V4-analyse til Aalborg mandag d. 17. februar

Udarbejdet af Kim Nielsen.

Statistik: Spillet for 14.788kr. Vundet 14.191kr. TBP 95,96% Hitrate 15/48.


Printvenlig version


V4-forslag (reservehest i parentes)

V4-1: 3-1-6-8-10-4 (5)

V4-2: 2-3-5-8 (9)

V4-3: 8 (1)

V4-4: 3-10-7-6-2-12 (8)

Pris: 288 kroner

Spil direkte med Derby25

Spil direkte med Dantoto (vælg spil med Fast Track logo)LD-forslag

LD-1: 8

LD-2: 3-10-7-6-2-12

Seks kombinationerV4-1 / 1. løb

Her vil 3 og 1 få mange tilhængere. De står da også med gode kort på hånden fra gode startspor på sprint. Men der kan hurtigt ske noget her på kort distance, så jeg garderer bredt.

A-chancer: 3-1-6-8-10 B-chancer: 4-5-7 chancer: 2-11-9

3 Badlands fik senest brudt sejrsrækken efter tre på stribe. De to første taget på Lunden – en fra spids og en efter afventende kørsel. I Skive sejrede hesten fra open stretch, hvor Dixen Cloc var førende og blev anden. Senest anden række. Blev igen kørt afventende på første omgang. Gik så med i angreb i tredje spor, hvor den foranliggende standede lidt med 500m. Eget angreb i fjerde spor i opløbssvinget, og det blev for hårdt. Der var ikke den samme afslutning i Badlands, som vi før har set, når den har siddet og lunet sig undervejs. Bliver sikkert kørt afventende igen, hvor træneren atter har sejrsambitioner. Får den løbet, kan den genoptage sejrsrækken. Men nogen sikker vinder, er det ikke.

1 Dixi har ramt en formtop. Sejrede juleaftensdag efter tidlig spids i behersket selskab. Gangen efter til spids efter 500m, hvor den afviste Enjoy Banker i opløbskampen. Senest spor 7 på sprint, hvorfra den blev kørt defensivt. Fra 3u angreb den i opløbssvinget og lignede en vinder midt i opløbet. Blev dog fanget på stregen af Cinxia, der spurtede flot fra 6i. Er intet spyd fra start, men heller ikke så langsom, at den ikke kan ramme 2i her. Sker det, sidder den jo godt til, og så har den vinderchance.

6 Cilas Smed tager de fleste gange en præmie på nær senest, hvor den fik galop kort efter start i en trang situation. Får ofte tunge løb, da den tit sidder et stykke nede i feltet. For tre starter siden tredje til Design Hastrup efter en god afslutning. Forrige gang sad den sidst, men sluttede rigtig godt af på en 15-tid, hvor den kun var godt to længder efter Chanel Simoni og Design Hastrup på stregen. Det var bedre modstand end her. Bliver der tempo på løbet her, så stiger chancerne. Det er snart et stykke tid siden, at Kenneth Andersen har leveret en af sine totobomber – måske kommer der en ny her?

8 Dixen Cloc har været i trioen i alle tre starter efter pause. Først efter føring i comebacket, hvor den blev slået til andenpladsen af Badlands på open stretch. Dernæst 2i til open stretch i Skive, hvor den ikke nåede frem til førende Dollar Esterel. Senest igen 2i i Odense, hvor den ikke så dagens lys, før Dark Passion i spids var i mål. Spor 8 nedsætter mulighederne for en god position, da der er mange starthurtige heste indvendigt. Men flasker det sig med positionerne, så har den før vist, at den har en god afslutning, hvis den kun skal speede til slut. En outsider her.

10 Catchy Spring har nu to løb inden for vesten efter pause. Første gang blev det forkert som følge af noget tumult på sidste langside, hvor den blev sinket. Senest endte den udvendigt uden ryg. Gik frem til førende Ilyushin opløbssvinget rundt og koblede grebet på denne. Kunne dog ikke stå imod Dixi og raketspurtende Cinxia, men var tredje en længde efter de to på en 15-tid, hvor den kørte med punkteret hjul i afslutningen. Herfra kan Peter Frandsen få et afventende løb, og kommer der tempo på, så vil den løbe forbi mange til slut. Luring.

