V4-analyse til Aalborg søndag d. 15. december

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 7.252 kr. Vundet 1.384 kr. Hitrate 4/25. TBP 19,0%Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 2-7-5-6-11

V4-2: 5 Ultimate Photo

V4-3: 2-9-5

V4-4: 4-1-7-8-11-2-3-10-12-5

Pris: 300,-V4-1/1. løb - 2140 meter voltestart

Michael Lønborgs Eddie The Eagle har endnu ikke sat en hov forkert, og bliver efter sejren senest favorit i V4-1. Der findes dog ganske kompetent og mere rutineret modstad 20 meter bagved, og derfor vælger jeg gardering.

A-chancer: 2-7-5 B-chancer: 6-11-4-9-1-10-8

2 Eddie The Eagle har vist sig som en effektiv hest i sine første starter i sin stadig lidt grove stil. Kom senest godt igennem fra andenrække på sprint, og sad perfekt i andet par udvendigt bag Jente W. Overtog i et snuptag ind i sidste sving og forsvandt væk til overlegen sejr. Var ok ud af volten i første start, og køres givet mod spids her. Kan lægge en god pace, som kan gøre det svært for tillægshestene.

7 Big Flirt har huseret i amatørløb, men har vist kapacitet, som også rækker i klassen. Blev kørt frem til spids med prik en omgang til mål. 1.15,5 den sidste kilometer uden de store problemer. Kommer han glat afsted og finder en position, så har han også chance her og skal krydses tidligt.

5 Apollon løber med skjult form. Lidt stolpe ud et par starter, og så senest hvor han sad bomfast over mål bag Bi Quito og Cortez Bounce. Fik sit løb ved inderbanen, og kusken kørte på chancen, som aldrig kom. Oplægget bliver givet noget lignende her, men formen er der, og den dag det flasker sig, så løber han helt frem.

6 Dream Hastrup løb alt hvad han kunne det meste af vejen senest fra bagspor på sprint. Dixidore og Danny EP anlagde et hårdt tæppe, og det var svært at lukke huller i feltet. Tilbage på normaldistancen vil være en fordel for ham. Virker som en stærk type, som bliver lidt stor i travet ind mod mål, men har ganske god kapacitet for klassen, og løber igen frem i top tre.

11 El Nino er kommet i skammekrogen, men hesten kan i grunden langt bedre end det resultatrækken indikerer. Sad langt nede i feltet senest på Jægersro, og kunne trods 1.15,6 den sidste kilometer ikke tage noget nævneværdigt ind. Skal vise yderligere fremgang her, men kan være trioaktuel i bedste udgave.V4-2/2. løb - 2140 meter autostart.

Team Westergaard gemte hestene lidt væk hen over sommeren, hvor der blev skiftet træningskvarter, og de er klar til at hente det forsømte hjem her i efterår- og vintermånederne. Ultimate Photo var klar i første hug efter et års pause, og med den præstation in mente, så ordner han også dem her.

A-chancer: 5-7-2 B-chancer: 1-4-6 C-chancer: 3

5 Ultimate Photo var klar direkte i stayerløb på Fyn. Fik perfekte rygpositioner hele vejen rundt, og skulle bare speede forbi ned gennem opløbet, hvilket han gjorde på en tiltalende måde efter lav 1.13-fart de sidste 500 meter. Har tidligere gået tider i Norge mod blandt andre Valokaja Hindø, hvilket også rækker mod disse konkurrenter. Er han gået frem med løbet sidst, så skal det være en stor chance. Kan være vældig hurtig fra start.

7 Beatriz var tapperheden selv senest i Aalborg, hvor hun gik udvendigt på Bvlgari Peak, og var med i striden helt ind i mål, hvor der skulle målfoto til for at skille dem. Senest i V75 sad hun langt nede i feltet, og blev hængende i sporene da angrebet blevet sat ind trods 1.12,0 sidste meter. Lidt flow på positioner, så kan hun ende nærmest favoritten.

2 Tourmalet sad fast med kræfter sparet, og endte i en tæt situation med Twigs Briard, som endte i diskvalifikation. Kommer hun til at sidde rigtigt til i et relativt lille felt som dette, så er hun farlig for de fleste på speed.

1 Obi fik godt løb i Liga 1 senest, og kunne kort ligne en trussel mod Thunder Peak. Holdt farten helt ind i mål, og nåede akkurat ikke forbi forecast i kampen om andenpladsen. Sidder perfekt til i inderbanen og kan slæbes med til en ny god placering derfra.

4 Machiavelli var ude i Liga 1 og hang pænt med og fik endda et svaj af en galopperende konkurrent ind på opløbet. Den store udfordring er stadig, at han ofte ikke åbner alt for godt fra start, og det koster positioner i denne klasse. Kommer tit blæsende ude i banen i stærke afslutninger, men har bare siddet for langt tilbage. Kan igen løbe i top tre.

6 Stud Muffin gik flere pæne præstationer i det svenske hen over sommeren. Forrige gang fejlede han som slået hest i slutfasen. Senest blev det helt forkert, og han blev sat i sporene i flere omgange. Blev taget lidt om ind mod sidste sving og rullede på en galop. Vender han tilbage til sommerformen, så rækker han her, men det er op til bevis.V4-3/3. Løb - 1640 meter autostart.

