Tipperens bedste bud

ODENSE FREDAG: Jesper Elbæk har udvalgt et par tips til fredagens løb, som han har en særlig fidus til.

Galopperede topplacering væk i debuten

Allerede i 1. løb kommer der en spændende deltager til start. Det er 1 Freddy Boy, og den står med en prøveløbsnotering på 1.19,6 og så en diskvalifikation for galop i programmet. I øvrigt spillet til 211:10, så spillerne havde ikke den store fidus til den Lindy Holm-trænede hest. Men ”bageren” har godt gang i materialet, både med Fønix Boy og denne her Freddy Boy. Og Freddy kom flyvende i opløbet, hvor Frederik vandt i 1.17,2 foran Flower Dust en tiendedel efter. Freddy Boy galopperede med 100m til mål, og det var muligvis andenpladsen, der røg dér. Samt en tidsnotering på omkring de 1.17,3a/1900m. Perfekt startspor i voltestart her, og prikker Jeppe Rask starten, så tror jeg kun de andre ser ryggen af Jeppe Rask alle 2140m. Vi spiller 50 kr. Vinder og 50 kr. Plads.Sad totalt fast senest på en 1.11-tid!

I 4. løb starter René Kjær-trænede 3 Key Largo. Den var senest ude på sprint på Jägersro i Sverige, og sad i tredje par indvendigt undervejs. Igennem sidste sving galopperer spidshesten, og så bliver Key Largo fanget bag den nye spidshest Procalate, som ingenting havde at køre med. René Kjær forsøgte at komme ud i andet spor, men der var lukket af, så han måtte ned i inderbanen igen, og bare finde sig i, at det blev forkert. Key Largo var ved at kravle op over de foranliggende til slut, og det er en fattig trøst, at det blev til ny rekord med tiden 1.11,5a/1640m. De er gode i dette løb med heste som 6 Machiavelli, 4 Harmon Boko, 2 Champions Peak, 5 Balotelli m.fl., men så godt som Key Largo så ud senest i indelukket position, så vinder den altså dette løb i min bog. Vi spiller 100 kr. i Vinderspillet.Måske en sjov fidus, som ikke opnåede plads i tipsrammen

Jeg har tippet i Fast Track-programmet til fredagens løb i Odense. Og i 5. løb blev der ikke plads til 2 Explosive Lady. Primært fordi der er tale om første start i fem måneder. Men Explosive Lady er rigtig hurtig fra start, og det er ikke umuligt, at Birger Jørgensen kan give hesten det perfekte løb. Spids og slip til enten 5 Elvira M, 6 Ea eller 8 Elektra Henley, så kan Explosive Lady måske godt blive suget med hjem til et godt Tvilling- eller Triospil. Tvilling: Alle/2, Trio: 5-6-8/2/1-5-6-8 og 5-6-8/1-5-6-8/2.Womanizer yderst interessant med topdriver i sulkyen!

I dagens afsluttende Formløb 1.20 skal hestene – stadigvæk – køres af professionelle kuske, og et af de største talenter i Danmark pt. hedder Casper Mølgaard Nielsen. Hvis man skal tale ”travsprog”, så er Casper M. Nielsen ”halvbror” til Aalborg-træner Mads Hviid Nielsen, og har haft med heste at gøre hele livet. Casper M. kører virkelig gode løb, hvor han ofte gemmer sig undervejs, og så finder de rigtige rygge og huller på de sidste 500m af løbene. Casper M. er allerede på 11 sejre i år, selv om der har været Corona-pause, og kører med en højere sejrsprocent end nogensinde. Nu skal han så op bag kæmpestore 9 Womanizer, som det fynske travpar Monica Fentz og Allan B. Madsen har gjort et godt stykke arbejde med, siden de overtog hesten fra Skive-træner Knud Mønster. Og hvis Womanizer kan gå 1.15,9/2200m for Monica Fentz (8/11-2019), så kan den minimum det samme med Casper M. Nielsen!
En sjov Vinder/Plads-hest og en hest man kan strege som 1-2-3 i Triospillet og så 3-4 heste i K(ombination). Disse heste kan være 1-10-7-8-6 i dén rækkefølge.

Hvad siger de aktive? Læs træner-/kuskekommentarer

Live