Odense 18. juni

Den erfarne programtipper og kommentator Vagn Honum har udvalgt sine bedste spiltips til torsdagens løb. Beløbene i de enkelte spil kan ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er.

0-klassens vinder

Jeg så Freeze (1. løb/2) i prøveløbet, og så dens afslutning med kræfter i behold over målstregen. Han løb stærkt hele opløbet ned, og kan væsentligt bedre end prøveløbstiden. Jeg har desuden set hesten i arbejde udenfor prøveløbet, og den ligner en hest med halvstort potentiale. De løber stærkt i 0-klassen for tiden over det ganske land, og jeg bliver ikke overrasket, hvis han er i stand til at gå en 17-notering første gang. Min anbefaling er at spille 200 kr. vinder på 2 Freeze i 1. løb.

Misforstod signalerne

Ole G Nielsen har trænet nogle vindere i indeværende sæson, og det ruller fint på i stalden hos den nystartede træner. Han har forbedret Ege (2. løb/2), og sidst lignede den en vinder igennem sidste sving. Den sad bare i ryg med kræfter i behold og ventede på, at open stretch ville blive tilgængeligt i opløbet. Da den blev trukket derned, troede den at løbet var slut, og den bremsede bare til. Nu vil stalden gerne se den i front eller i ryg på førende denne gang igen, og de har fortsat tro på den i løbssammenhæng. Her lyder spilleanbefalingen 100 kr. vinder og 100 kr. plads på 2 Ege i 2. løb.

Andet oplæg denne gang

Sidste gang Rene Jonassen startede sin egen Felix (4. løb/7) på Lunden, troede jeg den kunne vinde løbet - men ikke som kusken kørte hesten. Det er som sagt hans egen hest, og han valgte at teste nogle nye ting i forspændingen, og det ville han give den et roligt løb til at forstå. Den gik fint i afslutningen, da den blev bedt om noget i sidste sving, og den løb stærkt den sidste kilometer, men den kunne ikke nå noget, når den havde taget det så roligt indledningsvis. Nu bebuder træneren, at det bliver mere offensivt, og jeg tror på hesten igen. Fra yderligt startspor går anbefalingen på 50 kr. vinder og 100 kr. plads på 7 Felix i 4. løb.

Stærkere nu

Der er flere udgåede i 7. løb, og feltet er skrumpet noget ind. Efter de sletninger tror jeg stenhårdt på Torden (7. løb/3). Hans træner har fortalt om de ændringer, man har gjort på hesten, og hvordan han skal være gået frem i træningen med løbet fra sidst i kroppen. Selvom den var bag 4 Casino Brick senest, tror jeg absolut den kan vende formen på den her i denne start, og jeg tror også den er lige nummeret stærkere end Confusion Tårs. Her er anbefalingen at der spilles 100 kr. vinder på 3 Torden i 7. løb.

Farlig 2-300 meter speed

Der mødes gode heste i dagens første formløb, hvor de står vældigt godt til hinanden. En hoppe, der fik løb i kroppen sidst var Birte Mile (8. løb/6), og hun fik aldrig brugt sine kræfter ved den lejlighed. Træner Martin Hansen, som kørte hoppen, var glad for den måde, den gik i løbet på, og at hun har fået et fint og brugbart løb i kroppen. Denne gang vil han køre et løb, hvor han kan komme til at angribe når toget kører, og han tror også den kan løbe iblandt de tre første på en speed over de sidste 2-300m. Jeg anbefaler derfor, at man spiller 100 kr. plads på 6 Birte Mile i 8. løb.

Hvad siger de aktive? Se træner-/kuskekommentarer

Live