4 Cassano virker på vej frem i form. Forrige start skiftede Anders Pedersen et par gange undervejs mellem 3i og dødens. Angreb udvendigt på Design Hastrup de sidste 600m, men måtte slippe en tre heste forbi til slut til femtepladsen. Senest ude i et amatørløb, hvor Trine Urth tidligt kørte frem i dødens. Holdt farten helt til mål og gik kort forbi førende Livi Obaunehøj (startede 20m foran), men kunne ikke afvise Danger Dynamits angreb i yderbanen. Nu er Anders Pedersen tilbage i sulkyen, og den er godt inde i løbet og kan være et longshot her.


V4-2 /2. løb

To heste bliver nok spillernes foretrukne her. Det ligner et opgør mellem 2 og 3. Jeg sætter dog yderligere to outsidere på kuponen i håbet om at ramme en overraskelse her.

A-chancer: 2-3 B-chancer: 5-8-9-1-7-4-6 C-chancer

2 Dream Kåsgård så det endelig ud til, at Flemming Jensen havde fundet melodien med op til sidste start. Den udgik så pludselig kort før start, da den iflg. træneren havde hidset sig for meget op. I de tidligere starter blev den forrige gang kørt til spids tidligt i løbet, men kunne ikke helt stå imod Billie Jean de sidste meter. Gangen efter direkte til spids for Jeppe Juel. Holdt god fart hele vejen og satte gradvist tempoet op de sidste 500m. Fik rygkørte C You Again op udvendigt, hvor denne koblede grebet kort, men hvor Dream Kåsgård var tæt på at slå kontra. To tætte opløb har givet to andenpladser. Har her et rigtig godt startspor til, at Flemming Jensen kan køre fremad og få lov til at overtage spidsen tidligt, og så bliver den svær at bide skeer med, hvis ellers der er styr på temperamentet. Træneren melder jo kun hesten, hvis han tror, at det var en enlig svale sidst, så Dream Kåsgård bliver mit førstevalg her.

5 Broad Vision kommer for anden gang i Bo Westergaards regi – denne gang med Mads Henriksen, hvor det senest var Tom Erik Solberg, der kørte hesten til sejr. Her fik han lov til at overtage spidsen ud af første sving fra starthurtige Benjamin Nordal. Denne hang med til andenpladsen i ryg, hvor Hocus Pocus sluttede godt af til tredjepladsen og Nu Love SS var fjerde. Var i august anden i en norsk derbyprøve efter den senere derbyvinder Max Brady. I selve derbyet var den nr. 8 lidt før Jeppe Juels Don Cash, som dog var syg på dagen. Den virker til at have klasse, og indtrykket fra den seneste start var positivt. Kommer næppe til spids igen og skal køres bagfra, men det kan den sikkert også. Stalden tror på vinderchance igen. Er en af de første, der skal krydses.

5 Amerian har ikke startet siden primo december, hvor den var i hårdt selskab mod C You Again og Billi Time. Havde ryg i 2u på Billi Time, men kunne ikke holde ryggen med 500m igen. Lå tredje ind i opløbet, hvor et par konkurrenter løb forbi. Var dog før et par af dagens modstandere i mål – Tough Macoy og Thisismylife. Har nu fået en tiltrængt pause, hvor den er blevet ridetrænet. Ligger fint i puls og har før gået godt første gang efter pause. Træneren kalder den en outsider. Det er den bag de to favoritter.

8 Cmynewlollipop har jeg troet på et par gange. Forrige gang kunne den måske have vundet med en anderledes styring, hvor den viste stor styrke mod Something Fishy og Billie Jean, som skulle give den forud. Senest perfekt rejse i 2u, men havde ikke helt det samme overskud og holdt mest farten og skuffede som sjette bag Dazzle Nock og Umbra. Nu køres den af professionel, hvilket er et plus. Havde løbet været 2.500m, så havde det været en fordel for den råstærke hest. Her fra spor 8 og på normaldistancen skal der held til at nå helt frem. Et kryds til de større kuponer.

