V4-analyse til Skive mandag d. 16. september

Udarbejdet af Kim Nielsen.

Statistik: Spillet for 7.384 kr. Vundet 10.420 kr. Tilbagebetalingsprocent 141,1%. Hitrate: 7/25.


Printvenlig version


V4-forslag

3-6-9-8-5-1-2-4 (7)

9-8-6-2 (7-3)

9 Worst Nightmare (5-6)

6-5-4-1-7 (3-8)

Pris 320 kr.


V4-1, 1. løb

Et fuldstændig uigennemskueligt løb, hvor ikke mange af hestene er de store sejrsslugere. Det er virkelig en pose blandede bolsjer, så på nær 7’eren, som kommer efter mega lang pause med en kusk, der har haft endnu længere pause, kommer de resterende otte heste med.

A-chancer: 3-6-9-8 B-chancer: 5-1-2-4 C-chancer 7

3 B J’s Brogård har vist fremgang på det seneste. Forrige start tog den spids for straks at slippe til Dagmar Bakkegård. Det blev så 3i, da Enzo overtog føringen. Holdt farten uden at kunne true de to førende, hvor Enzo vandt. Senest spids igen, men afgav denne til Caviar Damgaard. Birger Jørgensen kom ud som på bestilling på opløbshjørnet og lignede en klar vinder ned gennem i opløbet. Fra spor 12 kom Perhaps Flax dog farende helt yderst i en vanvittig afslutning og snuppede sejren. B J’s Brogård er ret starthurtig og tager formentlig spidsen. Så den vil sikkert føre længe i et åbent løb – måske hele vejen.

6 Amazing Casmik har gjort det godt længe. Tog en chocksejr i juli fra open stretch i Skive foran Cassiopeia B F. Har derefter haft elendige spor med 7,8,og 12, hvor den har siddet langt tilbage. Forrige gang endte den lige efter B J’s Brogård, og senest havde den umådeligt langt frem i Århus fra spor 12, hvor den tog mange meter ind på de forreste i opløbet og sluttede godkendt af. Har gået på pæne tider, og Friborg har det jo med at overraske til store odds ind imellem. Han synes, at hesten er i stor fremgang og kan være en trioluring her, da den trods alt har et spor langt ude på vingen. Den krydses tidligt på min V4-kupon i en meget åben afdeling.

9 Damse P D kommer tilbage efter tre måneders pause. Sidst den kom tilbage efter pause, der vandt den tilbage i marts. De efterfølgende fire starter gav to tredjepladser og to galopper. I den næstsidste start gik den et stort løb i dødens i Duvils Amatør Grand Prix, hvor den var tredje på afstand til Assiniboia Downs og Askepot Macoy. I sidste start før pausen galopperede den i sporene i opløbssvinget i et fremstød. Den har kapacitet til at være med fremme her, men baggrunden for pausen kendes ikke. Hvis Harald Dyhrberg har hesten i samme forfatning, som da den kom tilbage efter pause i april, så har den vinderchance.

8 Afrodite Toft vandt i foråret et formløb, som er en af to sejre i 45 starter. Kom for nylig tilbage efter fire mdr.’s pause i et sprinterløb fra spor 12. Endte i 4i og fulgte godt med. Sad faktisk fast med lidt kræfter sparet i opløbet, og rekordforbedrede til 14,8. Kusken var meget tilfreds, og der var stor fremgang at spore. Startspor 8 er jo ingen højder, så han tør ikke være så optimistisk. Men i dette uigennemskuelige løb, så kan den sagtens have chance, hvis fremgangen bekræftes med en ny god præstation.

5 Axel Party har ikke vist det store på det seneste. For tre starter siden gik den op udvendigt på Astronaut efter en omgang og travede resten af vejen i dødens. Var kort slået til tredjepladsen af Apollon. Gangen efter umotiveret galop efter en omgang, og senest fulgte den mest med for Flemming Jensen midt i feltet i løbet, som Allan’s Hest vandt fra spids. Hvis den kan gemmes lidt og ikke skal bestille for meget undervejs, kan der godt ligge en fornuftig afslutning i hesten, hvor mange her har chance.

