Borrebys bedste bud

KLAMPENBORG FREDAG: Få Christina Borrebys bedste spiltips til fredagens løb på Klampenborg Galopbane.


Dagens luring

3 Warp Core der er staldkammerat til formstærke Pitch Perfect, som er favorit i V4-3, kan vise sig ret så interessant for spillerne her. Unnie Jacobsens vallak gik sine bedste løb på netop 1200m i fjor og har endnu ikke startet over den distance i år. Er sænket i tal og kommer ud med mere behagelig vægt end i seneste starter. De lette baner er ikke hans foretrukne, men det har han trodset før.
Vi sætter 50kr vinder og 100kr plads på 3 Warp Core i 2. Løb.

Favorit i fare

2 Pitch Perfect er i stærk form denne sæson og kan blive svær at slå på de 1400m, selvom der er flere om budet. En hest, der kan blive interessant her er 1 Glamour, der gik et absolut godkendt løb i forrige start over 1200m og trods trafikproblemer sluttede en længde bag Pitch Perfect. Oveni det har 1 Glamour nu 1,5 kilo lettere vægt end ved deres sidste møde, og det er matematisk set nok til, at vende formen på favoritten. Vi spiller 50kr vinder og 50kr plads på 1 Glamour i 3. Løb.

Dagens sikre pladsbud

2 Widex gjorde god figur i forrige start, som også var årsdebuten, hvor han steg 10 kilo i formtal til 74. En tabt forsko forklarer resultatet i Breeder’s Cup senest, og den start skal glemmes. Vil givet være yderligere forbedret denne gang med løb i kroppen, og er en hest, som træner Flemming Poulsen altid har holdt højt. En hest der rummer udvikling og godt kan vinde her, men med et velafstammet Frankel afkom som favorit, holder vi os til et mere sikkert spil. 100kr plads på 2 Widex i 4. Løb.

Fjerde sejr i år?

2 Margiduddi har været flyvende i sine sidste starter og har tre sejre på stribe. Måtte udgå senest og kommer derfor med sparede kræfter her, hvor flere af de andre deltagere stadig kan have sidste uges løb i kroppen. Hoppen slutter stærkt af hver gang og trives både på underlaget og distancen. Er steget 8 kilo i tal i år, men bør endnu ikke være ramt af sit tal. Vi spiller 50kr vinder og 50kr plads på 2 Margiduddi i 6. løb.

Hvad siger de aktive? Gå til trænerkommentarer

Live