V4-analyse til Aalborg mandag d. 21. oktober

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 4.738 kr. Vundet 1.076 kr. Hitrate 2/17. TBP 22,7%.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 2 Elliot

V4-2: 2-8-7-4-5-3

V4-3: 3-1-5-2-9

V4-4: 3-11-4-7-5

Pris 300 kr.V4-1 / 1. løb - 2140 meter autostart

Talentfulde Elliot vender her tilbage efter en ny løbspause. Har vist gode ting tidligere, og Gordon Dahl glæder sig til at få hesten i omdrejninger igen. Løber ind i mere rutinerede heste fra klassen, og hvor langt rækker talent så - er man frisk kan man blanke.

A-chancer: 2-3-4-1 B-chancer: 9-6-5-10-8 C-chancer: 7

2 Elliot indledte karrieren rigtig fint tilbage i foråret. Sejrede let på Lunden d. 24/5, hvor han enkelt rundede feltet fra tredje udvendigt. Var siden væk fra løbene i tre måneder. Blev kørt offensivt i comebacket og måtte åbne i 1.11-fart 500 meter for at overtage spidsen. Havde intet modsvar til Eyecandy ind i sidste sving, men holdt farten oppe rundt svinget og var så træt ind på opløbet. Har nu været væk otte uger igen, spørgsmålet er om han er skarp nok i første hug, men kapaciteten er der.

3 Livi Moon har endnu ikke vundet i 19 forsøg, men har for alvor sparet op gennem en periode, men er også kravlet op i klasserne efter flere gode placeringer. Sad senest sidst i feltet på Åby, og leverede en klart godkendt sidste 700 meter. Har nu endeligt godt spor, og kan komme nærmere første sejr, men skal også bevise, at den vil stikke næsen først.

Der var gode efterretninger på 4 Mojo’s Star inden første start i Danmark i Århus. Tog spids for Michelle Mønster og så rigtig godt ud. Blev angrebet af Tinita Tårs i sidste sving og strittede godt imod. Michelle Mønster trak vattet ind på opløbet, og så svarede han med galop. Har team Friis finpudset siden kan han blive sjov.

1 B J’s Brogård gik rigtig godt her i Aalborg for tre starter siden. Havde da afgjort efter et perfekt løb i ryg på den førende, men blev akkurat fanget på målstregen af en raketspurtende Perhaps Flax. Siden galopperede den som favorit i Skive, inden den ikke kunne gå frem i afgørelsen fra 20 meters tillæg i Billund. Skal være lidt bedre end den dag, men har perfekt udgangsposition til det krævede løb i inderbanen, som kan giv en ny triochance.

9 Bibs Nordal har gået pænt de sidste to gange Rene Kjær har siddet i vognen, præcis som han gør i dag. Begge gange har parret siddet i inderbanen og søgt i angreb på den sidste runde. Senest forsøgte de at tage jagten op på Danny Tamsen, som dog vandt let. Har aldrig vundet og gør det nok heller ikke her, og nok mest noget for dem som leder efter sjove pladsspil.V4-2 / 2. løb - 2140 meter autostart

Her er kortene godt blandet, og jeg vælger en favorit som endnu ikke har vundet løb i denne sæson, men vist form og givet har årets første sejr lige om hjørnet.

A-chancer: 2-8-7 B-chancer: 4-5-3-6-9-11 C-chancer: 10-1

2 Bi Quito har været fast inventar på disse sider i en rum tid efterhånden, og får en sidste chance hos undertegnede som førstevalg. Blev sat af forrige gang og så kørte Anders Pedersen offensivt frem og kunne overtage spidsen efter omgang afviklet. Kunne ikke modstå Holland det sidste stykke ind mod mål. Sad gangen før bom fast bag Cash Flow & Co. Var ikke helt pletfri i travet det første stykke vej og fik en lille galop efter 500 meters kørsel. Forbedrede sig efterhånden som hun blev travet ind, uden at blive 100% på dagen. Angreb i sidste sving men kunne gå frem til hestene fra spidsvolten som vandt på 1.16,9. Tilbage i bedste udgave har hun stor chance.

8 Wild Fire Bell har gjort det godt i amatørløb for Dennis Kristiansen, og skal nu forsøges i klassen. Vandt let efter tidlig føring forrige gang, mens den senest blev fanget lidt på mellemhånd senest i Billund i en gevaldig regnbyge, men kunne alligevel kæmpe sig frem og tage kommandoen ind på opløbet. Blev disket efter en tæt episode i sidste sving, men havde inden da set Cult speede forbi, indsatsen var dog godkendt.

7 Catch Me Will er en startraket, som normalt gør sig bedst på sprint. Har nu fået to løb i kroppen efter en længere pause henover sommeren. Måtte åbne 1.11,7/500 meter for at komme til spids i en meget strid modvind. Fik pres af Chanel Simoni, men var førende indtil 150 meter før mål, hvor Chanel Simoni meget enkelt koblede greb. Har tidligere ikke budt sig så meget til fra rygpositioner, så måske Kasper K. Andersen igen kører til for en plads fremme i feltet.

4 Diablo Bork kvalificerede tidligere på året til Jydsk 4-årings Grand Prix efter en fin indsats i prøven. Fik ikke noget med hjem i finalen, og har holdt pause siden. Bliver spændende at følge nu tilbage i sin egen klasse, hvor den tidligere har vist, at den rækker.

5 Caid De La Cote er en typisk vind eller forsvind hest. Er normalt meget langsom fra start i autostart, og årets to sejre er begge taget i voltestart. Havnede sidst i feltet senest på Lunden og sad der hele vejen rundt, og tog ikke noget afgørende ind. Skal være bedre her for at vinde.

