. I sin sidste start fik den et løb nede i fjerde par indvendigt. Fik farten op i slutfasen og afsluttede fint til en tredjeplads. Gik vel sit bedste løb d. 14/6 i Billund, hvor den tog en tredjeplads trods et udvendigt løb på Steen Juul hesten Elbow. Ellers viser den ikke den store vindermentalitet. Og er kun en lille triochance i løbet i mine øjne. 3 Dumill har ikke overbevist mange i sine ni starter som den har bag sig. Dog viste den fin fart de sidste 500 meter efter et indvendigt løb i sin forrige start. Men ellers har den været tidligt væk med galopper i sine sidste starter. Søger i første omgang en præmie i dette løb. 8 Alanya kommer efter en lang løbspause siden maj måned. Skal ses an på dagen. Men fra startsporet helt ude på vingen skal den søge en præmie i første omgang.

2 Bokul M kommer fra Bornholm, hvor den ikke har vist noget, som gør den aktuel for spillerne her. Søren Johansson har haft den i træning siden august måned. Søger nok et fejlfrit løb og en positiv oplevelse i første omgang. 1 Dalton Sali og 10 Country Boy har ikke vist den store form længe, og de søger en madlap i dette løb.V4-2 / 2 løb. 1900 M. Autostart.

Bobbi Khan har været fantastisk i denne her sæson. Og den bliver mit klare vindertip i dette løb.

Chancevurdering

A-chancer: 10-2-3 B-chancer: 1-11-5-12 C-chancer: 8-9-7-6-4

10 Bobbi Khan. 2019 har været et jubelår for Bobbi Khan, som er kommet tilbage til væddeløbene efter en lang løbspause pga. flere skader. Indtil videre er årets facit fire sejrer i otte starter plus tre trioplaceringer. Den har så hurtigt fået penge på nakken, men der virker meget mere udvikling gemt i Bobbi Khan. For tre starter siden var den anden til den umulige Cassius Crown på Fyn. Derefter vandt den i Skive efter at have udnyttet det åbne spor i opløbet, og holdt en fin hest som Lise Marie E P bag sig. I sin sidste start vandt den en rimelig sikker spidssejr i Billund foran Amarone Dry. Havde den haft første række bag startbilen, så havde det i mine øjne været et klart blankbud, men der skal en smule held til fra anden række, og de værste modstandere har alle gode startspor. Så derfor vælger jeg at gardere trods Bobbi Khan har topchance i dette løb. En Bobbi Khan helt på top blæser forbi alle heste de sidste 500 meter.

2 Diana Winner. Viste en markant fremgang i sidste start. Efter en god opvarmning var der meget snak om denne inden løbet. Fra sit tillæg var den lynhurtig fra og efter 500 meter var den fremme i ryg på spidshesten. Denne galopperede kort efter. Og Diana Winner havde et stort forspring. Og den kunne vinde en sejr på plus 20 meter til en fin hest som Eldorado. Med den viste præstation i dens sidste start skal den regnes tidligt her, og den finder klart vej til min V4 kupon.

3 Echo Renka. Selvom Echo Renka til tider har store problemer med aktionen, så er det faktisk en meget stabil hest i resultatrækken. For tre starter siden vandt den en fin spidssejr på en 15 tid, som rækker langt i dette selskab. I sin forrige start var den ude i et amatørløb, hvor den efter et løb i spids fik lidt problemer med travet, og måtte slippe spidsen med 500-600 meter til mål. Blev passeret af flere heste, men kom op i fart ind på det lige stykke i opløbet, og kunne speede frem til en fjerdeplads. Den kunne den tage en ny af i sin sidste start. Det var et lidt intetsigende linjeløb, hvor der var alt for stor respekt for Erik. Erik og Indi di Quattro stak af fra feltet med 500 meter til mål, hvor resten halsede efter dem. Echo Renka tog jagten op og den skulle måske have været tredje i mål før det var helt godkendt. Men løbet blev heller ikke afviklet til dens fordel. Fra et godt startspor og med Kasper K. Andersen i sulkyen finder Echo Renka vej til mit V4 forslag.

