Brendholdts bedste bud

ODENSE GALOP TORSDAG: Henrik Brendholdt har været sine tips til torsdagens løb igennem en ekstra gang, og udvalgt et par, som han har særlig fidus til.

Debutant kan overraske i Newcommer løbet

Aarhus-træner Torben Christensen havde ustartede Emelie klar til sejr på premieredagen på sin hjemmebane. Onsdag på Fyn kommer endnu en debutant fra den rutinerede træner. Første afkom efter Oaks-treeren Maximilla hedder Soul Dancer (3. løb/1). Træneren spår at vallakken er et triobud i beskedent selskab. Ret beset skal den heller ikke vise mere end omkring 50 i tal, for at det kan ske. Rides desuden af formstærke Jacob Johansen, som vandt tre løb på Klampenborg Galopbane i mandags.

Brocco stortrives på Fyn

Eftermiddagens hovedbegivenhed er det traditionsrige Karl. K Pedersens Mindeløb. Sandie Kjærs 6-årige Brocco (5. løb/7) stortrives på Fyn. Blev årets hest på banen i fjor, og skal regnes af triospillerne i et åbent opgør. Pour Moi-Sønnen har starter fem gange på Fyn. Det har resulteret i to sejre, en 2.plads, en 3. plads og en 4.plads. Rytteren Susanne Lyseng vandt på hesten i fjor, og da de 1650 meter passer fint, så er alle forudsætninger der for en topplacering.

Live