V4-analyse til Aalborg mandag d. 20. januar

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 8.262 kr. Vundet 1.384 kr. Hitrate 4/28. TBP 16,8%

Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 4-7-8-1-5

V4-2: 7-1

V4-3: 1-3-4-5-12

V4-4: 10-12-2-6

Pris: 400 kr.Lunch Dubbel-forslag

LD-1: 1-3

LD-2: 10-12-6

Læs mere hos Derby25.dkV4-1/1. løb - 1.640 meter autostart

Åbent sprinterløb indleder dagens frokostanretning i Aalborg. De på papiret bedste chancer har fået ikke optimale startspor, og det kan åbne op for en overraskelse direkte, jeg prøver men sjov kantbold direkte.

A-chancer_ 4-7-8-1-5 B-chancer: 9-2-9-10

4 Cult kan virke lidt uens i præstationerne, og blander gode indsatser med mindre gode indsatser. Er en speciel hest og leverer forskelligt afhængig af hvilken kusk, som sidder i sulkyen. Sidst var han ude fra håbløst startspor på sprint i Skive. Sad sidst undervejs, og lignede en hest med godt med kræfter sparet ned ad sidste langside. Slog på galop ind i sidste sving da Mads Hviid Nielsen ville gå med i angreb i tredje spor. Trives med Mads Hviid i vognen og præsterer normalt over middel når han sidder der. Det er et sjovt vindertip, men tager chancen i et åbent løb.

7 Eldorado kommer fra en række gode indsatser i Århus. Fik sidst perfekt løb i inderbanen,og fri til angreb ind i sidste sving. Koblede greb ind på opløbet, men kunne ikke svare Entre Hyrdehøj det sidste stykke ind mod mål. Skulle nok have vundet for at få 100% godkendt i min bog med tanke på oplægget. Er kommet lidt langt ud på vingen på sprint og der skal lidt løbsheld til før han løser opgaven. Kan blive overstreget.

8 Design Hastrup har været hæmmet af halvdårlige startspor gennem en længere periode. Men kunne sidst køres til spids fra spor 6 og så kom en længe ventet sejr. Er hurtig fra start, og det er ikke utænkeligt, at Frederik Kragh Olsen tager chancen ude fra otteren, og prøver at komme til spids. Lykkes det uden for mange trafikproblemer, så løber han med stor chance igen.

1 Chanel Simoni kunne ikke udnytte startspor 1 d. 15/9 og havnede i fjerde indvendigt rundt første sving. Flemming Jensen søgte ud i andet spor direkte og sad udvendigt som første hest uden ryg efter 600 meters kørsel. Kontrollerede siden løbet derfra og vandt sikkert. Er skrap for klassen når hun er fejlfri, men det skal løse sig lidt fra spor 1, dog altid en chance.

5 Cilas Smed trives ofte med at sidde med fremme undervejs. Senest var han dog kommet et stykke ned i feltet. Forbedrede sig fremad med en omgang til mål, sluttede godt af mellem heste på afstand af Design Hastrup. Var snude om snude med Vigan H S i kampen om andenpladsen. Virker til at holde form som kan række til en ny placering helt fremme.

Den bredde gardering kalder også på 6 Delaware Bounce. Sad fint til i andet par udvendigt sidst, og angreb ned ad sidste langside. Trykkede på rundt sidste sving, men kunne ikke gøre det helt. Holdt farten ok, men måtte slippe lidt ind mod mål. Kan være aktuel som et yderligt kryds.

Det samme kan sige om 3 Epoque. Var positiv i forrige start men igen helt uden bid fra vinderhullet sidst. Kan udnytte sin starthurtighed og virker også til at have fordel af distance, men skal være meget bedre end sidst for at være aktuel.V4-2/2. løb - 1.640 meter autostart

Så skal vi sprinte igen, og med mange krydser på V4-kuponen i 1. afdeling tror jeg man kan slippe igennem med et lås på to formtoppede heste her.

A-chancer: 7-1 B-chancer: 2- 12 - 11 - 4 - 6 - 3 - 5 - 8 – 9

7 Equidore fik endelig sin sejr senest. Blev kørt til spids og siden havde Kent Friborg styr på begivenhederne. Åbnede 1.13,2/500 meter og afviste konkurrent efter 600 meters kørsel. Rundede siden kilometeren på 1.16,2. Havde kræfter til at afvise Early Morning, som jo vandt gangen efter og Amaze Bell. Hvis ikke det kommer til at koste for meget at komme tilspids her så bliver Friborgs hest en svær nød at knække.

1 Cherokee Heaven er det klare modbud. Har vist strålende form de sidste to starter,og der er for alvor sparet op til sejr. Gik forrige gang en flot ophentning til andenplads efter galop, og senest var Eddie The Eagle over alle bjerge før Rene Kjær havde fået bakket hele vejen bagom. Sluttede stærkt af ude i banen, og viste alt vel med formen.

12 Carpark North vil fortsat være den naturlige outsider indtil Flemming Jensen finder nøglen til ham. Flemming Jensen har nu meldt ham to gange på sprint, selvom det ude fra set ikke bør være hestens bedste distance. Så har jeg mistænkt Flemming Jensen for at ville have mere fart og rappere fodskifte i hesten. Falder poletten i, så er der fart og styrke til at vinde, men det virke som om der stadig er et stykke arbejde, som skal gøres.

