Vagns udvalgte

ODENSE SØNDAG: Den erfarne programtipper og kommentator Vagn Honum har været sine tips til søndagens løb igennem en ekstra gang, og udvalgt dem, han har en særlig fidus til.


Se op for amatørtræner med topform på hestene

Aarhus-amatør Kim Madsen var skuffet over 7 Baron Westwoods(1. løb/7) seneste præstation. Faktum er dog, at hesten så bedre ud i stilen end længe set, og den fik et stenhårdt løb i klassen, hvor den skulle jage efter Denimcowboy, der gik afsted i 14-fart. Anderledes forudsætninger i dette løb, hvor Kim Madsen kan vente med at køre til afgørelsen nærmer sig. Hesten bliver ikke en af spillernes foretrukne, men i dagens konkurrence tror jeg, den kan være blandt de første tre.

Danmarksdebut med klar vinderchance

Med form fra Robert Bergs træningskvarter starter Beam Me Up Scotty (3. løb/7) for første gang for regi Team World Wide Trot. Er blevet behandlet i forbenene siden sidste start, hvor hun blev kørt offensivt, men havde problemer med stilen i svingene. Nu kører Bøje Laursen, og sidst hesten vandt, legede den med en hest som Eastern Promise, som vi har set to gange i Danmark (var anden til Cassiopeia og senest blev besejret af Worst Nightmare, men havde så god en hest som Freddie Silvåkra med sig i ryggen og bag sig over mål). Hun har alle dage i ugen vinderchance i dette amatørløb.

Miserabel resultatrække snyder

Siden hesten Real Love(6. løb/3) prøvede montéløb for første gang, har man set at det nok er i den disciplin, hesten skal tjene sine penge i fremover. Han gik flere fine løb i fjor og viste stort potentiale under den professionelle galopjockey Nicolaj Stott. Denne gang rider hestens træningsmakker Christina Jørgensen. Hun fik fejl på i næstsidste sving med hesten senest, men undgår den galop denne gang, kan der være helt andre boller på suppen. I billigere selskab end ved seneste montéstart tror jeg den i fejlfri version blander sig helt fremme. (Foto: Gorm Johansen)Kan få første sejr i 25. forsøg

Ved seneste start viste Diva Faust (8. løb/1) sig starthurtig fra spor 4. Endte med at måtte trave udvendigt på førerhesten Unbelievable S, men var kun få centimeter fra at have overtaget spidsen ind i sidste sving og alligevel var den med i sejrsstriden til kort før mål. Denne gang starter den fra det gode spor 1 i volten, og rammer den spidsen, kan den meget vel have kræfterne til at føre fra start til mål for dens ejer Stinne Svanhede.

Live