1 Maltese Falcon har ikke gjort mange glade på det seneste. Forrige gang var den svar efter føring, hvor den blev træt de sidste 500m. Senest galopperede den i første sving og satte så meget til, at den blot fik et arbejde efter feltet. Træneren melder om gode træningsarbejder, som dog ikke bliver omsat i løb. Den kan ikke finde tilbage i den form, som gav seneste sejr i april. Nu er træningen lagt om, og det håber Morten Juul kan gavne hesten. Den har vundet på en 17-tid i Aarhus for fire måneder siden. En lignende præstation rækker langt her, men de sidste starter har været bedrøvelige.

2 Daddy Loves You har et par placeringer at henvise til, men har ikke vist det store i nyere tid. Forrige gang i Odense blev den sinket voldsomt i første sving af fejlende hest. Tabte mange meter. Gik siden pænt på noget afstand af de tre første, hvor Call Me Quick P D vandt før Cheri Bee. Senest 4i, der blev til 2u med omgang tilbage. Faldt helt fra til slut, og kan næppe have været helt frisk på dagen. Har et godt startspor, hvor kusken vil give den et rygløb, og så kan den godt speede en ting til slut, melder han.

4 Bet For Me Jersey har sine lyse øjeblikke, men kan være ret svingende i præstationerne. Dukkede for tre starter siden pludselig frem mellem heste og vandt på en17-tid i Skive. En lignende præstation kan godt række et stykke her. Senest tredje i et lille felt med flere galoperende heste, hvor Pleasureground vandt fra spids. Kusken kender efterhånden hesten, som kan være et longshot her.

V4-2, 2. løb

Igen et åbent løb, hvor der godt kan komme en overraskelse. Jeg tror dog, at jeg har indkredset vinderen i de fire A-heste, der finder vej til min kupon.

A-chancer: 9-8-6-2 B-chancer: 7-3-5-4 C-chancer: 1

9 Allan’s Hest fik seneste karrierens først sejr. Var alene i spidsvolten og løb bare sit eget løb foran konkurrenterne, som aldrig fik nærkontakt. Nærmeste vidner var Bartho og Enzio. For tre starter siden var den anden til Eik Hindø i et lille felt, hvor den sluttede godt af. Næst senest håbløs galop fra start. Kom dog op til feltet igen og var længe godt med, men måtte slippe lidt til slut efter en stor ophentning. Jeg tror, at anden række er en fordel for den temperamentsfulde hest, hvor Anders Pedersen kan tage en rolig start. Han må så træde ind på scenen i slutfasen, og kan godt runde de her konkurrenter på en god dag.

8 Love Story H C liftede med til andenpladsen bag vinderen Endless Dreams for tre starter siden. Gange efter gik den pænt og angreb i sporene mod slutningen. Ebbede dog lidt ud de sidste meter efter en lidt for lang spurt og var femte bag Perhaps Flax. Senest på Lunden endte den i 4i. Sad sidst ind i opløbssvinget, hvor den blev sendt i angreb langt ude i sporene. Sluttede forrygende af og var ikke langt efter Urgent FAce og Enok på tredjepladsen. Efter en masse placeringer er den her hest ved at spare sammen til en sejr. Får den det rigtige rygløb her, så har den en giftig kort speed, som kan bringe den langt frem i det her selskab.

6 Swingit sejrede forrige gang på hjemmebanen, hvor den overtog spidsen efter 400m, og siden var den aldrig for alvor udfordret, hvor Zoom Wise L forsøgte på open stretch til slut, men blev afvist. Har både før og efter den start været i Aarhus, hvor den begge gange tidligt er slået over i pasgang i første sving og har galopperet håbløst. Tilbage i Skive forventer træneren, at den er med fremme her. Er starthurtig og vil blive kørt mod spids eller få en position fremme i feltet. Den skal krydses tidligt.

2 Elvis Bork har utvivlsomt talent, men treåringen er noget grøn i det stadigvæk. Sejrede for tre starter siden efter tidlig galop, hvor den skød frem mellem heste og fangede Bea Østerkær på stregen og gik en 17-tid i karrierens anden start. Gangen efter tredje i et lille felt bag Enzo Design, hvor den løb i dødens en del af vejen. Senest var den med i en tumultagtig start, hvor flere heste galopperede, så det er bare at glemme den start. Træneren melder om stor kapacitet, men at han vil køre på sikkerhed, da hesten skal have en god oplevelse. Selv om den møder ældre heste, kan den godt være med her uden uheld.

