V4-analyse til Aarhus torsdag d. 17. oktober

Udarbejdet af Steffen Møllergård.

Statistik: Spillet 6.954kr. Vundet 7.197kr. TBP 103,5%. Hitrate 12/34Printvenlig versionV4-forslag (reservehest i parentes)

V4-1: 5-4-8-2-1-9 (7)

V4-2: 4-5 (8)

V4-3: 3-9-2-10 (11)

V4-4: 7-8 (10)

Pris. 192 kroner. (96 kombinationer)V4-1/1 løb. 1800 m. autostart.

Meget åben første afdeling af V4. Er Amazing Casmik dagens lognshot med en offensiv kusk?

A-chancer: 5-4-8 B-chancer: 2-1-9-7-6 C-chancer: 11-3-10

5 Colorado Laser. I sin forrige start vandt Colorado Laser en af sine meget sjældne sejre. Den sad nede i feltet som en af de sidste heste. Havde mindst 20 meter frem til forreste heste, da den kom ind på opløbet. Men Johnny Jørgensen fik Colorado Laser op i fart, og med store skridt fangede den akkurat Escape A P på de sidste meter. Vandt på en ret flot 16.5 tid. Som spiller skal man lægge mærke til, at Colorado Laser missede starten i dens sidste start, hvor den i startøjeblikket stod helt stille, og satte en del meter til. Men Johnny Jørgensen satte jagten ind på de forreste, og gik et stærkt løb de sidste 2000 meter. Får vindertippet da den er i topform. Er dog meget langsom fra start, så den skal lave det grove job undervejs for at den løber med helt frem til sejr.

4 Enzo. Var i sin sidste start ude i en prøve til Dansk Travkriterium. Lå undervejs i fjerde par indvendigt. Kunne følge med i tempoet, da dette blev sat op rundt sidste sving. Og da hullet kom midt på opløbet spurtede den stærkt frem indvendigt til en femteplads bag topheste som Erling og Encore Cloc. I sin forrige start måtte den bakke ned som sidste hest efter den havde været sat i tredje spor i starten. Men leverede en stærk afslutning de sidste 300 meter, og kunne tage en fjerdeplads, hvor den måske havde fortjent lidt mere. Overvejede længe at give den vindertippet, men den er ikke så hurtig fra start, så jeg er lidt i tvivl om, hvor den ender undervejs. Men jeg synes den har gået tre gode løb i træk, så den skal regnes tidligt i dette løb, og den skal afgjort med på V4 kuponen.

8 Design Of Porsche. Er en meget starthurtig hoppe, så den er noget handicappet af anden række bag startbilen. I sin forrige start var den fra startspor elleve tredje i mål trods et hårdt løb. Den måtte gå hele den sidste omgang udvendigt på den førende Express A P. Holdt farten på den baggrund stærkt og viste god moral. I sin sidste start tog den let spidsen. Fik hårdt tryk af Chakita T Hall den sidste omgang. De to kæmpede hårdt om sejren, men Design Of Porsche måtte se sig slået på de sidste meter. Har ikke startet i syv uger, men Gitte Madsen har sandsynligvis sin hest helt klar til start. Og derfor finder den også vej til mit V4 forslag.

2 Amazing Casmik. Nikoline R. Nikolajsen kender man som en utrolig offensiv kusk bag Super Mento. Hun har fået chancen bag Amazing Casmik i denne her start. Bortset fra en overraskende sejr i Skive d. 8. juli har den dog ikke gjort meget væsen af sig i denne her sæson. Den er ret hurtig fra start, og måske den offensive kusk kan vække Amazing Casmik fra et godt startspor to? Rammer hun spidsen i løbet, så kan Amazing Casmik være det lognshot på dagen, som overrasker spillerne. I sin sidste start på Fyn, fik den fra startspor otte en lidt hård tur i tredje spor i starten af løbet, inden den ramte andet par udvendigt. Løbet blev indledt i et højt tempo, og Amazing Casmik måtte jage de forreste heste. Det løb den sig lidt træt i, og måtte nøjes med den sidste præmie.

