V4-analyse til Aalborg mandag d. 7. oktober

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 4.630 kr. Vundet 1.076 kr. Hitrate 2/16. TBP 23.2%.Printvenlig version
V4-forslag

V4-1: 4-5-7-1-8-9

V4-2: 3-7-5

V4-3: 5-6-7

V4-4: 6 Chanel Simoni

Pris: 108 kr.V4-1 / 1 - 1. Løb - 2140 meter voltestart

Hurtige Fivie Barosso får nu for første gang professionel i vognen, og det tiltrækker naturligvis spillerne. Tøjler Rene Kjær temperamentet, så får konkurrenterne sved på panden.

A-chancer: 4-5-7 B-chancer: 1-8-9-11 C-chancer: 2-6-3-10

4 Fivie Barosso viste flotte takter i sit prøveløb, og har naturligt tiltrukket sig en del opmærksomhed i sine første starter. Denne bliver naturligvis ikke mindre med Rene Kjær i sulkyen denne gang. Var ude i prøvestarter senest, og viste høj fart, men hesten var også en anelse tændt da starten gik. Drønede afsted i høj fart og rundede kilometeren i 1.12,0. Det gav naturligvis trætte ben til slut. Nu er det voltestart, og det lægger ofte en dæmper på temperamentet. Kan Rene Kjær tøjle ivrigheden hos hesten skal det være en stor chance.

5 Don’t Touch har ikke gjort meget væsen af sig i denne sæson. Blot to starter er det blevet til, men senest var der plusser i bogen som kan give en god efterår/vinterkampagne. Førte an i strid modvind, og havde kræfter sparet til at stritte godt imod helt ind i mål, hvor D A D Flamingo og Diva Sisa kunne gå kort forbi. Er han gået lidt frem med det løb i kroppen kan den være sjov her.

7 Dixi leverer stabile og gode præstationer næsten hver gang. Det er dog ikke blevet til sejr endnu i denne sæson, men den kan vente lige om hjørnet. Havnede sidst i dødens på Big Flirt i amatørløb på Aalborg Store Pris-dagen. Kæmpede hele vejen i mål, men var dog klart slået af Big Flirt, hvilket heller ikke er nogen skam. Det var en stærk formbesked her, og hoppen kan tage karrierens første sejr ved favoritfald.

1 Sunshine Trophy var anden i sin første start hvor hun gav et godt indtryk, trods tidsnoteringen ikke er noget der løfter øjenbryn nu om dage i nul-klassen. Sad hele tiden godt med ved inderbanen bag den førende Edison Chip. Kunne ikke true denne da angrebspladsen kom med 100 meter til mål, men efterlod et tiltalende indtryk og fra god udgangsposition er Jeppe Juel sikret godt løb til en triochance.

8 Livi Option var fejlfri igen efter et par galopture senest. Blev kørt til spids og fik lov til at sætte farten. Fik tryk af Dreamcatcher K J ned ad sidste langside, og var slået af denne ind på opløbet. Måtte også se Fivie Barosso gå forbi det sidste stykke ind mod mål. Viste fremgang som kan række til en trioplads i fejlfri udgave.

9 Lonely Lilly leverede noget af sit hidtil bedste senest. Kom i et godt angreb ned ad første langside, og kunne kortvarigt overtage spidsen, inden Livi Obaunehøj kom frem for at overtage. Fik angrebsplads ind på opløbet, og nærmede sig hele vejen til mål, og var blot slået med mindst mulige. Sporet er kedeligt her, men fortsætter formfremgangen kan hun sagtens overraske her ved favoritkiks.V4-2 / 2. Løb - 1640 meter autostart

Der er fordel til pigerne når der skal sprintes. Det har Bent Svendsen udnyttet med Created Face, men er det nok til at stryge til tops på sprint. Batman S H har bygget op til ny sejr gennem et stykke tid, og jeg tror den kommer her.

A-chancer: 3-7-5 B-chancer: 4-2-8 C-chancer: 6-1

3 Batman S H var ude på sprint forrige gang i Skive. Her sad han med som tredje da Bad Boy åbnede 500 meter efter 1.10,6, så han kan åbne, og sikre sig en god position qua sin bedre startplads end sine medfavoritter. Angreb godt fra tredje indvendigt på open stretch men kunne ikke nå helt frem til bad Boy. Har præsteret godt hver eneste gang siden et mindre ophold i forsommeren, hvor kredsen om hesten fiksede nogle småting på hesten. Dejlig all around type, som kan tage årets anden sejr her.

7 Benjamin Nordal lyste igen af løbsglæde da han vendte tilbage senest efter lidt velfortjent pause. Sad midt i feltet sidst, men måtte langt ud i kartoffelrækkerne i sidste sving da angrebet skulle sættes ind. Er givet skarpere nu med løbet i kroppen, og han plejer at være god til at sprinte. Skal falde ned for at finde position, da han ikke tåler at blive trykket af fra start, så mangler der lidt i afslutningen, men det bør blive fornuftig i et løb med kun otte heste.

5 Created Face er jo vældigt godt inde i løbet på proposition da hopperne må have tjent helt op til 270.000 kr. Har haft en ny god sæson med over 100.000 kr indvundet, og fik senest en fortjent sejr på Lunden som favorit i et ikke alt for skræmmende felt. Overtog med 1100 meter til mål og satte skruen i vandet til sikker sejr efter 1.13,1 den sidste omgang. Kommer til sin ret ved overpace, da hun normalt ikke har fordel af sprint.