Endelig godt spor til Johnny Olsens store Blueberry Macoy igen, på hvad jeg tror er favoritdistancen. Var vældig hurtig fra start den ene gang han har haft første række bag bilen, og kommer til at føre længe her.

A-chancer: 2-9-5 B-chancer: 1-8-7-3-12-4-10 C-chancer: 11-6

2 Blueberry Macoy bombede til spids fra spor 7 i sin anden start, som er første gang han har haft første række bag bilen, og åbnede uden problemer i 1.14-fart de første 500 meter og svarede den dag blandt andet Danny Tamsen. Fik tidlig galop senest, men ikke noget der kommer til at bekymre mig, Jeg tror på spids og slut.

9 Carpark North har siden sejren tilbage i juni skiftet træningskvarter til Flemming Jensen, og det bliver ganske spændende at følge den råstærke hest, om han finder den sidste nøgle til aktionen. Afsluttede stærkt i rutineløb d. 22/11 og så bedre ud i travet den dag, så har fået en udblæsning i kroppen efter pausen. Skal ses an første gang i nyt regi, men er spændende.

5 Don’t Touch har masser af fart, men har desværre haft for stor hang til galop på det sidste med utilladt gangart i tre ud af de fire sidste starter. Forrige gang var der galop i sidste sving, men kom tilbage og vandt alligevel efter en flot indsats. Formen er til at være med helt fremme, men kravet er at han går fejlfrit.

1 Elenora var på vej til spids senest i Århus da det bliv til galop. Gik pæne løb nogle gange i træk, hvor det lugtede at flere gode indsatser. Sidder perfekt til ved inderbanen, og kan derfra få løbet der kræves, hvis det på ny skal blive til top tre placering. Vinder næppe løbet man kan bestemt være aktuel for pladsspillerne.

8 Daddy Loves You viste klar fremgang senest på en rigtig fin tid. Sporet trækker ned, men kan være sjov hvis den positive udvikling fortsætter. 7 C My Dream har jo farten til at blande sig på sprint, men galoprisikoen er alt for til at tro på mere end en outsiderchance.V4-4/4. Løb - 1640 meter autostart.

Nyt sprinterløb afslutter V4-spillet og kortene er godt blandede med flere gode heste for klassen. Zoom Wise L var reel senest og med den præstation i hukommelsen får han førstevalget.

A-chancer: 4-1-7-8 B-chancer: 11-2-3-10-12-5-9-6

4 Zoom Wise L var god senest hvor den tillod sig en galop på sidste langside. Tog jagten op på blandt andre Ebay Holmsminde og Djohnjohn, som var kommet 20-30 meter væk. Kom stormende ude i banen og nåede forbi på flot vis. Om sprint er livretten, kan være spørgsmålet, men han skal være førstevalget på den viste form.

1 Destinys Diamond har byttet spor 12 med spor 1 denne gang, og det betyder naturligvis en hel det for det vi kan tillade os at forvente. Sad selvfølgelig langt nede i feltet men afsluttede godt, og måtte korrigeres en ekstra gang da Jeppe Rask trak ud til eget angreb ind på opløbet. Var rigtig godt med fra start fra spor 1 for to starter siden, hvor hun svarede føringen op. Fik hårdt tryk af No Soup for You over den sidste omgang, og måtte give sig til sidst.

7 Catch Me Will er igen havnet lidt yderligt fra start på favoritdistancen. Gik pænt fra bagfeltet, men kan nu qua sin starthurtighed komme til at sidde med fremme undervejs. Viste form senest med en klart godkendt afslutning fra svært startspor.

8 Fivie Barosso kommer vi ikke udenom i denne klasse i øjeblikket. Senest blev det for hårdt med et ordenligt tryk på den førende Es Trenc for at komme til spids efter 700 meters kørsel. Det kostede til slut, men hun holdt igen rigtig godt ved. Yderste spor kan give trafikproblemer, men den er ret kvik i fødderne og Marita Berg kan køre til position, hvis hun ønsker, men hvor meget kommer det til at koste.

11 Bella Princess løb lidt på mellemhånd senest i et felt som var ude på en umulig jagt på D A D Flamingo. Fik fat i sidste sving, og afsluttede godt ude i banen til fin andenplads. Indikerede gryende form. Spor 11 på sprint er naturligvis ingen højder, men Jeppe Juel finder ofte vej til en god position, og så skal hoppen ikke afskrives som en sjov til plads- og triospillerne.

2 Cilas Smed var stærk for tre starter siden, da han vandt fra udvendig position den sidste runde. Gangen efter blev det hårdt løb igen, og kunne ikke gøre det færdigt. Sidst endte den med at sidde lidt fast i Billund. Er en lidt mystisk type, som virker til at være afhængig af humøret på dagen. Kan Kenneth Andersen holde sit andet spor her, og motivation er der hos hesten, kan det være et kryds til de helt brede garderinger.