1 Belis. Kommer efter en lang løbspause siden den 12. april, så den mangler sandsynligvis løbet i kroppen. Men den viste høj fart i sine sidste starter, men desværre også en del ustabilitet. Skal selvfølgelig ses an på dagen. Men fungerer den på dagen, så kan den sagtens være et kryds værd på V4 kuponen. Den har et perfekt startspor et og da hoppen er meget starthurtig, så kan det ligne et løb i spids eller ryg på den førende hest.

9 Beauty Trøjborg. Starter for det meste i amatørløb. Men den har i de sidste to starter været forsøgt i klassen. I sin forrige start i Ålborg indledte den løbet i fjerde par indvendigt. Men gik ud i tredje par indvendigt med en omgang til mål. Angreb i fjerde spor med 400 meter til mål, og holdt farten stærkt i opløbet, og kunne tage en klart godkendt andenplads bag Dreamcatcher K J. Den kunne ikke følge op på den flotte præstation i sin sidste start på Fyn. Endte undervejs i tredje par indvendigt. Virkede en smule træt med 500 meter til mål. Holdt bare farten til syvendeplads ud af elleve heste i mål. Jeg ser dog alligevel Beauty Trøjborg løbe med vinderchance i dette løb. Men fra startspor ni, så skal det løse sig med positionerne undervejs for at den løber med sejren.

Fælles for 7 Celebrity Wind og 6 Dark Passion at de leverer meget ujævne resultater. De finder efter moden overvejelse ikke vej til min V4 kupon. For fem starter siden gik Celebrity Wind et topløb i Billund, hvor den nok havde fortjent sejren efter et hårdt løb i spids, hvor den endte meget knebent slået af Dixie Downs. I sin forrige start havde den også fortjent sejren. Efter et løb i spidsen så kunne den ikke svare Apollon, som udnyttede det åbne spor i Skive. Afsluttede fint til en fjerdeplads i sin sidste start på Fyn. Dog synes jeg lidt at Celebrity Wind løber med skjult form, men startsporet helt ude på vingen blev afgørende for at den blev fravalgt på V4 kuponen. Dark Passion har været forsøgt i Jydsk 4-års Hoppe GP i sommers. Har efterfølgende ikke vist det store. I sin sidste start galopperede den ind i første sving, og var hurtigt væk fra løbet.

11 Design Hastrup, 3 Carina Shadow og 10 Global Uppercut ser jeg ikke få med udfaldet at gøre. Søger en præmie.V4-2/2 løb. 1800 m. autostart.

Cash Sali ser jeg som vinder af dette løb efter spids og slut. Cabo Suroeste er dog også i så god form pt., så den finder også vej til min V4 kupon.

A-chancer: 4-5 B-chancer: 8-7-6-1 C-chancer: 2-3-9

4 Cash Sali. Jeg ser Cash Sali som et meget hedt vinderbud i dette løb, og jeg overvejede længe at blanke den i V4 spillet. Men jeg vælger også at betale for Cabo Suroeste, da jeg helst vil se et blankbud have flere gode præstationer i de seneste starter. Havde op til sin sidste start nogle lidt kedelige resultater, men viste i sin sidste start, at den er tilbage på toppen igen. Cash Sali er ultra hurtig fra start, og så snart bilen slipper startbilen, så sidder Knud Mønster i spids. I dagens konkurrence slipper Knud Mønster ikke til nogen. Og fra spidsen bliver den meget svær at slå. Ikke mindst hvis Knud Mønster får dæmpet tempoet en smule undervejs. I sin sidste start viste den absolut topform. Tog spidsen og førte de første 500 meter i 12 tempo. Slap derefter spidsen til Bette Nock. Forsøgte angreb fra andet par indvendigt ind på opløbet. Men Bette Nock sejlede bare hjem til en sikker sejr. Men klart godkendt præstation.