4 Turbo Star gjorde det rigtig godt i en lang periode, men kommer nu tilbage efter flere måneders løbspause. Har tidligere sprintet godt og vundet på toptider for klassen på dagens distance. Forventer hun i første omgang skal have løb i kroppen, og vise at hun kommer tilbage på tidligere tiders niveau.

2 Vibs Øland og 8 Zillawinn gør det jævnt og stabilt. Lille plus på distancen til Kenneth Andersens hoppe, men mere end en af de mindre præmier rækker der næppe til her.V4-3 / 3. Løb - 2140 meter autostart

Et flot felt af årets bedst 4-årige hopper skal mødes igen her. Daisy Cash imponerede stort i Aalborg Hoppechampionat, og en lignende præstation her og hun bliver meget svær at slå.

A-chancer: 5-6-7 B-chancer: 2-1-3-8-4

5 Daisy Cash fik ødelagt chancerne i Hoppe Derbyet med galop, lige som hun lignede en hest som skulle lege med hvor det blev sjovt. Gik en af de stærkeste præstationer undertegnede har set senest i Aalborg Hoppechampionat. Sad 10-15 meter efter den næstsidste hest med 800 meter til mål. Angreb fantastisk og via 1.11,0 sidste 700 meter i tredje/fjerde spor nåede hun frem til derbyvinderen Dream Girl kort før mål. Flemming Jensen har nu haft yderligere uger til at arbejde med hende, og hun er næppe blevet dårligere på den baggrund.

6 Dicte Skovsende viste endelig de rette takter senest efter en regulær stolpe ud sæson hidtil. Sad ved inderbanen og kom knap helt til, og havde kræfter sparet over mål. Er måske feltets hurtigste fra start, og Mads Hviid Nielsen bestemmer selv hvor han vil sidde. Er der bygget yderligere på formen, så kan hun være et sjovt modbud til Daisy Cash.

7 Dominique A P kom jo aldrig med fra spor et senest, og sad med kræfter sparet over mål. Sluttede forrygende ad gangen forinden, og formen virker til fortsat at holde. Kan falde ned i feltet her, og med den afslutning hun viste i Hoppe Consolation kan hun ikke afskrives på nogen måde.

2 Doyouwishdiamond sad udvendigt uden ryg den første omgang senest, hvorefter hun blev afløst af Dusty Shadow. Forsøgte at hænge på bag denne, men måtte slippe taget lidt til slut. Har bedre spor nu og er ret så hurtig fra start. Kan komme til inderbanen, men om den kommer, forbi Daisy H J direkte fra start kan være et spørgsmålstegn. Flasker det sig køber hun med god top tre chance.

1 Daisy H J har været matchet mod de bedste hele året, og har taget flere gode placeringer, men hun mangler stadig at komme først over stregen. Er her sikret et godt løb i inderbanen, og er der stadig form i hende rækker det til en ny præmie.V4-4 / 4. Løb - 1640 meter autostart

Nyt løb hvor pigerne må have tjent mere end drengene. Det giver igen spændende konstellationer. Evnerige Chloe var fin for Birger Jørgensen sidst, men hvad sker der fra spor 1, og holder Chanel Simoni de fine takter til en ny topplacering.

A-chancer: 6-1 B-chancer: 4-7-5-8-11-2 C-chancer: 10-3-9

6 Chanel Simoni troede jeg længe var en umulig opgave for Flemming Jensen at løse, men må erkende at det ser ud til jeg (igen) tog fejl. Angreb forrige gang stærkt med 500 meter til mål, og var hjemme på en god tid som anden bag Epos Østervang. Slap senest fri fra inderbanen og sad de sidste 1200 meter som første hest i andet spor. Havde alt under kontrol ned gennem opløbet, og vandt meget sikkert. Er stærk og reel og laver selv løbet hvis det bliver nødvendigt. Anden sejr i en række kommer her.

1 Chloe er et evigt spørgsmålstegn, men kapacitet i overflod det har hun. Kom senest perfekt igennem fra spor 10, og kunne relativt tidligt køres til spids. Siden var hun sikkerheden selv for Birger Jørgensen. Nu er det mere tricky fra spor 1 på sprint. Hvis hun kommer fejlfrit rundt første sving, hvor havner hun så. Flasker det sig har hun klasse til at vinde løbet.

Efter en lang række mindre placering, hvor hun ikke helt havde budt sig til slog 4 Livi Lovely til senest til stort odds. Blev sendt til spids, og slap tidligt til favoritten Dellis. Skyggede siden denne og fik angrebsplads akkurat tids nok til at nå frem på målstregen. Kan igen køres til position her, og skal vise at præstationen sidst ikke var en enlig svale. Løber med helt frem igen.

7 Briola er et vældig stabilt indslag, som altid laver pæne præstationer. Hun er dog ikke så glad for stikke næsen først. Hun er kommet lidt langt ud på vingen, og Morten Friis skal være kreativ for at finde en position hvorfra hun kan være trioaktuel med max flow på vejen.

5 Ceba Nordal har haft en fin sæson med tæt på 50.000 kr ind på kontoen. Lyser ikke af absolut topform i øjeblikket, men gør det jævnt og stabilt. Får nu Rene Kjær i sulkyen, og han har sommetider evnen til at finde et ekstra gear, hvilket kan give en sjov trioluring.