11 Expo Lane kom senest tilbage efter lang pause og gjorde det med mersmag. Sad i tredje par indvendigt og fik pladsen i sidste sving. Holdt god fart ned gennem opløbet, og er han gået frem med det løb i kroppen begynder det at ligne noget. Har trukket nitten med startsporet, og ryger på den bekostning ned som en triochance.

4 Amaze Bell sluttede godt af bag vindertippet her for to starter siden. Nærmede sig hele vejen ind i mål, og gik noget af det bedste så langt i karrieren. Sidst var der intet sparet efter 500 meter som første hest i andet spor og siden fra andet par udvendigt, og satte længder til ned gennem opløbet. Er hun tilbage som ved forrige start kan hun kæmpe om sidste trioplads.V4-3/3. løb - 2.140 meter autostart

Jeppe Rask havde karrierens bedste sæson i fjor, og har i Endless Love en hest, som kan være med til at gøre 2020 til et nyt godt år for den unge talentfulde træner.

A-chancer: 1 - 3 B-chancer: 4-5-12-2-6-8-9-10-12

1 Endless Love har bare tabt en gang så langt i karrierens fem starter. Senest blev han taget roligt fra start fra bagspor, men fangede efterhånden ryggen på medfavoritten i løbet Danny E P. Denne skyggede Jeppe Rask, og da angrebet blev sat ind var Endless Love forbi i to skridt. Spor et i Skive kan være lidt ”lurevorn”, men han slipper ikke uden om vindertippet med de seneste præstationer in mente.

3 Enjoy Banker ligner også en hest lidt udover det sædvanlige, og burde have stået med flere sejre i sine første starter. I sidste start inden løbspausen sad han i dødens på Åby fra 20 meters tillæg, og det kostede til slut, hvor hestene fra vinderhul og andet par udvendigt gik forbi. Holdt farten godkendt uden helt at skinne igennem. Kommer nu tilbage efter løbspause, og jeg har en klar forventning om, at hesten vil være bedre nu. Topchance i bedste udgave.

4 Dixi blev kørt til spids senest i blødere konkurrence end dagens. Havde det hele under kontrol hele vejen, og Dixi forsvandt væk på opløbshjørnet da Søren Klitgaard bad om fuld fart. Havde vist gode præstationer gennem en længere periode, så det var en fortjent sejr, som der var sparet op til. Ligger vel et halvt gram under de to første valg hvis de leverer som forventet, men kan være en god triochance.

5 Ceania Diamond vandt en fin sejr forrige gang, hvor hun førte rundt om. Senest forcerede Anders Pedersen til spids med en god omgang til mål. Lignede vindere ind på opløbet, men måtte se E Norway Is My Way gå forbi, og burde måske have vundet for at få fem stjerner i bogen. Er hurtig fra start og Anders Pedersen kan tage position, hvis han vil og så kan hun være en triochance.

12 D A D Flamingo er trods galop i forrige inde i en rigtig god periode. Er jo stærk og fartfyldt som få i denne klasse, men han er dog ikke helt til at stole på endnu. Forrige gang galopperede han i et godt angreb for Kasper Foget, på vej mod en fremskudt placering og senest holdt Morten Friis tungen lige i munden og så kunne han speede fem til ny sejr. Der er stadig en vis galoprisiko, og han er stadig en farlig outsider.V4-4/4. løb - 2.140 meter autostart

Efter en lang løbspause ser Jeppe Juels Boris Simoni nu for alvor ud tll at være tilbage på sparet og tog en god sejr senest. Med lidt held fra svært spor kan han være løsningen igen.

A-chancer 10-12-2-6 B-chancer: 3-1-7-4-1-8-9-11

10 Boris Simoni er en solid herre som hele karrieren har vist talent, men er flere gange blevet bremset af skader og uheld. Sad senest nede i feltet og kunne runde feltet til sejr. Var do glidt på krogen i sidste sving, hvor Jeppe Juel måtte vis sin kørekunst og få ham ind på lige bane. Nu er det bag spor igen, og det skal naturligvis altid med i overvejelserne, men han slipper ikke for at være en topchance.

12 Macro Starter havnede i andet par udvendigt senest i Liga Finaler på Lundern. Angreb ned ad sidste langside, men kunne ikke gøre det færdigt. Dog fuldt godkendt. Igen kedeligt spor, og det hele skal flaske sig hvas han skal vinde.

2 Caid De La Cote kan være besværlig og svær at køre, men de dage hvor det til gangæld stemmer, så er kapaciteten rigtig god. Gik godt forrige gang på Lunden som tredje. Senest var der ikke så meget ”piv” i ham i amatørløb. Nu hopper træneren i sulkyen, hvilket jeg anser for en klar forbedring. Outsider.’’

6 Denimcowboy kvalificerede sig til derbyet sidste år, og var ved flere lejligheder med i løb i årgangssammenhæng. Fik økonomisk ikke så meget ud af det, og står derfor ganske inde i klassen Har gået pænt de sidste par starter, og formen virker til at være på vej i den rigtige retning.

3 Campari D og 1 Act Cool kan også være hyggelige emner. Campari D har gjort det pænt og virker en hest, moden til at tage en femskudt placering. Act Cool kom i stærkt angreb rundt opløbssvinget sidste, men det ebbede lidt ud op mod mål. Bedre spor nu og kan han følge med ved inderbanen til en sjov luring i løbet.