5 Cabo Suroeste. Er heldigvis de sidste mange starter blevet mere stabil, og det kan også ses på resultatrækken hvor der er en sejr og fire trioplaceringer i de sidste syv starter. I sin sidste start fik den et løb i tredje par indvendigt. Med 600 meter til mål gik Henrik Lønborg ud i andet spor for at optage jagten på Dirocco, men gav også en perfekt ryg til Hocus Pocus og Shaggy Millpond. Derfra kunne den ikke være med i den hastige afslutning på løbet, så den måtte nøjes med en lille præmie. Ellers har Cabo Suroeste gået to fine løb for Heidi Lønborg i ATAK's Fødselsdagsløb i prøve og finalen. For fire starter siden endte den udplaceret for dagens kusk Michael Lønborg. Han kørte et offensivt løb, hvor Cabo Suroeste trods tillæg kunne overtage spidsen med en omgang til mål. Men i hård konkurrence var den meget tidligt slået. Så mon ikke Lønborg Jr. er opsat på revanche til denne her start? Kan den gemmes i ryg indtil opløbet, så kan den sagtens speede frem til sejr. Derfor finder Cabo Suroeste også vej til mit V4 forslag.

8 Cody. Meget starthurtig hest, som ikke kan udnytte dette fra anden række bag startbilen. Dog har den også gået flere gode løb fra ryg. Er ret godt inde i dette løb på sin præmiesum, og sammen med god form, så skal den bestemt regnes som en god pladschance i dette løb trods dårligt startspor. For tre starter siden blev den på derbyfredagen disket for trængning mod Akrobat, men viste alligevel god form bag Highyield Draviet på ”andenpladsen”. Derefter var den ude i DM for 5-årige hingste/vallakker. Der hang den med til en præmie, men det var også maksimalt udbytte i den hårde konkurrence. I sin sidste start på Fyn sad den nede i femte par indvendigt, og sat bomfast bag trætte heste i slutfasen af løbet. Så se lidt bort fra denne start.

7 Chaplin. Er havnet helt ude på vingen, og den bliver sandsynligvis fra start bakket ned som en af de sidste heste i feltet. Det er mere end et år siden den har vist vinderform. Og har i de sidste mange starter mest hængt med til en præmie. Jeg ser mest Chaplin som en pladschance i dagens løb. I sin sidste start sad den i meget lang ryg på den førende Dirocco. Løb sig træt i at jagte denne hele løbet, og havde ikke meget sparet i slutfasen af løbet. I sin forrige start på Fyn fik den et perfekt løb i andet par udvendigt. Angreb med 500 meter til mål i tredje spor. Men holdt bare farten til den sidste præmie.

6 Angelfromheaven. Deltager lidt skiftevis i amatørløb for ejeren eller i klassen for Johnny Jørgensen. Kunne noget overraskende tage en tredjeplads i sin sidste start. Sad undervejs i tredje par indvendigt. Det løste sig helt perfekt i slutfasen af løbet, da der var flere trætte heste i andet spor. Så kunne den speede frem indvendigt til en tredjeplads bag Bette Nock og Cash Sali. Ser den ikke med vinderchance i løbet. Men en rimelig triochance har den bestemt i dette løb. Ikke mindst hvis den får samme racingluck i denne start som sidst.

1 Bølle Gardenia. Har fået et fint startspor, og kan derfra blive trukket med i mål til en triochance med Kenneth Andersen i sulkyen, hvilket bør være en fordel da den var været amatørkørt de sidste mange starter. I deres sidste start sammen var den ikke langt efter Dario Sotto i mål ved en start i Ålborg på en fjerdeplads. Møder for gode heste til at vinde løbet. Men en rimelig triochance er den bestemt med et optimalt løb undervejs.