1 Livi No Panic. Er en hest jeg har fuldt tæt, da jeg tidligere var medejer af dens storesøster Global Rhapsody. Men Livi No Panic har ikke vist samme vindermentalitet som storesøsteren. Men den har også i flere omgange været sat tilbage af halsproblemer. Har lige forladt Morten Juuls træning, og bliver nu trænet af ejeren. Gik et fint løb i sin sidste start, hvor den var anden i mål til Don´t Touch. Fik et løb i tredje par indvendigt. Og i bedste Ingemar Stenmark slalomstil i opløbet kunne den speede frem til en andenplads. Skal fra et godt startspor være en god pladschance. Jeg tvivler på om Birger Jørgensen vinder med Livi No Panic, men den har et perfekt startspor, som kan give en optimal rejse undervejs. Så derfor kommer Livi No Panic med på V4 kuponen på yderste mandat. Det ligner spids eller andet par indvendigt.

11 Budweiser Flamingo. Er havnet i anden række bag startbilen, og det gør Budweiser Flamingo mest til en pladschance, som dog normalt heller ikke samler på vinderbukketer. Efter en lang periode siden marts måned, hvor den mest har hængt med i sine løb, så viste den en smule fremgang i sin sidste start. Endte i ryg på den førende Bobbi Khan. Denne trak fra i opløbet og måske burde den havde været tættere på de to forreste heste i mål, hvis det skulle have været helt godkendt.

5 Livi Moon. Efter at have samlet anden og tredjepladser sammen i fem starter i træk, så var den mystisk svag i sin sidste start. Den fik efter en langsom start et løb i femte par udvendigt. Forsøgte et angreb med 500 meter til mål. Men den holdt bare farten i opløbet, og endte udenfor præmierækken. Er mest en ”pladshest” og jeg bliver meget overrasket, hvis Livi Moon skulle ende med sejren i løbet, da den ikke viser den store vindermentalitet.

12 Buzz Løgstrup. Har desværre fået et lidt umuligt startspor 12. Har gået to fine løb i træk for Casper M. Nielsen. I sin forrige start havde den spor 11 på sprint i Skive. Endte som sidste heste i feltet. Forsøgte angreb rundt sidste sving, men det var en umulig opgave at nå frem til de forreste heste i mål. Startede derefter i fredags på Fyn. Den endte tredje i tiden 15,6 2140 meter autostart. Den var hurtig fra start, og kunne ramme tredje par indvendigt på første langside. Ind på opløbet løste det sig perfekt, og Buzz Løgstrup kunne speede frem til en kneben tredjeplads. Fra et bedre startspor havde den også været seedet længere oppe.

8 Belis, 9 C M P On Track, 7 Born Ege, 6 Eyre Flame og 4 Be Loved B P sættes alle fem som ”C-chancer” i løbet. På deres viste form søger de alle i første omgang et fejlfrit løb og en præmie.V4-3 / 3 løb. 1900 M. Autostart.

Epic og Leading Tile er klassehestene i løbet. Men er de klar til sejr efter en længere løbspause? Jeg satser på at fire heste er nok på V4 kuponen.

Chancevurdering

A-chancer: 7-10-3 B-chancer: 1-11-6-9-2-4-5 C-chancer: 8

7 Epic. Har ikke haft den forventede 3-års sæson, og den stiller op til denne her start med en løbspause siden august måned. Epic havde et fint forår, og den vandt sin prøve i Jydsk 3 GP. I finalen fejlede den umotiveret på sidste langside, og uden den fejl så havde den sikkert fået gode penge med hjem. Stillede derefter til start i Billund. Der tog den let spidsen i et lille felt, og den havde sandsynligvis vundet løbet, hvis der ikke var kommet en ødelæggende galop på ind på opløbet. Gør her sin første start i regi Jan Friis, som har haft den i træning siden slut august måned. Jeg forventer, at træneren har den klar på dagen, så derfor gives Epic vindertippet i dette løb. Er lynhurtig fra start, og mon ikke Kasper K. Andersen går efter at overtage spidsen tidligt i løbet? Derfra bliver det udgangshesten i dette her løb.