9 Batman S H kom tilbage senest efter pause. Blev kørt defensivt og sluttede pænt af mellem heste som fjerde bag Something Fishy og Billie Jean, der skulle give forud. Får igen et rygløb fra spor 9, og kan være aktuel for triospillerne, men næppe for V4-spillerne.

1 Tough Macoy startede næstsenest i derbyweekenden, hvor den var ude i noget wild-west kørsel mod Cassiopeia med 10-fart den første omgang. Det stod Tough Macoy ikke for. Startede så i december, men der var den helt væk og var 30-40m efter Amerian i mål, som kun var femte. En Tough Macoy på top ville have haft chance her, men det er svært at forestille sig, at den skulle være det. Sidste år vandt den ganske vist første gang ude, men det var i et løb med fem heste, hvor Johnni Olsen fik lov til at køre bumletogstempo i spids. Det sker ikke her, hvis den skulle få spids. Tænker den skal have et par løb i kroppen, før den er aktuel.


V4-3 / 3. løb

Her finder vi mit forslag til en ugarderet. Store Macro Star var helt ved siden af sig selv senest. Var det en enlig svale? Det tror jeg, hvor den på sin store styrke bare vinder det her løb. Skulle den svigte, så kan det blive både en dreng og en pige.

A-chancer: 8 B-chancer: 1-4-9-6-3-7-10 C-chancer: 5-2

8 Macro Star havde imponeret i flere starter, hvor den forrige gang lavede en magtdemonstration, da den fra spor 12 tidligt blev kørt frem i dødens på Denimcowboy og vandt før denne og Boris Simoni. Senest havde den set blændende ud i opvarmningen, men den kortsluttede, da startvognen slap, hvor den var i vild galop. Kom op til feltet igen, men fik så igen galop på med 4-500m igen. Blev sidst forsøgt i anden sulky – det var måske noget af forklaringen, så den er tilbage i sin gamle sulky igen. Der har intet været i træningen efterfølgende, og en Macro Star tilbage i samme forfatning som før seneste start, den vinder det her løb. Jeg tænker Nicklas Korfitsen kører lidt forsigtigt med fra start, og så vil den på ren styrke ordne de her konkurrenter på den sidste omgang. Dagens blanke for mig.

1 Vigan HS har stigende formkurve. For tre starter siden sluttede den forrygende af til tredjepladsen fra spor 12, hvor Design Hastrup vandt. Senest taget meget roligt fra start og havnede sidst. Det blev til 3u, og derfra blev den sendt af sted med 600m igen. Den blæste uden om feltet, men stummede lidt til de sidste meter. Vandt dog sikkert, hvor Secret Guy fra vinderhullet var anden efter et smørløb. Den kan være starthurtig, men skal ikke køres i spids, siger kusken. Så han forventer at køre med og så slippe, hvor han helst vil ud og sidde i ryg i andet spor. Så kan den spille sin speed ud til slut, hvor den kan være langt fremme. Virker bedst af resten.

4 Secret Guy havde ikke gået det helt vilde op til sidste start. Her var den godt med fra spor 8 i auto, hvor den krøb ned i vinderhullet bag Crepe Suzette. Fik plads som på bestilling på opløbshjørnet og sluttede godt af til andenpladsen bag Vigan H S, der var stukket af. Er hurtig fra start, så den vil få en god position fremme i feltet og kan være en god triochance.

9 Checkpoint S H kommer tilbage efter lang pause. Gjorde fine præstationer i sensommeren med en sejr i Skive før Alltherightmoves samt et par trioplaceringer i Aarhus bag henholdsvis Chakita T Hall og Butterscotch. I den sidste start før pausen viste den intet overskud og hang bare med nede i feltet på stor afstand af Billi Time. Træner godt med god puls iflg. træneren, der melder om fornyet godt humør på hesten. Kan få et godt rygløb her, og så kan den sagtens være trioaktuel.

6 Act Cool sluttede pænt af forrige gang som fjerde til Macro Star 20m efter denne. Senest perfekt løb i 3u/2u, men i opløbssvinget havde den intet at byde på, da Alltherightmoves fra dødens var gået frem til spids. Holdt bare farten til en skuffende femteplads. Er den tilbage, som vi kender den, så kan den godt være trioaktuel her, hvis den ikke kommer til at sidde alt for langt nede i feltet.