2 Daisy D lever ikke rigtigt op til sin træners Henrik Lønborgs forventninger, og hænger mest med til den sidste trioplacering/præmie i sine løb. Og den sidste trioplads virker også som det maksimale i dagens løb. 3 Giorgio Boko er meget svær at køre fejlfri. Men den indeholder også høj fart, så hvis Ole Bender finder nøglen til Giorgio Boko, så skal den nok tjene sine penge. Men jeg vil se det leveret før, at jeg anbefale den til spillerne. Har startet to gange i Århus. Første gang var den tredje for Flemming Degn i et amatørløb. Og i sin sidste start galopperede den direkte fra start for Søren Demant Andersen og blev disket. 9 Rapanoe Bell virker ikke i den bedste form, og kommer til start efter en løbspause på syv uger. Trods Birger Jørgensen i sulkyen, så virker en præmie som maksimalt udbytte på dagen.V4-3/3 løb. 1800 m. autostart.

Erik har imponeret i sine to første starter, men da den mangler løbsrutine i forhold til konkurrenterne, så vælger jeg at gardere Erik i V4 spillet.

A-chancer: 3-9-2-10 B-chancer: 11-5-7-8-4-1 C-chancer: 6-12

3 Erik. Har startet karrieren flot med to lette sejre efter spids og slut på imponerende vis. Og alt taler for, at den smukke Love You søn kommer til at tjene masser af penge. Vandt let sin debut på 16.0, og starten efter på Lunden afsluttede den let de sidste 500 meter i 11 tempo. Uden dog at genere dens modstandere i de to løb, så er det reelt kun Son Of Sizzling, som har haft en rimelig klasse fra samme startposition som Erik. Nu spændes buen en del, og med kun to starter bag sig, så mangler den jo rutine i forhold til konkurrenterne. Så derfor vælger jeg at gardere Erik med tre heste, som jeg synes alle indeholder det, som kan byde favoritten op til dans. Men Erik skal på de viste præstationer selvfølgelig have vindertippet i løbet. Men første start efter man er kommet væk fra begynderløb, og man skal møde heste man mange starter bag sig er altid svær. Erik bliver mindst en ”60 procenter” i V4, så der kan være rigtig god værdi i at gå efter et favoritsvigt.

9 Eik Hindø. Har galopperet to starter i træk ind i første sving fra startspor otte. Først på derbysøndagen, hvor den var ude i et 3-års løb max 30.000 kroner. René Kjær satsede for hårdt på spidsen ind i første sving. Derefter på Fyn hoppede den uforskyldt, da Bobbi Khan blev taget lidt brat op ind i første sving. Havde i tre starter op til imponeret ved en start i Århus og to i Billund. Er lynhurtig fra start, som den desværre ikke kan udnytte fra anden række, men jeg forventer at Eik Hindø også kan gå bagfra. Kommer med på V4 forslaget på sin klasse, og da jeg forventer en Eik Hindø tjene mange penge fremover. Måske Kaj Jensen får sæsonens anden sejr her?

2 Eldorado. Den gik et topløb på Fyn sammen med Erik Clausen på Fyn sidst i marts måned. Og har efterfølgende haft svært ved at leve op til dette løb. Efter en løbspause på to måneder synes jeg der var fremgang i dens sidste start. Morten Juul kørte den fornuftigt rundt, og den fik et løb i kroppen, som kan gavne den i denne her start. Den blev forsøgt i Jydsk 3-års GP i juli måned uden den store succes. Fra et godt startspor skal den regnes tidligt i dette løb, da jeg synes den virker klart bedre end resultaterne. Om den allerede er så langt fremme, at den kan kæmpe med om sejren er selvfølgelig spørgsmålet. Men da jeg vælger at gardere Erik i V4 spillet finder Eldorado også vej til min V4 kupon.