10 Leading Tile. Har ikke startet siden april måned, og gør her et spændende comeback. Den har tidligere i karrieren vundet et løb efter 10 måneders løbspause, hvor den i en periode var sat tilbage pga. hjerteproblemer. Michael Lønborg starter ikke sin øjesten uden at Leading Tile er klar til at gøre en god figur i løbet. Spørgsmålet er selvfølgelig om den mangler det berømte løb i kroppen. Den var ude i et rutineløb på JVB d. 1. november. Der gik den ikke det store, men det handlede bare om, at banke lidt rust stængerne. Blev kørt meget defensivt imod to 3-årige heste. Leading Tile kan gå fra alle positioner, så den er ikke specielt handicappet af startsporet i anden række. Da klassen er skyhøj på Leading Tile, så skal den afgjort med på V4-kuponen. Man skal dog som spiller ikke skal forvente, at kusken giver den et hårdt løb i denne her første start efter løbspausen.

3 Cotten Eye Joe. Synes jeg skal regnes tidligt i dette løb, da den endelig har fået et godt startspor og ikke er ramt af tillæg. I sin sidste start var den ude i et stærkt besat felt på Fyn, og den havde fået startspor 12. Endte i femte par udvendigt, og forsøgte et angreb ude i tredje/fjerde spor med 500 meter til mål. Men den holdt mest farten i opløbet. I sin forrige start sad den fast efter et indvendigt løb undervejs indtil midt på opløbet. For tre starter siden fik den et hårdt løb udvendigt på den førende, som blev knækket med 500 meter til mål. Kunne ikke helt holde farten i opløbet, men den gik et klart godkendt løb. Er måske hurtig nok fra start til at tidligt i løbet sætte sig på spidsen. Trænger sig på V4 kuponen ikke mindst pga. favoritterne kommer efter en løbspause. Knud Mønster melder at den træner godt, og ser den som en vinderchance i løbet.

1 Alltherightmoves. Vandt sin sidste start i et svagt besat amatørløb i Århus. Men Alltherightmoves gik et flot løb med en omgang udvendigt på den førende. Knækkede denne med 600 meter til mål, og forsvandt væk til en overlegen sejr. I sin forrige start sad den bomfast i opløbet bag en træt Campari D og endte sidst i mål. For tre starter siden var den ude i et løb på Fyn, hvor den efter et indvendigt løb undervejs kom ud i andet/tredje spor med 500 meter til mål. Men da der intet var kørt undervejs kunne den ikke tage nævneværdige meter ind i den hastige afslutning på løbet. Kent Friborg søger nok et nyt indvendigt løb undervejs, og i Billunds lange opløb kommer der sandsynligvis hul på et tidspunkt som gør den til en farlig outsider i dette løb.

11 Amarone Dry. Efter en længere periode med lidt kedelige resultater, så fik den en fin andenplads i sin sidste start. Efter et løb undervejs i fjerde par indvendigt, så gik Amarone Dry frem udvendigt på den førende Bobbi Khan på den sidste langside. Ind på opløbet lignede det en sejr til Amarone Dry, men den kunne ikke gøre jobbet færdigt, og Bobbi Khan slog kontra og kunne vinde en sikker sejr. Fra startspor elleve ser jeg kun Amarone Dry som en triochance i dette løb. Har gået flere gode løb i Billund som bla. gav en fin sejr i august måned.