7 Dressedforsucces har fået serveret en række løb i andet par indvendigt. Følger pænt med, men har ikke vist det store overskud i slutfasen. Fra yderligt spor bliver det svært at ramme vinderhullet igen, og træneren vil også denne gang søge et rygløb. Virker ikke vinderaktuel, men kan tage en god præmie igen.

3 Deceni Langborg har vist god fart, de få gange hesten har gået fejlfrit. Autostart her giver større chance for fejlfri afgang i modsætning til de to seneste snorestartsløb, hvor det er blevet til galop fra start. Et lyspunkt for tre starter siden som tredje bag Eik Hindø og Allan’s Hest. Træneren vurderer, at den kapacitetsmæssigt er meget lig staldens anden hest i løbet Swingit. Men det primære er, at få hesten fejlfrit rundt.


V4-3, 3. løb

Med et par ellers kable heste, der ikke er helt i løbsform, så virker modstanden overkommelig for Knud Mønsters ”mareridt”. Jeg forventer at se Worst Nightmare runde konkurrenterne senest i opløbet og foreslår den som dagens blanke.

A-chancer: 9 B-chancer: 5-6-4-8-2-3-1-7-10 C-chancer:

9 Worst Nightmare var senest ude i monté, hvor den havde vundet løbet, men galopperede 20m før målstregen, da den iflg. træneren troede, at løbet var forbi. Har leveret stabile præstationer længe, hvor den er i pengene hver gang – dog uden at vinde. Forrige gang sad den i 3i, hvor Mønster søgte efter angrebsplads i slutfasen. Den kom alt for sent, så hoppen nåede ikke at komme op i fart. Var tredje bag Hanbianca Boko. Her kan den få en rolig start fra spor 9, hvor den allerede er i andet spor. Da ingen af modstanderne viser skræmmende form, så forventer jeg at se Worst Nightmare skylle hen over feltet de sidste 4-500m til en sikker sejr. Dagens ugarderede.

5 Thunderstruck er på vej tilbage efter pause. I første start efter pause blev den bakket ned i ryg på Chap AP. Her blev den suget med hele vejen, men havde ikke noget sparet, da Chap A P trak fra til slut. Derfor kunne Birte Mile knebent gå forbi Thunderstruck. Hesten er meget starthurtig og bedst på sprint. Kusken melder om, at det igen bliver et defensivt oplæg, da hesten stadig er i genopbygningsfasen. Så han vil ikke satse hele butikken på at komme til spids, og med starthurtige Waffel indvendig for sig, så ligner det et løb i ryg på denne. Er en fornuftig triochance her.

6 Walkmann June har holdt pause siden et par montéstarter i juli. Den seneste af slagsen gik hesten rigtig godt. Havde dog positionsproblemer i sidste sving, og da den fik frit frem, var de to favoritter Concorde og Rocky P H over alle bjerge. Havde ved den lejlighed norsk hovedlag på for første gang, og det trak den godt for. Det kommer den med igen fortæller træneren, der dog melder, at hesten stadig er noget tung i det i træningen, og at denne start skal ses som begyndelsen på en efterårs og vinterkampagne for hesten. Var den i topform, ville det være en vinderchance her. Men i første start efter pause, ligner det kun en triochance.

4 Bellis Tulsbjerg går pænt ind imellem. For to starter siden sluttede den pænt af på afstand af Caid de la Cote og Bjarne B P netop her i Skive. Senest lå den fjerde og var på vej frem til de tre forreste, da den galopperede ind i opløbssvinget i Aarhus i et løb, som Hocus Pocus vandt. Har en hvas afslutning, hvis den får det rigtige rygløb, og den kan godt være trioaktuel her.

8 Attack Photo tager præmie hver gang uden at være helt fremme i sejrskampen. Er dog i løbsform i modsætning til flere af konkurrenterne, og det kan bringe det tættere på en topplacering her. Dog max. en triochance.

2 Waffel er starthurtig og har vist stigende formkurve de seneste starter. Bliver givet fyret til spids, men kusken slipper herefter til den første, der kommer frem, for at forsøge at tage en ny trioplacering. Ikke vinderaktuel i mine papirer.


V4-4, 4. løb

Et løb, hvor hestene står godt til hinanden. Ud over mine tre A-hest, kommer de to første B-hest også med, da der godt kan komme en mindre overraskelse i dette jævnbyrdige løb.

