Borrebys bedste bud

KLAMPENBORG LØRDAG: Tipper Christina Borreby har udvalgt sine bedste spiltips til lørdagens løb på Klampenborg Galopbane. Beløbets størrelse skal ses som en vejledning i, hvor risikofyldt spillet er (max indsats 200kr. )


Sejr til blødbanehest i V4-2?

3 Saint George får endelig noget mere at træde i, ovenpå en sæson, hvor han har vist fin form og fighterhjerte under baneforhold, der ikke har talt til hans fordel. Er sparsomt startet, men det plejer ikke at betyde noget for hans form, tværtimod vil han trives som en fisk i vandet i en blød efterårsbane. De 1200m er hans favoritdistance og han bærer fornuftig vægt i de 58 kilo med stærke Oliver Wilson på ryggen. Har været bag favoritten Sandtastic i de seneste starter, men blødere bane kan i høj grad være med til at vende formen her. Vi spiller 100 kr. vinder og 50 kr. plads på 3 Saint George i 2. løb

Triochance til Easter Surprise i V4-3

4 Easter Surprise er også en hest, der har ventet på blød bane. Skuffede derfor lidt senest, idet hesten vandt flere løb sidste efterår, men det var første start efter måneders løbspause og her er 1200m skarpt. Vil givet være forbedret denne gang med det løb i kroppen, efter en sæson hvor det har været svært at hente form i løb under ugunstige baneforhold. Møder flere formstærke konkurrenter her, der også trives i blød bane, men 4 Easter Surprise har fordel af sin lave vægt, og på 1400m, som han elsker, bør han være sikker i trioen og kan også være med om sejren. Vi spiller 100 kr. plads på 4 Easter Surprise i 3. løb.

Outsiderchance i V5-3?

3 Matchoffice har været matchet mod god modstand denne sæson og gjorde selv god figur som tredje i Larch Ærespræmie. De seneste to starter har været udenbys og i svært selskab, så de skal ikke regnes med i chancevurderingen her. Hun løb 13-16 længder bag heste, der står omkring 10 kilo højere i tal, og kommer nu ud i et handicap på fair vægtbetingelser. Den Søren Jensen trænede hoppe viste i fjor, at hun trives i blød Klampenborg bane ved at vinde Basnæsløb, og er en fin outsider i dette opgør på 1600m. Vi spiller 50 kr. vinder og 50 kr. plads på 3 Matchoffice i 6. løb.

Endnu en sejr til Aristoteles i V5-5?

5 Aristoteles fik en flot sejr på Fyn i lørdags, trods det faktum, at den lille bane med skarpe sving og korte opløb ikke er til den store hests fordel. Fik et perfekt ridt under Frederick Salvador, der sidder op igen, og er ikke straffet med ekstra kilo her. Bærer alligevel 67 kilo, hvilket er høj vægt i en blød bane, men har styrken til det og er samtidigt gået en klasse ned. Formen er der og han bør være bedst på en bane som Klampenborg, hvor han kan udnytte sin store aktion. Møder dog flere et par formstærke heste, navnligt 7 Hawthorn og 2 Go Go Dancer, som vil give kamp til stregen. Vi spiller 50 kr. vinder og 50 kr. plads på 5 Aristoteles i 8. løb.--

Live