Borrebys bedste bud

KLAMPENBORG LØRDAG: Tipper Christina Borreby har udvalgt sine bedste spiltips til lørdagens løb på Klampenborg Galopbane. Beløbets størrelse skal ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er (max indsats 200kr. )


Spændende debutant i V4-1

7 Solitaire er et af de få afkom efter tophingsten Galileo, vi skal se på dansk grund. Der er investeret for 650.000 euro i denne velafstammede hoppe, der debuterer her, og som halvsøster til tophoppen Our Last Summer, er der noget at leve op til. Sidstnævnte tacklede blød bane udmærket, og trods det at 7 Solitaire givet jagter noget rutine i sit første løb, kan vi forvente at hesten er klar til dagens opgave og med glat løb, bør hun være på stregen alene på klassen. Bør med i stregspillet som en fin outsider. Vi spiller 50kr vinder og 50kr. plads på 7 Solitaire i 1. løb.

Talentfuld 2-åring som blank i V4-2

2 Good Fortune er hesten at slå i dette års Basnæsløb. Leverede et meget tiltalende indtryk senest, hvor den vandt overlegent med tre længder og med kræfter i behold. Det udløste et handicap på 77, og dermed er hesten også bedst inde på tallet. Skal ud på længere distance end senest her og i en krævende bane, kan det altid være en udfordring for de unge heste. Afstamningsmæssigt bør distancen dog ikke volde problemer, og der er allerede forventninger til at se 2 Good Fortune i Derby sammenhæng næste år. Rides af topjockey Oliver Wilson og det er et ekstra plus. Vi spiller 100kr vinder på 2 Good Fortune i 2. løb.

Hækkeløber som fidus i V4-4/V5-1

8 French Warrior kan være overset i dette opgør, hvor flere formstærke heste løber med vinderchance. Har gået hækkeløb de seneste starter, og har en sejr og en andenplads med sig, så form og udholdenhed er i top. Trives normalt bedst på lidt længere distance, men har før vundet på 1800m, og her er den krævende bane blot en fordel for den stærke hest. Kommer ud med behagelig vægt under formstærke Marcos Robaldo, der vandt tre løb sidste løbsdag. Bør krydses i stregspillet som en sjov fidus. Vi spiller 50kr. vinder og 50kr. plads på 8 French Warrior i 4. løb.

Pladschance til 2 Never Gone i V5-4

2 Never Gone har været ude i handicaps mod formstærke ældre heste i seneste starter, og møder nu lidt blidere modstand. Vægtbetingelserne gør dog, at han må give lidt kilo væk, men blandt dem, der har fordel af distancen, står han fornuftigt til. Han slutter altid stærkt af og har gjort det godt både på 1400m og 1200m, men har på papiret styrke til at klare længere distancer også, hvilket kan gavne ham i en blød bane. Senest kæmpede han lidt på bagsiden, men sluttede i vanlig stil stærkt af mod de ældre blødbanespecialister, og det bør række til en trioplacering i dette 3-års løb, hvor sejr også er inden for rækkevidde. Vi spiller 30kr. vinder og 50kr. plads på 2 Never Gone i 7. løb.

--

Live