10 Dressedforsucces. Topafstammet vallak, som Bent Svendsen fik til stalden sidste år. Det har knebet noget med resultaterne. Men den virker på rette vej nu. En anden og tredjeplads i juli måned blev fuldt op i sin forrige start med fjerdeplads i Århus. Sad undervejs i andet par indvendigt. Overtog spidsen rundt sidste sving, da spidshesten galopperede. Kæmpede fint i opløbet, og der var mange heste indenfor få meter i mål. I sin sidste start i Skive kunne den så vinde løbet. Tog spidsen fra start, men slap denne efter 500 meter til Love Story H C. Ind på opløbet fik Bent Svendsen den knebent forbi til sejr på de sidste meter. Forsætter fremgangen til denne her start, så er den værd at tage med på V4 kuponen.

11 Bahia Sisu. Har ikke startet siden juli måned pga. sygdom, og fra startspor elleve, så ligner det på forhånd, at en trioplacering er det maksimale på dagen. Er en stærk hoppe, som kan tåle at gøre det hårde arbejde selv, men den virker meget entaktet, så den runder næppe feltet på et snuptag. Så det skal løse med positionerne undervejs før den, løber med helt frem i trioen.

5 Swingit. Der er ret meget vind eller forsvind over Swingit. Vandt for tre starter siden en fin spidssejr i Skive foran Zoom Wise L. Derefter har den i de sidste to starter hoppet umotiveret ind i første sving. Den er altid hårdt spillet i totoen. Men jeg synes det er lidt svært ved at se det fornuftige i dette, når den reelt kun har præsteret i 2-3 starter ud af 13. Swingit finder ikke vej til min V4 kupon, da den løber i hård konkurrence, og det at den leverer så ujævnt i væddeløbene.

7 Livi Ohio H M. Er havnet helt ude på vingen, hvilket i hård konkurrence selvfølgelig ikke er optimalt. På sine bedste dage leverer den fine resultater, og er også meget svær at køre fejlfrit rundt, da den er noteret for en galop i fem ud af otte starter. I sin sidste start galopperede den direkte fra starten ind i første sving. Det var efter en løbspause siden juni måned. Dette er første Århus start, og jeg ligger lavt i min chance vurdering til denne start.

8 Danilo Fønix. Er klart bedst højre vejen rundt, men traver ikke 100% altid. Stilen var også noget hakkende i sin forrige start i Århus. Gik dog et fint løb. Sad et stykke tilbage nede i feltet i en blød dødens spor. Tempoet var højt med 10 tempo de første 500 meter af løbet. Med tanke på det hårde løb den fik serveret, var den en godkendt femte ikke langt fra vinderen i mål. Starten efter på Fyn skal man se lidt bort fra. Den fik en galop på ind i første sving, da Bobbi Khan blev taget lidt brat op, som gik udover Danilo Fønix og Eik Hindø. Fra anden række ser jeg Danilo Fønix som en lille pladschance i hård konkurrence.

4 Eleonora. I ni starter har Eleonora kun vist en smule talent ved de to andenpladser på Lunden på derbyfredagen og i sin sidste start i Århus. Begge gange har recepten været en placering i andet par indvendigt, og derfra blive trukket med hjem til andenpladsen. Er nok en type, der skal have løbet serveret lidt for sig, for at den løber med en pladschance. Plus konkurrencen stiger en smule, så mon ikke Kenneth Andersen søger et indvendigt løb, og så håber på at hullet kommer i slutfasen af løbet? Mest en præmiechance i løbet.

1 Country Boy. Den er udgået. 6 Caspian Of Narnia og 12 Eyra Flame ser jeg i bedste fald som præmiechancer i dette løb.V4-4/4 løb. 1800 m. autostart.

Her forventer jeg spids og slut for Benton Frisco trods startsporet helt ude på vingen. Jeg havde blanket den i første omgang, men har efter et kig forbi Henrik Lønborgs hjemmeside, så har jeg valgt at double mit V4 forslag.