6 Adanishrose. Den gjorde en flot debut i Jan Friis´s træning ved en start i Billund i august måned, hvor den var anden i mål bag Chloe. Har derefter haft det en smule svært. Men den har også løbet i hård konkurrence, hvor en præmie i mange løb var maksimalt udbytte på dagen. Kan være et lyn fra start. Men tænker at Jeppe Juel gasser fra start for at slippe spidsen til den første favorit som spørger om denne. Derfra kan den godt løbe med en lille triochance. 9 Scott Laser gjorde for knap 3 uger siden comeback til væddeløbene efter 2,5 års løbspause. Spillerne fik desværre ikke nogen indikation om formen på Scott Laser p.t. Den fik et fint løb i tredje par udvendigt. Men i slutfasen af løbet fik den aldrig frit løb. Syvendepladsen skal man ikke lægge det store i. Det var mange heste indenfor få meter på målfotoet. Men positivt med et fejlfrit løb. Skal være en triochance i løbet. 2 Wanted. Fejlede kort efter starten i sit sidste løb, og blev hurtigt disket. Anderledes bedre gik det i dens forrige start for Birger Jørgensen i Ålborg. Efter et indvendigt løb undervejs angreb den på sidste langside. Mistede noget fart da Livi Lovely gik ud i andet spor. Men var en klart godkendt tredje bag Chloe og Livi Lovely. Er hurtig fra start, og er sikret et løb fremme i feltet undervejs. Dog ser jeg kun denne som en lille triochance i løbet. 4 Angelfromheaven. Gik et fint løb i sin forrige start på Fyn, hvor den undervejs lå i andet/tredje par indvendigt. Blev trukket hjem til en tredjeplads af Bette Nock og Cash Sali. I sin sidste start i Århus galopperede den umotiveret i tredje par indvendigt. Lille triochance i løbet, hvis den får løbet serveret undervejs fx i andet/tredje par indvendigt. 5 Peak A Boo løb et løb i kroppen i sin sidste start efter en løbspause på to år. Pengene den tjente i sin 2- års sæson trykker den lidt her, og den søger en ny præmie her. Men det er en hest man skal holde lidt øje med i fremtiden med lidt flere starter bag sig.

8 Here She Goes. Har været i Jesper Olsen træning i en måneds tid. Den har forinden haft det meget svært i svenske ”breddeløb” på Åby og Åmål i de sidste starter. Fra startspor otte søger den en præmie i dette her løb i mine øjne.V4-4 / 4 løb. 1900 M. Autostart.

V4 finalen kræver en bred gardering. Jeg ser seks heste løbe med en reel vinderchance, så derfor kommer alle heste med på V4 kuponen.

Chancevurdering

A-chancer: 1-12-10-6 B-chancer: 2-9-8 C-chancer: 3-11-7-4-5

1 Destiny´s Diamond. Hvis man ser bort fra starten for ejeren i dens forrige start, så har Destiny´s Diamond leveret flere toppræstationer i dens seneste starter. For fem starter siden vandt den flot spidssejr, hvor den fik hårdt tryk af Daisy Cash i slutfasen af løbet. Derefter kunne den vinde en sikker sejr efter et løb i vinderhullet, hvor den speede stærkt frem ind på opløbet. På derbylørdagen var den ude i et stærkt besat hoppeløb. Der overtog den spidsen på første langside, og den måtte først til allersidst i løbet give sig overfor heste som Cash Flow, Nightinggale Jaycee og Henbianca Boko. Men kom kun en længde efter dem i mål på femtepladsen. I sin sidste start var den tredje på Fyn bag Falm og Desavi D. Fik et perfekt løb i andet par udvendigt. Angreb med 500 meter til mål, og den lignede en vinder ind på opløbet. Men farten ebbede ud op imod målstregen. Den gives vindertippet i løbet, da de værste konkurrenter har dårlige startspor. Og jeg forventer en bedre præstation end ved dens sidste løb.

12 No Soup For You. Kunne man som spiller være sikker på en fejlfri præstation, så havde man her et godt blankbud i No Soup For You selv fra startspor tolv. Den er utrolig stærk, og kan gå alle 1900 meter udvendigt på den førende, og så alligevel vinde på ren styrke. Men resultatrækken vidner om meget ujævne præstationer. For tre starter siden trykkede den sig til spids på Fyn med en omgang til mål. Men kunne ikke svare Dynamic Dancer i opløbet. I sin forrige start i Skive galopperede den i en trang situation i første sving, og det var ikke dens egen skyld. Den startede i fredags på Fyn, hvor den gik et topløb. Efter en lang sejlads i tredje spor kunne den efter 500 meter sidde udvendigt på den førende Coutinho. Holdt hele tiden farten oppe, og i en spændende slutfinish var den meget kort slået af Do It Mingus. Går den fejlfrit har den stor vinderchance trods startspor tolv.

