Skive 29. juni

Den erfarne programtipper og kommentator Vagn Honum har udvalgt sine bedste spiltips til mandagens løb. Beløbene i de enkelte spil kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er.

Revanchetid

Jeppe Juel startede sidst den halvstore Freeze (1. løb/2) på Fyn i debuten. I volten løb den ukoncentreret og kiggede på alting, mens den ikke kom ordentligt afsted, og galopperede stort med det samme. Hesten kender Skivebanen fra flere hurtigarbejder og prøveløb, og jeg tror galoppen sidst var en enlig svale. Hesten har stor kapacitet i fejlfri version, og jeg tror på den en gang til, og anbefaler derfor 100 kr. vinder og 100 kr. plads på 2 Freeze i 1. løb.

Garanteret en fin rejse

Efter en længere pause har Cassiopeia B F (2. løb/1) nu to løb i kroppen. Hun gik i min optik et stærkt løb sidst, hvor den kom til at hænge udvendigt, og faktisk gik frem igennem sidste sving, og lignede en hoppe på vej mod topresultat. Kræfterne ebbede ud de sidste 150m, og den tog en mindre præmie. Distancen denne gang er kun 1600m, og fra indersporet skal den nok få en fin rejse. Uanset hvor den sidder henne i feltet, har den gode chancer for at slutte mellem de tre første med Morten Friis i vognen igen, og anbefalingen går på 100 kr. plads på 1 Cassiopeia B F i 2. løb.

Uretfærdigt behandlet

Det forekommer ikke helt retfærdigt, at en så fin hoppe som Ella Rush (6. løb/9) er havnet uden for tipsrammen i denne start. Hun har fin kapacitet, og hun har bare en fejl man har fået øje på endnu. Hun er bedst når hun sidder foran, og i føringen kæmper hun som en løve. Nu har hun indersporet i anden række bag to starthurtige heste, og jeg indbilder mig at hun har rimelig mulighed for at få et godt rygløb fremme i feltet. Har den marginalerne på sin side, kan den løbe forbi mange igennem opløbet, og jeg ser den som en sund pladschance denne gang. Hun havde fået vindertippet, hvis den havde haft nummer to! Med dagens startplads in mente anbefaler jeg 100 kr. plads på 9 Ella Rush i 6. løb.

Stabil og bedre venstrevejen

Én gang de sidste 30 starter er 5 Sir Mosebo (7. løb/5) løbet først over stregen, og det var i et EM-løb for Damer, hvor Samantha Stolker havde fået fornøjelsen at køre Jens Erik Kruses herlige stabile hest, hvor hesten til slut var sikker på 14,0 over 1900m autostart. I dette formløb er det Kasper K Andersen, der skal styre hesten rundt, og det kommer han til at gøre til UG med kryds og slange fra dagens startspor og tillæg. Hesten viste en fin form sidst i Århus, og er endnu bedre venstrevejen rundt, så jeg tror at hesten denne gang er i mellem de tre forreste på stregen. Anbefalingen går på 50 kr. vinder og 100 kr. plads på 5 Sir Mosebo i 7. løb.

Hvad siger de aktive? Se træner-/kuskekommentarer

Live