A-chancer: 7 B-chancer: 8-10-11-3-9-6 C-chancer: 5-4-12-2-1

7 Benton Frisco. En Benton Frisco på top bør ikke tabe dette løb, da den går kraftigt ned i modstand i forhold til, hvad den normalt møder i Århus. Så derfor tøver jeg heller ikke med at give vindertippet Benton Frisco, som jeg forventer tidligt overtager spidsen. Og derfra bliver den svær at besejre for dagens modstandere trods det, at den er placeret helt ude på vingen fra start. I sin forrige start sad den undervejs i vindehullet bag Justina. Ind på opløbet speeder den frem til en stensikker sejr. Derefter startede den igen i Århus d. 8. september, hvor tog spidsen direkte fra start, og styrede løbet totalt. Men midt på opløbet gav den sig lidt overraskende fra spids. Men modstanden var også noget stærkere på denne dag end i dagens felt. Jeg har først valgt at blanke Benton Frisco, men så var jeg lige forbi Henrik Lønborgs hjemmeside. Der står der om Benton Frisco. ”Tabte stilen sidst, uden vi helt ved hvorfor, så vi prøver igen. Har kapacitet til at vinde, men hvis den taber stilen igen, går den på ferie. Outsider” Det oversætter jeg til, at ejeren ikke vil ofre en behandling, og træneren er usikker på om den holder hele vejen hjem. Dog vil jeg stadigvæk mene, at en Benton Frisco på 95% stadigvæk vinder dette let.

8 Amerian. Den ser jeg klart som værste modbud til Benton Frisco. Den viste fin form i sin sidste start i DM i monté på Fyn. Der var den ude i hårdt selskab, og fik et løb som sidste hest i feltet undervejs. Gik gode sidste 500 meter på afstand af heste som Albatros, Rocky Egedal og Balotelli. Har i de sidste 5 sulkystarter været ude i meget hårdt selskab, og har derfor ikke tjent de store penge. Amerian er meget langsom fra start, og det betyder at den på et tidspunkt i løbet skal gøre det grove arbejde undervejs. Det er et sandsynligt scenarie, at Amerian bliver kørt frem udvendigt på Benton Frisco da den er mere stærk end speedy. Derfra bliver det normalt svært at vinde løbet. Men det er en stor triochance i dagens konkurrence.

10 Super Mento. Når man tænker på Super Mento, så er det rigtig offensiv kørsel fra kusken Nikoline R. Nikolajsen, hvor parolen er spids og håbe på, at det holder hele vejen til mål. Fra første række havde det været en reel vinderchance, da Super Mento har absolut topform. Bedst bevist i sin forrige start på Fyn, hvor den var ude i DM i monté. Der tog den spids i toptempo, og kusken kørte efter sejren i hårdt selskab. Men kræfterne slap op med 600 meter til mål, men holdt alligevel farten fint til en fjerdeplads. I sin sidste start tog den spidsen efter 400 meter i 14 fart. Kæmpede godt i spidsen, og måtte først på de sidste meter lade sig passere af Charlie Game og Gogo Di Quattro. Jeg ser kun Super Mento som en triochance fra anden række bag startbilen, og så den finder ikke vej til mit V4 forslag.

11 Atletico. Går sine klart bedste løb i Århus, men selvfølgelig trækker startspor 11 meget ned her i dette løb. Galopperede efter 900 meter i sin sidste start i Billund. Lidt uforskyldt, da der kom en lille temponedsætning efter en hurtig indledning på løbet. Så se bare bort fra det negative resultat. Gik et fint løb på Lunden i sin forrige start. Efter forskellige positioner i starten måtte den gå den sidste omgang udvendigt på Created Face, og den kæmpede fint i opløbet til en tredjeplads. Her i dette løb ligner det mest en triochance.