3 Diablo Toft har tjent pænt med penge så langt i denne sæson, men har endnu den første sejr til gode. Får nu Bent Svendsen tilbage i sulkyen for hvem den Kaj Jensen-trænede hest har gået flere fine løb. I Derbyweekenden sluttede den godt af på afstand efter et håbløst løb, og gangen efter var den anden i Århus, hvor den slet ikke kom rundt. Siden fik den ikke det store ud ad det for unge kuske, men se op nu for en god trioluring.V4-3 / 3. løb - 2140 meter autostart

Flere deltagere har været i kriteriums sammenhæng tørner ud her i et 3-års hoppeløb. Jeppe Juels Echo Hill leverede årets præstation for sin del i Kriterium Hoppeløb med en flot andenplads, og får vindertippet på den baggrund.

A-chancer: 3-1-5-2 B-chancer: 9-7-6 C-chancer: 8-4

3 Echo Hill fik serveret et perfekt løb af Jeppe Juel i Kriterium Hoppeløb, og kvitterede ved at speede frem til andenpladsen. Kom godt ned fra svært spor 11, og med lidt positionsskift i feltet sad parret i tredje udvendigt med 1300 meter til mål. Gik med bag Exclusive Laser på sidste langside. Kunne ikke helt følge hende, men kæmpede sig frem til en stærk andenplads. En lignende indsats her giver stor vinderchance.

1 Elektra Henley har ikke gjort meget galt i sine første starter med sejr i halvdelen. Var meget tæt på galop fra start i kriteriumsprøve, hvilket kostede position i feltet. Fik fat i feltet efter 700 meters kørsel, og blev offensivt kørt frem direkte til dødens. Var naturligt træt i sidste sving, men det meste blev forkert den dag, så jeg vælger at se bort fra den start. Klarer hun spor 1 denne gang er hun en spændende chance.

5 Evita er kommet stærkt fra land med karrieren, hvor hun indledte med to stærke sejre. Siden kom der lidt grus i maskinen, og hun blev forsøgt i hårdere konkurrence, hvor hun trods ingen sejre gjorde det rigtig godt. Senest i Kriteriet sad hun i fjerde indvendigt, hvorfra Morten Friis søgte lidt med mellem venner og fjender ind i sidste sving. Fik vel aldrig helt frit frem og havde måske lidt sparet ved målpassage. Optræder efterhånden mere rutineret i løbene, og hun er givet med helt fremme her.

2 Explosive Lady klarede cuttet til Kriterium Hoppeløb efter et løb i tredje indvendigt. Holdt farten pænt ind mod mål, men kunne ikke true de foranliggende. Sad sidst indvendigt i finalen, og blev forsøgt i angreb ind på opløbet, men kunne ikke tage det nødvendigt. Er hurtig fra start og sikret et godt løb her. Har gjort det pænt, og kan være en spændende triochance her.

9 Elvira Damgård er igen udstyret med kedeligt startspor. Kom ikke gennem nåleøjet til kriteriet, og gik i stedet til et almindeligt klassleøb i Odense. Sad langt nede i feltet, og måtte afsted i angreb ned ad sidste langside. Arbejdede godt ind i mål og bjergede en fin tredje plads.V4-4 / 4. løb - 2140 meter autostart

Come On Party starter ikke så ofte, men når hun gør, så leverer hun som regel godt. Har fået godt spor her, og løber ind i modstand hun normalt kan klare, og virker på den baggrund som et fornuftigt blankbud trods hun kommer tilbage efter en ny pause.

A-chancer: 3-11-4 B-chancer: 7-5-6-9-10-8-2-1

3 Come On Party blev kørt til spids i seneste start før pausen. Kontrollerede løbet, men kunne ikke stå imod Don Cash, som angreb meget stærkt rundt sidste sving og ned gennem opløbet - fik dog godkendt for indsatsen. Har aldrig vundet direkte efter længere pause, og det kan på den baggrund være et chanceartet vindertip, men det er den kapacitetsmæssigt bedste hest i feltet.

11 Livi Lovely har ramt en god formtop og gik rigtig godt forrige gang hvor hun overraskede stort ved at nedspeede Dellis efter et perfekt løb. Gik også godt gangen efter hvor hun var nærmeste vidne til en overlegen Chloe efter et løb i inderbanen. Har trukket nitten med dårligt startspor her, men formen rækker til en ny trioplacering.

4 Alltherightmoves har været inde i en god periode, og gik godt sidst Knud Mønster sad i vognen for to starter siden. Sad udvendigt på Chloe de sidste 1400 meter og holdt pænt ved, men blev siden disket for en halv tynd episode. Senest kom han i god fart ind i sidste sving, men tabte travet lidt midt i svinget og kom ikke rigtigt op i de samme gear igen. Vinder sjældent men kan tage trioplads her.

7 Lady Red Summer har været matchet hårdt gennem en længere periode, og bliver nu spændende at følge tilbage i sin egen klasse. For tre starter siden var hun i prøve til svensk hoppederby. Forrige gang tog Mads Hviid Nielsen sats fra spids i stayerløb på Aalborg Store Pris dagen, hvilket dog blev for hårdt. Havnede skidt til med positioner sidst i Odense og havnede næsten ude på galopbanen i sidste sving. Har klasse til bedre end resultatlisten viser.

5 Livi Ladyship gik godt i første start for Bo Westergaard, hvor hun speedede frem til sejr. Siden gik der lidt grus i maskinen, og nu har hele stalden skiftet træningskvarter. Hun har derfor holdt et par måneders løbsfri og hun kan være aktuel hvis hun er tilbage i bedste skik.