10 Chris Højgård. Har endnu ikke sejret i denne her sæson, men den har trods alt taget flere gode trioplaceringer bag gode heste undervejs, og har leveret stabile præstationer hele året. I sin sidste start var den meget tæt på en trioplacering bag så gode heste som Billi Time og Casino Royal efter et løb i tredje par indvendigt. I sin forrige start på Fyn var den ude i en sejlads før den kunne overtage spidsen efter 500 meter af løbet. Var derfor meget naturligt træt med 500 meter til mål, og måtte nøjes med en mindre præmie. Det skal selvfølgelig løse sig fra startspor ti, men med det rigtige rygløb undervejs, så kan den sagtens speede forbi alle på Billunds lange opløb.

6 Diva Sisa. Den viste en fin formbesked i sin sidste start i Århus, hvor den var anden bag Design Of Porsche efter et løb udvendigt på denne den sidste omgang af løbet. Dens forrige start på Fyn skal man se bort fra. Den fik en uforskyldt galop på pga. en hård temponedsætning efter 500 meter af løbet, som gav en kædereaktion i andet spor. For tre starter siden blev det til en andenplads, hvor den var meget kort slået af D A D Flamingo. Stærk hoppe, som tåler at bestille noget undervejs. Skal afgjort med på V4 kuponen.

2 Diablo Toft. Den havde en fin periode i april til juli måned med masser af trioplaceringer. Så har den i den efterfølgende periode været ramt af halsproblemer, hårde tillæg eller startspor. Men den viste klar fremgang i sin sidste start for Mads Hviid Nielsen. Sad som sidste hest nede i feltet, og kom frem i fjerde par udvendigt med 800 meter til mål. Den gik derefter gode sidste 500 meter, som gav en velfortjent tredjeplads. En sejr i 27 starter taler om, at det mere er en ”pladshest” end en sejrshest. Men den kommer med på V4 kuponen fra et godt startspor, og dens seneste præstation.

9 Desmond Toft. Sæsonen har givet fire sejre i 17 starter, og den har leveret flere gode præstationer i stærke felter. Satte ny rekord ved sejren i Ålborg for fire starter siden efter et løb i vinderhullet undervejs. Ind på opløbet kom hullet perfekt og den kunne speede frem til en sikker sejr. Men i de sidste tre starter har den ikke gået noget nævneværdigt, og har måske skuffet lidt i de starter. Men i et åbent løb finder Desmond Toft vej til mit V4 forslag. Får den et godt rygløb frem til opløbet, så er det ikke umuligt at den speeder frem til en sejr.

8 Heinz B R. Havde en fin sæson i fjor, som bla. gav en sejr på Jægersro. I år har den været i Norge, hvor den ikke har kunnet leve op til det den viste sidste sæson, i de løbsklip jeg har fundet af dens starter i år. Den har været i Team Friis træning siden dens sidste start i Norge. Mon ikke de tre måneders træning har gjort den godt. Men i første omgang må målet være fra startspor otte, at den får et fornuftigt løb efter dens tre måneders løbspause. Var slettet en tiltænkt start den 14. oktober i Skive pga. af en infektion. Lille pladschance.

3 Catchmeifyoucan er spritny hos amatørtræner Charlotte Lohmann, som også ejer hesten. Har ikke helt præsteret det man kunne forvente med dens fine afstamning. Det har knebent med moralen i slutfasen. Ser den ikke løbe med en pladschance i dette felt. Så er den måske lidt hårdt seedet som en ”C-chance”.

11 Applaus Gardenia har kun startet tre gange i denne her sæson, hvor den har været ude i amatørløb. Første start på Fyn var den ude i let konkurrence, hvor den trods et anonymt løb i fjerde par indvendigt kunne speede frem til en andenplads på de sidste meter. Derefter gik den ikke det store i den næste start i Skive efter et indvendigt løb. I sin sidste start endte den i dødens spor. Men tempoet var undervejs 24-25, så det var noget bedrøveligt, at den stoppede op med 500 meter til mål. Normalt kan den bedre end dette. Men fra dette startspor elleve søger den en præmie. 7 M T Nicole. Har Jørgen Nielsen haft et par måneder ifølge trav.dk. M T Nicole har haft det meget svært i svenske breddeløb, og ud fra de løbsklip jeg har set virker den ikke til at være noget for spillerne. Skal ses an på dagen. Men den skal være markant forbedret før den er aktuel for spillerne her. 4 Bella Princess og 5 Call Me Baunely virker begge til at have tabt formen, og de søger begge en madlap her.