3 Crepe Suzette tog spids sidst, men måtte lade både 1 og 4 gå forbi til slut. Er starthurtig, men vinder sjældent og kan tage en ny præmie med en lille triochance.

7 Airborn M var kraftigt forbedret senest. Havde da spor 1 og kunne svare spidsen fra start, hvor den så slap til Alltherightmoves og hang med hjem til andenpladsen bag denne. Fra spor 7 bliver det ikke spids, så det ligner som Crepe Suzette en præmiekandidat med en lille triochance.


V4-4 / 4. løb

Her er det en eller mange. Går Carpark North fejlfri, taber den ikke. Et emne som ugarderet til gangekuponerne. Tror man, at den ustabile hest igen forfalder til galop, så er det bare at smøre på så langt pengepungen rækker.

A-chancer: 3 B-chancer: 10-7-6-2-12-8-5-1-4 C-chancer: 11-9

3 Carpark North var nærmest opgivet af Flemming Jensen efter fire galopper I træk. Fik så senest hevet skoene af, og efter at have siddet udvendigt på førende Joker Newport hele vejen, så gik den frem til sejr – kort men sikkert. Den har tidligere ikke kunne finde fra start, men det ser ud til, at det kan den nu efter skiftet til Flemming Jensen. Holder den sig fejlfri her, så er der ingen i det her felt, som den skal frygte. Den vil være blank på mange kuponer – måske også gangekuponer her, for dem, der er til det. Og det kan da også sagtens være, at den bare vinder. Men hvis det skal give penge i den her omgang, så skal vi jo have en favorit, der svigter, så jeg garderer ustabile Carpark North.

10 Esajas er virkelig på vej frem i form. I forrige start var den i forreste volte og fulgte med bag førende Bursche W det meste af vejen, men kunne ikke holde ryggen helt til slut i første start efter pause, men var anden alligevel. Sidst hurtigt ude fra spor 1 og tog plads i vinderhullet. Kom med ud i andet spor på bagerste langside i ryg på E Norway Is My Way, og da den gik til spids blæste Esajas bare uden om denne og afviste let et godt gående Expo Lane. Herfra bliver det igen et rygløb, og kommer den bare til at sidde nogenlunde med, så runder den mange til slut. Skulle favoritten svigte, så er velkørende Casper M. Nielsen klar til at slå til.

7 Don’t Touch har masser af fart, men har let til galop. Den sejrede for fem starter siden, hvor den endda havde galop på i sidste sving. Har de to sidste gange galopperet fra start fra spor 8, men har alligevel været med flokken hjem og taget en præmie. Der ændres på udstyret til denne start, og lykkes det at få den fejlfri fra start denne gang, så har den fart til at være med helt fremme.

6 Dagmar Bakkegård er noget uens i præstationerne. Efter galop to gange – den seneste i opløbssvinget i en trang situation, så sad den senest 3i fra spor 11. Søgte efter angrebsplads i opløbet, men fik det aldrig helt. Søgte ud i andet spor bag vindende Carpark North, hvor den sad i ryg på denne over mål som fjerde. Kan godt åbne fra start, og kommer den til at sidde med fremme her, så kan den være med i slutstriden.

2 Danny Tamsen leder lidt efter formen. Forrige gang havnende den i dødens på Blueberry Macoy, hvor den holdt godt ved til 100m før mål, men så var der udsolgt. Senest sat af i tredje spor og blev bakket sidst. Sluttede pænt af, men kunne ikke tage noget ind fra positionen langt nede i feltet. Er hurtig fra start og har nu et godt startspor. Kommer den til at få en god position, så bør den kunne række et stykke her.

12 Blueberry Macoy er kommet i skammekrogen her med spor 12. Har gået et par løb i spids, hvor den har fået tre andenpladser i træk. Forrige gang lignede den en sikker vinder, men stoppede op til slut, hvor Rexine fangede den. Det samme senest, hvor det var Danger Dynamite, som den blev besejret af på de sidste meter. Nu skal den komme bagfra, og det kan måske være en fordel. Er et longshot fra det her spor til de større boner.