Skive 9. november

Den erfarne programtipper og kommentator Vagn Honum har udvalgt sine bedste spiltips til mandagens travløb. Beløbene i de enkelte spil kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er.

Sikker pladshest med vinderchance.

Travtræner Lillian Uglebjerg fra Århus har haft en sæson med en del sygdom og infektioner, der har kørt rundt i stalden, og derfor har hestene ikke præsteret optimalt hele tiden. De virker dog kraftigt på vej langt de fleste af dem, og en hest som Cointreau (1. løb/8) leverede en flot præstation sidst. Først kørte Rene Kjær resolut til spidsen, og slap siden denne fra sig til favoritten Harley Boko, der jo som bekendt er en rigtig god hest. Alle troede at det ville være en smal sag for Harley at afvise de angreb der nu måtte komme, men der tog de fleste spillere altså fejl. Da først Rene Kjær fik Cointreau op i de rigtige omdrejninger ned langs opløbet, hjalp det ikke at Harley kæmpede det bedste den havde lært for ”Likøren” var den stærkeste. Også denne gang er der gode modstandere til Cointreau, men med det løb den gik sidst, så skal den ses med en god mulighed for at gentage, og når der er andre chancer i løbet forstærkes oddset typisk fra et bundodds og til noget ganske tiltalende, hvis den lever op til mine forventninger. Anbefalingen går på 100 kr. vinder og 200 kr. plads på 8 Cointreau i 1. løb.

Blankbud i form af debutant?

Sidste løbsdag kom Jeppe Juel med en debutvinder i form af Down Town Girl. Nu kommer han med dennes lillesøster i I Want It All (7. løb/1), og bedømt på hvordan hun har set ud i prøve- og rutineløb, er den muligvis endnu bedre, og storesøster vandt debuten sikkert på 17,4 over fuld distance! Jeg tror ikke der findes nogen der kan tage ben op på Jeppe Juels debutant, og den har jo de samme papirer med Donato Hanover som far og Millionhoppen Olivia Lavec som mor. Der vides jo intet om hvorvidt Jeppe Juels heste må starte i skrivende stund, men kommer I Want It All på brædderne mandag aften i Skive kan anbefalingen herfra være at bruge den som blank i V5-spillets sidste afdeling og følge op med 200 kr. vinderspil på 1 I Want It All i 7. løb.

Knaldgodt pladsspil og sjov vinderluring

Sædvanligvis er dagens sidste løb forbeholdt de ældre heste i de såkaldte handicaps eller formløb som er den betegnelse der bruges oftest. En hest der to gange har startet i klassen, og som har haft svært ved at følge med de noget hurtigere heste der er Admiral Muddi (9. løb/2). Hesten har blot vundet 3 løb i 94 starter, men de er alle tre taget i formløb fra spids som tilfældet er denne gang. Jeg føler mig rimeligt sikker på at Per Juul kommer til start med en hest der er i god form, og fra et perfekt startspor burde den have en god chance for at vinde. Christian Lindhardt, der har fået køreturen denne gang, er god til at komme fra start med sådanne heste, og jeg forventer, den er med fremme under hele løbet. Skulle den blive slået, er den i hvert fald et knaldgodt pladsspil. Jeg anbefaler 100 kr. vinder og 200 kr. plads på 2 Admiral Muddi i 9. løb.--

Live