3 Apache Line. Bliver aldrig en skøn traver, men Apache Line er en stærk hest, som tåler at bestille noget undervejs. Men lidt overraskende har Apache Line galopperet i sine to sidste starter. I sin forrige start galopperede den kort efter start, men den blev sat i trav med det samme. Fik et perfekt løb i andet par udvendigt. Holdt mest farten i opløbet til fjerdeplads. I sin sidste start galopperede den også fra starten af, og satte en del meter til. Men kom frem indvendigt i tredje par, men blev geneneret nede i sidste sving af et par galopperende heste. Så man skal se lidt bort fra nullet i resultatrækken i den start. Men det er selvfølgelig en smule bekymrende med to startgalopper i træk. Så mon ikke her Birger Jørgensen tager en rolig start, og kører på sikkerhed? Triochance i løbet som bedst.

9 Bella Toft. Viser ikke den store form i denne sæson. Har vundet en sejr i år i DM for jockeyer i juni måned, og har de andre 23 starter mest hængt med til mindre præmie, og det er også det mest sandsynlige udfald i denne her start. På sin bedste dage ville hun bestemt være trioaktuel i sådan et løb med de rigtige rygpositioner undervejs. Ikke mindst hvis der er toptempo på undervejs. I sin sidste start i Billund tog kusken rolig start, og sad som sidste hest indvendigt undervejs. Forsøgte angreb i opløbet, men holdt mest farten. Den møder dog en smule lettere selskab end normalt (er godt inde i løbet på sin præmiesum) og startsporet i anden række er ikke så negativt, da den skal have rygløbet længst muligt. Skal ikke glemmes til triobonnerne trods en lidt dunkel form.

6 Allie Be. Har i sæsonens 19 starter ikke været i trioen, og selvom konkurrencen er en del lettere i dag end den normalt møder, så ser jeg den ikke som oplagt triochance i løbet. Dog lignede det, at en mulig triochance røg i opløbet i dens seneste start i Billund. Havde undervejs fået et perfekt løb i tredje par udvendigt. Da angrebet skulle sættes ind på opløbet, svarede den ellers så stabile hest med en galop. Jeg ser den mest som en præmiechance i dette løb.

5 Final Countdown N L. Er en syvårig hoppe, som er født i Holland, og som har startet på den norske bane Bergen de sidste mange starter. Der har den haft det svært i meget svage norske løb. Startede den 1. august sidste gang, hvor den endte udplaceret efter et løb som klart sidste hest undervejs efter en meget langsom start. Forsøgte angreb i opløbet, men den kunne ikke køres for fuldt og holdt kun farten. Virker meget langsom fra start i de løbsklip jeg har set. Og efter en lang løbspause, så skal den ses an på dagen. Men den virker ikke til at være noget for spillerne her i mine øjne. 4 Louis Jadot. Skuffede reelt i sin danske debut for Flemming Jensen d. 29. juli i Ålborg. Førte løbet undervejs i 19 tempo. Stoppede helt op med 500 meter til mål, og var klart sidste hest i mål. Må have været syg på dagen. Efter en længere løbspause skal den ses an på dagen. Jeg ser den ikke aktuel for spillerne i dette her løb. 12 Without You. Med startspor 12 på 1800 meter autostart, så er det en meget svær opgave for Without You i dagens løb. Og det har ikke rigtigt fungeret i sæsonens fem starter i år, hvor den har været forsøgt i monté i de sidste to starter. Så jeg ligger meget lavt til denne her start. Præmiekandidat. 2 Sunshine Be. Leder noget efter formen. Men den er ret starthurtig, så et sandsynligt scenarie kan være at tage spidsen og slippe så snart Benton Frisco kommer og forlanger spidsen. Og så kan den sagtens blive trukket med til en præmie, hvis den er som bedst på dagen. 1 Justina. 2019 har ikke været året for Justina, og på trods af et perfekt startspor 1, så må den tage til takke med at blive seedet sidst i løbet. Er ret hurtig fra start, og Knud Mønster søger helt sikkert det samme løb som Sunshine Be. Men fælles for programnummer 1 og 2 er, at de ikke virker i form til at føre løbet til mål. Så optimal kørsel vil være at slippe spidsen med det samme.