A-chancer: 6-5-4 B-chancer: 1-7-3-8-2-9 C-chancer:

6 Bette Nock slog i sit comeback Dortmund for tre starter siden, hvor den så fin ud. Startgalop gangen efter, hvor træneren fortalte, at banen var for hård ude i startspor 7. Senest åbnede den det bedste nogensinde fra spor 2 og tog spids. Måtte så afgive til Amarone Dry, og da favoritten Highyield Draviet så overtog spidsen, gik Jeppe Rask frem i dødens med Bette Nock. Fulgte Highyiels Draviet til dørs hele vejen, men var en halv længde efter den i mål. Klart godkendt, og den får vindertippet her.

5 Allineedislove har vist klar fremgang de seneste par starter. Kom tilbage efter pause forrige gang og ramte vinderhullet bag Gonato Fortuna. Denne galopperede i opløbssvinget, hvorefter Allineedislove pludselig sad i spids. Den forsvarede sig ned gennem hele opløbet for Darwin Ice, men på målstregen blev den akkurat indfanget af en godt afsluttende Amarone Dry. På derbydagen i et Liga 5-løb havnede den fra spor 7 i 4i. hvor Casino Royal sad i spids. Skiftede efter 750m til 2u bag Erik Clausen. Denne krøb tilbage i inderbanen på sidste langside, hvor Allineedislove gik uden ryg i andet spor. I opløbssvinget fik den igen Erik Clausen ud foran sig, og ned igennem opløbet blev denne akkurat nedkæmpet, medens Casino Royal var sikkerheden selv i spids. Satte ny rekord med 14,0, og selv om kusken kun vurderer den til en god triochance her, så kommer den med på min kupon.

4 Coutinho har holdt lidt pause som følge af nogle halsproblemer. De gange, den har været frisk efter skiftet til Jeppe Juel først på året, har den været med fremme, og det er blevet til fire sejre i otte starter. Seneste sejr var for tre starter siden, hvor den vandt et 2.500m løb på Lunden efter bumletogsfart undervejs. Gangen efter sad den i spids efter 400m trods spor 11. Fik Don Anton frem udvendigt på sig, og den var for stærk og pressede sig forbi allerede med 500m igen. Coutinho holdt dog farten nogenlunde til mål, men måtte lade yderligere et par konkurrenter gå forbi. Seneste start var i Odense primo juli, og her klappede den helt sammen med 400m igen efter et løb udvendigt på Butterscotch. Havde halsproblemer, som den er behandlet for, og efter godt et par måneders pause føler Jeppe Juel, at hesten er klar til start i gen. Er født i spids her, og så er spørgsmålet, hvor længe føringen holder her efter pausen. Med flere stærke hest i løbet, tror jeg ikke, at den bare får fred i spids, som den har haft ved nogle af sejrene. Træneren regner den som en chance blandt de tre – det er jeg enig i.

1 Asgoodasitevergets er blevet mere stabil i hænderne på Casper M. Nielsen. Forrige gang blev det ganske vist til en umotiveret galop med en omgang hjem, som vi har set det så ofte. Den kom dog op til feltet igen og var i angreb helt ude i fjerde/femte spor i opløbssvinget, hvor den dog fladede lidt ud efter den store ophentning. Senest fik den råstærke hest fuld uddeling, hvor den ellers ikke for starthurtige hest kunne tage spids i snorestart igennem første sving. Siden anlagde Casper M. Nielsen et malende tempo, hvor kun Briola kunne hænge nogenlunde på til andenpladsen. Er langsom i autostart og vil tabe en del her fra spor 1. Hvis der bliver tempo på tidligt i løbet, hvad jeg tror, så vil det gavne hesten. Den kan gå en langspurt over den sidste omgang og vil tage mange ned til slut. Kommer med på kuponen.

7 Cicero Cæsar har flere gange vist, at hesten har et ret stort talent. Vandt i maj et løb i Aarhus foran Ceba Nordal efter et halvt års pause. Holdt så igen pause, hvor den er blevet behandlet flere steder, og kom så tilbage for et par uger siden, hvor den galopperede kort efter start, da den iflg. træneren var for frisk. Gik dog godt efter stor galop og kom i angreb i opløbssvinget. Fladede dog forståeligt lidt ud til slut efter ophentningen. Kommer i modsætning til senest denne gang i åbent hovedlag, og hvis den undgår galop og måske endda er gået lidt frem med løbet i kroppen, er den en luring i det her løb. Den får det sidste kryds på kuponen.